Gamerski misevi do 600 kn

poruka: 28
|
čitano: 10.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kupujem novi mis i treba mi pomoc. Preferiram bezicne miseve ali mogu i zicni.

MOzete li mi predlozit nekoliko boljih do 600 kn

Luka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bolje ti je zicni
Vecinom brzi prenos nego kod bezicnih

Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 12:50 (damircazin).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

A ok a koji mi predlazes

Luka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Logitech G700 (bezicni) , logitech G9x

Barem se ja mislim između ova dva Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Logitech G700, on ti je bežični, svi ga preporučavaju, kažu da je dosta ugodan za korištenje, i ima dosta tipki, i naravno, plus zato što je bežičan!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gamerski misevi do 600 kn

Plus je sto moze raditi kao i zicni.

:)
16 godina

ha ovisi za kakve igre jer je g700 vecinom namjenjen za MMO... a ako igras fps onda roccat kone

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dva logitech misa

g700 i g9x

iznad su 600 kn ali su po meni najbolji

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj prijedlog ti je G500

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

ha ovisi za kakve igre jer je g700 vecinom namjenjen za MMO... a ako igras fps onda roccat kone

g700 je i vise nego dovoljan za fps

u svakom slucaju preporucam g700

15 godina
neaktivan

Doduše, kada malo bolje razmislim ja bi rađe čekao kraj godine i uzeo Roccat Kone[+] da sam na tvom mjestu ali kako hoćeš, predviđena cijena mu je oko 80€, pa kod nas će najvjerojatnije biti oko 90€, ako uspiješ "ušparati" još malo! Jesi lijevak ili dešnjak?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 23:56 (Sejki32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sejki32 kaže...

Doduše, kada malo bolje razmislim ja bi rađe čekao kraj godine i uzeo Roccat Kone[+] da sam na tvom mjestu ali kako hoćeš, predviđena cijena mu je oko 80€, pa kod nas će najvjerojatnije biti oko 90€, ako uspiješ "ušparati" još malo! Jesi lijevak ili dešnjak?

Ja preferiam logitech i njihovu garanciju. Logitech for ever i to ne kazem samo zato sto imam sve logitechovo nego imam sve logitechovo zato sto imaju savrsenu robu + savrsenu podrsku

15 godina
neaktivan

A dobro, to je sada drugi par rukava. Roccat je vrlo kvalitetan, pun je nagrada, pogotovo što se tiće miševa. Ima on isto garanciju kao i Logitech, imali su problema sa prvim redom Roccat Kova serije jer su bili sa greškom, scroll se kvario i bilo je sranja. Samo si im trebao dati podatke i dobio bi novi. Roccat Kone[+] će biti jako unaprijeđen, i ja se nadam bez grešaka.

EDIT: Dokazano je da je bezgriješan :P, ocijenjen je 10/10 u njemačkom hardware časopisu "PC Games Hardware".

Quote: "The Roccat Kone[+] is packed with features and works faultlessly"

Više o tome možete pročitati ovdje

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 16:39 (Sejki32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

A dobro, to je sada drugi par rukava. Roccat je vrlo kvalitetan, pun je nagrada, pogotovo što se tiće miševa. Ima on isto garanciju kao i Logitech, imali su problema sa prvim redom Roccat Kova serije jer su bili sa greškom, scroll se kvario i bilo je sranja. Samo si im trebao dati podatke i dobio bi novi. Roccat Kova[+] će biti jako unaprijeđen, i ja se nadam bez grešaka.

EDIT: Dokazano je da je bezgriješan :P, ocijenjen je 10/10 u njemačkom hardware časopisu "PC Games Hardware".

Quote: "The Roccat Kone[+] is packed with features and works faultlessly"

Više o tome možete pročitati ovdje

koje čudo da je njemačka firma dobila vrhunske ocijene u njemačkom časopisu :)) inače miš je besprijekoran.....

17 godina
neaktivan

Hehehehe

Sad gledam stranicu roccata i da nema slika mislio bih da pricaju o eurofighteru a ne fuck.n misu.

Recimo ovo:"The revolutionary 6000dpi Pro-Aim Laser Sensor, in conjunction with its 10.5 megapixel resolution and 1000Hz polling rate, offers maximum precision, even transmitting lightning fast mouse movements with up to 30Gs of acceleration and with speeds of up to 200ips (5.08m/s) without loss or lag. Thanks to the Tracking & Distance Control Unit, which is now integrated in the laser sensor, the ROCCAT™ Kone[+] can also calculate the lift-off distance as well as fine-tune the sensor to suit the mousepad. The result: optimal tracking."

Ako ga i zbog chega kupim to ce biti ovo:"4 LED MULTICOLOR LIGHT SYSTEM
Like before, the light system remains unbeaten. Four multicolor LEDs, together with the enhanced lightpipes and configurable effects, can light up, alternate or pulsate in more than four different colors at the same time. It’s a real eye-catcher on any desktop.".

I jos prica:"SOUND FEEDBACK
The famous ROCCAT voice gives immediate feedback when you change DPI settings, profiles, the volume level or sensitivity setting. As you don’t need to look at an additional display on the screen or on the mouse itself, nothing will distract from the gameplay. It really is as easy at that."

;)

15 godina
neaktivan

Taj miš, po ovome što piše će biti stvarno odličan, možda ga i kupim ako budem zadovoljan kada ga probam, izalazi u 10 mjesecu. Ja ti predlažem da pričekaš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Ja preferiam logitech i njihovu garanciju. Logitech for ever i to ne kazem samo zato sto imam sve logitechovo nego imam sve logitechovo zato sto imaju savrsenu robu + savrsenu podrsku

Svaka cast prijatelju logitech4ever tako je.A sto se tice misa ja bi ti preporucio g700 100% je lagg free,a moze biti i zicni,a ako ti se ne svidja ovaj onda definitivno g500.;)

15 godina
neaktivan

Mene moj deathadder savim dobro sluzi (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7734) ....

ili ak vec os nest za te pare mozda Logitech: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=6187    ; ili Rocat: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=8429 .... S tim sto bi ja gledo da uzmem i dobru podlogu, pa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
logic kaže...

Hehehehe

Sad gledam stranicu roccata i da nema slika mislio bih da pricaju o eurofighteru a ne fuck.n misu.

Recimo ovo:"The revolutionary 6000dpi Pro-Aim Laser Sensor, in conjunction with its 10.5 megapixel resolution and 1000Hz polling rate, offers maximum precision, even transmitting lightning fast mouse movements with up to 30Gs of

Pa recimo i ovo - ti ces pljuvati po svemu sto nije logitech, tako da si iskljuciv po pitanju periferije...

17 godina
neaktivan
Gdje ja to pljujem po bilo cemu?
15 godina
neaktivan

Možda ne pljuješ ali prilično posprdno pričaš o nečemu što realno - vrijedi te pare. Slično kao i tvoji Z5500,mogao si ostati na X510 ili X530,ali ne - htio si bolje. Nisu baš ni svi koji kupe Roccat Kone za 600kn idioti. Meni je miš brutalan,i leži mi u ruci kao da sam rođen s njim. Jedina mana mu je - što si ga ne mogu,ili ne želim priuštiti. Lažem - da ne mogu. Ali ne želim..

Tehnologija lasera u miševa je otišla nevjerojatnom stopom naprijed,do prije koju godinu smo imali 1600DPi na optici,danas se pojavljuju valjda 7200 dpi miševi kao od šale.. koliko je to potrebno? Pa recimo da pomakom od 2cm na podlozi preletiš cijeli 1920x1200/24 monitor desktop. Što to u shooterima znači,pa..prilično mnogo toga.

Dosta posprdno reagiraš na išta,što u sebi nosi gamer u sebi,a to djecu jasno da iritira. Svi smo mi bili,neki i ostali - gameri. Danas je to prvenstveno biznis,i dovoljno je često napisati Fatal1ty da ljudi pokupuju zvučne iako su lošije od prosjeka,isto vrijedi i za periferiju.

Ali Roccat kao Roccat ima bolesne miševe..meni bar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

VJerujem da su odlicni. Ja se nikad nisam sprdao sa kvalitetom tih miseva. Sprdam se sa ledicamam koje nicemu ne sluze i nazovmom gamerski sa kojim ih reklamiraju. Pogledaj moj prvi post. ja sam se bas nasmijao kad sam vidio sta pise pored misa. Jednostavno kad onoliko gluposti navaljaju meni taj mis ne djeluje ni dobro ni kvalitetno. A ni ozbiljno. A sto se tice Z-5500 djelimicno si u pravu. Puno su bolji od x-5x0 serije ali su i puno skuplji ali ja ih nigdje nisam hvalio na nacin da su neophodni i da nista osim njih ne valja. Jednostavno bio mi ceif da ih sebi priustim. A i odlicni su. Ne zelim ulaziti u HiFi vode i oni su mi pruzili sve st mi treba. Mnogo ulaza, daljinski i odlican zvuk u svojoj klasi. Za filmove uglavnom. A i dobio sam ih po cijeni koju nisam mogao odbiti a ne bi ni ti siguran sam ;). Ali pogledaj izgled logjevih proizvoda i tekst sa kojim ih predstavljaju i citaj ovo gore sto citirah ;)

Neuporedivo.

I 100% sam siguran da o kupcima bilo cega nisam pricao kao o idiotima i siguran sam da nigdje u fovom forumu i nikad od kada sam clan nisam upotrijebio tu rijec pogotovo ne u tom kontekstu. SVako trosi svoje pare kako zeli.

A to da sam logijev fan to stoji ali pola foruma je logijev fan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 8:03 (logic).
15 godina
neaktivan

Ma to ti njih živcira..SmijehSmijeh Ne znam,poznavajući sebe,morao bi si izbaciti iz glave sklopku koja mi ne dopušta da kupim nešto potrošno tipa periferija(konkretno miš) po 600kn..tipkovnica još nekako,ali ne mogu dati 80,90 eura za klik,klik,koliko god odličan bio. Previše ih tarem valjda i trošim..žao bi mi bilo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 8:08 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto bi ih zivcirialo, pa ne prave ga oni ;)

Znas sta mi je bilojako smijesno kad vec spomenu. Dok su se vodila zucne rasprave oko iphone neki likovi mi kazu ti pljujes po iphone odoh i ja sad po nokiji ;)

Kao da me to briga ;) Ne mogu da shvatim da se neko prema komadu plastike ponasa kao da mu je dijete ;)

15 godina
neaktivan

Dobra ali ne baš posve precizna paralela haha. Makar ima dosta likova ovdje,da..tipa : Šta ti ser.. protiv mog coolera? I slično. Vjerojatno onaj efekt hm,vlasništva,nad nečim. Djeca nam čak nisu toliko vlasništvo,više dar. Ali prema hardveru,ne samo to - pogledaj malo automobile,dok ne odem u OT totalni,kako se ljudi prema materijalnom ponašaju - a kako prema živom? Totalno uvrnuto i poremećeno.

Da se vratimo mi na temu,miš gamerski,600kn..pa uzmi Kone V2 i bok..šta sad. Šta više razmišljaš i važeš,više će se opcija otvoriti i samo budeš zbunjeniji. Ja samo teže odlučim šta mi više ponude mogućnosti,nikad lakše. Kupim,i briga me. SmijehNeodlučan

Ako misliš 600 potrošiti uzmi najskuplji,ako ne..kvragu i MX518 će ti biti genijalan. U pola iznosa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo tako. Ko se dvoumi uzme MX518.

A sto se tice auta vjeruj mi ja to znam odlicno. 5 godina sam radio kao prodavac mercedesa u ovlastenom servisu ;)

Da ne pricam sta sam sve cuo i vidio ;)

Kad smo vec kod likova najbesmislenija tema ovdje je "slika mog hardware-a". Barem meni ;)

10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, ma zanima me jel mi itko moze pomoc nemogu nigdje naci mis Zalman m 401 R svi su se rasprodali ako netko zna gdje ima  pa javite!!! Hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nije bezicni, ali preporucam ti razer deathadder chroma preodlican mis

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice