Wow cpu usage problem

poruka: 16
|
čitano: 1.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wow cpu usage problem

Danas je izasao patch koji se uredno downloadao i instalirao.Ja udem u igru i ono 10-12 fps-a a cpu mi nonstop na 90-97% usage.

Igram wow vec nekih 2god u window mode i sve je bilo uredu do danas pa ako neko moze pomoc oko ovog jer starvo neznan kao da to rijesin.

Probao san brisajuci addone/cache i wtf ali ni to nije pomoglo.

Mozda reinstalacija igre ali neman sve patcheve pa bi to dosta potrajalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wow cpu usage problem

Netko? pls help

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wow cpu usage problem

Izbrisao sam igru i sad je ponovo downloadam u nadi da ce to rijesit problem sa cpu-om.

Nakon sto se skinuo par GB igre i usao u igru (ostatak je jos downloada) opet isto {#} cpu usage nepada ispod 90%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Wow cpu usage problem

Konfiguracija, postavke, skeniranje virusa...

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Wow cpu usage problem
xena2 kaže...

Izbrisao sam igru i sad je ponovo downloadam u nadi da ce to rijesit problem sa cpu-om.

Nakon sto se skinuo par GB igre i usao u igru (ostatak je jos downloada) opet isto {#} cpu usage nepada ispod 90%.

nisi napisao koja konfiguracija, ali po opisu mi liči kao da ti VGA ne radi kako treba, koji DX i koje win koristiš?

Evo moj komp na poslu ima:

linux server 10.10

AMD burton 2500+

1 GB RAM

nvidia 7600GS

Igram pod openGL preko wine

monitor 19"

postavke sve na low.

u SW imam 15 do 20 fps

u higlendsu nakon novog patcha imam čak 25 do 30 fps

iz svega mogu samo reći da su popravili wow za stare strojeve jer imam ubrzanje u odnosu na prekjučer od cca 10 fps

sve u svemu moj komp nije idealan za igranje, ali za farmanje, i skupljanje minerala i biljaka sasvim OK.

16 godina
neaktivan
Wow cpu usage problem

A sad iman nesto staroga ali problem je nakon novog patcha.

AMD 64 3000+

ATI 1950XT

HD WDC 320 GB

PSU Seasonic 400W

na forumu sam nasao nesto sto mi je i donekle pomoglo FPS se vratio na nekih 30-at

napravio sam ovo:

Enter in Drive C D E or whatever :\World of Warcraft\WTF\Config.wtf
open Config.wtf  with any text editor.
add line at the end - SET gxApi "opengl"
Click Save or ctrl + S.

Postavke su vecinom  na Good nesto na Low

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 15:06 (xena2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znači da sad igraš na opengl a ne na directx driverima

17 godina
odjavljen

Dodao si naredbu da koristi openGL umjesto DirectX-a, što u pravilu daje još manji framerate osim u rijetkim situacijama kada je procesor puno jači od grafičke (ovo nisam siguran) ili nešto nije u redu s grafičkom ili windowsima. Ja sam tako morao igrati zbog neispravne matične inaće mi se komp restartao.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan
Darky kaže...

onda da napravim ovo :SET gxApi "D3D9"

ehh nerazum se bas u to pa moze mala pomoc u vezi toga

17 godina
odjavljen
xena2 kaže...
Darky kaže...

onda da napravim ovo :SET gxApi "D3D9"

ehh nerazum se bas u to pa moze mala pomoc u vezi toga

Možeš pokušati. Razlika je samo u načinu generiranja prikaza. Najbolje je malo se poigrati, pa s ćim imaš najbolje rezultate.

16 godina
neaktivan
Wow cpu usage problem

Znaci to je Blizzardovo sra... jer koliko sam vidio ima ih jos sa FPS problemon sa 60 na 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xena2 kaže...

Znaci to je Blizzardovo sra... jer koliko sam vidio ima ih jos sa FPS problemon sa 60 na 5.

Izgleda da postoji problem s nVidia driverima, ali ako ti imaš ATI, nije do toga. Možda je čisto do verzije DirectX-a.

17 godina
neaktivan

ako imaš win 7, onda stavi dx11

16 godina
neaktivan
Wow cpu usage problem

Sad je sve ok hvala na pomoci.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Darky kaže...

ako imaš win 7, onda stavi dx11

S obzirom da grafička podržava max DX9, vjerojatno novi patch po default-u pokušava koristiti DX11, pa to uzrokuje problem. Stavljanje DX11 na DX9 grafičkoj će teško išta riješit.

15 godina
Wow cpu usage problem

Ako imaš kakve addone ugasi ih. Ja sam isto muku mučio s wow-om dok nisam prešo na dual core i kasnije na quad.

[url=http://internationalvapersclub.com/sig][img]http://internationalvapersclub.com/sig/sig.php?d=20110415&p=1.5&c=3.70[/img][/url] [url=http://internationalvapersclub.com/]International Vaper
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice