World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
NEW_MAN kaže...
Matatata krele od zanata kaže...

ovo je recimo na granici ilegale, pa bih molio da ne popijem kartom, ako poruka nije u redu, moderatori recite izbrist cu je.

znaci kad netko kupi bon, neka ga ne aktivira odmah, nego fino prijavis da ti ne valja key, tj. da javlja da je vec iskoristen (a nije), oni ti daju novi key, al ti imas oba koja rade. tako mozes prakticki besplatno igrat wow. samo ne 5 puta denvno zvati, nego jednom tjedno prijavit, za bilo koji key koji nisi aktivirao i fino ti se nakupi keyeva da mozes ih prodavat bez brige.

Je a ovi u Blizzu su retardirani pa sve to skupa ima smisla.

Prijaviš problem s ključem i taj se gasi tak da dobiš novi a prijavljeni si možeš zabit where the sun don't shine.

ok, al kaj ako je taj key vec i iskoristen i istekao? ja sam prijavio da mi ne radi key koji sam dobio gamecard od frenda koji je star preko 1 god. i fino iteko preij podosta vremena, pa sad bas cekam da vidim kaj ce mi blizzard javit. oce on dobit ban, ili nes tak?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Ništ rekli ti budu da ti je key u banani da ti ne mogu pomoći. Frend ti je bez brige.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ništ rekli ti budu da ti je key u banani da ti ne mogu pomoći. Frend ti je bez brige.

ok thx.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

buđenje ljudi!Belji se

niko više ne igra wow? ne mislim baš :)

tema je malo zamrla, ali ovo je pravi trenutak za buđenje:

Blizzard svima povodom 5. godišnjice WoW-a daje tjedana dana za đaba!

navalite!

My mom thinks I'm special!
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

ok thx.

je.bote frend mi je dobio ban... FAK!!!!!!!

16 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

buđenje ljudi!Belji se

navalite!

Jel moras imat prepaid vec ukljucen ili?

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

buđenje ljudi!Belji se

navalite!

ne, moraš samo imat battle.net account i mail u kojem nude tjedan dana wow-a bi već trebao doć :D

My mom thinks I'm special!
16 godina
lucky_look kaže...

buđenje ljudi!Belji se

navalite!

ne, moraš samo imat battle.net account i mail u kojem nude tjedan dana wow-a bi već trebao doć :D

hmm, ja zasad nisam nista dobio

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ovako, igram druida, i uskoro sam 80. koga da uzmem za arena partnera? ja sam resto/balance, a u areni bih volio biti resto :P

mozda nekog arms warriora ili roguea? što vi mislite?

Oh, the water is red with the blod of the death, but I'm still alive pray to God I survive.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

starcraft nisam imao prilike igrati ali obozavam se kaj ima veze s wowom.sada na kraju polugodista kada dođu ocjene kupujem wow battlechest,pa poslije lich king pa kataklizma(ak bum imal para).sta je ono sa battlenetom? dok napravim trial account i skinem wow trial installer ide mi instaliravati igru sve do 3.0.1 a ja to necu jer mi se neda cekat

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

ok thx.

je.bote frend mi je dobio ban... FAK!!!!!!!

Kad si krele, krele.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

ovako, igram druida, i uskoro sam 80. koga da uzmem za arena partnera? ja sam resto/balance, a u areni bih volio biti resto :P

mozda nekog arms warriora ili roguea? što vi mislite?

Arms warrior definitivno, malo zastarijela kombinacija ali efektivna.  Ak ides ko balance onda elem shaman ili destro lock.

world is full of king and queens who blind your eyes and steal your dreams
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

BTW, ovo sa dodatnim tjedom je scam!

EDIT: Moj bed, nije, sori >,<

EDIT 2: Da nebi bilo zabune, to je samo za inactive accounte.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 14:44 (Septah).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Ma daj...WoW .. sa 60 dana igre .. 128 kn na www.dvd.co.uk...

mislim da je to super za sve koji bi krenuli igrati.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

Ma daj...WoW .. sa 60 dana igre .. 128 kn na www.dvd.co.uk...

mislim da je to super za sve koji bi krenuli igrati.

Ali Doxy kao igrac WoW-a kazem ako nemoras bolje nemoj Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
Septah kaže...

BTW, ovo sa dodatnim tjedom je scam!

EDIT: Moj bed, nije, sori >,<

EDIT 2: Da nebi bilo zabune, to je samo za inactive accounte.

Ja imam inactive acc i nisam nista dobio na mail i nista nevidim na njihovoj stranici, sad sam kupio prepaid al ako je tako mozda da ga jos ne uplatim?

@ evo sad sam procito da to samo neki random accounti dobivaju,steta :(

&amp;quot;As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!&amp;quot;
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 19:19 (lucky_look).
17 godina
neaktivan

Od kad ti acc nije aktivan? Mozda ima veze s tim al nisam ziher...

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

pa vidi nisam dobio ni ja mail, ali mogu aktivisat.

odi na battle.net

uloguj se

stisni na slicicu wow-a

dolje u besplatnim mogucnostima bi negdje trebalo biti slicica poklona i FREE 7 days ili nes sl....

stisni na to

i imat ces mogucnost activate free 7 days...

eto uzivaj :D

2 0 hvala 1
16 godina

pa vidi nisam dobio ni ja mail, ali mogu aktivisat.

odi na battle.net

uloguj se

stisni na slicicu wow-a

dolje u besplatnim mogucnostima bi negdje trebalo biti slicica poklona i FREE 7 days ili nes sl....

stisni na to

i imat ces mogucnost activate free 7 days...

eto uzivaj :D

jbga nemam tu opciju , valjda jer je frozen, Hvala svejedno

&amp;quot;As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!&amp;quot;
15 godina
neaktivan

JA DAJEM WOW ACCOUNT:USERNAME KEVA1996@LIVE.COM

PASS:WORLDOFWARCRAFT1

TREBA UKUCATI GAMECARD

KO PRVI NJEGOVO!!!!!

17 godina
neaktivan

Zake to delas mali?

16 godina
neaktivan
Keva kaže...

JA DAJEM WOW ACCOUNT:USERNAME KEVA1996@LIVE.COM

PASS:WORLDOFWARCRAFT1

TREBA UKUCATI GAMECARD

KO PRVI NJEGOVO!!!!!

1. iskljuci caps lock

2. nemoj spammat

3. cak i ako je fkt posotjeci acc u sto sumnjam s obzirom na username ne valja ti jedno od ovog dvojeg a probao sam istu sec cim je objavljeno

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nego da se vratimo na temu WoW-a tipa same igre!

Kako vam se sviđa patch 3.3?

Mani je ovo sve jako jako diglo igrivost i napokon mogu igrati normalno instance i sve sa svim levelima likova i u bilo koje doba dana Osmijeh

Napokon se grupe lako i brzo skupljaju (doduše zadnjih tjedana fali malo tenkova na srednjim levelima ali bit će bolje..), a i random plava nagrada za odigrani daily random dungeon je odlična stvar Namigiva

Napokon ima motivacije za instancirati, a čak i ako se ne dobije svaki 'need roll' - an kraju slijedi solidna nagrada.

Na levelu 80 fenomenalne su i markice koje se dobivaju za bolju opremu nakon obavljenih heroic instanci preko LFG sistema, tako da je ipak moguće sakupiti i bolji set opreme bez da se tjednima visi po arenama i/ili epic raidovima što ipak nije bilo moguće velikom broju igrača.

Pri roll-anju novih likova super je što su do 15. lvl-a zaista ubrzali napredovanje, a od tada se može po instancama brijati tak da nema više potrebe za već dosadne i repetitivne solo questove i sate bezveznog grinda.

Sviđaju mi se i poboljšanja u UI-u, te quest tracking koji mi je za sada sasvim eliminirao potrebu za Quest Helper-om (barem dok ne naprave još bolju verziju QH-a).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A što je donio 3.3 tako revolucionarno?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja bih kao (meni) najvažnije stvari naveo:

1) Automatsko slaganje 'cross-realm' grupa za instance i raidove sa plavim nagradama na kraju završenog prvog random run-a (kao daily) i novim markicama nakon svakog heroic run-a.  To omogućuje da u skoro svako vrijeme dana i noći možeš naći ekipu za odraditi instancu po svojoj želji unutar svog level range-a ili random instancu za solidnu nagradu nakon glavnog boss-a.

U osnovi, tko ne želi više uopće ne mora igrati solo questove niti PvP nego samo upadaš iz instance u instancu sa istom ili različitim grupama (po želji) i levelaš lika prilično brzo i na zabavan način Namigiva

2) jako dotjeran i ispeglan UI - posebno quest tracking.

3) solidnu doradu pojedinih profesija u smislu novih recepata, mogućnosti izrade korisnijih itema i balansa sirovina potrebnih za proizvodnju.

-------------------------

Uostalom za detalje pogledaj ovdje.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

igram na privatnim serverima neverendllesu 62lvl dwarf hunter ali sam obriso wow pa ga sad zelim igrat ali nemogu jer mi javlja error

0 1 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

A pazi koliko je donio pozitivnih toliko i negativnih stvari.

Recimo pozitivno je sto se sad u HC ide kroz batlle grupu tako da vise ljudi veca sansa da se odrade cak i one dungeon koje nisu omiljene.

Odlicna stvar je sto za random dungeon dobijes 2 markice Triumfa i to motivira ekipu da radi cak i mrski Oculus itd, da nepricam o tome da se naizad lako i brzo moze naci grupa za low lvl dungeone bez nepotrebnog i dosadnog spamanja trade kanala.

Isto tako vise nemas u rupi za HC "leadera" nego ajmo reci mentora, tako da se nemoze desiti da te neki debil s lead kika jer se ti neslazes s time sto on radi nesto pogresno, a isto tako ako neko recimo pulla nepotreban trash, spama na divljem jeziku itd moze se pokrenuti vote kick i ukoliko se vecina grupe usaglasi izbaci ga se van, te ti taj sistem gotovo instantno dodaje novog membera, tako da cak i ako neto dissconecta, ode, rage quita ti dobijas zamjenu i HC/raid ti ne propada.

Sada se kada ti dodje inv u HC trenutno teleportiras unutra i kada zavrsis vraca te igra na poziciju gdje si bio a ne na ulaz tog HC/raida kilometre daleko od podrucja gdje questas/farmas ili sta vec radis da ubijes vrijeme.

Pozitivna stvar za ekipu koja vec ima chara lvl 80 je da sada lako mozes farmanjem HC-a skupiti sebi dodatne markice za kupovinu leveling geara, ili skupiti  sebi markice za kupovinu off speca Tank/Healer/Dps opreme.

Ali isto tako ima i negativnih stran, sada ljudi u par tjedana mogu skupiti T9 koji se prije morao farmati mjesecima, ali iskreno to nije ni bitno jer ces mjesecima farmati T10 set koji izgleda PRE j****o!!!!

Negativna strana je sto su unistili Undead rasu time sto su povezali cooldown Will of Forsaken ability s Trinketom sto skida impaling effect, pa PvP ekipa masovno placa mjenjanje rase na druge bolje.

Zakljucak ovaj patch je ucinio igru boljom, amnje frustrirajucom i zabavnijom ali je na neki nacin i olaksao za casual igrace, no mislim da hard core woweri i nisu previse zakinuti jer necemo ni skoro vidjeti da se po Azerothu setka Full T10 Namigiva

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ali isto tako ima i negativnih stran, sada ljudi u par tjedana mogu skupiti T9 koji se prije morao farmati mjesecima, ali iskreno to nije ni bitno jer ces mjesecima farmati T10 set koji izgleda PRE j****o!!!!

Po meni je par tjedana sasvim razuman rok za skupljanje neke opreme, sve više od toga je čisti mazohizam i bacanje vremena na nešto što će idućom ekspanzijom biti totalno obezvrijeđeno.

Sa svime ostalim se slažem Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Po meni je par tjedana sasvim razuman rok za skupljanje neke opreme, sve više od toga je čisti mazohizam i bacanje vremena na nešto što će idućom ekspanzijom biti totalno obezvrijeđeno.

Sa svime ostalim se slažem Namigiva

A pazi druze svaki MMORPG i ostaje ziv pruzajuci ti mazohisticke izazove u skupljanju opreme, da nema tog vrlo bi se brzo ekipa raspustila na nesto drugo, slazem se s tobom da je dovoljno par tjedana za pristojan gear, ali da dobijes najbolje od najboljeg ipak je posteno i potrebno uloziti malo truda!

17 godina
D3ViL kaže...
A pazi druze svaki MMORPG i ostaje ziv pruzajuci ti mazohisticke izazove u skupljanju opreme, da nema tog vrlo bi se brzo ekipa raspustila na nesto drugo, slazem se s tobom da je dovoljno par tjedana za pristojan gear, ali da dobijes najbolje od najboljeg ipak je posteno i potrebno uloziti malo truda!

A tek kad se sitim farmanja ranka 14... tribalo ti 4-6 miseci >.<

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice