World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Warcraft

Ja sam zadovoljan sa cijenom od 45k golda.

Inače cijene variraju od servera do servera, najčešće idu barem 60k golda.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: World of Warcraft
Virty kaže...

Ja sam zadovoljan sa cijenom od 45k golda.

Inače cijene variraju od servera do servera, najčešće idu barem 60k golda.

45k je odlicna cijena.

Da,60k  je neki prosjek za medium i high  pop servere,ja sam na Silvermoonu u mopu najjeftinije platio 52k za gametime.

14 godina
World of Warcraft

Iskreno gametime je sada malo high,budite sretni ak nadjete nekog ingame koji nije scammer i prodaje tak jeftino.Kod kineza vecinom je 75-85k,iako su oni prodavali jeftinije prije.Sad u wodu ce spustiti cijenu valjda.Ja sam prodao ovaj mj 7 komada 60 days gametime kodova za 70k svaki,high pop server.Moj frend od svog guild mastera dobiva ga za samo 33k,sta rec :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dado16 kaže...

Ima ova stranica, koliko vidim kao pouzdana je

Oni nude za gold 3$/10k i to high pop realm,a preprodaju ga za 10$ lol

17 godina
World of Warcraft

Svako se snalazi kako umije :)

Mi imamo lika u guildu koji nam daje za 45k, al eto, ne svakome, samo nama nekolicini.

Nego, prodaje li ko već WoD za golde? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ovaj

Virty kaže...

Svako se snalazi kako umije :)

Mi imamo lika u guildu koji nam daje za 45k, al eto, ne svakome, samo nama nekolicini.

Nego, prodaje li ko već WoD za golde? :)

Ovaj moj prodaje za 170K,bar je ta cijena bila kad sam zadnji put pitao. Bilo mi je puno pa sam jednom iz guilda prodao 100k za  50 eura i fino si uzeo od blizzarda

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 19:19 (geronimo4661).
16 godina
World of Warcraft

kaje bilo sa guildom na Korgallu ? upao danas i vidim da ga nema vise ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moram priznati da sam razočaran UBRS-om, prebrzo prelagano i preravno. Prelaunch event je dosta mlak i dosadan. Gledao sam anketu beta korisnika gdje su još prije par mjeseci negativno ocijenili sam event, ali blizz ga je odlučio progurati. Doduše, nema smisla ulagati u nešto što će trajati jedva mjesec dana. Skviš je donesao super stvari! Sad mi je, osobno, bolje levelirati, manji su skokovi u dmgu i napokon mogu upaliti CD a da mi mob ne umre čim ga pogledam. Doživio sam nekoliko vajpova u 5 manu jer su se tenkovi zaletili i krepucnili. Nema više samonavođenih super instat hilova koji čitaju misli. 

Kad krene farmanje heroica očekujem simofoniju od bar 12 plakanja po postu na forumima i nerfove nakon mjesec dva. Dovoljno dobar razlog da se krene od početka s ekspanzijom

I'm very large!

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warcraft

Ima neki lite-raiding guild za odrasle s familijama i poslom ujutro? :P

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
World of Warcraft

Neki domaci guild na korgall? nemam vise volje ici na druge servere i dizat ispocetka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
cropunk kaže...

Neki domaci guild na korgall? nemam vise volje ici na druge servere i dizat ispocetka...

Banda zlih Bureka ti je mislim još jedina aktivna od domaćih.

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vec dosta vremena nisam igrao wow, a vratio bi se sad za wod. kupit cu acc pa me zanima sto mogu ucinit/promijeniti na acc nakon kupnje da ga ne izgubim ako bi me bivsi vlasnik isao preveslati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ima neki lite-raiding guild za odrasle s familijama i poslom ujutro? :P

Da, da..  nešto za 2-3 dana u tjednu navečer..  bez preše {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
skenzg kaže...

Vec dosta vremena nisam igrao wow, a vratio bi se sad za wod. kupit cu acc pa me zanima sto mogu ucinit/promijeniti na acc nakon kupnje da ga ne izgubim ako bi me bivsi vlasnik isao preveslati.

Onaj mobilni autentifikator.

17 godina
neaktivan
amd freak kaže...
skenzg kaže...

Onaj mobilni autentifikator.

I nek on makne svoj broj mobitela, a ti dodas svoj.

Premda je sve to nebitno ako te hoce zaj....

Moze poslati kopiju osobne ili putovnice i sve dobije nazad

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako uzmem od bivseg vlasnika sve podatke od cd-keyeva, secret q, kopije osobne itd. i promjenim email adresu na sebe i ugradim taj mobilni authenticator mogu li bit siguran da me nece preveslat ako pokusa?imam li jos koju opciju - mozda promjenit secret q ili nesto slicno tome??

0 0 hvala 0
17 godina
skenzg kaže...

Ako uzmem od bivseg vlasnika sve podatke od cd-keyeva, secret q, kopije osobne itd. i promjenim email adresu na sebe i ugradim taj mobilni authenticator mogu li bit siguran da me nece preveslat ako pokusa?imam li jos koju opciju - mozda promjenit secret q ili nesto slicno tome??

A gle pošto je na njegovo ime on može svašta...može prijavit da si mu uzeo i sliku osobne npr, pa im veli da samo on ima sve podatke, i npr pošalje im svoju vozačku koju ti nemaš.

Ja se nebi igrao, uzmi lijepo za 80kn wow na svoje ime, svoj mail, dobiješ lijepo 30 dana igranja badava i samo na to kupiš ekspanziju. To ti je po meni najpametnije.

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma slazem se da je to sigurnija opcija, ali cilj mi je da se udmah ubacim u wod, a ne da dizem 90 lvl. imam svoj stari acc (ali bez charova jer sam sve fino deletao jednom davno) - mogu li ikako mergat accountove ili prebacit charove (bez placanja)?

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
skenzg kaže...

ma slazem se da je to sigurnija opcija, ali cilj mi je da se udmah ubacim u wod, a ne da dizem 90 lvl. imam svoj stari acc (ali bez charova jer sam sve fino deletao jednom davno) - mogu li ikako mergat accountove ili prebacit charove (bez placanja)?

Ne moraš ih dizati, jer s ekspanzijom dobijaš jednog lika na 90, druge kupiš za 50 eura ili dižeš...

17 godina
Tonči kaže...

Ne moraš ih dizati, jer s ekspanzijom dobijaš jednog lika na 90, druge kupiš za 50 eura ili dižeš...

Mislim da je to opcija, verzija sa boost lika na 90 je skuplja od verzije bez te opcije!?

16 godina
odjavljen
Virty kaže...
Tonči kaže...

Mislim da je to opcija, verzija sa boost lika na 90 je skuplja od verzije bez te opcije!?

Ne dobijaju li to svi?

17 godina
Tonči kaže...
Virty kaže...
Tonči kaže...

Ne dobijaju li to svi?

Na netu sam viđa 2 vrste WoD-a u prodaji, možda sad sve verzije imaju 90lvl boost.....

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako kupi na Battle.net-u dobije boost 100%, a sta se G2Play i sl. siteova tice stvarno neznam, mozda postoji neka mutenzija s char. boostom.

Koliko znam svaki account dobije character boost za jednog lika kada se unaprijedi na WoD.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 13:57 (Ashelor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Virty kaže...

Na netu sam viđa 2 vrste WoD-a u prodaji, možda sad sve verzije imaju 90lvl boost.....

Da. Barem službena u prodaji digitalno.

14 godina
World of Warcraft

Kad kupite kod blizzarda dobivate key i boost odmah,kad kupite na g2a i slicnim stranicama dobijete boost i key tek na dan izlaska igre jer samo blizzard vam moze dati boost u preorderu prije izlaska igre,drugi vam mogu samo key dati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 16:37 (Chosenone1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Nakon sto sam se ulogovao prvo sto me sokiralo je polu prazan taskbar. Nedostaje puno spellova. ., nekako cudan osjecaj igrat. Takodjer Orc mi se nekako cudno gega, ko da je animacija kretanja vorgena, samo malo ublazena. I ovaj pre-expansion event je ocajno los. Questove sam zavrsio za 10 minuta. 
Jedino pozitivno iskustvo je bio dungeon, vjerovatno jer je i losija grupa ali smo wipe nekoliko puta na drugom boss-u jer nisu interuptali i na trashu nakon tog boss-a jer je tank previse pull-ao. Tek kad smo CC-ali i pulali po malo smo uspjeli proc. Nadam se da ce svi dugneoni biti ovakvi, da kaznjavaju AFK berserker pull all mode s wipe! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

idem po manjim lvl dung, i da tezo je neg inace treba lakse ici.A jos imam full heirloome. Cak smo grupu od 5-6 jednog morali sap i sheep ..... da si malo olaksamo...a svida mi se vracamo me u proslost di si morao malo po malo a ne sve povlaciti....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

idem po manjim lvl dung, i da tezo je neg inace treba lakse ici.A jos imam full heirloome. Cak smo grupu od 5-6 jednog morali sap i sheep ..... da si malo olaksamo...a svida mi se vracamo me u proslost di si morao malo po malo a ne sve povlaciti....

Uzivaj dok traje, vjeruj mi nece dugo. . .
Vec sad ima more nerd rage-a zbog toga, nazalost ljudi su previse razmazeni i ocekuju da im je sve plasirano na tacni bez truda.
Tank s kojim sam isao u dungeon je stalno plakao, kako mu je ovo bezveze, kako on nema vremena da bude dugo udungeonu, kako mu je to glupo. ., takvih ima on i jos par miliona. . NERF inc. . . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
Chosenone1 kaže...

Kad kupite kod blizzarda dobivate key i boost odmah,kad kupite na g2a i slicnim stranicama dobijete boost i key tek na dan izlaska igre jer samo blizzard vam moze dati boost u preorderu prije izlaska igre,drugi vam mogu samo key dati.

Gluposti. Kupio sam na vanjskoj stranici za 29 eura 2 ekspanzije i i cura i ja smo dobili boost odmah. Cim redeemas kljuc na battle.net accountu dobis sve sto ide s tim kljucem. I.e. boost.

16 godina
World of Warcraft

Steta, meni dobro bilo, je u pocetku tesko,ali ufurao se. dobra mi grupa bila, ali hiler sam vidio ima muke ,stalno mi pistalo zdravlje {#} . a bio sam ok opremljen,gear iz dungena,znaci bolje ne moze uz heirloome....

a vjerujem da hoce,steta opet kazem meni se skroz svida tako,a ne ono spam sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice