World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Je,evo od danas i ja imam sve stare expanzije (takva je praksa da izlaskom nove expanzije starase autoamtski dodjeluje u battlechest)..

Ni jednu nisam kupio  a igro sam sve osim pandarije {#}

PRODUCT LEVEL

Mists of Pandaria

Standard Edition

Cataclysm

Standard Edition

Wrath of the Lich King

Standard Edition

The Burning Crusade

Standard Edition

World of Warcraft

Standard Edition

REGION Europe (EU)

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 13:35 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warcraft
Koma mi je damage dok levelujem, al ajd, sjecam se da je tak i prije bilo u starim expanzijama, dok u pandi sam jednim udarcem sredio moba
17 godina

Kako vam se sviđaju novosti iz 6.0.2? Meni se jedino ne sviđa Quest log s mapom, ostalo mi je za sad sve super. I addonova još nema za novu verziju ali kad dođu super :D

16 godina
ok je ovo s smanjivanjem hp-a, no maknuli su mi 5 spellova od huntera, i ovo s armorom mi mal cudno...
14 godina
World of Warcraft

Ja nemogu skinit patch,cim pocne skidati crkne mi net.....Pokusavam skidati nest drugo sve ok,samo kad wow skidam odmah crkne net,moram modem restartat,namjestio sam 0 kbs u postavkama,tak je na default

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...

Kako vam se sviđaju novosti iz 6.0.2? Meni se jedino ne sviđa Quest log s mapom, ostalo mi je za sad sve super. I addonova još nema za novu verziju ali kad dođu super :D

Meni je danas išlo barem 7-8 addonova sa podrškom za novi patch.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
Virty kaže...
ParaNO1d kaže...

Meni je danas išlo barem 7-8 addonova sa podrškom za novi patch.

Ja sam isto updejto vecinu addonova,jos cekam grid i  altoholic i to je to.

17 godina

Završio sam uvodne questove u Blasted Lands i vidim da na WoWHead piše da se dobije Abilities Fully Unlocked ali ja ga nisam dobio. Dal je neko od Vas? Btw i kada završim tih par questova, to je to dok ne izađe WoD?

Btw ne rade mi Cordinates, Cooldowns i TidyPlates. Btw dal je ko bio u Q za UBS? Ja sam bio ali mi nije nikog našao čudno mi je to malo mislio sam da će bit krcato ljudima

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 23:15 (ParaNO1d).
16 godina
ParaNO1d kaže...

Završio sam uvodne questove u Blasted Lands i vidim da na WoWHead piše da se dobije Abilities Fully Unlocked ali ja ga nisam dobio. Dal je neko od Vas? Btw i kada završim tih par questova, to je to dok ne izađe WoD?

Btw ne rade mi Cordinates, Cooldowns i TidyPlates. Btw dal je ko bio u Q za UBS? Ja sam bio ali mi nije nikog našao čudno mi je to malo mislio sam da će bit krcato ljudima

a btw, pa btw, dal btw, btw i btw

17 godina
acca kaže...
ParaNO1d kaže...

a btw, pa btw, dal btw, btw i btw

{#}

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Guild ''Rehabilitation'' na Frostmane serveru recruita sve tipove igraca, PVP , PVE, Casual..... Ugodna atmosfera, druzenje, dosta cura :P takodjer ima u guildu... U ekspanziji cemo pocet raidat odmah te cemo formirat 20man mytichal tim. Za sve informacije ingame mail Stufipas, Bönesmasher , Gotinho, Sminkericaa....

VIDIMO SE ! ! !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Jel mi može netko objasnit logiku da 30 dana na us serverima dođe 48kn a 60 dana na eu serverima 168kn???

I naravno 30 dana za eu praktički nigdje nemožeš kupiti osim preko blizzarda.

Fakat pretjeruju s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mozes kupit za eu bilo gdje, ja apsolutno nista nisam uzeo kod blizzarda, nesto preko kinguina nesto preko g2a
17 godina
World of Warcraft

g2a out of stock

kinguion out of stock

allkeysshop  ništa

:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da pitam nekog od veterana, ako se mozda tko sjeca kod prijasnjih ekspanzija, nakon kolko se moglo po netu nac ekspanzije povoljnije? Nisam planiro WOD uzet odmah a vidim da ga se moze nabavit po nekih 30€. Neznam kakvu politiku blizz ima oko toga, jel spusta cijene ekspanzije ubrzo nakon izlaska ili ih drzi neko vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

cekaj black friday ,negdje oko 26 27.11, prosle godine je blizzard spustio cijene na 5 dollara

A za g2a i kinguin ja neki dan bio uzeo, vald ce doci brzo ako je out of stock

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 14:59 (dado16).
17 godina
devilvu86 kaže...

Da pitam nekog od veterana, ako se mozda tko sjeca kod prijasnjih ekspanzija, nakon kolko se moglo po netu nac ekspanzije povoljnije? Nisam planiro WOD uzet odmah a vidim da ga se moze nabavit po nekih 30€. Neznam kakvu politiku blizz ima oko toga, jel spusta cijene ekspanzije ubrzo nakon izlaska ili ih drzi neko vrijeme?

Pada cijena jako brzo.

Sjećam se preordera d3 ros nedavno...bilo oko 250kn, nakon tjedan dana što je igra izašla bilo ispod 200.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hvala na odgovorima, dosad sam uzimo ekspanzije dosta vremena nakon što su izišle. Nije mi problem sačekat ak će cijena padati ubrzo...

Jel imo tko kakvog iskustva s dudu tankom? Na moltenu sam igro pala tanka, a mele clase su mi onak više prirasle srcu.

I uz to imam frenda koji je dudu healer, tak da bi imali neki komplet tank+heal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado16 kaže...
mozes kupit za eu bilo gdje, ja apsolutno nista nisam uzeo kod blizzarda, nesto preko kinguina nesto preko g2a

....ili trampiš golde za game time :)

17 godina
Virty kaže...
dado16 kaže...

Svi pričaju o tom gametimu za goldu, gdje vi pronalazite te kupce golda? Jel to ovisi o serveru ili ima netko tko uzima globalno? 

Uglavnom kome se javiti ??

16 godina
neaktivan
devilvu86 kaže...

Jel imo tko kakvog iskustva s dudu tankom? 

Sve je stvar osobnih preferencija, napravi character pa vidi.. samo pitaj detalje koji te zanimaju, druid tank sam since 2006. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 17:34 (Yvan).
16 godina
Virty kaže...
dado16 kaže...

pola njih bude banano radi toga, ja se nebi trampio nikad...1. put opomena, 2. ban al onaj privremeni, 3. stalni ban... A doduse i ti koji preprodaju cesto ti daju, ti dobijes gametime, i onda oni prijave blizzardu da im je nestao key bla bla, ti na kraju ne dobijes niti gametime niti imas vise golda...

14 godina
World of Warcraft

Ja i dalje vec skoro 2 godine kupujem sa goldima gametime i ostale cd keyeve,naravno bio sam scamman ali nasao sam legit prodavace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chosenone1 kaže...

Ja i dalje vec skoro 2 godine kupujem sa goldima gametime i ostale cd keyeve,naravno bio sam scamman ali nasao sam legit prodavace.

Takodjer,kupujem sve od blizzarda sa goldom i dosada nisam imao problema.

Imam kvalitetnog i provjerenog prodavaca,i kao sto rekoh ni ja ni frendovi koji su uzimali nisu imali problema,pa koga zanima nek mi se javi.

A cijena varira od realma do realma.Kad sam zadnji put provjeravao(prije cca tjedan dana) cijene su bile malo vise nego inace.

13 godina
neaktivan
Yvan kaže...
devilvu86 kaže...

Jel imo tko kakvog iskustva s dudu tankom? 

Sve je stvar osobnih preferencija, napravi character pa vidi.. samo pitaj detalje koji te zanimaju, druid tank sam since 2006. :)

Izlevelo sam druida do 90-ot levela kao balance, probat cu se prebacit na tanka pa da probam, ak negdje zapnem pitat ću...

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo i ja se lagano pripremam nakon male pauze da opet aktiviram acc :)

Kolko vidim na Go2ArenaWOD je 29.99eura .

A sad ono važnije:

Da li mi možete na PM ili nešto malo objasniti to oko prodaje golda i kako to radite da se ne skuži itd.? Da probam i ja malo trampiti :) i kolka je otprilike cijena gametime-a? ili prodaja golda?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Ima ova stranica, koliko vidim kao pouzdana je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado16 kaže...
Virty kaže...
dado16 kaže...

pola njih bude banano radi toga, ja se nebi trampio nikad...1. put opomena, 2. ban al onaj privremeni, 3. stalni ban... A doduse i ti koji preprodaju cesto ti daju, ti dobijes gametime, i onda oni prijave blizzardu da im je nestao key bla bla, ti na kraju ne dobijes niti gametime niti imas vise golda...

Ima svega, ali ako znaš pouzdane ljude, nema toga.

Znam neke koji barem 4-5 godina to rade i guštaju u "besplatnim" pretplatama ili kupovini ekspanzija.

Ja sam nekidan obavio transakciju, uplaćeno mi je 26 eura na blizzard account i imam 2 mjeseca igranja.

Nije problem zaraditi golde, osim ako ne jurišaš po instancama i ganjaš pvp.

Moj čovjek od povjerenja meni uzme in game 45k golda, te mi odmah pošalje sken cd keya sa 26€, kojeg ja ukucam na blizz acount.

Uvijek sve za 5, svaka mu dala! Nije kinez, naš je, a kako mu se to isplati ili ne, njegova stvar.

A koliko znam, masu ljudi je obavilo razne transakcije na ovoj stranici i svi imaju dobra iskustva: KLIK

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sinoc smo tako facedesk-ali Mythic SoO da nisam zna dali da se smijem ili placem....

Iron Jugger padne taman kada ude u Siesmic fazu, Nazgrim ude prvi put u defensive stance na 9% hp-a, Malkorok padne prije nego ude u Blood Rage, Blackfuse je izdrza cca. 3 belta, skoro mi je bilo zao jadnih bossova {#}

Ocekiva sam nerf instance, ali ne bas ovakve magnitude :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Virty kaže...
dado16 kaže...
Virty kaže...
dado16 kaže...

Ima svega, ali ako znaš pouzdane ljude, nema toga.

Znam neke koji barem 4-5 godina to rade i guštaju u "besplatnim" pretplatama ili kupovini ekspanzija.

Ja sam nekidan obavio transakciju, uplaćeno mi je 26 eura na blizzard account i imam 2 mjeseca igranja.

Nije problem zaraditi golde, osim ako ne jurišaš po instancama i ganjaš pvp.

Moj čovjek od povjerenja meni uzme in game 45k golda, te mi odmah pošalje sken cd keya sa 26€, kojeg ja ukucam na blizz acount.

Uvijek sve za 5, svaka mu dala! Nije kinez, naš je, a kako mu se to isplati ili ne, njegova stvar.

A koliko znam, masu ljudi je obavilo razne transakcije na ovoj stranici i svi imaju dobra iskustva: KLIK

Da,na ownedcore su uglavnom legit prodavaci,scammer tamo nemoze opstati duze od jednog dana.

A oni koji budu prevareni uglavnom nadju prodavaca preko trade channela i misle da ce za 20k golda dobiti 2 mjeseca gametime,a to je jednsotavno predobro da bi bilo istinito.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice