World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Chosenone1 kaže...

Da 4 eura je battlechest sa tim linkom ali pazi,kupio sam vec par battlechestova preko tog lika i zna nekad ti biti maknut sa accounta,znaci to ti nije 100% sigurno.Inace mop mos kupiti za 7.60e.Jedan account mi je bio 68lvl warrior,nakon par dana uklonjen battlechest,lik rollbackan na 20lvl.

Sam da nesto pitam, kupio si preko tog linka ili nekog lika?

11 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
$Mikulich$ kaže...

Okej, pozdrav..

WoW zelim vec godinama igrati, i planiram ga kupiti ovih dana..

Zanima me:

Koliko kosta,

gdje da ga kupim 

Koji da kupim posto ih ima dosta i jako sam zbunjen,

da li je moguce kupovati gametime sa goldom,

i preko koga nabavljati gametime

Jel ti Milky uze naizad Day Z ili ti je jos na wishlistu? {#}

Za pocetak uzmi battlechest koji sadrzi prvih nekoliko ekspanzija, nakon sto izlevelas do CAP-a kupis sljedecu. Gametime se moze uzimati za golde, ali za to moras biti max level i poznavati osnove aukcijske kuce i farmanja za sto ce ti kao pocetniku sigurno trebati par mjeseci redovne 12.99 pretplate.

Iskreno idi na molten ili naizad uzmi Day Z mislim da je ovo malo izvan tvoje kupovne moci. . .

Ti kao znas ista o mojoj "kupovnoj moci"? Ajde odperjaj laganini {#}

17 godina
$Mikulich$ kaže...

Ha ha ha, s obzirom da si nekih 1-2 mjeseca redovno plakao i komentirao u temi Day Z kako zelis standalone ali mama neda iz dzepa da kupis, a radi se o igri koja kosta manje/vise kao jedan mjesecni SUB za WoW sumnjam da mozes priustiti original. 
Istina, sve se moze manje/vise uzeti od kineza za golde, ali za pocetnika realno treba ipak dosta Eurica kako za uzimanje svih ekspanzija tako i par mjeseci levelanja/farmanja golda. .
Sve mi se cini da ces i ovdje samo da oplakujes i komentiras kako si gledao frendice dok igraju ili jubito trailere. {#} 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
$Mikulich$ kaže...
D3ViL kaže...
$Mikulich$ kaže...

Okej, pozdrav..

WoW zelim vec godinama igrati, i planiram ga kupiti ovih dana..

Zanima me:

Koliko kosta,

gdje da ga kupim 

Koji da kupim posto ih ima dosta i jako sam zbunjen,

da li je moguce kupovati gametime sa goldom,

i preko koga nabavljati gametime

Jel ti Milky uze naizad Day Z ili ti je jos na wishlistu? {#}

Za pocetak uzmi battlechest koji sadrzi prvih nekoliko ekspanzija, nakon sto izlevelas do CAP-a kupis sljedecu. Gametime se moze uzimati za golde, ali za to moras biti max level i poznavati osnove aukcijske kuce i farmanja za sto ce ti kao pocetniku sigurno trebati par mjeseci redovne 12.99 pretplate.

Iskreno idi na molten ili naizad uzmi Day Z mislim da je ovo malo izvan tvoje kupovne moci. . .

Mislim da cijeli forum zna sve o tvojoj kupovnoj moći.

14 godina

Preko linka,ali uzeo sam par battlechestova ali samo jedan mi je bio maknut.

11 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ha ha ha, s obzirom da si nekih 1-2 mjeseca redovno plakao i komentirao u temi Day Z kako zelis standalone ali mama neda iz dzepa da kupis, a radi se o igri koja kosta manje/vise kao jedan mjesecni SUB za WoW sumnjam da mozes priustiti original. 
Istina, sve se moze manje/vise uzeti od kineza za golde, ali za pocetnika realno treba ipak dosta Eurica kako za uzimanje svih ekspanzija tako i par mjeseci levelanja/farmanja golda. .
Sve mi se cini da ces i ovdje samo da oplakujes i komentiras kako si gledao frendice dok igraju ili jubito trailere. {#} 

Lako li je rugati se drugima :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, ako netko treba

WOW sa svim ekspanzijama i FREE 90 boostom, 35000 golda

javite, cijena je 350kn!

0 6 hvala 0
11 godina
$Mikulich$ kaže...
D3ViL kaže...
$Mikulich$ kaže...

Lako li je rugati se drugima :)

Nitko ti se ne ruga, nego sam sebe sramotiš sa ovakvim izjavama, D3vil je u pravu, plakao si mjesecima za DayZ, a sad "nitko ne zna ništa o tvojoj kupovnoj moći". I odjednom si skočio na WoW za koji treba novaca, i to dosta više od DayZ-a, te pretplata svaki mjesec. Ajde se probudi i ne živi u oblacima, lijepo zamoli mamu da kupi i dosta plakanja i žicanja po forumu :)

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel itko od vas koristi gametime preko RAF-a? Ono  po 2-3 eura?

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ekipa s ovecom svotom golda i iskustvom, gdje na 90 levelu farmate gold i kako?
17 godina
Zvonzi kaže...
Ekipa s ovecom svotom golda i iskustvom, gdje na 90 levelu farmate gold i kako?

Aukcijska kuca, kupi jeftino prodaj skuplje. ., problem je steci pocetni kapital, ja sam odradio Shadowmourn questline i onda prodao Tabard of The Lightbringer jednom liku za 200000 golda, to je bilo za vrijeme Cataclysma, od tad samo se vrti i gomila. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pokušavamo oformiti domaći Alliance guild za 10M normal i heroic raidanje u WoD-u. Ukoliko nas se skupi i bude zainteresiranih, možemo i mythic. Svi s naših prostora su dobrodošli - bez obzira na klasu - dok god su pristojni i korektni jedni prema drugima.

Casual raidanje, achievementi i zdrava zajebancija je ono na što ciljamo.

Bloodfeather/Burning Steppes/Executus/Kor'gall/Shattered Hand serveri.

Kontakt osobe:

Kanaxai#2218

Bella#2572

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Malo je tesko farmat gold ovaj mjesec pred sam WoD,cijene svega su pale.Predlazem farmanje starih dungeona sa tailoring charom,

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chosenone1 kaže...

Malo je tesko farmat gold ovaj mjesec pred sam WoD,cijene svega su pale.Predlazem farmanje starih dungeona sa tailoring charom,

Istina,cijene skoro svega su pale za cca 50%,zato kad je farm golda u pitanju treba imati vise opcija i ne ogranicavati se na jedan dio trzista.

14 godina
World of Warcraft

Ali i dalje aktivno derem po 20k golda dnevno,brinu me WoD profesije samo kak ce sve to izgledati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 14:44 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bome fina cifra. Cime se bavis? Meni i dalje mining i craftanje bagova glavni izvor love. Probao sam farmat mobove u panda zonama, ali jos uvijek mi to nekako sporo ide, plus realm je alliance tako da ginem svako malo tamo.

EDIT: dobro si me podsjetio na clothing i stare dungeone. u pet minuta u Icecrownu heroicu sabrao valjda 3-4 stacka frostweave clotha. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 15:59 (Zvonzi).
14 godina
World of Warcraft

Farmam sve osim Mop,takodjer pravim gemove,potione,barove,disenchenting, itemebagove,boltove clotha,craftanje transmog itema,uglavnom sve profesije osim engineringa imam.Sve ti zavisi koliko vremena ulozis u nesta.Takodjer ally sam,outland server.,cijene uzas sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Balkanski guild LFM

Nadam se ovo nije protiv pravila...

[H]<Lethal Industry> sa Burning Legion 10man 8/14HC LFM!

Većinom smo balkanski gild (CRO, BIH, SRB, CG), imamo i nešto stranaca. Većina članova su IRL prijatelji i dugogodišnji in game prijatelji.

Sa HC SOO smo više-manje stali, a za WoD tražimo sve, jer namjeravamo imati 2 heroic tima koji će se spojiti u 1 20-man mythic tim.

Također, pozivamo sve social, casual i pvp članove da nam se pridruže.

Nudimo:
-frendly i zafrkantsku atmosferu
-pomoć
-normal i flex runove za altove ili low gearovane članove
-guild repairs, matse itd

Očekujemo:
-min. 18 god starosti
-TS3 instaliran, mic i slušalice
-da znaš igrati svoju klasu
-da možeš pratiti upute i podnjeti dobronamjernu kritiku
-da dođeš u raid ako si acceptao invite, ili da javiš na vrijeme da nećeš doći

Raidovi su uglavnom 19-23h, srijedom, četvrtkom, nedjeljom, ponedjelkom i utorkom. To su okvirna vremena i dani, sve je fleksibilno, prema dogovoru i prilično casual.

Lok'tar Ogar!

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 11:09 (MalaHuba).

2 1 hvala 0
16 godina
Re: Balkanski guild LFM

Pozz, dali Upgrade [WoW1] – Europe, za 4 eura znaci sve expanzije do pande(naravno bez pande) ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 14:53 (dado16).
12 godina
dado16 kaže...

Pozz, dali Upgrade [WoW1] – Europe, za 4 eura znaci sve expanzije do pande(naravno bez pande) ili?

Da,pande moras dodatno kupiti.

16 godina
uzeo sam, i kroz mpbz vidim da mi je otislo 31 kunu za blizzarda, al na battlenetu jos uvijek se nije nist promjenilo, i dalje mi stoji upgrade, kao da nisam nist ni kupio
14 godina
neaktivan

treba proći period od 24-72h dok njima lova ne sjedne, tek tada ti aktiviraju sve fičrse full accounta (ako si prvo napravio onaj starter). mislim da do tada imaš neku okljaštrenu verziju. barem je meni tako bilo.

P.S. igra li netko možda na EU Sylvanas?

15 godina
Zvonzi kaže...

treba proći period od 24-72h dok njima lova ne sjedne, tek tada ti aktiviraju sve fičrse full accounta (ako si prvo napravio onaj starter). mislim da do tada imaš neku okljaštrenu verziju. barem je meni tako bilo.

Svi su mi likovi tamo, ali ću ih lagano prebaciti jer je postao alliance rezervat.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
Zvonzi kaže...

Svi su mi likovi tamo, ali ću ih lagano prebaciti jer je postao alliance rezervat.

platit transfer ili?

ma koma je, mislim već sam se naviknuo na gankanje uvijek i svugdje, ali svejedno iritira. dok ne prebaciš, slobodno se javiš ingame il nešto, pa možemo tu i tamo zajedno nešto odraditi.

15 godina
Zvonzi kaže...
Nos kaže...
Zvonzi kaže...

t

platit transfer ili?

ma koma je, mislim već sam se naviknuo na gankanje uvijek i svugdje, ali svejedno iritira. dok ne prebaciš, slobodno se javiš ingame il nešto, pa možemo tu i tamo zajedno nešto odraditi.

Likovi su mi svi alijansa, ali pošto na cijelom serveru nema ni jednog hordaša bezveze mi je  igrati. Znam da je glup razlog, ali to nije wow.

Pauziram već pola godine dok ne izađe ekpsanzija. Kad puste 6.0 javim se.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 20:03 (Nos).
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
Zvonzi kaže...
Nos kaže...
Zvonzi kaže...

t

platit transfer ili?

Likovi su mi svi alijansa, ali pošto na cijelom serveru nema ni jednog hordaša bezveze mi je  igrati. Znam da je glup razlog, ali to nije wow.

ahaaa. ti si ona suprotna strana koja me stalno kolje :D

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima netko da konstantno obavlja Garrosha ? Trebam achievment prije ovog novog patcha pa ako netko može da me proboosta, svejedno 10 ili 25 man.Znate da je kriza pa ne mogu dati puno novca pa me pošaljite na PM za dogovor.

0 0 hvala 0
16 godina
Zvonzi kaže...

dammit, jos nista se nije promjenilo...Nestrpljiv sam {#}

14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Zvonzi kaže...

dammit, jos nista se nije promjenilo...Nestrpljiv sam {#}

pričaj mi :D frend i ja poludili dok smo čekali.

nego, na kojem si serveru? ako si Khadgar ili Sylvanas možeš s frendom i samnom levelat i igrati. plus, možemo i RAF iskoristiti radi bržeg levelanja i summona.

13 godina
World of Warcraft

Malo da se prisjetimo kako je prije izgledao Orgrimmar...

Danas sam igrao malo u školi 2.4.3 da se prisjetim starih dana :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice