World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

Kor'gall

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dogurao sam do 90, poceo se opremati za LFR i razmisljam da li imam vremena doci do legenary cloak-a prije Warlordsa. Imate kakav savjet, kako najbrze doci do cim vise valor pointsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Logyyy kaže...

Neka dobra preporuka za PVP realm, gdje ima neki balkanski guild a da je high i da se isplati igrati WoD :):):).

Nije mi se dalo pregledavati postove ranije :) pa dajte neki savjet.

Horda Kor'gall ti je dosta dobra. Sad je med server a do izlaska će biti sigurno high. Ako ne želiš queue u prime timeu kad izađe igra a opet da je dobar i igriv server.

Guilda: https://d3balkan.org/forum/index.php

http://www.rabbits-clan.com
17 godina
neaktivan
Aelann kaže...

Dogurao sam do 90, poceo se opremati za LFR i razmisljam da li imam vremena doci do legenary cloak-a prije Warlordsa. Imate kakav savjet, kako najbrze doci do cim vise valor pointsa?

Moja procjena je da ti treba jedno 10-12 tjedana, ovisno o sreći i uloženom trudu i vremenu.

Tjedan 1-2: Početni sigili i reputacija

Tjedan 2-5: 3000 Valora, najbrže preko Heroic scenarija, scenarija i heroic dungeona jer su prelagani

Tjedan 5: Skupi Valore i uzmi novi quest prije nego ideš u ToT i SoO taj tjedan

Tjedan 6-8: Grindaj dalje, ne zaboravi na farmi uzgajati materijal ili kupovati trillium barove

Tjedan 9-11: Runestons i 5000 Timeless coins. Lei Shena ostavi za kraj.

Reputacija se najlakše farma na Isle of Thunder, imaš npr. tamo u sredini one kipove koji se ožive, svaki nosi dosta repa a jednostavno se ubijaju.

Mislim da imaš neki buff za reputaciju i za runestones, prije je bilo obično krajem mjeseca, ne znam da li je sada non-stop gore.

15 godina
neaktivan

Hvala na savjetu. Buff (The Gaze of Black Prince) je još uvijek, i stalno, aktivan. Na žalost ako je vjerovati Blizzu, neću stići do kraja. Prema ovom blue postu http://us.battle.net/wow/en/blog/15910699/legendary-cloak-quest-last-chance-black-prince-buff-extended-9-16-2014 dolaskom pre-expansion patcha (6.0.2) quest line se više neće moći započeti, a početkom Warlordsa (13.11. - 8 tjedana) se potpuno briše. {#} No, bar ću vidjeti MoP raid instance (ako više ikoga ima u LFR)... 

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

za novu expanziju treba biti 90level ili se bude moglo na 88 kao u nekim expanzijam prije s dva levela manje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel ima na 85lv da se kupi neki zeleni gear od vendora ko što ga se moglo kupit na 80lv u mount hyjalu?

Kad sam kupio onaj na 80lv puno mi je pomoglo na tom dijelu levelanja dok nisam dobio neki drugi gear on questova i instanci iz Cataclysme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
devilvu86 kaže...

Jel ima na 85lv da se kupi neki zeleni gear od vendora ko što ga se moglo kupit na 80lv u mount hyjalu?

Kad sam kupio onaj na 80lv puno mi je pomoglo na tom dijelu levelanja dok nisam dobio neki drugi gear on questova i instanci iz Cataclysme.

To nema potrebe. Čim kreneš questat u Pandarii odmah ćeš dobiti neke Uncommon Quality (zelene) iteme i kada kreneš DF dobit ćeš Rare (plave) i tvoje questanje će biti lagano. Nema smisla trošiti gold kod vendora

13 godina
devilvu86 kaže...

U Valley of the Four Winds imaš odmah na početku kada pređeš most.

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Privatan server - Dalaranwow

Realm - Algalon

Zašto? novi je realm...nekih pola godine možda? progressivan..zasad samo Naxx i 5mani koji su bili otvoreni sa prvim patchem wotlka...od 26.09.2014. se otvara Ulduar i novi 5mani

znaci patch koji se koristi je 3.3.5a, no otvorene su instance sa "naxx" patcha...26. se otvara sve sa "ulduar" patcha...za par mjeseci se otvara  "toc" patch i tako dalje (opet ponavljam sve na 3.3.5 patchu da se ne mora patchat posebno svaki put) 

PVP  -  sezone zavrsavaju kada se otvori novi content odnosno kada su zavrsavale i na retailu

Pozivam sve Hrvate koji igraju na privatnom serveru a žele igrati blizzlike, i stvarno scriptan server..znaci nisu price kao do sada u reklamama privatnih servera..sve radi a ono bauk jao majko kad dodes...

Naxx EoE OS sve skriptano posteno stvarno bez prigovora.....Ulduar se mjesecima testirao i sad ce ga otvoriti....

na serveru postoji Hrvatski guild, koji traži hrvate isključivo za pripremu 25manova...svi su dobro došli...

Server:

http://www.dalaran-wow.com/?ST=undefined

0 5 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

naravno...sve pozivam da se pridruže serveru jer od 2008 od kad igram wow...ovo je prvi server na kojem sam doživio da je blizzlike scriptano sve...nisam retail igrao...ali sve pohvale jednom jedinom developeru koji je do sada sve skriptao sam...a od ulduara sad ima pomoć pa će sve ići brže!!!

http://www.dalaran-wow.com/?ST=undefined

0 5 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Igrao na dosta privatnih servera godinama,moj put na retail wow aka orginal:Kupio battlechest za 10e,dobijem 1mj gametimea odmah sa battlechestom+10 dana ak treba trial mop.Nalvlo lika na 85lvl u 4-5dana sa mining/herbalism do kraja.Farmao golde par sati dnevno da kupim mists of pandaria koji je onda bio skup za golde.Nalvlo do 90lvla i farmao i dalje ore i herbove da skupim golda za gametime od 2 mj.To je TO.ulozio sam nesta svog vremena i besplatno uzeo cijeli wow dok je jos drzao cijenu.Sada battlechest i mop kupite za 11.5eura ukupno.Nisam u godinu i pol dana dao lipe za gametime,stalno uzimam za golde.Gametime od 2 mj je sad oko 70k golda kod preprodavaca,frend si je u igri naso za 30-40k,btw dnevno se moze zaraditi 15-20k.Ostatak golda prodam za novce :)
P.S nespominjite prodaju ili razmjenu golda u igri ili mozete dobiti ban :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ma hebeš te privatne\piratske servere, ili igraš igru ili ne :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Alooooooo pozdrav. Aktiviram ovih dana acc i pocinjem igrat da se malo uigram do exp. Gdje poceti? Ima li nekih guildova nasih voljnih novih clanova samo PVE? 

FOR THE HORDE!!! 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Baš me zanima planiraju li s vremenom obnoviti i ostale teksture i objekte u igri osim samih likova...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Baš me zanima planiraju li s vremenom obnoviti i ostale teksture i objekte u igri osim samih likova...

Na što točno misliš? Jer svaka ekspanzija donosi nove teritorije sa novim teksturama. Cataclysm je prepravio stare kontinente i omogućio letenje na istima. Trenutno najgore izgleda BC ekspanzija jer je najstarija ali ne vjerujem da će ikada mijenjati nju ili WoTLK.

13 godina
neaktivan

Draenor, PvE, High Populated.
Horde Side naravno mnogo dominantija nego Alliance što se tiće samog servera.
Na serveru se nalaze mnogi Balkanci. Čak ima i dosta dobar guild imenom nazvan "GRAH S KOBASICOM".
Prihvaćaju a'ma baš sve. Imaju core raiding grupu 1 i 2, ako si u tim vodama.
Jako prijateljski nastrojeni, za zajebanciju uvijek spremni.

Ako tražiš nešto tipa toga, Draenor je pravo mjesto! 
Po meni ocjena 10/10 za server, samo što mislim da će biti poteškoća na početku nove nadolazeće ekspanzije WoD!

LP 

17 godina
Lua kaže...

Draenor, PvE, High Populated.
Horde Side naravno mnogo dominantija nego Alliance što se tiće samog servera.
Na serveru se nalaze mnogi Balkanci. Čak ima i dosta dobar guild imenom nazvan "GRAH S KOBASICOM".
Prihvaćaju a'ma baš sve. Imaju core raiding grupu 1 i 2, ako si u tim vodama.
Jako prijateljski nastrojeni, za zajebanciju uvijek spremni.

Ako tražiš nešto tipa toga, Draenor je pravo mjesto! 
Po meni ocjena 10/10 za server, samo što mislim da će biti poteškoća na početku nove nadolazeće ekspanzije WoD!

LP 

Igram godinama na tom serveru.

Server je pun, masu ekipe, horde ka salate.

Ima i balkanski guild "Grah s kobasicom".

Dobra ekipa, nikad dosadno.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igra li neko na Molten serveru? Realm Frostwolf? Jest privatni server ali nije loš :D

0 1 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Potrazi croatian pride ak ga jos ima tamo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sorry za off topic, samo da pitam ako je netko zainteresiran za account koji već ima WoD preorderan i 20dana gametime.Jeftina cijena.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Oni su bili na ally nekad davno :D

14 godina

Da dok sam ja bio guild master bili smo ally,kad sam presao na retail,onda je dio presao na hordu :D

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Okej, pozdrav..

WoW zelim vec godinama igrati, i planiram ga kupiti ovih dana..

Zanima me:

Koliko kosta,

gdje da ga kupim 

Koji da kupim posto ih ima dosta i jako sam zbunjen,

da li je moguce kupovati gametime sa goldom,

i preko koga nabavljati gametime

0 1 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Uzmi preko mene,meni uplatis novce a ja kupim goldima battlechest i mop,prodam ti malo jeftinije :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
$Mikulich$ kaže...

Okej, pozdrav..

Zanima me:

Koliko kosta,

gdje da ga kupim 

Umjesto da mene pitaš.. Okej ajmo redom:

Sve ukupno 20 eura, ali ako ideš upgrade i RaF onda 15 ako se nevaram,
Koji da kupiš?! Imaš Battlechet i nakon toga MoP (ako oćeš preored WoD onda i to),
Nije preporučljivo, ljudi su dobijali ban (no to ću sa tobom privatno riješit ;) ),

I tjt.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
World of Warcraft

Ja mu rijesim battlechest i mop za 11e ukupno....kakvih 15-20

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Battlechest 4 eura (https://eu.battle.net/account/management/upgrade-wow.html?promo=classicFS5dol), MOP cca. 10 eura. znači za 14 eura imaš sve ekspanzije koje su releasane i 30 dana game timea, i to sa ofišl stranice.

0 0 hvala 0
17 godina
$Mikulich$ kaže...

Okej, pozdrav..

Zanima me:

Koliko kosta,

gdje da ga kupim 

Jel ti Milky uze naizad Day Z ili ti je jos na wishlistu? {#}

Za pocetak uzmi battlechest koji sadrzi prvih nekoliko ekspanzija, nakon sto izlevelas do CAP-a kupis sljedecu. Gametime se moze uzimati za golde, ali za to moras biti max level i poznavati osnove aukcijske kuce i farmanja za sto ce ti kao pocetniku sigurno trebati par mjeseci redovne 12.99 pretplate.

Iskreno idi na molten ili naizad uzmi Day Z mislim da je ovo malo izvan tvoje kupovne moci. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
World of Warcraft

Da 4 eura je battlechest sa tim linkom ali pazi,kupio sam vec par battlechestova preko tog linka i zna nekad ti biti maknut sa accounta,znaci to ti nije 100% sigurno.Inace mop mos kupiti za 7.60e.Jedan account mi je bio 68lvl warrior,nakon par dana uklonjen battlechest,lik rollbackan na 20lvl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 17:47 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice