World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft

Otvori ticket unutar igre i neka ti GM to rjesi.

Mozda se trebas prosetat da instance prvo pa tek onda dobijes mogucnost pristupiti istima preko RDF-a?

EDIT: Eh privatni server...

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 18:09 (Ante).
15 godina
Ante kaže...

Mozda se trebas prosetat da instance prvo pa tek onda dobijes mogucnost pristupiti istima preko RDF-a?

Meh odavno bi ja na pravi WoW, ali nemam novaca da plaćam stalno, pa onda igram na privatnim serverima. I možeš li molim te pojasniti kako da otvorim ticket unutar igre? :)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz cini se da je RH napokon dobio RaF mogucnost.

Stoga pozivam ako ko zeli mogu ga recrutati dobije ljepe bonuse, mogu pomoci u lvlingu.

Alliance ili Horda na ragnarosu - ima dosta hrvatskih guildova.

pm hvala.

If anything just cannot go wrong, it will anyway

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

kak radi taj boost od 1-80 lvl, to extra brzo ide ili instant il kak ? nemrem skuzit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cropunk kaže...

kak radi taj boost od 1-80 lvl, to extra brzo ide ili instant il kak ? nemrem skuzit

Pa digne ti lika do 80lvl.a odmah... ne moras se patit i solirati tjedan dana. Kuze i ovi u blizardu da tko zeli zapocet da ce igrati sam.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Takoder mogu recruitat nekog preko RAF ako zeli bonuse, ja sam Alliance na The Sha'tar (RP) ili Frostmane (normal PvP) serveru

Pomognem s kojom stotinom golda i levelingom kada ne raidam (vecinom vikendom)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warcraft

1-90, ne 1-80.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

1-90, ne 1-80.

Nezz, za sta pita, jer postoji i 1-80 boost.

1-90 ce bit expansion feature, moc ce se boostat jedan character bilo kojeg levela na 90.

Ako pita za recruit a friend, onda nema boosta osim 3x experience boost dok ste u partyu.

Postoji jos jedan boost, a to je scroll of ressurection, aktivni account moze poslati scroll "veteranima" koji ne igraju od 5 mjeseca 2012 ili prije (mozda se tocan datum mjenjao)

I onda veteran dobije instant boost na lv80 za jednog charactera.

16 godina
World of Warcraft

da za RAF bas - i sta onda ja sa njim dizem preko dung extra exp ( za njega 3x jel)

- nah nece radit, zadnja obnova je bila 24.5 -znaci igralo se do 24.7.2013

a evo sto kazu

To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft license that used paid game time in the past and was not active after March 4th, 2012. A license is considered active when it has game time, whether that time is a paid subscription or free game time.

- znaci nista od toga,a ni hrvatska isto nije pod zemljama koja moze koristit raf. - jedino ako nisu zaboravili promjeniti u tekstu.... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 17:41 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cropunk kaže...

da za RAF bas - i sta onda ja sa njim dizem preko dung extra exp ( za njega 3x jel)

- nah nece radit, zadnja obnova je bila 24.5 -znaci igralo se do 24.7.2013

a evo sto kazu

To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft license that used paid game time in the past and was not active after March 4th, 2012. A license is considered active when it has game time, whether that time is a paid subscription or free game time.

- znaci nista od toga,a ni hrvatska isto nije pod zemljama koja moze koristit raf. - jedino ako nisu zaboravili promjeniti u tekstu.... 

Scroll of Resurrection radi već više od 2 godine u RH (iako nije napisano na stranicama blizarda) - proradilo je kad je jaca potpisala pristup EU - poslije nove godine

16 godina
World of Warcraft

aha i mislio da nisu nadopisalai,ali djabe kad mora biti do odredenog datuma - i ako sam dobro skuzio nakon tog datuma samo jedanput raf aktiviran ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koliko znam RAF se može samo jednom iskoristiti

16 godina
odjavljen
Ashelor kaže...
Tonči kaže...

1-90, ne 1-80.

Nezz, za sta pita, jer postoji i 1-80 boost.

1-90 ce bit expansion feature, moc ce se boostat jedan character bilo kojeg levela na 90.

Ako pita za recruit a friend, onda nema boosta osim 3x experience boost dok ste u partyu.

Postoji jos jedan boost, a to je scroll of ressurection, aktivni account moze poslati scroll "veteranima" koji ne igraju od 5 mjeseca 2012 ili prije (mozda se tocan datum mjenjao)

I onda veteran dobije instant boost na lv80 za jednog charactera.

Aha, nisam znao za to. Ali smeće je ako vrijedi samo za one prije 5. 2012...

16 godina
World of Warcraft

a tak pise kolko sam ja skuzio :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo ja bas razmisljam o povratku u WoW, planiram kupit key za MoP i gametime, ali sta se tice tog ressurectiona dobro bi mi dosao...

Naime, zadnji puta kada sam igrao WoW "GAME TIME Expired: 10/16/2011 2:42 PM" , znaci na mojem accu bi radilo to posto nisam igrao vise od godnu dana? :) 

I dobio bi free boost za bilo koju klasu odmah do lvl 80 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pataljunga kaže...

Evo ja bas razmisljam o povratku u WoW, planiram kupit key za MoP i gametime, ali sta se tice tog ressurectiona dobro bi mi dosao...

Naime, zadnji puta kada sam igrao WoW "GAME TIME Expired: 10/16/2011 2:42 PM" , znaci na mojem accu bi radilo to posto nisam igrao vise od godnu dana? :) 

I dobio bi free boost za bilo koju klasu odmah do lvl 80 ? 

Poz ja nudim SoR ili RAF ako nekome treba ko igra allye, na silvermoon server, trenutno no. 1 ally server sa najvecom populacijom i tonom guilda :).

Jedina mana je sta navecer prepun server pa zna biti que time do 30 min :D.

Ja imam dosta vredova koji su presli sa Darksorow horde na Ragnaros :) kazu da je server oke ali nist od ozbiljenog raidanja sta se bar njih tice :/.

Za hordu ako nekog zanima trenutno je Kazzak no .1 server sta se tice populacije i progresa :).

15 godina
World of Warcraft

Ima li koga odavde na Sylvanasu horda strani da radi SoO flex ili cak normalne raidove, vratio sam se malo wowu dugo ilevel na 530 medutim cini mi se da je horda strana dosta mrtva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luxxxfromhell kaže...
Ante kaže...

Meh odavno bi ja na pravi WoW, ali nemam novaca da plaćam stalno, pa onda igram na privatnim serverima. I možeš li molim te pojasniti kako da otvorim ticket unutar igre? :)

Ma sve mi jasno.

Kaj se moltena tice, zaboravi na tickete i ikakav support.

Ak nest ne radi, pitaj na globalu jel ima itko slican problem ili potrazi na moltenovom forumu.

Uglavnom dungeoni ne rade, ima par iznimaka, kao sto su instance za 81+ ako zadovoljis ilevel s itemima. Da treba biti 272+(ili tak nest), odi na aukciju i kupi si zelene cata iteme za svoj level, nekad mozes upecat plave po 50-150goldi, tak da to nije problem, osim trinketa, al to uzmes one jefitne spirit 2 komada da dignes ilevel i udjes s njima unutra te kasnije zamijenis s necim sto ti je korisnije.

Rade i pojedine low level instance.

Tak je vec duze vrijeme i nema naznaka da ce se ikad promjeniti, a nije da ima smisla ic sa precata gearom unutra kad ces krepat nakon prvog AoE-a.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 21:06 (Ante).
13 godina
World of Warcraft

Ako mi je account frozen ? Jel se mogu ressati ili nesto ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
530? dobar ilevel za nekoga tko se vratio wowu... s čime si se vratio? full raid mop gearom? :D
15 godina
Ante kaže...
luxxxfromhell kaže...
Ante kaže...
...

Uspio sam naći ekipu, odigrao sam u ponedjeljak 2x Blackrock Caverns, i to je to. Dakle, neznam dali ima previše djece, ili su toliko ljudi nekulturni na tom Moltenu da je to za nepovjerovat. Dakle, sada sam 84 lvl, i frajer traži rdf normal sve, ja se javim, uljudno pozdravim, dam ilvl (koji mi je narastao na oko 300 u jednom danu ;) ), i kažem da sam 84 lvl i oće li to biti problem. Pozove me u grupu, vidi valjda koji sam lvl i ni pet ni šest izbaci me, a NAPISAO sam mu da sam 84 lvl, i pritom izgubim barem 2-3 frajera koji traže rdf normal također. Niti da mi kaže ono tipa, sorry you don't have that instance yet so you can't play ili nešto slično, nego sam me izbaci iz grupe..... Nepojmljivo {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 22:19 (luxxxfromhell).
16 godina
odjavljen
Ah, gdje su vremena vanilla wowa...
15 godina
Tonči kaže...
530? dobar ilevel za nekoga tko se vratio wowu... s čime si se vratio? full raid mop gearom? :D

Ma ne nisam igrao jedno pol god, u 2 tjedna sam to uspio skupit kroz lfr(eto koliko je jednostavno uz malo srece), ma cijela raja iz culta je osla u casuale a vecina quitala i koliko vidim broj guildi se smanjio strasno, barem onih aktivnijih, za sylvanas govorim da nebi bilo zabune.

16 godina
odjavljen
LFR? Ja sam vidio da sad (odlevelao sam do 90 i tu stao) imam opcije: scenarije i questovi, heroici kad kroz scen i questove uspijem, legendary za princa, ali to ne znam kako ide... Npr imam veliki problem naći oružje bolje od nekog plavog govna...
15 godina
World of Warcraft

Da to je istina ja kad sam doso opet online 2 dana nisam znao ni di su portali ni nista, ali jbg skuzi se, dobro ja sam imao prednost sto sam igrao pocetak pandarie pa sam imo kakv takav gear ali i ja sam imao weapon plavi iz dungeona do prije koji dan kad mi je palo u lfr.  Inace dobar nacin za boostat si malo ilevel je kupit par itema craftanih za pvp i onda peglas dalje dungeone itd... tamo di je onal timeless isle mozes farmat iteme od random elita ali trebat ce ti jos netko za pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
LFR? Ja sam vidio da sad (odlevelao sam do 90 i tu stao) imam opcije: scenarije i questovi, heroici kad kroz scen i questove uspijem, legendary za princa, ali to ne znam kako ide... Npr imam veliki problem naći oružje bolje od nekog plavog govna...

e viš tu i je promjena u odnosu na stare WOW verzije

da bi dobio bolje oružje i opremu trebaš ganjati reputacije, svaka reputacija daje 1-2 komada ljubičastoga i plavo oružje

U scnerijima pada jako interesantna oprema ali i oružje (plavo) ali puno bolje od onog kaj imaš

Ljubičasta oružja dobiješ u RAID-u

znači pokupi legendary quest kod princa pa u LFR i mantraj da ti padne neš dobro

BTW, ako si skužio u dnevnim q dobiješ srebrne novčiće koje kad skupiš dovoljno možeš zamijetiti za zlatnike

I kad ubijete RAID bossa, trošiš novčiće i mantraš da ti opet padne još bolji item

E da nemoj zaboraviti na arheologiju pogotovo na NElf i Ork frakcije, na njima znaju pasti opaka oružja i oklopi koja su za Bind to Acc

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 10:27 (Darky).
16 godina
odjavljen

Čekaj... Dakle, neki legendarni MOP quest line opet traži raidove? LFR je što?? Diže rep s Princom, dakle?

Nisam za dnevne znao, ali znam da mi treba 100.000 za mount zmaja... koji questovi su ti dnevni? Koje zlatnike? Gold?

Raidao sam od Vanille sve do mrvicu Cate, prije bio u Nihilumu i Last Resortu, ali ti stari guildovi su se davno raspali, a doduše već od Licha nisam bio u progress guildu, tako da veze nemam jel' se više uopće raida kao prije i može li se raidati casual...

Kad je tek kretala, Aerheologija je bila smeće i drop rate je bio užasan, sada više nije tako?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 11:54 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Čekaj... Dakle, neki legendarni MOP quest line opet traži raidove? LFR je što?? Diže rep s Princom, dakle?

Nisam za dnevne znao, ali znam da mi treba 100.000 za mount zmaja... koji questovi su ti dnevni? Koje zlatnike? Gold?

Raidao sam od Vanille sve do mrvicu Cate, prije bio u Nihilumu i Last Resortu, ali ti stari guildovi su se davno raspali, a doduše već od Licha nisam bio u progress guildu, tako da veze nemam jel' se više uopće raida kao prije i može li se raidati casual...

Kad je tek kretala, Aerheologija je bila smeće i drop rate je bio užasan, sada više nije tako?

LFR je raidanje, ali ajmo nazvati tutorial mode ili tourist mode. LFR=Looking for raid, isto kao i LFG, samo je olakšano i imaš određenu šansu da ćeš dobiti epic u torbi. Fora je vidjeti jednom, kasnije možeš afkati i raditi nešto drugo dok ne dobiješ loot koji ti treba, bitno je samo ući u instancu. 

Iskreno ako si raidao kako spada, a vidim da jesi, zbilja ti ne preporučam ulazak u lfr. Meni je ubilo bilo kakvu želju za daljnjim igranjem. Ako imaš poznanike probaj ući u flex mode. Slično kao normal samo veličina raida nije fixna, bitno je da ima između 10-25 ljudi.

BAci oko na ovo http://www.wowhead.com/news=220025/patch-5-4-gear-guide-soo-timeless-isle-and-crafted-items

I'm very large!
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

LFR = looking for raid (kao i LFG = looking for groupe)

Reputaciju sa princom dižeš čim počneš ubijati one plave mogushan ratnike (fala bogu imaš ih na mapi mali milion)

eh dok radiš dnevne q u Vale of Eternal Blossoms možeš vidjeti zmaja koji leti u oblaku, šansa da ti padne kristal je mislim 0,1% po ubijenom mobu u zoni

ako skupiš 10 komada, možeš ubiti zmaja i dobiti jako lijepog mounta (zmaja) koji je jako, jako, jako rijedak

Dnevni q su svi oni questovi koji su plavi (uskličnik ili upitnik), kad riješiš takav q dobiješ lovu, reputaciju (za frakciju koja je dala q) i nešto novčića 5 kom mislim

U Vale of Eternal Blossoms u prizemlju imaš MPC-a koji te noivčiće mijenja u zlatnike koje trošiš kad padne drop u instancama da ti padne nešto bolje (svaki novčić daje nešto veću šansu), mislim ionako nakon 2 tjedna imati ćeš tih novčića da ne znaš kaj bi sa njima

Arheologija je i dalje "smeće" koje je u večini slučajeva gubljenje vremena, ali ako imaš visoki skill i malo sreće dropovi su šokantni (iako i oni spadaju u 0,1%)

Sad zone

U jade forest imaš dvije reputacije

Arboretum - tamo dobiješ mounta (malo jajce iz kojeg se izlegne zmajček), pa se malo igraš sa njime i slične gluposti, tamo imaš i utrke zmajeva

Temple of Jade serpent -u kasnijoj fazi tu ćeš dobiti reputacijske q (nakon kaj digneš reputaciju u Vale of Eternal Blossoms)

Valley of four winds - u sredini mape je Halehill - živjelo povrtlarstvo i poljoprivreda - qestovi su ludnica, bonusi strašni

Krasarang - na obali kod NElfova imaš par dnevnih i ribarske q na samoj obali - obožavaš pecanje??? {#}

Kun lai summit - temple of white tiger - legendarno nošenje olimpijske baklje {#} q koji je zabavan i frustrirajuć, vrlo brzo skužiš zašto

- shadow pan approach - dnevni q sa velikom zvjerkom di gaziš sve pred sobom

Dread wastes - klaxxi reputacija, tu se budeš nagledao sveg i svačeg, inače ovo je jedna od frustrirajučih jer se sporo diže

Townlong wastes - shado-pan garnizon - otvara 3 ili 4 chaina dnevnih q, reputacija se očajno sporo diže

Vale of Eternal Blossoms u sredini mape imaš Golden pagoda - otvara 6 chainova dnevnih q

u ovoj zoni imaš i Mogu shan palace na katu (moraš letiti) imaš dneve q za arheologiju i mounta

Inače savjet, ako imaš samo jednog na 90, nabi reputaciju sa svime na revered i kupi rep upgrade (ne znam kako se to zove) i ostali likovi će imati 100% bonus reputaciju kod q, tako da je sa ostalima puno lakše igrati

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 13:39 (Darky).
15 godina
World of Warcraft

Zna li itko koliki je postotak pada flying mounta na Stonecoreu i Vortex Pinnacleu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice