World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Nos kaže...
PanchoTP kaže...

Meni se ne sviđa što će, ako sam dobro shvatio, skoro izjednačiti PVP i PVE opremu.

Znači oni koji idu u raidove moći će se mlatiti s nama PVP-ovcima i čak biti uspješni?

Kakva svrha što ja provodim vrijeme trudeći se u BG-u i Arenama?

Krivo si skuzio. Pvp gear ima i dalje pvp power, a resilience se ukida i svi igraci imaju 65% damage reduction, ali ako imas pve neces raditi dovoljno dmg. To je incijativa blizzarda jer prema broju gladiatorskih spotova broj igraca koji igraju pvp je 6-7 puta manji u odnosu na tbc i wotlk.

Meni se zapravo jako sviđa to uvođenje base resilience-a od 65%, random BG će biti puno zanimljivi i lakše će biti gearat lika kojega si tek izlevelao na 90, te zanimljivije naravno, neće te više gledati samo kao free HK :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 13:12 (KaMiKaZa).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vidim da ljudi još igraju wow ,evo čujem da ima manje od 1M aktivnih accounta u 05/2013 što znaci da ima oko 500k igraca ,ove informacije se odnse iskljucivo na EU ,ali kažu da ni na US nije bolje ,po meni svki patch igru cini lošijom po meni, ali kad se sjetim TBC uhvati me nostalgija . {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:29 (swon).
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

zato i ja poceo napokon na privatnom serveru igrat.Cudno vec zaboravio kak je to prije bilo.Polako i sporo ide,ali mislim da se budem zgustao.A za pl.mj. vise neam.Ali mislim da ce i ovak biti super.Vidjet na vecim lvl-ima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
swon kaže...

Vidim da ljudi još igraju wow ,evo čujem da ima manje od 1M aktivnih accounta u 05/2013 što znaci da ima oko 500k igraca ,ove informacije se odnse iskljucivo na EU ,ali kažu da ni na US nije bolje ,po meni svki patch igru cini lošijom po meni, ali kad se sjetim TBC uhvati me nostalgija . {#}

Cisto sumnjam da toliko "malo" igraca ima.

Daj link da procitam malo o tome!?

Ako i ima toliko malo, ja to ne osjetim na mom serveru (Draenor), gradovi puni, u instance ulazim vrlo brzo, na mapama ima ljudi.... mozda su u rasulu drugi serveri... {#}

Steam profile: Virty
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sve ovisi na kojem si serveru, npr. Frostmane (moj main server jos od TBC vremena) je prepun u bilo koje doba dana.

oko nove godine sam transferira maina na The Sha'tar server jer mi se otvoria spot u odlicnom 3x3 25m hc guildu, i mogu rec da mi iskreno pase manje napuceni server.

U roku tjedan dana od transfera sam zavrsia Relic Hunter i Glorious, NPC scan je puca kao lud non stop.

A da ne govorim da se da masno zaradit s malo flipanja i AH manipulacije.

Tako sve ovisi sta kome pase.

Za neki group play ne treba mi nitko osim ekipe iz guilda i ljudi na mojoj friend listi (vecinom ekipa s Frostmane-a)

U mom slucaju low pop server mi odgovara u potpunosti narocito ako se uzme u obzir da je The Sha'tar RP server tako da nema CRZ ^^ , nema natjecanja oko resursa,farm spotova, rare-ova itd. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Istina, i meni je dovoljna ekipa iz friend liste te tu i tamo neko iz guilda...s njima vise-manje igram ili soliram.

Al eto, ponekad mi pase vidit brdo ekipe, makar radi gusta i osjecaja masivnosti.

Sve u svemu, mislim da WoW jos dise punom parom, svidja se on nekom ili ne.

Poceo se svidjat i zeni mi, ali uz silne obveze u kuci (zenski poslovi+djeca), osim neke slagalice na tabletu, ne stigne nista drugo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Za neki group play ne treba mi nitko osim ekipe iz guilda i ljudi na mojoj friend listi (vecinom ekipa s Frostmane-a)

U mom slucaju low pop server mi odgovara u potpunosti narocito ako se uzme u obzir da je The Sha'tar RP server tako da nema CRZ ^^ , nema natjecanja oko resursa,farm spotova, rare-ova itd. 

Mislim da su low-med serveri jako dobri jer ima taman dovoljno ljudi da možeš igrati. Nisam znao da Rp serveri nemaju CRZ što je dosta kul. Koliko su RP serveri striktni? Moraš li baš RP non stop ili možeš na /s normalno pričati.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

da li netko zna gdje u zg mogu kupit bon, a pod zna mislim je siguran da imaju, jer sam bio na par mjesta u gradu i nemaju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
Ashelor kaže...

Mislim da su low-med serveri jako dobri jer ima taman dovoljno ljudi da možeš igrati. Nisam znao da Rp serveri nemaju CRZ što je dosta kul. Koliko su RP serveri striktni? Moraš li baš RP non stop ili možeš na /s normalno pričati.

Ma kakav RP xD

Nema R od RP-a, normalni server s par "cudaka" koji se nalaze na nekim random mjestima koje dogovaraju unaprijed na realm forumima.

U 5 mjeseci samo sam 1 put naletia na nekakav RP, slucajno letia oko feathermoon strongholda u Feralasu.

Samo odjednom vidim spam emote-ova u chat-u , pokusam locirat izvor, kad ono dva zenka nelfa polugola igraju se mame i tate u subi nekakvog drvenog tornja.

Other than that nisam primjetia ikakv rp, kaze mi ekipa iz guilda da ima poseban channel za RP, tako da nema rp-anja u general/trade chatovima

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Može li mi netko reći koliko je velik njegov WoW folder? Bio bih veoma zahvalan {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Eto javle, 400-ti u redu na cekanje za ulazak u igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Može li mi netko reći koliko je velik njegov WoW folder? Bio bih veoma zahvalan  {#}

23.6GB

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zadnje 2 minute večerašnjeg killa, 7/13 HC sada i Durumu pada ovaj tjedan ako bude sreće, 36% nam je bio najbolji pokusaj zadnjih sat vremena raida što nam je ostalo za practice :) 

http://www.twitch.tv/zwaf/c/2324576

Naš resto druid streama svaki raid ako nekoga zanima

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
swon kaže...

Nahh igra je i dalje jaka, nije ko u svojim slavnim danima al se drži. Kataklizmu sam preskočio ali Pande su odlična ekspanzija, da mi Wotlk nije tolko jako obavijen nostalgijom rekao bi da je igra i bolja nego onda.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
14 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Zadnje 2 minute večerašnjeg killa, 7/13 HC sada i Durumu pada ovaj tjedan ako bude sreće, 36% nam je bio najbolji pokusaj zadnjih sat vremena raida što nam je ostalo za practice :) 

http://www.twitch.tv/zwaf/c/2324576

Naš resto druid streama svaki raid ako nekoga zanima

Nice,

Moj guild je trenutno 4/12 (25m), u nedjelju ide Qon dole 100% tako da ce biti 5/12, malo nas tranzicija u p4 (qon i quileni) zeza.

Mislili smo prvo maegaru pokusat dok nismo vidili da se sve taktike svode na demonic gateway-e, a do proslog tjedna nismo imali ni jednog raiding locka u rosteru -.-

Nakon Qon-a cemo malo probat Twinse, a sljedeci tjedan je fokus na Councilu :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel zna neko za dobar pvp guild ili pve na sylvanasu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

PRODAJEM ili MIJENJAM za ps3 igre, ponude moze na PM

nemam volje vise igrat jer blizzard svakim patchom me sve vise i vise razocara

acc ima prepaid do 9. kolovoza ove godine

DK je HW ove sezone... full tyrannical

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Mihey/simple

rogue, od tyrannical fali samo gloves

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Mihhy/simple

mage(tek je dingan) tako da nema bas neki gear ali je CP cap na 12k pa samo treba arenu odigrat 1 dan da se skupi neki gear(link je tek toliko da pokazem da je i on tu xD)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Miheey/simple

na accu je jos human monk te nekoliko low lvl likova, svi na ragnarosu.. imam vecinu heirloomova kupljenih, 60ak mountova, nista znacajno golda

ukoliko ima jos pitanja moze na PM

0 4 hvala 0
17 godina
mihhy kaže...

PRODAJEM ili MIJENJAM za ps3 igre, ponude moze na PM

nemam volje vise igrat jer blizzard svakim patchom me sve vise i vise razocara

acc ima prepaid do 9. kolovoza ove godine

DK je HW ove sezone... full tyrannical

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Mihey/simple

rogue, od tyrannical fali samo gloves

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Mihhy/simple

mage(tek je dingan) tako da nema bas neki gear ali je CP cap na 12k pa samo treba arenu odigrat 1 dan da se skupi neki gear(link je tek toliko da pokazem da je i on tu xD)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Miheey/simple

na accu je jos human monk te nekoliko low lvl likova, svi na ragnarosu.. imam vecinu heirloomova kupljenih, 60ak mountova, nista znacajno golda

ukoliko ima jos pitanja moze na PM

Zar ti ova tema slici na oglase? {#}

13 godina
World of Warcraft

Treba mi procjena molten wow accounta

Head - iz seta za paladina hc
Neck - sa Lady Deathwisper ICC 25 hc
Shoulderi - iz seta za paladina hc
Back - Gunship 25 hc
Chest - iz seta HC

wrist - Ruby sanctum 25 normal
Hands - ICC 25 normal (festergut)
Waist - Profesor Putricide HC 25
Legs - iz seta HC
Feet - Ruby sanctum 25 hc
Ring(1) - 25 hc ICC rotface
Ring(2) - ICC mobovi
Trinket(1) - Deathbringer's will or Death's verdict
Trinket(2) - Tiny abomination in the jar

ovo gore sve navedeno je

PVE/DPS

sad ide Heal/PVE

Head - iz seta za Hpaladina normal
Neck - ICC 25 hc Festergut
Shoulderi - iz seta za Hpaladina normal
Back - za emblems of frost
Chest - ICC 25 hc Rotface
wrist - ICC 25 hc Prinčevi
Hands - ICC 25 hc Lady deathwisper
Waist - ICC 25 hc Deathbringer Saurfang
Legs - ICC 25 hc Valitrija
Feet - ICC 25 hc Valitrija
Ring(1) - ICC 25 hc Lord marrowgar
Ring(2) - ICC 25 hc Prinčevi
Trinket(1) - Vote poeni
Trinket(2) - Emblem of triumph
Weapon - ICC 25 hc Rotface
Shield - ICC 25 normal Lord Marrowgar

zaboravio sam samo za DPS/PVE navesti Weapon - ICC 25 hc Lich King(donirano)

DPS/PVP
Full wrathful osim heada, shouldera i handsa(oni su relentless)
Trinketi - deathbringer will i death verdict
Weapon - Lich King 25 hc

Frost/fire mage samo pve
Head - Dio seta za magea HC
Neck - ICC 10 normal Deathbringer Saurfang
Shoulderi - Dio seta za magea normal
Back - emblem of frost
Chest - dio seta za magea normal
wrist - ICC 25 normal lady deathwisper
Hands - dio seta za magea normal
Waist - ICC 25 hc lord marrowgar
Legs - od profesije
Feet - od profesije
Ring(1) - od reputacije
Ring(2) - ICC 25 normal Lord marrowgar
Trinket(1) - ICC 25 normal Sindragosa
Trinket(2) - ICC 25 normal Rotface
Weapon - ICC 25 normal Lich King
Off hand - ICC 10 normal Prinčevi
Wand - ICC 10 normal ( ne sjecam se koji boss )

Sto se tice profesija, na paladinu jewelcrafting do kraja razvijen, na mageu ima profesija ali do kraja, na warrioru koji je slabije girovan ima mining i blacksmithing do kraja sa svim receptima

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 2:07 (sstrmi).

0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

.....

osim kaj ti kasni 2 ekspanzije nije nekaj posebno

pa danas za 3 dana izlevlaš na 90 lev na blizz serveru bez po muke

uz to WOTLK je inače najlošija expazija

a tebi fali i Cata i Pandaria

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 19:25 (Darky).
13 godina
Darky kaže...
sstrmi kaže...

.....

osim kaj ti kasni 2 ekspanzije nije nekaj posebno

pa danas za 3 dana izlevlaš na 90 lev na blizz serveru bez po muke

uz to WOTLK je inače najlošija expazija

a tebi fali i Cata i Pandaria

to ti je MOLTEN ACCOUNT-znači zauvijek wotlk na serveru

16 godina
World of Warcraft

sta ti ''molten wow'' accounti vrijede nesto?

ovi ''original'' se jedva prodaju, pa di ce s nekih piratskih servera

11 0 hvala 0
13 godina

Gle majstore, ak ces procjenit procjeni, ako neces mani me suvišnih komentara.

16 godina

Gle majstore,

kazem ti da se wow accountovi slabo prodaju, ljudi prodaju sve ekspanzije s multiple charovima za novce manje od onog sto bi kostalo s novim accountom

i to ti nesto govori

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam svoj acc s 15k achi glad mauntovima realm firstovima i ostalim rare mountovima prodao za  600kn , slaba je potraznja danas za wowom

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.

1 1 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Uvijek se moze prodat, ali za sitne pare iz razloga sta je igra dugo na trzistu te se cijeli komplet danas kupi za male novce (novo).

Svako malo su akcije na raznim stranicama (cd-key) pa i na sluzbenoj.

A prodavat igru koja se igra na privatnim serverima je bezveze... tesko je cijenit neka dostignuca u igri ako su postignuta na privatnim serverima... barem meni.

Da nadodam, bas nedavno su poznanici prodavali WoW sa svim ekspanzijama te oko mjesec dana game time-a za 150kn (90lvl lik, malo altova, itemi).

Tko zeli bas novi doda nesta kuna i kupi ga, a opet s druge strane, ovakve ponude su vrlo povoljne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 12:40 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ako koga zanima dobra ponuda za kompletni WoW link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prema onome sto sam vidio po stranicama za prodaju mislim da mozes dobiti negdje 100 kn. Sto je realno neprihvatljivo, proslo je doba prodavanja accova.

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz, jel bi netko htio bit dobar i poslat mi scroll of resurrection? :)

0 0 hvala 0
17 godina
Ceky kaže...

Pozz, jel bi netko htio bit dobar i poslat mi scroll of resurrection? :)

Posalji mi ime na PM

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice