World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
razbijac kaže...
JuraSB kaže...

Guild Dragin Kins

po imenima mi bas ne djeluje nekako domaci guild, engleskog mi je preko glave, na poslu samo engleski pricam, zanima me guild s naseg govornog podrucja.

Main mi je u balkan guildu.

Balkanski guildovi na kazzaku 

Psihijatrija

http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/Psihijatrija/

Battery

http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/Battery/

Methuselahs

http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/Methuselahs/

Ikona - Slovenski 

http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/Ikona/

ima jos 1-2 nemogu se sjetit imena.

Znaš li možda koji od njih radi RBG-ove?

15 godina
neaktivan
Runiks kaže...
berzerker kaže...

Ja sam si u Linksu uzeo MoP za 125kn dok je bila neka akcija ali neznam da li to jos traje.

pa znam da je bila akcija od blizzarda ali koliko vidim tu nitko nije vratio cijenu :D budem narucio sutra, prekosutra kada uhvatim vremena  pa javim :D

13 godina
neaktivan
Tomash kaže...
razbijac kaže...
JuraSB kaže...

Guild Dragin Kins

po imenima mi bas ne djeluje nekako domaci guild, engleskog mi je preko glave, na poslu samo engleski pricam, zanima me guild s naseg govornog podrucja.

Psihijatrija

Battery

Methuselahs

Ikona - Slovenski 

U S13 iz psihijatrije radili su isto imali su + 2.k 

bio je neki guild nesto koljaci svinje pvp isto nemogu da se sjetim a ja inace radim svoju rbg grupu u ovoj sezoni samo tria ljudi

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
15 godina
World of Warcraft
Evo i ja sam nabavio svu opremu potrebnu za igranje.imam par pitanjca Koliko bi otprilike trebalo vremena od lvl 1-90, jer imam nesto iskustva sa moltena. Kad se dodje na max lvl, kako se dobiva gear, dungeoni?? Mislio sam igrati na outlandu ili sylvanasu, dali tamo ima server queua?
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razbijac kaže...
Tomash kaže...
razbijac kaže...
JuraSB kaže...

Guild Dragin Kins

Psihijatrija

Battery

Methuselahs

Ikona - Slovenski 

U S13 iz psihijatrije radili su isto imali su + 2.k 

bio je neki guild nesto koljaci svinje pvp isto nemogu da se sjetim a ja inace radim svoju rbg grupu u ovoj sezoni samo tria ljudi

Ako trebas resto shamana, možeš me addat Tomasch#2992

12 godina
neaktivan

za Bera

pozz, ako trebas bilokakvu pomoc pitanja i sl. drage volje pomazem novim igracima. dodaj me pa pitaj

real id: malipatuljak12@gmail.com

pozz

Dudo
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 11:37 (Dudoslav).
17 godina
neaktivan
Bera kaže...
Evo i ja sam nabavio svu opremu potrebnu za igranje.imam par pitanjca Koliko bi otprilike trebalo vremena od lvl 1-90, jer imam nesto iskustva sa moltena. Kad se dodje na max lvl, kako se dobiva gear, dungeoni?? Mislio sam igrati na outlandu ili sylvanasu, dali tamo ima server queua?

Koliko vremena treba od 1-90 ti ovisi o nekoliko čimbenika:

Dva najbitnija su:

1. koliko vremena za igranje imaš

2. koliko volje imaš

E onda tehnikalije:

Klasa (ako si već igrao neku klasu znaš otprilike št,a kako i kad, kod mene su to shammy i pala), Rasa (zbog starting area questova, ja puno brže levelujem bilo kojeg BELF-a nego recimo undeada jer znam sve questove oko silvermoona i u tranquilenu napamet, ali to je samo do lvl2x), heirloom itemi (pomaže masovno, i samo samo 3 itema već leveluje puno brže), guild level (bonus exp od guilda), prijašnje iskustvo s klasom i questovima i onaj faktor na koji ne možeš baš utjecati: populacija na serveru (ako ima puno ljudi u istom području koji riješavaju iste questove može biti prednost, ali i mana).

Što se gear-a tiče: Kroz questove u pandaria možeš dobit prilično dobar gear koji će ti pomoći da podigneš ilvl na 435 i odeš heroic, tamo pada ilvl463 plavi temi. Čim natučeš ivl460 moj ti je savjet vozi u LFR i gearaj se tamo. Osim ako nemaš neki bijesan guild koji će te ubacit u prave raidove čim budeš imaš ilvl.

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
16 godina
World of Warcraft

najbrze spam po dung od  15 lvl,najbrzi nacin za dizanje likova,plus pvp ako je onaj dnevni gdje dobis isto hrpu exp,ako pobjedis a tu stvarno treba imat srece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

U vezi queua, kakvo je stanje na serverima 1.Outland 2.Sylvannas 3. Ragnaros??

Bitno mi je da nema queua tipa pola sata, i da nema previse queueva navecer, jer upravo zbog toga sam otisao sa privatnih servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Bitno mi je da nema queua tipa pola sata, i da nema previse queueva navecer, jer upravo zbog toga sam otisao sa privatnih servera.

Ja igram na Sylvanas, tamo nema quea.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bježi sa Outlanda, que je brutalan! Svaku večer barem po 10 min, ako imaš sreće.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
World of Warcraft
Ok hvala svima. Novo pitanjce.. Kako nisam jos sve aktivirao, oce me netko recruitat jer vidim na netu, kao dodje se do lvl 60 u 3 min pomocu tog raf xp bonusa, moze malo detaljnije oko toga. Kad me invajtate u igru, ja igram do lvl 20 ili 10 dana? Ako je to istina, kad budem lvl 60 kak cu gear nabaviti ak cu biti doslovce gol, čizme i armour sa lvl 1 lol. Btw specifikacije igre se nisu promjenile sa cate na mop? Catu uredno vrtim na low, vsync je on, stabilnih 60 fpsa uvijek, i u gradovima i battlegroundsima. Specs? Nvidia geforce 9500gt 1gb, dual core e6300 2.8 ghz,2gb ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
Ok hvala svima. Novo pitanjce.. Kako nisam jos sve aktivirao, oce me netko recruitat jer vidim na netu, kao dodje se do lvl 60 u 3 min pomocu tog raf xp bonusa, moze malo detaljnije oko toga. Kad me invajtate u igru, ja igram do lvl 20 ili 10 dana? Ako je to istina, kad budem lvl 60 kak cu gear nabaviti ak cu biti doslovce gol, čizme i armour sa lvl 1 lol. Btw specifikacije igre se nisu promjenile sa cate na mop? Catu uredno vrtim na low, vsync je on, stabilnih 60 fpsa uvijek, i u gradovima i battlegroundsima. Specs? Nvidia geforce 9500gt 1gb, dual core e6300 2.8 ghz,2gb ram

Dakle ovako. RaF nije dopušten u RH, a ni u BiH, stoga to ti otpada. Ali mogu ti poslati SoR, to te boosta na lvl 80. Da bi primio SoR moraš već imat postojeći acc koji je bio aktivan nekad, a da je već neko vrijeme neaktivan. Što se tiče geara, nađi koje dobro srce na serveru gdje igras da ti da štogot golda, čisto da možeš štogot kupit da nisi naked lol :D

Što se tiče specifikacija, nebi trebao imati problema, WoW se na skoro svemu može igrat.

Za sve informacije provjeri ovdje.

A da nije slučajno...?
15 godina
World of Warcraft
Account mi je na UK, tako da raf radi. Neznam za taj scrool, no imam neki neaktivni wow koji se dobio besplatno za sve sc igrače, ali dobio sam gs nakon march 3.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bera kaže...

ja sam ti na Stormscale... hordaski pun server... queue je oko pola sata vikendom poslije 7 navecer... inace instant ulazis... ja obicno kad idem s posla onda se teamviewerom spojim doma dok sam na putu i samo se loginam. dok dodjem doma taman udjem kroz 20tak min... Stormscale ti je pun balkanaca tako da ako ti je to primarno mozes i tamo... moje ekipe ima 20-tak 

Dudo
14 godina
Dudoslav kaže...
Bera kaže...

ja sam ti na Stormscale... hordaski pun server... queue je oko pola sata vikendom poslije 7 navecer... inace instant ulazis... ja obicno kad idem s posla onda se teamviewerom spojim doma dok sam na putu i samo se loginam. dok dodjem doma taman udjem kroz 20tak min... Stormscale ti je pun balkanaca tako da ako ti je to primarno mozes i tamo... moje ekipe ima 20-tak 

u kojoj guildi si na stormascaleu?

12 godina
neaktivan
MarcoXX kaže...
Dudoslav kaže...
Bera kaže...

u kojoj guildi si na stormascaleu?

zlikavci a druga guilda je od mene i frenda... tamo nas je par samo iz zajebancije :)

Dudo
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima tko od naših na Zenedar, horda?

http://www.rabbits-clan.com

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Evo sad se skida WoW, javim vam oko Rafa, necu bas imati vremena vikendom.

Uglavnom frend mi se zainteresirao za WoW pa cu mu ga pokusati i dati.

Znači mjenjam SC2, za WoW battlechest ili WoW cataclysm.

EDIT. ako nebude nis uspjelo, onda mjenjam za 60 kn, tj uplatu za premium na molten server, da mu bar malo omogučim wow experience :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Boostam rbg +2400 osvojite sve titule na hordi strani.

+2400 ( Hero )

Sve sta morate imati je lvl 85-89 na hordi.

sta imate vise likova cijena je manja.

Primam iskljucivo novce. Moze pasti dogovor sta se tice kakavih mauntova i Golda samo na Kazzaku.

Prva borba je free ban nemozete dobit jer 100% provjereno od sezone 5 jos .

za vise informacija o cjeni Pm me

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 22:41 (razbijac).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, igram WoW na privatnom serveru - GamerDistrict

Imam Blood Elf-a (mage) na 80. lvl-u

Moji prijatelji takodje igraju na ovom serveru i cesto igramo duele i bg-ove, moj GearScore je 4.1k

Fokusiran sam na PvP,, pa ako ima neko zainteresovan da mi kaze kako da pobjedjujem u duelima,, kako da budem bolji u bg-u

Inace talenti su mi na Frostu jer mi je neko rekao da je to najbolje za PvP

Bilo kakav guide,upute,sugestije bilo sta samo da prestanem gubiti duele i igrati kao bot xD {#}

Pozzzz

ekspanzija WoTLK 3.3.5a

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 22:28 (ajdin99).

0 1 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Zna li netko gdje se jeftino moze kupiti wow gold? {#} 

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

neznam o prodaji golda, btw prodajem svoj bnet acc pa ako nekog zanima moze mi poslat pvt ili na mob sms/call 092/1489744

Dudo

0 0 hvala 0
17 godina

Par pitanja. Trenutno imam Bettle Chest, znači aktivna Vanilla, BC i WotLK. Pretplata mi vrijedi do 27.4. Ako sada kupim Catu i MoP da li moram šta instalirati ili samo aktivirati? I da či gubim ovo vrijeme igre ako aktiviram Catu i MoP?

17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Par pitanja. Trenutno imam Bettle Chest, znači aktivna Vanilla, BC i WotLK. Pretplata mi vrijedi do 27.4. Ako sada kupim Catu i MoP da li moram šta instalirati ili samo aktivirati? I da či gubim ovo vrijeme igre ako aktiviram Catu i MoP?

samo aktivirati i ne gubiš vrijeme

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon tjedan dana grindanja golda, skoro skupio za Grand Expedition Jak-a. Znaci počeo od 13k golda a sad sam na 98k. Zbilja lako sa pravim profesijama i na pravom serveru.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Warcraft
Kad se wow aktivira odmah se aktivira i troši od tog trena gametime ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...
Kad se wow aktivira odmah se aktivira i troši od tog trena gametime ili?

da

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koliko dosadno mora biti za ovakvo šta ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft
I dalje tražim acc za frenda, imam diablo 3 key i sc2 hots. Edit malo sam usporedivao performansu cate molten wowa i mopa na retailu mog pca, fps mi se cini isti, jedino kad ulazim u stormwind pada mi na 40 fps kod marketplacea, no na moltenu ne, to je od količine ljudi ili mop zaahtjeva bolji fps od cate?. Iako moram napomenut igra mi se nije skinula cijela nego sam ju igrao dok se skida, negdje oko 60% je tad bila. Bojim se da mi ne steka u bg i dungeonima, a da badava plaćam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 23:51 (Bera).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice