Ljudi 1 mj nakon 5.2 patcha jos uvijek nemogu dalje od 3-4 bossa.
A šta reći za kor'gall onda? Koliko ja znam samo 2 guilda imaju preko 3-4 bossa u ToT. Peak servera je petkom navečer kad igra oko 1000 ljudi. Jedina zabava je kad je Oondasta up pa se skupi 2 puna raida, a i tu wipeaju jer su DPS-ovi tardovi i ne znaju kad treba all out i šta znači spread out pa zalegnu u čim Oondosta siđe. Trenutno sam u najvećem guildu na serveru <The Tree> ali taj guild nije ni po čemu poseban osim što ima 1000 članova od kojih je 850 neaktivnih, 50 igra svaki dan a ostalih 100 su altovi. O nekom ozbiljnijem raidanju nema ni pomisli jer se ljudi ili boje ili nemaju volje za to. Da se razumijemo, nisu loše gearani, prosjek je oko 500. A o AH da i ne govorim. Nekidan sam tražio cijeli dan po serveru inscribera da mi napravi jedan jedini glyph i to za paladina (kojih bi po logici trebalo biti ko šuge). Jedino što je dobro na serveru je to što ima (u biti što je ostala) mala skupina balkanaca pa igračima sa naših prostora nije problem početi jer su dečki voljni uvijek pomoći. Osim toga - dead server. Čekam samo da pokupim novi karticu u banci i prebacim se na Kazzak ili Ragnaros.