jel moze neko da mi kaze neki privatni server na kome radi wrath of the lich king?????
ako je moguce i realm listu link za registraciju posto me mrzi traziti!!!unapred hvala
jel moze neko da mi kaze neki privatni server na kome radi wrath of the lich king?????
ako je moguce i realm listu link za registraciju posto me mrzi traziti!!!unapred hvala
73 gnome rouge
Ime:horvx
Server:dunemaul
Guild===>Brothers from hell===>Raiding guild :D
Postoji li način da se skidanje patcha s blizzard downloadera ubrza... iritantno je spora (50-80kb/s)
Preko torrenta je daleko 'ugodnije' skidati velike patcheve dok se ovi 'redovni' od par desetaka MB skinu relativno bezbolno i sa Blizz-ovim downloaderom.
Da nadodam, koliko sam ja upoznat, ako se koristi adsl maksimalni upload smanjuje brzinu download-a zato ja ogranicim upload Netlimiterom kad skidam sa blizzardovim downloaderom.
Instance na Northlandu su odlične!
Svima koji nisu probali bili toplo preporučam da sruše Halls of Lightning, zakon instanca
Ako ste zainteresirani za hrvatski raiding gild na Stormrage serveru alliance javite se
/w Faranor
Ako ste zainteresirani za hrvatski raiding gild na Stormrage serveru alliance javite se
/w Faranor
dajte oce mi neko pomoci da mi kaze neki server privatni na kojem radi wotlk..
Sta mislite jel' s taurenom bolje igrat druida ili shamana???
čisto da probam ovdje recruitat ;)
enivej, horde guild na magtheridonu, Underdogs, dobra ekipa, ima i naših, raidamo samo 4 dana u tjednu da ljudi ne overburnaju, al ono, nije casual raiding, nego casual raspored :) većina je rerollala (ja osobno npr., al ima nas svakakih, od onih koji su očistili sunwell, pa do onih koji su do sad samo pvp-ali)
ugl, još ima naxx za dovršit se (šteka jer većinom raidamo sa 21-24 ljudi) al ono preko pola smo riješili, 1 i pol tjedan službeno raidamo, pa uz raspored i manjak ljudi nije tako "lako" zato recruitamo
ako kog zanima, www.underdogs-magtheridon.com, ima popis klasa koje trebamo/speccova
ovak jel mi bolje imat dka na pvp ili na normal serveru?
drugo pitanje koji server jači u alliance s više hrvata Stormrage ili Ghostlands?
ovak jel mi bolje imat dka na pvp ili na normal serveru?
drugo pitanje koji server jači u alliance s više hrvata Stormrage ili Ghostlands?
Ima li kakvih saznanja o peču 3.0.4?
Ima li kakvih saznanja o peču 3.0.4?
3.0.8 je patch, ne 3.0.4... barem je taj na PTR-u (3.0.8).
3.0.8 je patch, ne 3.0.4... barem je taj na PTR-u (3.0.8).
Evo baš razvijem human priesta ne Earthen Ringu (uz ostale likove po drugim serverima) i zabavljam se skorojednako kao prije 4 godine Uspjeli su ispraviti kobne greške koje je donio Kalgan s ekipom u TBCu i vratiti igrivost i gameplay na pre-TBC stanje (što je naravno dovuklo natrag hrpe starih igrača).
Sve u svemu WoW čekaju još barem 2-3 'zlatne godine'
evo igro sam 10 days trial i sta reci navuko sam se mogu ponosno objaviti da od bozica pocinjem igrat pa ajde jel ima koji koristan savjet za koji realm da odaberem rasu klasu??
nisam potpuni njab i mislio sam igrati sa dranei paladinom i nekakvim shamanom...ukratko koja klasa je onak BOLJA od ostalih i ima li uopće takve???
evo igro sam 10 days trial i sta reci navuko sam se mogu ponosno objaviti da od bozica pocinjem igrat pa ajde jel ima koji koristan savjet za koji realm da odaberem rasu klasu??
nisam potpuni njab i mislio sam igrati sa dranei paladinom i nekakvim shamanom...ukratko koja klasa je onak BOLJA od ostalih i ima li uopće takve???
ok a šta se tiče realma jel on isto nevažan ili???????
ok a šta se tiče realma jel on isto nevažan ili???????
lol nisam nisam ni znao da se može migrirati
jel znaš kolko se plaća evo cist me zanima
Čiji se Death Knight više isplati i zašto: Blood Elf ili Draenei, tj, kojeg biste vi izabrali?