Dojdi te na server boulderfist i potrazite mene vamprl,vampirica,vampir
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u warcraftu je najbolja rasa (meni) undead
kada gradis samo prizoves zgradu i otides,a ona se sama gradi
meni je undead naj. classa u wow-u zato kaj ima canibalize , stun i jos cool stvari
meni je undead naj. classa u wow-u zato kaj ima canibalize , stun i jos cool stvari
Dwarfs RULZ!!
warriori takođe :)
Koliko sam za sada vidio DK razvaljuje u BG-ima, ne kužim kako netko može reči da ne valja. U Alteracu sam s njim uspio odbiti trojicu drugih igrača mog lvl-a (61) koji su istovremeno mlatili po meni i sve ih pobiti prije nego sam i sam podlegao ranama (kao zombi sam ubio zadnjega), no to je ipak dobar rezultat!
Jedino je bad sto su u AV-u od 80 igraca 70 DK :P.
meni osobno undeadovi su najbolji kod horde a dwarfovi kod aliancea
Meni su naj od horde undead a od allya gnome
igarm s lockom najvise a iman i huntera
ally su glupost budite horda
ja sam igrao trial verziju i sad se hoću logirati kad ono nema više besplatno. imao sam human maga. igra i nije nešto na početku. stvar je u tome da se ljudi vežu za lika pa igraju do kraja. koja je razlika pve i pvp? jel se isplati igrati na privatnim serverima? meni se to čini jako nepouzdano, jel ako se sruši sistem ode ti lik
ja sam igrao trial verziju i sad se hoću logirati kad ono nema više besplatno. imao sam human maga. igra i nije nešto na početku. stvar je u tome da se ljudi vežu za lika pa igraju do kraja. koja je razlika pve i pvp? jel se isplati igrati na privatnim serverima? meni se to čini jako nepouzdano, jel ako se sruši sistem ode ti lik
Pozz svima na forumu
Imam jedno pitanje vezano za Wow koje baš i nije vezano za samu igricu već za tehničku stranu igrice
Premda nisam igrao jedno vrijeme i neki dan se ulogiram i malo ja krenem trčkarati okolo kad ono strava sve trza
Pa bih trebao neku konf. koja može vrtjeti igricu na high settings imam 3,5 amd athlon 1gb memorije 8800 gts 320
Nemojte se ljutiti ako sam promašio forum ali ne bih htjeo dati ogromne novce za komponente ali bih volio da se fino
vrtiti pa me zanimaju iskustva ljudi koji ga igraju
To ti mozda nije do kompjutera,ako imas graficku od 1 gb??!! kako sam ja skuzio?!
to ti je onda do internet konekcije,koji mrezu koristis,i pazi da su ti iskljuceni programi kao msn,torrent i tako to...
valjda sam nesto pomogao
Evo jucer je guilda <Lithium> na kor'gall-u skinula malygosa na 25man i tako smo ocistili CITAV PvE content u igri, suuuperrr. Server firstovi sve odreda. Sto je najgore raidalo se normalno 4-5 puta tjedno i to od 19h - 23:30 i nakon tjedan dana imat cemo 2 dana raid mozda 3 i to je to, sto je ubiti odlicno.
Evo jucer je guilda <Lithium> na kor'gall-u skinula malygosa na 25man i tako smo ocistili CITAV PvE content u igri, suuuperrr. Server firstovi sve odreda. Sto je najgore raidalo se normalno 4-5 puta tjedno i to od 19h - 23:30 i nakon tjedan dana imat cemo 2 dana raid mozda 3 i to je to, sto je ubiti odlicno.
Kupih Igru Warcraft Battle Chest. unutra dvije knjige (vodiči), reklamni letak blizzarda, dva letka jedan o WOW, a drugi ZA TBC, dva CD-a u kartonskim omotima, jedan od WOWa, a drugi od TBCa, na svakom od njih piše authentication key, te dobih mali, tanki letak guest pass key.
KAKO NAPRAVIT BESPLATNI AKAUNT tj, TRIAL AKAUNT???!?!?!?!!?
kad god odem na create new account, bilo da upišen key sa igre ili guest key, obavezan sam platit, bilo pre-paid karticom ili nekom od kreditnih.
Pomagajte, objasnite....ovako pisalo u algoritmu.:
Najpopularniji MMO na svijetu, World of Warcraft, i njegov jednako uspješan dodatak, World of Warcraft: Burning Crusade, upravo su dobili kraljevski tretman kakav odavno zaslužuju. U luksuznom paketu World of Warcraft Battlechest, po prvi puta ćete moći naći ove dvije igre na jednom mjestu, u jednoj raskošnoj kolekciji.
No, to nije sve.
Osim igre World of Warcraft i dodatka Burning Crusade, u Battlechestu ćete dobiti i bogato opremljene tiskane strateške vodiče za oba naslova, zatim priručnike za obje igre, katalog sa Blizzardovim proizvodima i serijski broj za dvotjedni World of Warcraft free trial, odnosno priliku da 14 dana posve besplatno zaigrate World of Warcraft. Ako još niste provjerili zašto je cijela planeta zahvaćena WoW groznicom, i zašto se za ove naslove tvrdi da su mnogo više od igara, nema boljeg uvoda u začudni WoW svijet od onoga koji nudi World of Warcraft Battlechest.
Znači ja kupio sve osim pre-paid kartice...i sad bi malo igrao za badava.
KAKO NAPRAVIT BESPLATNI AKAUNT tj, TRIAL AKAUNT???!?!?!?!!?
ti jarca, ovo je bilo brzo! Hvala, probam pa javim!
ti jarca, ovo je bilo brzo! Hvala, probam pa javim!
Postoji li način da se skidanje patcha s blizzard downloadera ubrza... iritantno je spora (50-80kb/s)
Evo napokon su u Algoritmu dobili majce WOTLK za nas koji smo kupili ekspanziju na ponoćnoj prodaji. Trebalo im je bome.. ali ok, majca je totalno fora
Evo i slikicu prilažem...
Evo napokon su u Algoritmu dobili majce WOTLK za nas koji smo kupili ekspanziju na ponoćnoj prodaji. Trebalo im je bome.. ali ok, majca je totalno fora
Evo i slikicu prilažem...
bok svima.
želio bi si složit wow da igram na fun serveru. imam orginal wow. nakon instalacije sam promjenil onaj realmlist, a igra ne dela.
dal to ima veze sa tim kaj ga nisam pustil prvo da skine pečeve pa onda promjenil realmlistu?
koje pečeve treba skinut za takav fun server?
Na fun serveru ti treba patch 2.4.3
meni je wow totalno glup.
Meni je glupo dok netko igra pola sata pa kaže da je glupo.I meni je dok sam počeo bio glup ali je kasnije guba.
meni je wow totalno glup.