World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.484
|
čitano: 9.260.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
mihi999 kaže...
Spiridon kaže...
Punti kaže...
@Spiridon
Lako. Idi dolje desno di su
notifikacije i tamo ćeš naći gdje klejmat.

U garaži mi sve piše na hrvatskom... Inače, ništa ne pomaže... Ne uspijem pokupiti tech tree...

Klkni na liniju koju zelis i ponudit ce ti otkljucavanje iste.

Bome, ni to neće... Htio bih liniju Nashorn, St Emil, Borsig... Klikam ali ništa...

Nisam ja ništa prčko.
16 godina
Spiridon kaže...
mihi999 kaže...
Spiridon kaže...
Punti kaže...
@Spiridon

U garaži mi sve piše na hrvatskom... Inače, ništa ne pomaže... Ne uspijem pokupiti tech tree...

Bome, ni to neće... Htio bih liniju Nashorn, St Emil, Borsig... Klikam ali ništa...

Moras kliknuti na T10 a ne na ove prije.

mihi
13 godina
mihi999 kaže...
Spiridon kaže...
mihi999 kaže...
Spiridon kaže...
Punti kaže...
@Spiridon

Moras kliknuti na T10 a ne na ove prije.

0 bodova... Neće... Ni lijevi ni desni klik...

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
Spiridon kaže...

0 bodova... Neće... Ni lijevi ni desni klik...

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/update-2-0-gift/

Ovde na sredini imaš jedan GIF gdje se vidi da moraš stisnuti gumb CLAIM GIFT. Ako ti taj gumb ne radi ja bih pogledao postavke, specifično windowed - fullscreen, ja sam nekad imao problema sa tim da mi se ne registriraju klikovi ako bi bilo windowed.

14 godina
World of Tanks

Jel zna netko, vezano za mehaniku igre. Kad igram s onim britanskim TDom FV 215b 183, kad koristim one premium HE granate zašto se često odbijaju od oklopa bez ikakvog učinka? TIpa, gađam onaj TD Breaker i granata se odbije od oklopa ko ništa. Zar nije poanta toh HE granata da uvijek naprave štetu. Kad full penetriraju daju max damage, al ako ne penetriraju eksplozija učini neku štetu ovisno o oklopu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2025 21:29 (Volos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Na accountu gdje imam sovjetske tenkove sam uspješno pokupio TD liniju, SU 100, SU 152, ISU 152... 

I dobio sam 30 dana premiuma (i dodatno 14 dana jer nisam dugo bio logiran na tom acc)...

Sad sam malo probao SU 152... Stavio sam mu rammer, poboljšani mehanizam topa i vidim da ima neki "paket" koji poboljšava općenito sve... Otprilike sam tako shvatio taj "komad opreme...

Da uzmem taj "komad" opreme koji poboljšava sve? Ili da uzmem periskop?

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

zato sto je to HESH granata a ne HE koja funkcionira kao i ostale AP ako probije radi full stetu ako ne nista, razlika izemdu obcne i te premium granate je u penetraciji i damage, manji pen veci damage je na premium granati dok je na obicnoj obrnuto

14 godina
Spiridon kaže...

Na accountu gdje imam sovjetske tenkove sam uspješno pokupio TD liniju, SU 100, SU 152, ISU 152... 

I dobio sam 30 dana premiuma (i dodatno 14 dana jer nisam dugo bio logiran na tom acc)...

Sad sam malo probao SU 152... Stavio sam mu rammer, poboljšani mehanizam topa i vidim da ima neki "paket" koji poboljšava općenito sve... Otprilike sam tako shvatio taj "komad opreme...

Da uzmem taj "komad" opreme koji poboljšava sve? Ili da uzmem periskop?

Paket bi bio "Improved Hardening"?

Nema smisla to na TD stavljat, po meni bolje ili ventilaciju, improved aiming ili improved rotation mechanism. Ili binos.

15 godina
sirka666 kaže...
Spiridon kaže...

ja bih pogledao postavke, specifično windowed - fullscreen, ja sam nekad imao problema sa tim da mi se ne registriraju klikovi ako bi bilo windowed.

kolega je nanjusio nesto kaj je vjerojatno kod tebe se dogodilo.

ja imam windoze postavljene na 150% na display settings - scale and layout, a ne na "stock" 100% pa je sve povecano

a i firefox je na 130% zoom-a

i kada npr. na bug forumu ocu prijaviti dupli post, nemogu jer ne vidim gumbe na dnu, sucelje ih ne prikazuje

tada trebam resetirat zoom sa ctrl + 0, ili jos vise smanjiti sa ctrl + mouse maus(ipak je ovo wot) wheel down na nekih 70-80% dok ne ugledam gumb

to ti vjerojatno uzrokuje da kad gledas promjenu passworda nema gumba

a UVIJEK ima GUMB NA DNU

znaci ili gledas to na nekom ekranu male rezolucije, ili si povecal sucelje ili...

ovo kaj je kolega gore napisal, bacanje izmedju full screen, windowed borderless ili windowed mode, pa ti neka od aplikacija skoci u neku fanki rezoluciju i "nestanu" gumbi

a kak je  "Brko" mjenjal sucelje i UI i sam scaling, mozda se nekaj resetiralo od postavki, forsira rezu detektiranog monitora i nekaj se pobrka

probaj stavit winse na 100% i wot na full screen i trebalo bi fercerat

P.S. znam da nisi ti ništa prčko 

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:33 (ED63).
13 godina
World of Tanks

ED63 , sada sam na kompu u podrumu, tu su mi tenkovi na hrvatskom... Pogledat ću navečer na kompu u sobi (na katu gdje je malo vrućkasto sada), na tom kompu mi je WoT na engleskom...

Btw, rekao bih da mi je netko zbilja upao u najstariji acc jer imam na njemu 1015 golda a znam da nisam imao toliko... Wargaming mi poslao neku šifru od 5 brojeva na SMS prije koji tjedan...

E,da, sinoć sam na kompu u sobi mijenjao WoT iz windowed u full screen i komp se zablokirao, morao sam ga resetirati na dugmić na kućištu...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zar nije HESH samo HE sa velikom penetracijom? Znači da bi trebala explodirati kod udara i napraviti neku štetu, a ne rikošetirati bez učinka.
Ovo što si ti rekao je praktički AP granata?
15 godina

HEAT je high-explosive anti-tank - ili - kumulativna, gdje metalni stožac, obložen s zadnje strane eksplozivom - širi dio stošca je prema naprijed - prilikom eksplozije se trenutno "otopi" i fokusira u točki ispred lijevka stošca na cca 1.2 do 1.5 promjera i velikom brzinom probija oklop...

HESH - high-explosive squash head - koristi  "plastična" svojstva eksploziva, da se pri pogotku "razlije" po konturama vanjskog oklopa, pa se zatim detonira, a udarni val eksplozije se širi kroz oklopli na unutarnjoj strani dolazi do otkidanja komada materijala oklopa, koji ubija posadu...

e sad, da li je ta mehanika dobro posložena u WoT-u, ovisi kako gledaš...

Ju je je? Je ju je!
12 godina

to ti je taj stupanj realistike koji wot nema niti ce ikad imati jer se vise povode arcadi nego relistici kao war thunder

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice