World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.074.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Isprobal novog jazavca ... nije ni los toliko .. sa dobrom posadom rld se smanji na 7sec ... aim vrlo dobar ... samo kaj sad po 15 jazavaca u bitci ...🤣🤣
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

????

koji je pa to tenk? jazavac ?

Ju je je? Je ju je!
14 godina
neaktivan
brijalec kaže...
Isprobal novog jazavca ... nije ni los toliko .. sa dobrom posadom rld se smanji na 7sec ... aim vrlo dobar ... samo kaj sad po 15 jazavaca u bitci ...🤣🤣

Nisam ga jos isprobao, ali kakav god da je sigurno je bolji od fv183

Stric_Jura kaže...

????

koji je pa to tenk? jazavac ?

Badger (ili u prijevodu jazavac)

15 godina

a to je neki super duper britanski nepostojeći tenk?

Ju je je? Je ju je!
13 godina
neaktivan
Stric_Jura kaže...

a to je neki super duper britanski nepostojeći tenk?

Tako nekako, zamjena za FV215b 183 ....

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/fv217-badger/

11 godina
World of Tanks

Koje je ovo uvo s emblemima sad , samo gold 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima nekog da zeli igrati tier 3,4,5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Ako ja sad aktiviram taj kod i dobijem dan premiuma, hoće li WG to kompenzirati sa još 1 danom radi nedostupnosti servera pošto sutra izlazi 9.21? 

Kod mene radi

Evo kod, al nisam siguran šta nudi, navodno je za avione

kod: BAWWOWP2

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.12.2017 20:44 (1BIT).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad te ide onda te ide. Bilo bi i preko 10k ali sam maznio 2 HE nebili se jelte misije dočepao. 

7 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Kupio sam 25 CHINESE NEW YEAR GIFT BOXES za 280kn i dobio t26e5 dva puta...onako razočaran skrolam po garaži i skužim da mi umjesto jednog t26e5 stoji type59 :). Čini se da imaju neki bug koji krivo prikazuje tenk koji dobiješ ili automatski ako dobiješ 2 ista ti dodaju neki treći

Dobio sam i još par premium tenkova tier 4, nešto premium dana i kredita te oko 10k golda. Uglavnom isplatilo mi se na veliko.

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
Frenzy kaže...

Kupio sam 25 CHINESE NEW YEAR GIFT BOXES za 280kn i dobio t26e5 dva puta...onako razočaran skrolam po garaži i skužim da mi umjesto jednog t26e5 stoji type59 :). Čini se da imaju neki bug koji krivo prikazuje tenk koji dobiješ ili automatski ako dobiješ 2 ista ti dodaju neki treći

Dobio sam i još par premium tenkova tier 4, nešto premium dana i kredita te oko 10k golda. Uglavnom isplatilo mi se na veliko.

Ja u 3 kutije dobio 1500 golda i 3 dana premiuma a bas sam se ponado da cu dobit premium tenk :D

Dok je jedan lik iz mog klana dobio u prve 3 kutije type 59

7 godina
World of Tanks

Lijepo se to polako kiti :-) ..hahahaa.....

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !

0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...
Evo kod, al nisam siguran šta nudi, navodno je za avione

kod: BAWWOWP2

evo ja ubacijo kod

nisam siguran jel to novogodisnji dar, aliiii

dobio spitfire Ia tir 5 uk prem

i fw-56 stosser tir 2 kojise je dijelio na nekom davnom gejmsconu na ulazu a posle preprodavo na ibeju za 100 do 500 ojra ko da je type glupim kolekcionarima

nije lose nesto uzet djabe

thx ekipa

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
7 godina
neaktivan
World of Tanks

pozzz

dakle zadaci se ne resetiraju svaki dan nego se izvrsavaju do bozica ili kad vec, malo me razocaralo jer ako ne mogu izvrsiti neki zadatak ili izvrsim sve opet onaj koji kupuje pakete moze nakititi vise :D

mada moram priznati zanimljivo je, ipak je meni ovo prvi bozic s tenkicima.

sad bi opet trazio savjet ako moze. dakle kad igram tier 8 a imam vk45.02 i tiera II, kako probiti tier8 (recimo vk100 i slicne), kako penetrirati tier9, za tier 10 necu ni pitati. Gold municija?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nigdje ne nadem do kada se mogu regrutirati ovi novi zenski clanovi posade??

0 0 hvala 0
16 godina
cveletdi kaže...

Nigdje ne nadem do kada se mogu regrutirati ovi novi zenski clanovi posade??

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2018-guide/

Discounts can be used for absolutely any researchable vehicle of the specified tier (crates provide discounts for a specific tier each) and aren’t limited in time. Once you pick a tank you’ll be buying with it, it’s valid until you purchase it. Grab it right away or in a year—you’re still getting that sweet amount off the price. The time for picking a tank expires mid-March, though. So don’t put it off for too long! The same applies to your new Crew members: make sure to recruit them before mid-March 2018. We’ll share the exact date later, so stay tuned.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.12.2017 11:26 (Mauro).
10 godina
neaktivan
SeaCucumber kaže...

pozzz

dakle zadaci se ne resetiraju svaki dan nego se izvrsavaju do bozica ili kad vec, malo me razocaralo jer ako ne mogu izvrsiti neki zadatak ili izvrsim sve opet onaj koji kupuje pakete moze nakititi vise :D

mada moram priznati zanimljivo je, ipak je meni ovo prvi bozic s tenkicima.

sad bi opet trazio savjet ako moze. dakle kad igram tier 8 a imam vk45.02 i tiera II, kako probiti tier8 (recimo vk100 i slicne), kako penetrirati tier9, za tier 10 necu ni pitati. Gold municija?

Event traje od 15.12. do 15.01. znači 4 tjedna, a svaki tjedan ti se misije resetiraju i možeš ih ponovo obavljati. Znači 4x ukupno.

Što se tiče probijanja tenkova ideš i igraš i dok probijaš tenkove nemaš problema. Kad naletiš na nekoga koga ne znaš probit probaš donju ploču, kupolu ili već što je normalan weakspot. Kad ne ide nakon bitke ideš na tanks.gg i nađeš 3D model tog tenka, vidiš šta možeš prema svojem penu i što si krivo radio. Tako sam ja radio dok sam učio.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

op op ono kad uzmes paket sa 3 kutije i prva otvoris ovo....  

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

mislim da se isplati uzeti bilo koji paket.

ja sam uzeo tradicionalni x25

dobio sam 9000 golda, dobio sam skoro 3 milje kredita, dobio sam sve za drvce za maksati tier x, i dobio sam oko 15 dan prem accounta + onih expa paketa itd.. zaboravio sam napisati dobio sam slot garaze i neki tier 4 tank isto.

Dakle super.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.12.2017 16:28 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
World of Tanks

ma znam za tanks.gg i ostalo, ali recimo igras okrsaje i dode mi vk100 ili is3 i ne mogu nista, ali bas nista ako smo blizu i nema mjesta bjezanju, face to face necu ni spominjati. mislim jednostavno su ti tenkovi OP i eto

ja sam uzeo onaj tradicionalni paket, najjeftiniji, u prvom dobio 250 golda nesto potrosnog i ukrase, otvorim drugi i premium onaj americki teskas i 500 golda i treci 250golda,

summa premium tier8, 1000golda, i nesto silvera

ali to je sreca i to kakva

1 0 hvala 0
15 godina
SeaCucumber kaže...

opet onaj koji kupuje pakete moze nakititi vise :D

thabigjc kaže...

op op ono kad uzmes paket sa 3 kutije

toxic kaže...
ja sam uzeo tradicionalni x25
SeaCucumber kaže...
ja sam uzeo onaj tradicionalni paket, najjeftiniji,

ja nisam uzeo nista jer mi je to alt 2 acc al kad sam se ulogiral da dobijem slot premium gift tonk, docekalo me ovo...

jel neko od vas ima prste u tome, a?

ak se ne javi, rezerviral sam unapred termin kod dedee, saznacu ja koje, nije "brko"™ sigurno

priznaj razbojnice ™ i pola ti se prasta

15 godina
World of Tanks

1750 golda, pola milje kredsa, dan premiuma, 4 levela V i jos sitnih i odma je atmosfera na level 6 - dvije zenske djabe i slot bez odigrane partije

a zanimljivo je vidjet da u shopu nema uopce opcije da se kupi po jedna kutija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

1750 golda, pola milje kredsa, dan premiuma, 4 levela V i jos sitnih i odma je atmosfera na level 6 - dvije zenske djabe i slot bez odigrane partije

a zanimljivo je vidjet da u shopu nema uopce opcije da se kupi po jedna kutija

Kod tebe su praznici uveliko poceli 

Ja sam dobio nekih djidja midja, oko 1500 golda i T28 sa F30 topom i onda sam se sjetio koliki sam ja noob bio kad sam tek krenuo igrati i isao tom linijom.

To su jos bila vremena kad se na Panzera IV mogao montirati onaj Schmaltrum turret ili kako se vec zove i famozni 75mm top 

15 godina
Dr. Vicko kaže...
Kod tebe su praznici uveliko poceli   T28 sa F30 topom i onda sam se sjetio koliki sam ja noob bio kad sam tek krenuo igrati i isao tom linijom. To su jos bila vremena kad se na Panzera IV mogao montirati onaj Schmaltrum turret ili kako se vec zove i famozni 75mm top 

ma fuckas praznike cekam goodisnji

ah da dobra vremena, kad si mogo igrat pzr 4 za mukte i rusi su imali liniju t-28-85, t-34, t-34-85 koji je bio ustvari t-34-100 jer si mogo stavit idiota na njega (idioti neka se ne nadju uvredjeni, to je sleng za top D-10T...)

kv-1 je primal i 107 zis i 122 i 152 derpove , jer je t6 bil naravno kv-3 ...ode nam i vk2801 sa 105, i t6 med vk3001H sa 7.5/L70 i hevi t6 vk3601h sa conische gun

a ko bi reko ko bi li se nado

kolko od tih povucenih tenkova se sad moze nac za kupit?

t-28E, uskoro i awful panter, vec spomenuti $malturm, samo cekam crticu da se vrati (t-50-2)

15 godina
World of Tanks

Bok, ako se kupi taj paket, da li se može odrediti kad se koristi premium ?

još se ovaj tjedan radi, pa da se iskoristi od petka nadalje, ima li boljeg načina slaviti Jezušekovo rođenje, nego ispaliti 122 mm granatu iz D-25T na mrskog neprijatelja ?!?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

zanimljivo je vidjet da u shopu nema uopce opcije da se kupi po jedna kutija

Ni wc papira nema samo po jedna rola nego se kupuje u paketu, pa se niko ne žali. 

15 godina
Stric_Jura kaže...
još se ovaj tjedan radi, pa da se iskoristi od petka nadalje, ima li boljeg načina slaviti Jezušekovo rođenje, nego ispaliti 122 mm granatu iz D-25T na mrskog neprijatelja ?!?

naravno da ima, ispalit 4 granate od 100mm za cijenu jedne od 122 sa istim penom, iz idiota na mrskog pripadnika neprijateljske skupine kolorativno, kolokvijalno i statisticki zvane "gazpatcho soup" ™ koje ce sad biti u izobilju za praznike

AirLive kaže...
Ni wc papira nema samo po jedna rola nego se kupuje u paketu, pa se niko ne žali. 

ma nemoj

ima ima, jedna po jedna

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 22:44 (ED63).
15 godina
World of Tanks

kolega quickr je napisao:

Re: World of Warships

I još jedan kod: HULSE14

Decoration crate - štagod to bilo 

edit: krivo, to je WOT kod  

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.12.2017 10:04 (quickr).
p.s. i na main acc. je doslo 4 pay to win kutije od brke
1750 novaca brkove valute, i 4 dana prem uz ukrase
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 23:14 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li netko ima info hoce li nakon adventske ponude biti kao i prosle godine opet neki tenkovi sa popisa adventa tipa e25?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

To nitko ne zna. E25 ce sigurno iduce godine prodavati, kao i Pz J, kojeg prodaju za 100+€,

a tenkic sluzi samo da izgubis pare i nista drugo. Protiv njega je jedino dobar Arty,

i ovaj Premoum rus T26 kojeg su svi dobili, on ga moze probiti sa 65mm penetracijom.

Ne igram cesto male tireve, ali imam Sexa 1, Tir3 premium Arty sa 6 posade, na njemu uvjek treniram posadu za engleze,

i s njim probijam Pz J bez frke.

A E25 je cak ove godine imao dobru cijenu od 50€, inace bude i po 100€.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice