World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još jedan ace

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Još jedan ace

a hbte taj dicker max

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Još jedan ace

Jebote, neš vjerovat, ali upravo sam odigrao najčudniju partiju valjda - ikad.

Dicker Max na Erlenbergu... 11 puta sam pucam fully aimed - 0 (nula) pogodaka. Dakle ne dinganje ili da nije penalo, nego sve promašeno. Ponavljam, statično snajpanje, fully aimed.

Ne sječam se da sam ikad toliko pucao i sve falio.

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
 a hbte taj dicker max

Najmanje traži, a najviše nudi, treba je iskoristit dok je još mlada...(dok ga ne nerfaju)...

Šalim se, a uvijek fale ti krediti...

MoF0 kaže...
Dicker Max na Erlenbergu... 11 puta sam pucam fully aimed - 0 (nula) pogodaka. Dakle ne dinganje ili da nije penalo, nego sve promašeno. Ponavljam, statično snajpanje, fully aimed.

haha, to se meni sa SU-100 događa, ne baš 11 puta, al jedno 5 puta opalim i fulam tenk, tank stoji, full aim i nema šanse ga pogodit...

Ima nešto u ovom crtiću dolje

17 godina
1BIT kaže...
toxic kaže...
 a hbte taj dicker max

Najmanje traži, a najviše nudi, treba je iskoristit dok je još mlada...(dok ga ne nerfaju)...

Šalim se, a uvijek fale ti krediti...

MoF0 kaže...

haha, to se meni sa SU-100 događa, ne baš 11 puta, al jedno 5 puta opalim i fulam tenk, tank stoji, full aim i nema šanse ga pogodit...

Ima nešto u ovom crtiću dolje

Oooo nerfan je on itekako!!! kada se tek pojavio to je bio td, okretan, relativno brz, mogao si obrijati muda komarcu u letu...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
Za comet, da, malo je usrana ta linija, centurion 1 je takodjer usran, mali dmg, svatko te busi, al kad dodjes do 7/1 onda ces zbilja gustati. Brutalan top i preciznost, dobijes dosta na armoru, bounca svasta ako imas srece. Strpi se, vrijedit ce ti.
Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sokre kaže...
 Oooo nerfan je on itekako!!! kada se tek pojavio to je bio td, okretan, relativno brz, mogao si obrijati muda komarcu u letu...

aha, to ne znam, ma ja sam ga nabavio sad na zadnjioj misiji šta se dijelio, a zarađuje dobro, to mislim, dok mu i to ne nerfaju

15 godina
1BIT kaže...

Na koju liniju sa su-100 krenuti?

Su-152 vodi na ISU-152 i obj.704, za koje svi znamo da su  ti tenkovi su ti cista zabava kao sto mozes i zamisliti..

Druga linija isto ima zabavne i zanimljive tenkove, ne toliko kao prva, ali donosi puuuno bolju desetku.. obj. 268 stvarno svi zivi buse, a obj.263 je vec problem ako ne odlucis ispaliti koji heat, a i onda nije sigurno da ce proci 

15 godina
neaktivan
ficosime kaže...
Su-152 vodi na ISU-152 i obj.704, za koje svi znamo da su  ti tenkovi su ti cista zabava kao sto mozes i zamisliti..

Druga linija isto ima zabavne i zanimljive tenkove, ne toliko kao prva, ali donosi puuuno bolju desetku.. obj. 268 stvarno svi zivi buse, a obj.263 je vec problem ako ne odlucis ispaliti koji heat, a i onda nije sigurno da ce proci 

Hvala na odgovoru

Ma nemogu se nikako odlučit, čini mi se da jedni imaju dobre gun-ove, ali slabi oklop, drugi imaju pak dobar oklop, ali slabije gun-ove haha, pa sad ti biraj

BTW:

obj.263 bušiš lako u rupu sa desne strane topa kada te gleda, ja sam sa IS-7 sa ap-om tri puta u nizu ga tu probio

12 godina
World of Tanks

Jedna sa arty

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znam ja di se busi, al kazem ti da dosta igraca ne zna i olako ce opucati u superstrukturu misleci "a relativno je ravna, trebalo bi proc", pa se cude i psuju OP stronk russian tank
A i tu plocu oko topa nije bas niti najlakse pogoditi na daljinu, tako da definitivno obj.263 ima daleko bolji overall oklop

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam ni ja znao di se buši, dok mi kolega u klanu nije rekao

BTW: vidiš da, ja sam ga na blizinu gađao, zato su prošla tri shella za redom, nisam ni razmišljao kako ga je problem probit na daljinu, hm, zvuči primamljivo, isplatilo bi se samo za njiega ić, pa kasnije i drugu liniju počet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan friški ace

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nije ace ali je dobra partija... Da moji nisu capali vjerovatno bih imao šansu za još jedan-dva shota. Hrpa bouncanih granata...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...
ficosime kaže...

Hvala na odgovoru

Ma nemogu se nikako odlučit, čini mi se da jedni imaju dobre gun-ove, ali slabi oklop, drugi imaju pak dobar oklop, ali slabije gun-ove haha, pa sad ti biraj

BTW:

obj.263 bušiš lako u rupu sa desne strane topa kada te gleda, ja sam sa IS-7 sa ap-om tri puta u nizu ga tu probio

istina 268 svi živi buše ali također i ti sve žive bušiš 303 AP zrnom je dovoljno za sve živo i neživo, 263 ima pen 290 što je također isto dovoljno za većinu tenkova u igri. nemam 263, samo sam ga drajvao na test serverima i TD je ok, izborom bilo kojega nećeš pogriješiti.

obj 268 posjedujem i također odrađuje posao, rijetiki su koji će izaći pred taj gun i popiti šut. ugl. bušiš i jednog i drugog bez previše frke ako malo planiraš šut , eventualno 263 je malo teže zveknuti na većoj udaljnosti.dok na 268 možeš također shebati šut ako ne gađaš u slabe točke.

glavna prednost obj 268 je njegova "nevidljivost" kad se posada na camo trenira. imao sam sa njim prezanimljivih situacija. ISU i OBJ neću niti komentirati prebrutalni!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 18:47 (sokre).
16 godina
toxic kaže...

Jel ima koji dobar premium med tank za clan warse?

Nema.

Cromwell B je dobar za Tier6, ali kako su ugasili T6 CW (osim za kampanje) nista od toga. Osim toga, Cromwell B se moze kupiti 2-3 puta na godinu za neke special evente (npr. gotovo sigurno ce biti sada u advent kalendaru).

Inace, odlican mali tenk.

U T8 su svi premiumi truba za CW, tamo ide samo IS-3 i T-54lw, a ponekad svoje mjesto nadju AMX 50 100, RU251, T-32 i mozda AMX 13 90 (mada je on IMHO beskoristan). Ali niti jedan premium nema sta raditi u T8 CW.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Mauro kaže...
toxic kaže...

Nema.

Cromwell B je dobar za Tier6, ali kako su ugasili T6 CW (osim za kampanje) nista od toga. Osim toga, Cromwell B se moze kupiti 2-3 puta na godinu za neke special evente (npr. gotovo sigurno ce biti sada u advent kalendaru).

U T8 su svi premiumi truba za CW, tamo ide samo IS-3 i T-54lw, a ponekad svoje mjesto nadju AMX 50 100, RU251, T-32 i mozda AMX 13 90 (mada je on IMHO beskoristan). Ali niti jedan premium nema sta raditi u T8 CW.

Skorp G se često koristi u CW-u

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
luka94 kaže...
Mauro kaže...
toxic kaže...

Nema.

Skorp G se često koristi u CW-u

A nisam igrao CW od kada je on izasao, pa nebi znao :)

U biti, igrao sam samo onu zadnju kampanju pocetkom 9. mjeseca, ali ne sjecam se da sam ih tada vidjao.

toxic je zapravo pitao za premium mediume, a oni su svi beskorisni u CW (osim Obj.907, ali on se ionako ne moze kupiti nego se mora zaraditi u CW kampanji).

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 23:00 (Mauro).
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...
toxic kaže...

Nema.

I arty M40/M43

BTW: ovi kod mene su koristili i wz-132, mada po mom mišljenju nema šta tražit pored t-54ltwta...

15 godina
Mauro kaže...
luka94 kaže...
Mauro kaže...
toxic kaže...

S obzirom da skorp ide 60kmh ga se moze i vidit kao mediuma 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
1BIT kaže... 

BTW: ovi kod mene su koristili i wz-132, mada po mom mišljenju nema šta tražit pored t-54ltwta...

A znaju ljudi svasta dotjerati u CW.

Sjecam se kada je na proljece bila ona kampanja za Chieftaina/T95 da smo naletili na ekipu koja je imala jako neobican setup za CW.

Ne sjecam se svih "cudnih" tenkova, ali se sjecam da je bio jedan JagdTiger 8.8

Valjda covjek odlucio za vrijeme kampanje nafarmati nesto kredita 

Inace, igra li netko ovo "veliku" kampanju za T10 tenkove?

Ja se ponovo zarazio sa D3, pa je WoT trenutno "na hladjenju", ali bas me zanima igraju li ljudi sta tu kampanju ili ne.

15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Sjecam se kada je na proljece bila ona kampanja za Chieftaina/T95 da smo naletili na ekipu koja je imala jako neobican setup za CW.

Ne sjecam se svih "cudnih" tenkova, ali se sjecam da je bio jedan JagdTiger 8.8

Valjda covjek odlucio za vrijeme kampanje nafarmati nesto kredita 

Inace, igra li netko ovo "veliku" kampanju za T10 tenkove?

Ja se ponovo zarazio sa D3, pa je WoT trenutno "na hladjenju", ali bas me zanima igraju li ljudi sta tu kampanju ili ne.

haha svašta...

BTW: što se tiće kampanje, ovi kod mene se opako zapalili, ko i svaki put, a ništa ne osvoje...

Kad je pola nop2 klana prešlo u rnr (a rnr je spojen od dva klana, od vukova i još jednih...), nisu nam dali da igramo cw sa njima, jer kao igraju da osvoje tenk u prošloj kampanji (naravno nitko ga nije osvojio...)

Mjesec dana prije kampanje nam vele koje tenkove moramo nabaviti i izgrindati...nema teorije, sreća, pa sam ja slučajno krenuo na dosta njih, pa ih od prije već imam...

Uglavnom mi šta smo iz nop2 prešli smo većina razočarani, neki su već napustili klan, ja ću također napustit, samo čekam dal će mi se možda javit komandir...

Radi se o tome, kada smo ušli, nisu nam dali da igramo cw, ajde dobro, mi smo probali strongholde igrat, pa se nitko od njih nije htio priključit, pa ajde, kad je ta prošla kampanja završila, onda smo svi skupa igrali cw za teritorije, nešto malo strongholde, ja sam dao sve od sebe, svaki dan sam ulazio u cw, i igrao sam ih većinu, vrlo malo puta sam zahebao nešto (tj skoro nikad nisam bio odgovoran za poraz), kad sam ja igrao, zauzeli smo jedno tri do četiri teritorija, dva puta smo samo uspili obranit, zanimljivo da stariji članovi koji su već dugo u rnr nemalo puta se oglušuju na neku naredbu u cw-u, meni je to smješno, većina likova imaju bolji wn8 od mene, a igraju ko stronk cz/pl igrači...

Uglavnom ono šta meni smeta i ostalim kolegama šta su već izašli iz klana, uložio sam toliko truda, 90% cw sam bio na raspolaganju, imam potrebne tenkove, za cw sam golde pucao, bio sam u minusu 50 000 kredita po bitci i tako smo igrali po najmanje 4 cw na dan, znao sam biti po 200 000 kredita u minusu, nekada i više, kako bi nadoknadio gubitak, igrao sam u randomu samo tier V i tier VI, i uspjevao sam tako zarađivati, ali je problem sve što bi taj dan zaradio, bi spiskao navećer u cw bitkama, a još uz to nebi grindao ostale veće tier-eve...

Kap koja je prelila čašu je da smo saznali da su se djelili goldi zarađeni u cw bitkama, golde su svi komandiri dobili i pokoji odabrani igrači, kako ih komandir djeli, dobili su oni koji su možda jednom ili nikada nisu igrali cw...

Ja osobno nemogu i ne želim tako igrati, da su mi dali 1 dan premium account, nebi ništa rekao, ali nakon svih odigranih cw-a i osvojenih teritorija nisam baš ništa dobio, već sam bio na debelom gubitku, nisam imao za consumables-e kad su bili na sniženju, niti za equipment, jedva sam skrpao da mogu kupit shermana jumbo koji je na sniženju koštao oko 600 000 kredita...

Ja sad čekam da vidim ako će reagirati komandir, jer su mu već četiri igrača napustila klan pred kampanju, dnevno zna biti aktivnih od 10 do 20 igrača, stim da je najčešće oko 15 aktivno (kako kad) što je nedovoljno za kampanju (nekima su tenkovi zaključani, nekada se dva cw-a igraju skoro istovremeno, pa fali igrača...)

EDIT: četiri igrača iz nop-a2 su napustila pred kampanju, ali i prije kampanje je napustilo par ljudi koji su već bili u rnr, samo je pitanje vremena kada će to shvatit komandir...

Po meni se ne isplati igrat tu kampanju, jer nije lako, a i teško je pravilno rasporedit igrače, na kraju će neki dobit, neki neće, pa nije pravilno, a i ljudi zaboravljaju se zabavit u tim kampanjama, samo dolazi do nepotrebne napetosti, nervoze i bezveznih naredbi...

ja sam se osobno više zabavio na turnirima, nego na cw-u, a i više sam osvojio...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 14:26 (1BIT).
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Mauro kaže...

ma odjebi cw, budi u klanu zbog SH-a, jer se na tome vrte pare i tu i tamo odigraj koju partiju, nikad nemoj davati previše, sto puta nam se desi da dignemo klan iz pepela u nebesa i onda se uhljebi zastraše da bi mogli ostati bez mjesta i razjebu sve, a koliko vremena i truda daš nizašto na kraju.

EDIT: pod ovo SH, nadi klan koji ima dobar winrate na 6 i 8 i da te želi primit i onda pogledaš kak igraju, ak je kamp 15 min onda se ne isplati pare na tom grindat ako se taktizira onda je ok, sad je još lakše to radit jer možeš igrat tuđi SH dok si u svom klanu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 17:48 (ja111).
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Mauro kaže...
toxic kaže...

Nema.

I arty M40/M43

nije li wz 132 mobilniji i ima bolji top? 

xfact
17 godina
Ako me tko hoce primit u aktivni klan, javite se. Imam is3, t32, buldoga i hrpu drugih dobrih tenkova. Od desetki samo t110e5

Al aktivni klan, ne da ima dvoje aktivnih dnevno...
Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Ja osobno nemogu i ne želim tako igrati, da su mi dali 1 dan premium account, nebi ništa rekao, ali nakon svih odigranih cw-a i osvojenih teritorija nisam baš ništa dobio, već sam bio na debelom gubitku, nisam imao za consumables-e kad su bili na sniženju, niti za equipment, jedva sam skrpao da mogu kupit shermana jumbo koji je na sniženju koštao oko 600 000 kredita...

Sta ce ti takav klan onda? Eto ja u svome niti mjesec dana, aktivan navecer, igram strong, igram cw, pale se rezerve za kredite, posebne misije... prije klana imao standardni račun, mucio se sklapati kraj s krajem, nosio maksimalno 2-3 golda jer nisam imao para za nista... mjesec dana poslije, premiumac osmica u garazi, golda i vise nego dovoljno, premium racun zaradio, pare idu kao lude, prije nego sam kupio T-54 imao sam 23 milijuna... sve zaradeno u strongu sestice i osmice s premiumcima dok su rezerve upaljene

Izadi iz tog klana, nadi neki bolji koji igra aktivno, koji ima neke strukture s dobrim rezervama, i najvaznije da pobjeduje

15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

ma odjebi cw, budi u klanu zbog SH-a, jer se na tome vrte pare i tu i tamo odigraj koju partiju, nikad nemoj davati previše, sto puta nam se desi da dignemo klan iz pepela u nebesa i onda se uhljebi zastraše da bi mogli ostati bez mjesta i razjebu sve, a koliko vremena i truda daš nizašto na kraju.

EDIT: pod ovo SH, nadi klan koji ima dobar winrate na 6 i 8 i da te želi primit i onda pogledaš kak igraju, ak je kamp 15 min onda se ne isplati pare na tom grindat ako se taktizira onda je ok, sad je još lakše to radit jer možeš igrat tuđi SH dok si u svom klanu

Strongholde mi je još najzabavnije igrati, jer ne utjeću na statistiku, a dobro se zarađuje, u starom klanu nop2 smo se znali doslovno sprdati i zahebavati u strongholdima, da smo čak i u zahebanciji znali dobivati partije...

=xfact= kaže...
 nije li wz 132 mobilniji i ima bolji top? 

Možda je malo mobilniji, ali je zato mekši, kupola je mekša i top je slabiji, al brže puca, sve to badava ako nemožeš probit npr is-3...

ficosime kaže...

Sta ce ti takav klan onda? Eto ja u svome niti mjesec dana, aktivan navecer, igram strong, igram cw, pale se rezerve za kredite, posebne misije... prije klana imao standardni račun, mucio se sklapati kraj s krajem, nosio maksimalno 2-3 golda jer nisam imao para za nista... mjesec dana poslije, premiumac osmica u garazi, golda i vise nego dovoljno, premium racun zaradio, pare idu kao lude, prije nego sam kupio T-54 imao sam 23 milijuna... sve zaradeno u strongu sestice i osmice s premiumcima dok su rezerve upaljene

Izadi iz tog klana, nadi neki bolji koji igra aktivno, koji ima neke strukture s dobrim rezervama, i najvaznije da pobjeduje

A evo puko mi film, izašao sam iz klana, vidjet ću di ću sad, dva dana imam vremena za razmišljat, vidim da si ti vojnek-a uvukao u klan, ja budala ga prije zvao u rnr, al nije htio, sad vidim sva sreća, veli on neće u ovaj, neće u onaj, kao svi slabi klanovi, reko imaš i kaznu, e ti su mu prejaki, kako to da se odlučio u klan kod tebe, meni je rekao da mu se neda biti u klanu i da će malo bez klana igrati?

EDIT2:

Ma rnr čak i igra aktivno, svaku večer je cw, ponekad stronghold, ali dosta rijetko, meni je smješno da ljudi rade što ih je volja,  tj ogušuju se na naredbe u cw-u, ljudi rade nešto po svome i zato se gube bitke, a da ne kažem da koriste stare taktike koje već svi znaju (ja ih napamet već znam...), a i ovaj šta vodi, zahebe sam sebe, prije cw se dogovorimo šta ćemo i kako ćemo, npr igramo tier 8 5 heavya 5 lighta, plan je da lightovi dođu sa leđa i da okružimo protivnike, za to vrijeme heavy tenkovi odvlače pozornost protivnika, primaju šuteve i u cw-u se dogodi da prvo pošalje lightove, zaboravi na heavy-e koji se skrivaju nespotani, lightove za to vrijeme spotaju i unište, te ostanemo u prve dvije minute sa 5 heavy tenkova protiv njih 10... to je nevjerojatno...

BTW:

Također ako netko treba igrača u klanu, stojim na raspolaganju

Ja sam ubiti prije nego sam ušao u rnr dobio poziv od dva vrhunska klana, ali sam ih odbio (sad mi je baš žao), jer sam u rnr ušao zbog stare ekipe iz nop-a2 (kako nas je više ušlo u klan istovremeno, oko 10-ak), ali dvoje je reklo da ostaje u rnr, jedan navodno ide u stepu, jedan je već u valteru...itd pa ćemo se najvjerojatnije raspršit...

Uglavnom trenutno imam okruglo 40 tenkova u garaži, evo šta imam od ovih koji se traže za stronghold/timske/klanske:

Tier X

Is-7 (prvi skill)

(sljedeća najbliža desetka mi je maus, trebam devetku otključat, malo mi fali)

Tier VIII

Is-3 (četvrti skill)

T54ltwt (prvi skill)

(trebam otključat amx 50 100, stiže i on uskoro)

Tier VI

O-I (drugi skill)

Kv-85 (treći skill)

T-37 (drugi skill)

Type-64 (drugi skill)

Cromwell (treći skill)

EDIT:

da zaboravio sam napomenuti, trenutno sam na shermanu jumbo, ali krenuo sam i na tu američku heavy liniju, tako da ću s vremenom imati i T-32 i E5cu na raspolaganju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 0:57 (1BIT).
15 godina

Koliko se sjećam ti imaš nešto oko 1500wn8? Mislim da ti to čisto dosta da nades solidan klan.. moj savjet ti traži internacionalne, po mogućnosti s bazom balkanaca, al eto nakon nekoliko balkansko/hrvatskih klanova, sada sam u internacionalnom i mogu reći da je mnogo ugodnija atmosfera, puno postenija ekipa koja dijeli golde i mnogo je lakše naći solidan internacionalni klan nego balkanski, jer po mom iskustvu prevelika je rupa u kvaliteti, imas el_sq, red_s itd koji pokupe najbolje igrace, a ovi ostali su sareni, kao i tipa tvoj rnr, ima igraca od 2200 do 200 wn8 u jednom klanu, i to je kaos onda naravno kad u istom strongu igra osoba koja zna sta radi pa piz*di jer dva do njega ne znaju probiti is3 itd.. međunarodnih ima puno, sa svojom statistikom možeš naći neki koji ima samo zeleno/plave igrače, i onda shvatis koliko je zapravo ugodno igrati strong kada svi oko trbe znaju svoj posao, doslovno uzmes premiumce osmice i zajebavas se, nema nekih try hard taktika,samo se rasporedi tko gdjena početku bitke i bez problema preko 70/80% pobjeda

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobil sam Brunovu medalju, s tom medaljom se nemre ace dobit, kad te moraju pošteno izgađat i još moraš preživit da ju dobiješ, tak da ništa od acea, al je bruno ipak rijeđi od acea

Ja se mogu zahvalit artiljerijama na ovoj medalji

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok svim! Ja sam stari-novi igrač. Igrao sam u beti , pa nakon bete odustao. Opet se vratio 2014. pa otišao i sad se opet vratio.

U garaži imam Tiger II. s kojim sam beskrajno nesretan, jer me nikako ne ide. Svaku partiju s njime gubim, a onaj top IX. je predaleko.

Pa sam počeo sad kako sam se vratio, igrati na IS3 liniju. Došao sam do pola IS3 da ga otključam. IS mi je svakako zabavan, a kv85 mi je najzabavniji.

NIsma neki igrač, u biti užasan sam.

A zanima me par stvari. Na forumu wot-a kad postavim, ispadne da su svi tenkovi super i nema sranja. Svi znamo da to nije istina.

Naime, nakon m3lee-a ne znam kojim putem. Želio bih pershinga ali ne bih želio se dovesti u situaciju da samo moram grajndati 1000sati do nejga. Da bih napola odustao...

Da li je to za (ispod)prosječnog igrača preveliki zalogaj? Alternativa je da idem po t29. Ali uz sve super hvalospjeve, već imam Tigera II, Is (uskoro is3) ne znam da li bi mi još i T29 trebao uz sve te heavy tenkove koje već imam. Da li je medium tank pershing zabavan za igrati? Dovoljno lak, sa odgovarajućom opremom?

E da, i kako nisam u toku uopće, da li postoji neki kod ovak za noobeka poput mene da je bio (ili je) za iskoristiti? Znate one javne kodove što dijele....

mhm...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice