World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.496
|
čitano: 9.272.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
game789 kaže...

koliko vrijedi account sa 30 t10, (nema: arty BC, Obj261, GC, Foch 155, Fv4005, Fv215, Type5),

imaju svi Esl tenkovi (3,4 skilla),

svi tenkovi imaju po 3 kamuflaze, sve opreme, posade su sa 3,4,5 skillova

wr 56,7, wn8 2060

edit

premium tenkovi: Obj907, T55a, T28 concept, Fcm, Cdc,Panther 8.8, Jtig 8.8, E25, Dicker max, Su122-44, Wz111, Type64, Is6, Skoda t40, Super pershing, T14, Chieftain t95, FV42002, i ostali nizeg tiera

Mnogo.

Provjeri cijene na playerauctions i na ebay.de , samo ga nemoj prodavati kod nas jer nećeš dobiti mnogo ;)

Posao oslobađa.
10 godina
neaktivan
Ovo je bas pravi Acc...svaka cast ;)
Predpostavljam igras od bete?
Budi ponosan!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Današnji ace

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Zayebali su i Hollywood...

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 20:35 (Spiridon).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...

Igram "tek" od 2013. Na igru sam naletio sasvim slucajno preko prijatelja, posto sam obozavatelj povijesti odmah sam se zarazio. Nikada nisam igrao online igre sve do ove i onda sam se samo njoj posvetio... Malo me obaveze sprjecavaju a vise sam se zasitio pa sam odlucio da mozda probam vidjeti koliko bi dobio za acc i na kraju mozda prodao.

14 godina
neaktivan
game789 kaže...
FrankMartin kaže...

Igram "tek" od 2013. Na igru sam naletio sasvim slucajno preko prijatelja, posto sam obozavatelj povijesti odmah sam se zarazio. Nikada nisam igrao online igre sve do ove i onda sam se samo njoj posvetio... Malo me obaveze sprjecavaju a vise sam se zasitio pa sam odlucio da mozda probam vidjeti koliko bi dobio za acc i na kraju mozda prodao.

Grijeh bi bio prodat taj acc jer tesko da ce netko izvalit lovu koju vrijedi a dat u bescijenje ma joooj. Mislim da vrijedi realno nekih 700tinjak eurica ako ne i vise

15 godina
game789 kaže...

koliko vrijedi account sa 30 t10, (nema: arty BC, Obj261, GC, Foch 155, Fv4005, Fv215, Type5),

imaju svi Esl tenkovi (3,4 skilla),

svi tenkovi imaju po 3 kamuflaze, sve opreme, posade su sa 3,4,5 skillova

wr 56,7, wn8 2060

edit

premium tenkovi: Obj907, T55a, T28 concept, Fcm, Cdc,Panther 8.8, Jtig 8.8, E25, Dicker max, Su122-44, Wz111, Type64, Is6, Skoda t40, Super pershing, T14, Chieftain t95, FV42002, i ostali nizeg tiera

Stavi na ebay.de,znam jednog švabu koji je prodao svoj acc koji je puno lošiji od tvog za 700€,samo staviš open bid i reserve price na koliko minimalno hoćeš i tjt

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
World of Tanks

Pokušaš prestat igrat, onda odigraš jednu partiju i dočeka te ovakva divota u chatu, pa kako se ne zaraziti i nastavit igrat...

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

imam na kv4 3 skil na 10 posto ,resetiro bi za srebrne da metnem bia.za  koliko ce mi se umanjit skilovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Za 10% ukupnog XP-a.

Ili plati na popustu po 100 golda za svakog člana reskill.

dr.zharre
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Obavezno prodaj nekim strancima, mozes dobit dosta love, mozda i milju eura

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saphire kaže...

Ja neznam čemu ova ljubomora,zavist ili nešto treće.

Nekužim mislim čemu sve ovo ovi glupi komentari, se osjećaš bolje važnije stvarno nevidim poantu tog tvog komentara.

Po meni s ovim tvojim suvislim komentarom govori koliko imaš u glavi.

Čovjek je pitao kolko bi mogao dobiti i ako ima ko da mu kaže okvirno cijenu da se po tome ravna,al ovo tvoje nema nikakvog smisla.

Ako si mu mislio pomoć pomogni mu kako treba ne ovako.

Taj acc vrijedi bome dosta,pošto stvarno ima puno puno premium tenkova dobar WR,a isto tako i wn8 dosta tier 10-ki.(čitao sam negdje da po 10tki u garaži ide 10 eura, sad neznam dal je to točno)

Šta te boli neka stvar kolko će dobit za taj acc.

Ako ima neki stranac koji je voljan iskeširat lupit ću sad bezveze recimo 1000 eura za taj acc koji on prodaje, ja bi ga istog momenta prodao bez razmišljanja.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 14:03 (marac1988).
17 godina
neaktivan
marac1988 kaže...
Saphire kaže...

.

mislim da si marac1988 krivo shvatil njegov post, mislim da nije rekel Saphire u negativnom kontekstu nego dobronamjernom da proda nekom strancu, jer ruku na srce kod nas bude jako teško dobil takvu lovu, a i za milju eura u biti misli za 1000eura.

inače da se odmah nadovežem za prodaju accounta, ja sam svojeg prodaval prije godinu i pol,možda čak i dvije malo slabijeg od kolege.ja nemam tolko premium tenkova(imam tri osmice i ostalo šestice,petice,...), ali imam mislim 28 desetki u garaži i još 4 istražene koje treba kupiti i tražil sam 700dolara i nisu se baš javljali previše,imal sam mislim 2 -3 upita u 2mj. kolko sam ga prodaval na playerauctions.com.Nakon toga sam dobil opet volju za igranjem i odustal od prodaje.

I sad sam opet na odvikavanju 

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 14:48 (jura).
14 godina
neaktivan
jura kaže...
marac1988 kaže...
Saphire kaže...

.

mislim da si marac1988 krivo shvatil njegov post, mislim da nije rekel Saphire u negativnom kontekstu nego dobronamjernom da proda nekom strancu, jer ruku na srce kod nas bude jako teško dobil takvu lovu, a i za milju eura u biti misli za 1000eura.

inače da se odmah nadovežem za prodaju accounta, ja sam svojeg prodaval prije godinu i pol,možda čak i dvije malo slabijeg od kolege.ja nemam tolko premium tenkova(imam tri osmice i ostalo šestice,petice,...), ali imam mislim 28 desetki u garaži i još 4 istražene koje treba kupiti i tražil sam 700dolara i nisu se baš javljali previše,imal sam mislim 2 -3 upita u 2mj. kolko sam ga prodaval na playerauctions.com.Nakon toga sam dobil opet volju za igranjem i odustal od prodaje.

Sry al meni je to sasvim drugačije zvučalo.

Možda sam krivo protumačio,al čisto sumnjam.

Znam i ja sam prodavao svojoj acc,ali za manju cifru i naravno puno puno manje 10tki u garaži i premiuma i manji wn8/wr od njegovog.

Ja sam svoj stavio na njuškalo i na kraju odustao od prodaje,jer smiješne ponude su bile.

I nastavio peglat dalje igru.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
11 godina
World of Tanks

Ti bokca pa imam 21 tier 10 tenkova 

i jedno 15-16 premium tenkova 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Ti bokca pa imam 21 tier 10 tenkova 

i jedno 15-16 premium tenkova 

zaboravio si i nevinost 

live and let live
11 godina
neaktivan
World of Tanks

inace sam se zivciro kad sam gubio danas se nisam mogao prestat smijat zadnji 6-7 sve porazi eo par slika  
sta vi radite kad gubite?

0 0 hvala 0
11 godina
smiglcro kaže...

zaboravio si i nevinost 

To je nestalo prije nego se pola forumaša ovdje rodilo. 

Samomrzeći hrvat
15 godina
wowrules kaže...

inace sam se zivciro kad sam gubio... sta vi radite kad gubite?

prvo lupam $akom po stolu

onda idem kupit pive

ak se zareda, realno pomaze promjenit server i tir koji igras

i jako je bitno gledat mapu, nek te vlakic paradajza ™©® zastiti svojim hp-ima i nek ti spotaju

nema smisla ic s hevijem na choke pont, sa td-om na snipe point i medsom na flenk ka se vlakic pokrene u krivu stranu il svi ostaju u bazi

znaci apsolutno je bitno prvih pola minute cekat i gledat di ide vecina tima i ostat s njima, jer bit sam na flenku i poginut bezveze ne pridonosi timu ni pobjedi

posto je ovo timska igra a tim se sastoji od ludih morona najcesce, trebas se prilagodit timu: ak svi kempaju, kempaj i ti, ak svi rushaju, rushaj i ti

puno je djece, debila i gold spaming ljubicica, a botova jos vise

moras logicki razmisljat na ludi debilni nacin da si nalik timu

si cuo za carevo novo ruho? nesmijes vikad car je gol je ti to rusi WR i WN8

p.s. meni nekad pomaze i kad ulijevam rakiju u i cekam u grmu u bazi i rokam svakog ko naleti

i ne puknem tolko da krenem team killat jer zaista nema smisla

nekad je imalo, sad vise nema

bolje napisat u chat "press V for 1000 gold" ili "pres Alt + F4 to get free Lowe in the garage after the match"

probaj

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
14 godina
Trebao bih preporuku premium tenka do jedno 120kn.
Naime nikada skupiti išta creditsa kada IS-3 sve pojede.

Hvala
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Definitivno Churchill III, a usput si i treniraš posadu za IS-3.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Odlično,i cijena mu je super.

Odmah uzimam.
Tek sam sada izgrindao KV-2 i skužio koliki je to troll.
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
Odlično,i cijena mu je super.

Odmah uzimam.
Tek sam sada izgrindao KV-2 i skužio koliki je to troll.

Ako ti se sviđa KV-2 topla preporuka izgrindaj O-I Experimental.  Po specifikacijama su tu negdje jedino u čemu se razlikuju je DMG, reload i tier. O-I je tier 5 ima dmg 375 dok KV-2 je tier 6 ima 875  ali zato O-I-E ima 8,4 sec reload dok KV-2 ima 20,3 sec pa ti dode skoro na isto. Oba su izvrsna moneymakeri a užitak koji prestavlja one-shot i chat poruke poslije toga su neprocjenjive. A kada se zaželiš brizne i mobilnosti uzmes (kramu) cromwella taj tenk isto spada među veće trollove a istovremeno je i moneymaker

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 13:29 (zagi55).
14 godina
Morat ću kreniti onda niz Japansku granu.
One shot je stvarno užitak,a tek kada rage po chatu onda krene.

Cromwell je troll teški.
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Ali isto tako, nema većeg užitka od onog kad se parkiram sa cromwellon u bok O-Ia i nerviram ga dok ga ne ubijem XD
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram T32 i 10 partija zaredom mi ubijaju radio mana, jadni covjek ce puluditi .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ne kužim sta ti mislis da sam ja rekao, savjetujem covjeku da ga proda nekim strancima jer imaju puno vise klinaca i ljudi koje vole svoj hobi i imaju novaca, te im nije problem dati te novce, u hr ako bi ga itko kupio bi dobio i mozda duplo manje

16 godina
neaktivan
Ma mislim da je samo nesporazum u komunikaciji ( ti si napisao milju misleći vjerojatno na tisuću, a on je razumio milijun i mislio da zajebaješ) A što se tiče prodaje, definitivno nikad prodavat u hrvatskoj. Kod nas je još mentalitet da je hobi nešto šta te zabavlja, ali isto tako donosi "gomilu" para. Većina bi besplatnu igru, a kad netko kupi nešto, onda je predmet ismijavanja jer toga ima na torrentu. A o hobijima kao što je maketarstvo da i ne govorin...
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ma pusti mentalitet, živiš za sebe i boli te briga :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupujem si i ja Churchill III i bacio se u grindanje Cromwell-a da malo para zaradim 

@robimarko igras sa premium racunom ili? Ja sa premium igram i nisam u minusu sa IS-3 nikad..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 16:04 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice