World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dr.zharre kaže...

Otišlo pet milja no stigao čudotvorni japanski aparatus za bušenje

Al top sto zna podbaciti...ja mislim da rukom bacas granate da bi bio precizniji.

10 godina
neaktivan

kak ti je ta boja takva, to nije kamuflaza?

ah, nažalost to nije moj, nekakav s neta screen

dr.zharre
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hah, trebam asistirat 4000dmg za 15 misiju za lighta...

Prije ću ja sam napravit 4k dmg nego australopiteki u mom timu, pa ovo je strašno, što mi wg brani da ja svoje pobim, bilo bi mi zabavnije nego ovak igrat sa njima...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sa višim tierom je lakše, a i treba ti se posrećit 

P.S. uspio sam pronaći replay, nije nešto posebno obzirom da su imali 2 tenka AFK, ali barem sam kompletnu misiju riješio od prve 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 23:50 (xhopeon).
11 godina

Nebi vjerovao, ali ja sam uspio jednom napraviti preko 4k spotting dmg-a sa tier 4 lightom. Stao sam na malinovki u grm na e4 otprilike i nisam se maknuo. Sa druge strane bio uštekani tim i svi popadali ko zečevi :D.

Ne trebam spominjati naravno da mi tada 15. misija za lighta nije bila niti dostupna, a kamoli aktivna.  Sad ne mogu preko 2.5-3k napraviti nikako. Čak kad vidim da bi moglo biti nešto niti arty ne ubijam nego puštam drugima da na moj spot rade dmg. Na tier 5 će valjda biti više sreće :D.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 0:11 (AirLive).
17 godina
World of Tanks

Meni je problem zadnja misija za mediuma za HTC-a, 2K dmg-a sa TD-ovima.

Najčešće kada igram, budu dva, tri TD-a, i to najčešće odu na stranu na kojoj ja nisam.

Tu će očito trebati čekati da ti se bog RNG-a smiluje. Za ne falit, kada igram sa hevijem, onda mi bude 5-6 TD-ova i bez greške odradim 3-4k štete na njima. FU wargaming.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Najčešće kada igram, budu dva, tri TD-a, i to najčešće odu na stranu na kojoj ja nisam.

Tu će očito trebati čekati da ti se bog RNG-a smiluje. Za ne falit, kada igram sa hevijem, onda mi bude 5-6 TD-ova i bez greške odradim 3-4k štete na njima. FU wargaming.

Meni je i za Stug i za HTC to bila najlaksa zadnja misija. U biti, obje sam napravio samim igranjem bez da sam ganjao misiju.

Oba puta sam taman grindao T9 mediume (AMX 30 prot kod Stuga, a Leopard PTA kod HTC), pa se misija odradila "sama od sebe" dok sam grindao kroz T9 medium 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
Mauro kaže...
tnakir kaže...

Meni je i za Stug i za HTC to bila najlaksa zadnja misija. U biti, obje sam napravio samim igranjem bez da sam ganjao misiju.

Oba puta sam taman grindao T9 mediume (AMX 30 prot kod Stuga, a Leopard PTA kod HTC), pa se misija odradila "sama od sebe" dok sam grindao kroz T9 medium 

Ma ove druge sam odradio. HT i TD sam odradio sve sekundarne misije. Skaute sam također odradio, jebu me SPG i MT.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 10:25 (tnakir).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema do SPALITELJA... (misija br.12 za mediume)

dr.zharre

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Uspio sam jednom 11k spottinga imat s 13 90 na prohorovci,naravno misija mi nije bila upaljena,i sad nema sanse da rijesim light misiju za t55a.

http://imgur.com/AP83qt9

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 14:50 (Acex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Odličan video koji pokazuje sve "boostove" na mapi Mines koje je moguće napraviti solo sa BatChat-om, jako korisno u WGL mečevima ali i u randomu

WoT IG: PENTA_RavenHR
Moj PC  
6 0 hvala 2
11 godina

Ja se veselim kad (normalnim putem) stignem na brdo, a da prije toga ne ubiju boga u meni. 

Sa čime se ovo sve može raditi? Ovo ovisi o snazi motora, težini ili omjeru toga, trenju? Ili je taj batchat najbolji u tome?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 17:50 (AirLive).
16 godina
World of Tanks

najava peča 9.15

Performed a switch to CoreEngine 3.0:  

Implemented a number of technical solutions that allowed for an increase in:   

Client performance - up to 30% on certain PC configurations:      

Average FPS has significantly increased for the Improved Graphics preset.      

Average FPS has slightly increased (up to 15%) for the Standard Graphics preset

i jos puno dobrih stvari

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 18:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

najava peča 9.15

i jos puno dobrih stvari

EDIT: zanimljivo update 9.15 nije isti za eu i usa

Ajde ne zvuči loše, vidjet ćemo, ak niš drugo, veseli me t67 i vk30.01P u hd-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 18:45 (1BIT).
11 godina
1BIT kaže...

Kolega 1. april je prošao, kasnite malo

INFO

I vama isto kolega. 

INFO

16 godina
1BIT kaže...
Kill Frenzy kaže...

najava peča 9.15

i jos puno dobrih stvari

EDIT: zanimljivo update 9.15 nije isti za eu i usa

Ajde ne zvuči loše, vidjet ćemo, ak niš drugo, veseli me t67 i vk30.01P u hd-u

ja cekam e50m i obj140 :/

kako nije.i mi cemo dobit update zvukova i fizike

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 18:50 (Kill Frenzy).
12 godina
World of Tanks

e neka su t22 med nerfali i to bruuuutalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

kako nije.i mi cemo dobit update zvukova i fizike

Ma ja sam prvo usa stranicu gledao, dali su puno manje informacija nego na eu stranici, vjerojatno su isti, mada se na usa ne spominje nikakav tehnička unapređenja,hd modeli tenkova itd...

EDIT: btw meni medium dmg i high dmg zvuče gotovo isto, kad te spraši 4 do 5 granata istovremeno i kad se zvukovi pomješaju, teško će ih biti razlikovati...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 18:57 (1BIT).
12 godina
World of Tanks

trebalo bi modirat misterov stari mamić soundpack pa da stavi nesto posebno za low med i high dmg roll

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ova partija je bila drž gaće =) napeto do samoga kraja,cak je bilo dosta i za M badge za TVP

http://wotreplays.com/site/2636114#stats

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Ja se veselim kad (normalnim putem) stignem na brdo, a da prije toga ne ubiju boga u meni. 

Sa čime se ovo sve može raditi? Ovo ovisi o snazi motora, težini ili omjeru toga, trenju? Ili je taj batchat najbolji u tome?

Pa ovisi o svemu navedenom(snaga motora, ground resistance, težina), jos i k tome BatChat je prilicno kratak i sirok.

Na ovom videu je pokazano puno boostova, od lakih do teskih, vecinu lakih mozes sa skoro svim medium/light tenkovima, dok ove teže (boost na srednji hill, boost na planinu na istoku mape) od tier 10-ki može samo BatChat

WoT IG: PENTA_RavenHR
14 godina
neaktivan

Ja SPG i MT rijesio ful lagano :) Ostale mi 2-3 za HT.
Lajtove uopce ne igram; nisu mi bas legli.

http://www.winblogs.net
17 godina
World of Tanks

Imam jednog artija (nemacki t7) i dva mediuma ( cromwela i centuriina 7/1). Artija igram jako malo.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

3. Changed the base capture bar. Added information about the number of capturers and the time left until the base is captured.

Na kraju ce client imati xvm u sebi, ali sada bi stvarno trebali prohibirati modove vec. Usput mene boli briga i vec dulje govorim a isto je i marty vole rekao, puno ljudi kazu cheater samo da nadu izliku zasto su umrli i ako se to prica konstanto to eskalira u nesto veliko, a onaj aimbot na koji se stalno upire prstom je smece kvadratno, jedva u razini zelenog igraca. U vrlo rijektim situacijama dovede prednost, npr da gledas okolo dok pucas jer je to nekima mana. + najvazniji argument, na kraju krajeva nitko ne moze pobijediti SerBov 25% (osim rusa )

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 23:54 (ja111).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Odličan video koji pokazuje sve "boostove" na mapi Mines koje je moguće napraviti solo sa BatChat-om, jako korisno u WGL mečevima ali i u randomu

Nisu bitnu stvar pokazali, bas smo komentirali te boostove i stavi zmor ovaj link

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo rita je pisala na svom blogu da se nekaj sprema sa tim svim čiterskim modovima, samo da ne bude to ko i sa podrškom za višejezgrene procesore, ono bude,bude pa ništa.

stvarno bi bilo lijepo da stanu na kraj sa tim glupostima.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 7:53 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
ja111 kaže...

3. Changed the base capture bar. Added information about the number of capturers and the time left until the base is captured.

Na kraju ce client imati xvm u sebi, ali sada bi stvarno trebali prohibirati modove vec. Usput mene boli briga i vec dulje govorim a isto je i marty vole rekao, puno ljudi kazu cheater samo da nadu izliku zasto su umrli i ako se to prica konstanto to eskalira u nesto veliko, a onaj aimbot na koji se stalno upire prstom je smece kvadratno, jedva u razini zelenog igraca. U vrlo rijektim situacijama dovede prednost, npr da gledas okolo dok pucas jer je to nekima mana. + najvazniji argument, na kraju krajeva nitko ne moze pobijediti SerBov 25% (osim rusa )

Neka dodaju da se automatski prebacuje posada kad kliknes na tenk i auto-equip i sto se mene tice mogu maknuti sve modove 

Ovaj prvi vec je na jedan kilk (return crew to vehicle) dok za auto-equip moras prvo naci na kojem tenku je binocs/cammo net/toolbox demountat i onda staviti na novi tenk i stalno tako.

Auto equip mod mi je strasno koristan na low tierovima gdje je izbor opreme mizeran, pa onda samo automatski prebacuje non-complex opremu, a ovaj za automatsko prebacivanje posade mi uspara taj click-dva i prebaci posadu automatski.

Ako banaju modove ta dva ce mi najvise nedostajati, pa eto neka njih jos ubace u klijenta i ja sretan 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
World of Tanks

Jucer mi O-I izlazi iza ćoška sa stranom gdje mu je ammorack i naravno, ja ga tu lijepo gađam i on meni cheater jer sam mu iz 2 šuta 2 puta okrpio ammorek. 

Nisam imao di gađat nego taj dio jer mu je taj dio jedini bio izložen. Plus što moron iza ćoška izlazi bočno, umjesto da sidescrapea.

Tako da... ti klinci koji viču aimbot aimbot najčešće ne znaju osnove i onda se čude kada ih nabušiš!

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

Pa ovisi o svemu navedenom(snaga motora, ground resistance, težina), jos i k tome BatChat je prilicno kratak i sirok.

Na ovom videu je pokazano puno boostova, od lakih do teskih, vecinu lakih mozes sa skoro svim medium/light tenkovima, dok ove teže (boost na srednji hill, boost na planinu na istoku mape) od tier 10-ki može samo BatChat

Nisam to znao, a u randomu mi nije prikladno izvodit gluposti :D. Jeli se da uć u neku sobu za treniranje da mogu to probat ili je to sve orijentirano na borbu.

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Nisam to znao, a u randomu mi nije prikladno izvodit gluposti :D. Jeli se da uć u neku sobu za treniranje da mogu to probat ili je to sve orijentirano na borbu.

Imaš takozvane timske obuke, tu ti klanovi znaju vježbat taktike, ali se uvijek nađe par ljudi koji se zahebavaju tamo, neki istražuju mape, a neki armor tenka koji ga zanima, uglavnom nemožeš sam ući u bitku, mora bar još jedan biti sa tobom, možeš uvijek probat upast u neku od njih, pa ako te ne izbace, možeš odigrati sa njima, ili možeš sam napraviti bitku, ali moraš čekati da ti netko dođe, idealno bi ti bilo da imaš nekoga u bitki za frenda sa kim si dobar, dogovorite se, odabereš željenu mapu i istražiš jel se možeš popest na željeno mejsto, u takvim timskim obukama nema zarade, svaki ispucali shell i popravak tenka se naplaćuje, nije to neki veliki trošak...

OT:

Naletio sam na jedan zanimljiv jubitou kanal, kad ih gledam, igra izgleda puno zabavnije nego šta je

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice