World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Uglavnom,ja i kviiikiii u pohodu jedan pored drugog

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Armoured Warfare nudi 2500 zlata za World of Tanks (!) ako se registrirate preko linka u description boxu i izgrindate do tiera 6 u AW do 29.2.

Ovo sam kopirao sa reddita, ne znam koliko je pouzdano.

you get to tier 5 in 2 days if you play one line in the MBTs, because you unlock the tier 5 MBT for blocking damage in tier 2-3 tanks if i remember correctly. then it takes a full day of playing to unlock a tier 6 i guess

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
ficosime kaže...

Ostanem sam protiv 8 tenkova, 6 ih skinem, ispucam sve ap i apcr granate, sa zadnje dvije centuriona uspijem opaliti dva puta i ostanem na 4 HE granate i jbg bilo neizvedivo i arty me opalio s 10 metara 

imas po meni 3 opcije, kako bi reko Informaticar Starog Kova ™

1) makni HE i stavi samo AP i APCR

2A)™ nosi dodatne granate na kupoli ili na engine decku u nekoj ka$eti ili na paleti

2B)™©® montiraj si za dodatnu opremu prikolicu sa wet ammo rackom koja ti omogucava nosit dodatnih 50 granata ali ce ti smanjiti mobilnost i cammo faktor

Thoroughbred kaže...

Kviiikiiiii

sareniloooooo™

izgleda mi ko reklama za skittles©

ficosime kaže...

Ne kuzim zasto ekipa ne voli quickya i jinglea? Naletio vec par puta po wot forumima i ovdje da se sprdaju za njih, iskreno moja igra prije nego sam otkrio njih dvojicu i poslije je nebo i zemlja...

jingles je posebna sorta, sam mu se wg uvlaci u guzicu i zove ga na wgl dogadjaje, a kad je doso na tank fest ili kaj vec obucen u njemacku uniformu zapovjednika tigera izbacili su ga sa standa i nije smio uc u paviljon

on ce prvi pokazat prstom u govno i rec da je sranje jer ga zaboli

a kviki je wg-ov posterboy maneken, makar ima diplomu iz nznam astrofizike il kaj vec, i dalje je placeni spiker koji je dobrano unovcil svoj hobi

sjetite se kak je napravil reklamu prije povlacenja E25 kak je tenk so stronk OP i kupite ga prije nego ga maknu, a to je bilo nekih mjesec dana prije povlacenja iz prodaje, stvarno kurwinsky

da isplati se pogledati circona i sir focha, i high flyer 15 i hrpu drugih gejmera strimera kaj nisu placeni manekeni

mene samo cudi da RavenHR nije do sada otvoril neki svoj stream ili jubito channel, jer decko stvarno zna kaj radi

ak nije uspio sir circon iz wot uni, kaj je naporan tip za dobit proljev, neznam da nebi bilo ko nas uspio

P.S. ako se pitate zasto Dedaa™ ne radi videe, to je zato da se ne ponavlja jer je vec sve to rekao, a i svi bi to vec trebali znati. Odavno. Sve. Ko vodu piti. ( I loz-ulje u is-3 tociti )

Ako se pitatte kad cu ja pocet radit videe , bit ce to odma nakon kaj naucim kropat, ukljucim snimanje repleja, skinem program za snimanje videaa i naucim video editink, stronk skill

i naucim aploadat na jubito

P.S.S. opet mi se upalila rezerva i sad moram po stengama dole u podrum u frendov depot po novi konzumabl ™  koji daje -10% na tlak svim clanovima posade, a meni -30% na zivciranje, jer mi je treci po redu naime efekti ovog consumablea se stackaju jedan na drugi hvala svecima

stronk stronk
Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 15:38 (ED63).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kobna Karelija

Igram sa T25 i doletim do stjene prema brdu, ne uzbrdo jer su imali vise mediuma, ispucam klip povucem se, ispucam kasnije jos 1 klip dok u meduvremenu stignu na pozicije nasa dva O-I koja nisi stali u arty safe te prime dobrih par suteva od arty, i kao u meni vide krivca jer sam im ja kriv sto neznaju stajati na sigurnom niti pogoditi nesto te me izguraju ravno ispred neprijatelja gdje sam uspio prije unistenja ovom jednom srpskom šabanu ispucati klip i poplaviti. 

Par bitki iza t8 borba s druge strane doletim na brdo al posto nismo imali sanse ljepo utecem na vrijeme ali gle cuda pukne me namjerno nas T34 za +350 hp iz samo njemu jasnog razloga. Poslao sam oba replaya za report premda mislim da cu izvuci deblji kraj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Pa šta ne igra kviki na usa serveru, a ti na eu, na koju foru ste se našli?

11 godina
ED63 kaže...

jingles je posebna sorta, sam mu se wg uvlaci u guzicu i zove ga na wgl dogadjaje, a kad je doso na tank fest ili kaj vec obucen u njemacku uniformu zapovjednika tigera izbacili su ga sa standa i nije smio uc u paviljon

on ce prvi pokazat prstom u govno i rec da je sranje jer ga zaboli

a kviki je wg-ov posterboy maneken, makar ima diplomu iz nznam astrofizike il kaj vec, i dalje je placeni spiker koji je dobrano unovcil svoj hobi

sjetite se kak je napravil reklamu prije povlacenja E25 kak je tenk so stronk OP i kupite ga prije nego ga maknu, a to je bilo nekih mjesec dana prije povlacenja iz prodaje, stvarno kurwinsky

da isplati se pogledati circona i sir focha, i high flyer 15 i hrpu drugih gejmera strimera kaj nisu placeni manekeni

mene samo cudi da RavenHR nije do sada otvoril neki svoj stream ili jubito channel, jer decko stvarno zna kaj radi

ak nije uspio sir circon iz wot uni, kaj je naporan tip za dobit proljev, neznam da nebi bilo ko nas uspio

Jingles je opušten igrač puno igra i strima jer voli igrati te igre. Ako mu kapne neka lovica, ili ako ga pozovu na neki ivent super. Čovjek se zabavlja.

Kviki je dobro unovčio WOT. Svatko pametan bi to napravio. Ja ne vidim razloga zašto ne bi iskoristio priliku ako istovremeno proizvodi kvalitetan sadržaj. U tom kontekstu ni Raven nije ništa drugačiji, jer i on isto tako koristi WOT da bi nešto zaradio/dobio. Ako pogledate njegove statse vidjet ćete da igra par partija na dan. Dakle igra tek toliko, a sve ostalo je esports, nagrade i slično. Jedina razlika je da on koristi wot kroz druge stvari, dok kviki to koristi kroz jutjub i promociju. A i nije istina da je sve samo cvijeće kod njega. Što se tiče E25, bio je u pravu, tenk jest brutalan OP i ja sam ga kupio nakon što ga je on izreklamirao. I nisam požalio. Mnogi danas žale što nisu.

Dakle da zaključimo, oni su profesionalni gejmeri, dok drugi pokušavaju to biti, a treći rade to jer im je zabavno.

Meni su svi oni super, ako su kulturni i imaju malo mozga, a našem Ravenu želim još više pobjeda i nagrada 

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Onaj osjecaj kad mislis da igras skoro sam cijelu partiju,katastrofa tim,jedino kv5 i caernavon su nesto napravili pametno.

http://imgur.com/a/Vdac1

btw jel super pershing dobio nekakav buff? nisam ga igro mjesec dana i imam osjecaj da je nekako brzi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 9:54 (Acex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
1BIT kaže...
Thoroughbred kaže...

Pa šta ne igra kviki na usa serveru, a ti na eu, na koju foru ste se našli?

Kvikač ti roka na EU serveru...ali otvara "tržište" i na USA serveru tu i tamo

11 godina

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Cromwell platoon definitivno jedna od najubojitijih kombinacija na wotu 

EDIT: slika 4, novi njemački tenk... Njemački bulldog?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 1:29 (ficosime).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo da se malo pohvalim sa jednom partijom u obj 268. lol da mi je netko rekao da ću pokupiti sa njim steel wall samo bih se nasmijao.

afkors došla poslje ljubičica (sa 5 killeva) iz suprotnog tima da kaki kako ne zaslužujemo pobjedu. problem je bio kako se čini što sam sa td-om lupao po njima umjesto da sam scoutao lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo mi je prvi put da moji u klanu igraju platoon od 3 čovjeka i ja se nađem u istoj bitki u istom timu sa njima

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
sokre kaže...

evo da se malo pohvalim sa jednom partijom u obj 268. lol da mi je netko rekao da ću pokupiti sa njim steel wall samo bih se nasmijao.

afkors došla poslje ljubičica (sa 5 killeva) iz suprotnog tima da kaki kako ne zaslužujemo pobjedu. problem je bio kako se čini što sam sa td-om lupao po njima umjesto da sam scoutao lol.

A meni je trebalo 7 killova i 9200dmg za ace

15 godina
Thoroughbred kaže...
A meni je trebalo 7 killova i 9200dmg za ace

o n je ubio 2 desetke, 3 devetke, osmicu, i jos ostetio 2 devetke

po kojim tirovima si ti rokal?

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
14 godina
World of Tanks

Ne sjećam se...znam da sam ganjao ace i dobio ga tek s 7 killova i 9200dmg :)

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo napokon 1. upgrade na posadi. 

Šta preporučujete za staviti? Nekako mi se najvažnije čini na zapovjednika za početak staviti 6. čulo, a za ovo ostalo nisam baš siguran. Posada je inače na t40, ali bit će premještena na m3 lee. Općenito idem na to da istu posadu premještam između tenkova pa je valjda bolje ići na upgrade koji je više općenit tipa brže punjenje, ciljanje, preciznost, okretnost nego baš specijalno za neki tenk.

0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Evo napokon 1. upgrade na posadi. 

Šta preporučujete za staviti? Nekako mi se najvažnije čini na zapovjednika za početak staviti 6. čulo, a za ovo ostalo nisam baš siguran. Posada je inače na t40, ali bit će premještena na m3 lee. Općenito idem na to da istu posadu premještam između tenkova pa je valjda bolje ići na upgrade koji je više općenit tipa brže punjenje, ciljanje, preciznost, okretnost nego baš specijalno za neki tenk.

Stavi svima popravke.

Kad dođeš do 100% prvog skilla i počmeš drugi čekaj do nekih 10ak % drugog skilla (nebitno koji će biti) i onda ih prekvalificiraj i izaberi šesto čulo za zapovjednika.

Ako odmah odabereš šesto čulo neće ti djelovati dok ne dođeš do 100% jer je to perk a ne skill.

15 godina
World of Tanks

evo jedan dobar game u centurionu X...ima stvarno odlican ROF

http://wotreplays.com/site/2464166#el_halluf-slayforfun-centurion_action_x

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas se iz petnih žila trudim riješiti zadnju misiju za spg i na grille loadam premium ammo, moram priznati da je zabavno kada oneshotas O-I exp,a i zacudilo me kak su igraci razumljivi kad im napises da si ih spicio gold granatom samo zbog misije....

--------------------------------------------------------------------------------------------

1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Vikend akcija! Požurite!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Vikend akcija! Požurite!

Ja sam danas igrao tier 7, 16 bitki i od toga 33% wr, to je strasno, 8ice 9ke ginu ko blesavi, partije gotove za 3 min... Ipak na kraju spasio dan sa t10.

11 godina
sirka666 kaže...

Stavi svima popravke. 

Kad dođeš do 100% prvog skilla i počmeš drugi čekaj do nekih 10ak % drugog skilla (nebitno koji će biti) i onda ih prekvalificiraj i izaberi šesto čulo za zapovjednika.

Ako odmah odabereš šesto čulo neće ti djelovati dok ne dođeš do 100% jer je to perk a ne skill.

E da zaboravio sam na to da perk djeluje kad je posada na 100%. Nisam skužio najbolje ovo sa šestim čulom, to da mi bude drugi skill? Ako pretreniram posadu u drugi tenk onda ću izgubiti postotak utreniranosti posade i neću moć odma izabrat skill.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi rekord po exp i killovima za su100y.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutros odigrao 11 partija 2 pobjede

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Meni je jučer wg poslao pismo da imam neprihvatljivo ime pa sam ga morao promijeniti u MuF0 :)... Ajd to mi je jasno, ali zašto sam dobio 4 dana chat blocka nije. Nikog ne vrijeđam na chat, ne spominjem majke i karcinom... Baš pazim da ignoriram budale i komuniciram samo s pozitivnom ekipom. Ah, silly wg...

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
MoF0 kaže...
Meni je jučer wg poslao pismo da imam neprihvatljivo ime pa sam ga morao promijeniti u MuF0 :)... Ajd to mi je jasno, ali zašto sam dobio 4 dana chat blocka nije. Nikog ne vrijeđam na chat, ne spominjem majke i karcinom... Baš pazim da ignoriram budale i komuniciram samo s pozitivnom ekipom. Ah, silly wg...

Ja imam chat ban mjesec dana, iskljucio chat skroz i uzivam, nikada ga vise necu niti paliti. Ako me netko smeta roknem ga 3 puta i dobijem sat vremena da odmorim od igre. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
MoF0 kaže...

Ja imam chat ban mjesec dana, iskljucio chat skroz i uzivam, nikada ga vise necu niti paliti. Ako me netko smeta roknem ga 3 puta i dobijem sat vremena da odmorim od igre. 

jedine kazne koje sam dobivao to su bile chat ban radi vrjeđanja suigraca i protivnika, mislim zasluzeno ali ne opravdavam se, ljepo bi me reportali i slali tikete WG gdje bi me banirali za chat 18 dana jednom, i par puta sam dobio 3 dana zabrane igranja, onda sam odlucio iskljkciti chat za stalno, igram bez chata vec 4,5 mjeseci i bas super, ne mislim se tko ce mi sto napisati i da cu se zivcirati...

EDIT: i da, poruke mogu primati samo od onih sa friend liste

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 13:14 (game789).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisu mi jasni ovakvi ljudi. Jednostavno ne kužim kako mogu biti tako bezobrazni i ignorantni. Odigrao sam savim solidno s obzirom na mm i meni lik i dalje tijekom bitke prigovara kako sam useless i kako su arty-i u protivničkom timu bili bolji. Ok, jedan od njih i je bio bolji, ali budimo realni, lik je 2 tiera veći od mene.

Kažem ja liku neka pogleda post game statse ako mi ne vjeruje da sam napravio solidan dmg, a on meni kasnije u chat odgovori ovo (vidi sliku):

Nisu mi jasni ti zeleni playeri i njihovo vječito prigovaranje. Ok, ja jesam prosječan/žuti igrač, ali to nikome ne daje za pravo da se ovako ponaša. I da, uzimam si te stvari k srcu jer sam kulturan i ne vrijeđam ljude po chatu bez razloga pa onda očekujem da takvi budu i drugi prema meni. Al očito previše tražim.

@game789 Mislim da ću na kraju i ja samo isključiti chat pa da se prestanem živcirati radi whinera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 12:32 (Bruner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Novi rekord po exp i killovima za su100y.

Kako inače zarađuješ sa tim tenkom? Neka prosječna partija?

16 godina
neaktivan
Uzivo sa rijeckog karnevala 😊
Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice