World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Acex kaže...

wot za 1-2 godine moze propast ili ga on moze prestat igrat

Znači sve opcije su otvorene osim one da wot bude optimiziran za više jezgri? 

11 godina
AirLive kaže...
Acex kaže...

Nema te opcije 

Evo prva bitka i odma s cromwellom ih iskido 

http://imgur.com/a/i7CQJ

10 godina
neaktivan
ED63 kaže...
D0nat0r kaže...
- intel procesor- koji? I5 su oko soma i pola kuna, malo skupo? Ovaj koji je predlagan g3258 ima integrirani gpu, to mi ne treba? Ali dodje oko 600kn.

taj pentium je bio i jos je best buy i best bang for buck pogotovo jer se moze clockat i natjerat prek 4 ghz da sljaka, a to wot obozava

za grafe se nebum petljal jer neznam, ali jos nisi dal rezu monitora na kojem bus igral, a to je kljucno kad se slaze kanta da znas kaj ce morat proc i grafa vrtit

s ramima se ne zamaraj, to je najlakse i najjeftinije zamjenit / nadogradit

Pa kontam na 22  monitoru na full hd rezi igrati. Sada igram na 1366 x nesta koliko j ena 15.6 laptopu pa kontam da ce mi i to biti previse.

Super, razvijamo se u dobrom smjeru. Znači i5 svakako, ploča da radi, rami 4 ili 8, nebitno. SSD imam.

Grafička još ostaje za odabrati - gtx 750ti 2 gb koja dođe oko 1100kn nova ili možda do gtx 950 2gb koja je novija verzija oko 1500kn nova???

Ili neka druga preporuka?

I zanima me širina sabirnice - 128 vs 256. Što dobivam ako imam 25 bit sabirnicu? Vidim da ove nvidia imaju 128 dok radeoni 256.

11 godina
World of Tanks

http://imgur.com/a/37BlL

Wargaming me pomilovo s mm,samo 2 devetke s osmicama i bez artya,danas me krenulo opako.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Slab je nešto ovaj type 95 heavy, niti armora, niti brzine, niti okretnosti, a i top mu nije nešto. Bolji mi je bio ke-ho light tank od ovog. Još kad me mm ubaci u bitku gdje znam što me čeka čim pogledam listu tenkova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 14:01 (AirLive).

0 0 hvala 0
17 godina
D0nat0r kaže...
ED63 kaže...
D0nat0r kaže...
- intel procesor- koji? I5 su oko soma i pola kuna, malo skupo? Ovaj koji je predlagan g3258 ima integrirani gpu, to mi ne treba? Ali dodje oko 600kn.

taj pentium je bio i jos je best buy i best bang for buck pogotovo jer se moze clockat i natjerat prek 4 ghz da sljaka, a to wot obozava

za grafe se nebum petljal jer neznam, ali jos nisi dal rezu monitora na kojem bus igral, a to je kljucno kad se slaze kanta da znas kaj ce morat proc i grafa vrtit

Pa kontam na 22  monitoru na full hd rezi igrati. Sada igram na 1366 x nesta koliko j ena 15.6 laptopu pa kontam da ce mi i to biti previse.

Super, razvijamo se u dobrom smjeru. Znači i5 svakako, ploča da radi, rami 4 ili 8, nebitno. SSD imam.

Grafička još ostaje za odabrati - gtx 750ti 2 gb koja dođe oko 1100kn nova ili možda do gtx 950 2gb koja je novija verzija oko 1500kn nova???

I zanima me širina sabirnice - 128 vs 256. Što dobivam ako imam 25 bit sabirnicu? Vidim da ove nvidia imaju 128 dok radeoni 256.

Stvarno ti nije potreban i5 za WoT, uzmi i3, bit će i više nego dovoljan, imat ćeš više love za grafu, uzmi rađe GTX 960 ili R9 380 pogotovo zato jer na full HD rezi je više opterećena grafička nego procesor, 4 ili 8 gb rama ovisi koliko želiš potrošiti, jer će biti dovoljno u oba slučaja. Ja ispod GTX 960 ne bih išao, a u kombinaciji sa i3 bi ti sve trebalo raditi glatko i na višim detaljima, ne samo u WoT-u nego i u drugim igrama.

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 16:38 (Unimatrix 007).
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Slab je nešto ovaj type 95 heavy, niti armora, niti brzine, niti okretnosti, a i top mu nije nešto. Bolji mi je bio ke-ho light tank od ovog. Još kad me mm ubaci u bitku gdje znam što me čeka čim pogledam listu tenkova.

A pa jesam ti preporučio matildu, ti ko da ne voliš žene, matilda je kraljica tiera IV, armor vrhunski (probijaju te jedino td-ci i pokoji tenk višeg tiera), top (QF 2-pdr Mk. X-B ) vrhunski, probija sve, jedino je spora, pa se nemoj odvajati daleko od baze, kada je jednom probaš, više je ne prodaješ iz garaže...

14 godina
neaktivan
D0nat0r kaže...
ED63 kaže...
D0nat0r kaže...

Ne budi blesav i uzmi g3258 i maticnu MSI H81M p33 i digni frekvenciju na 4.4ghz i da vidiš brzine,brže od bilo kojeg i5...ja sam svojevremeno imao i5 3670k na 4.4ghz,frendu složio konfiguraciju s g3258...dignuo ga na 4.4ghz i isao uspredjivat perf,super PI i ostale testove...gotovo pa identični rezultati u svim testovima,wot je vrtio jednako dobro...i ja prodao svoj i5 i kupio g3258,ostalo mi 100 eura u đžepu i kupio ženi cipele.Vuk sit a ovce na broju :)

Dakle G3258 i MSI H81M P33

Ne bacaj pare nepotrebno...

Moja konfa je g3258 na 4400mhz i 660ti...i FPS nikad ne pada ispod 60,većinom je sve na max osim par sitnica koje me živciraju.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

A pa jesam ti preporučio matildu, ti ko da ne voliš žene, matilda je kraljica tiera IV, armor vrhunski (probijaju te jedino td-ci i pokoji tenk višeg tiera), top (QF 2-pdr Mk. X-B ) vrhunski, probija sve, jedino je spora, pa se nemoj odvajati daleko od baze, kada je jednom probaš, više je ne prodaješ iz garaže...

Jesi i sve to stoji, ali sad iskorištavam popust na japance. Istražujem sve tenkove, doći će red i na matildu. Ne idem na tier 5 dok ne istražim tier 4, ako mi se tenk svidi ostavit ću ga (ako ima mjesta, a zasada ima), ako ne, idemo dalje.

A i moram nekako doć do OI experimentala. 

EDIT: Vidim sad da type 95 ide samo u borbu do tier 5, tier 6 ne viđa. Jeli to istina, pošto ga ne vidim na listi tenkova sa posebnim mm?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 1:49 (AirLive).
15 godina
AirLive kaže...
Acex kaže...

tako je, i zato bolje da lupi u konfu 2 soma kuna nego 3-4-5

uvijek moze ako zeli mjenjat proc-plocu-grafu i ima ganc novi komp

AirLive kaže...

Slab je nešto ovaj type 95 heavy, niti armora, niti brzine, niti okretnosti, a i top mu nije nešto. Bolji mi je bio ke-ho light tank od ovog.

ak se ne varam to je onaj kaj ima ogromni tumor na trupu za radista, pa se top nakrenut u jednu stranu moze spustit u depresiju, a u drugu nemoze ja sam begal glavom bez obzira od toga, ima daleko boljih tenkova, pogotovo jer je visok i svi ga buse

sto prije uzmi tir 5 i rokaj, ovo ispod je smece

si cuo kad za prokletstvo tira 4? to si ti ukleti tenkovi na t4 koje moras proc da dodjes do super tenkova na t5

e pa ovaj kosooki je upravo to

1BIT kaže...

slusaj coeka, ja sam sa matildom imal 10 kilova u t4 borbi sa 2 disconnecta

jedini hvy u t4 sa medium MM-om, ut t-28 jedan od boljih stvari na malim tirovima

Thoroughbred kaže...
.i ja prodao svoj i5 i kupio g3258,ostalo mi 100 eura u đžepu i kupio ženi cipele. Dakle G3258 i MSI H81M P33

Moja konfa je g3258 na 4400mhz i 660ti...i FPS nikad ne pada ispod 60,većinom je sve na max osim par sitnica koje me živciraju.

sad znam koga cu povuc za rukav kad cu slagat kantu da ju kloka ak to uspijes izvest kupicu i ja tvojoj zeni cipele   znam da ih zene vole skoro jednako ko i muski dobar novi (brzi i jaci ) komad hardvera

naravno ne samo za gejmanje nego opcenito za "bolje performanse" ™ u "svakodnevnom koristenju" (za igranje naravno)

AirLive kaže...
 Jesi i sve to stoji, ali sad iskorištavam popust na japance. Istražujem sve tenkove, doći će red i na matildu. Ne idem na tier 5 dok ne istražim tier 4, ako mi se tenk svidi ostavit ću ga (ako ima mjesta, a zasada ima), ako ne, idemo dalje.

ako si vec zapeo za tvdi tenk sitnog tira, probaj onog francuza iz linije kaj ide na onaj t5 medium sarl 42 ili kak vec

tenk je mislim da t3, somua s35, francuska verzija onog svapskog premiuma (tj. obrnuto), i skoro sam si ga ostavil kak je dobar sa kvalitetnom posadom i opremom, i busi sve sto sretne

EDIT- a kaj se tice novog accounta, to sam napisal zato jer bi dobil nekaj golda i premium tenk t2-3 sa inviteom, i mislim da svu posadu na tiru 1 na 100%, i to je u tvojoj situaciji najvrednije

golde kupis ili dobis, kredse nagrajndas, ali dobre posade ak upropastis, bacio si u biti svo vrijeme ulozeno u igru

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
10 godina
neaktivan

Je to je taj, sa tim "tumorom" iako i type 91 ima isto to. O tier 4 prokletstvu sam čuo od tebe, ali eto ipak nije sve crno kad sam dobio preporuku par dobrih tenkova iz tiera 4. Ako govoriš o tier 4 francuskom heavy-u to je b1. Nisam zapeo za nijedan tvrdi tenk sitnog tiera, ali je činjenica da ako želiš doć do nekog tier 5 moraš 1. istražit tier 4 :D. Nije mi napet sad novi account, da sam to znao kad sam odlučio počet sa wot, onda da. Znači bit je staviti odma skillove na posadu pa kad je pretreniraš onda skill ostaje i kad opet stigne posada do 100% skill se dalje razvija. To mi je greška priznajem, igra ima dosta tih stvari za pohvatat, a kad si nov ne ideš za tim nego se zabavljaš ako ti se sviđa igra :D.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

imam problem sa ingame porukama koje nevidim, znaci neprimam obavijesti kada je stronghold, kada mi netko od prijatelja posalje poruku izbaci mi se samo prazan prozor bez ikakvog teksta, i jos nemogu odabrati ove zadatke iz osobne pricuve,,, znaci NEMAM nikakve modove, i svi game fileovi su od ciste igre, jel zna netko u cemu je problem? da im napisem ticket?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 23:48 (game789).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni to bude zbog modova nekad. Ako nemas mod onda ne znam. Ako imas skini ga

10 godina
neaktivan

A koristiš modove znači? Kakve su performanse u odnosu na čistu igru? Pitao sam te to već, ali valjda nisi vidio...

15 godina
AirLive kaže...

O tier 4 prokletstvu sam čuo od tebe, ali eto ipak nije sve crno kad sam dobio preporuku par dobrih tenkova iz tiera 4....

evo ti nekih od prokletih :

amx 40, a vodi do super zabavnog elc-a

sau 40 koji je zivi ocaj, vodi do najopakijeg td t5 jakuzija, kak se vec skuzbeno zove-onaj kaj izgleda ko kada

pzr 38 nA vodi na pzr 3/4 mislim

a-40 koji je jedva neki skaut, vodi na t-34

nekad su jedini skautovi bili na t5, i to su bili vk2801, chaffee i t-50-2 (sada mt-25) i do njih je trebalo mislim da oko 50-60 soma expa, i to sa leopardom (t4) koji je imal samo 5cm top(nije bilo onog 3cm kaj sve busi), m5 stuart sa derpom 75mm (s njim sam imal vise sniper medalja nego scout medalja, to ti sve govori) i t-50 koji je donekle bio igriv

m3 lee i m3 grant (uk), mnogima jos uvijek uzas od tenka, makar ja imam sa grantom uber unikum ststse jer sam imao posadu sa 2 skila, full camo i 6th i sjecam se kad sam grajndal da su ljudi pisali u chat wow kak je to moguce s tim tenkom...meni je i dalje srot

evo da spomenem samo neke, siguram sam da ce se ekipa sjetit jos kojeg horora

16 godina
ED63 kaže...
AirLive kaže...

O tier 4 prokletstvu sam čuo od tebe, ali eto ipak nije sve crno kad sam dobio preporuku par dobrih tenkova iz tiera 4....

evo ti nekih od prokletih :

amx 40, a vodi do super zabavnog elc-a

sau 40 koji je zivi ocaj, vodi do najopakijeg td t5 jakuzija, kak se vec skuzbeno zove-onaj kaj izgleda ko kada

pzr 38 nA vodi na pzr 3/4 mislim

a-40 koji je jedva neki skaut, vodi na t-34

nekad su jedini skautovi bili na t5, i to su bili vk2801, chaffee i t-50-2 (sada mt-25) i do njih je trebalo mislim da oko 50-60 soma expa, i to sa leopardom (t4) koji je imal samo 5cm top(nije bilo onog 3cm kaj sve busi), m5 stuart sa derpom 75mm (s njim sam imal vise sniper medalja nego scout medalja, to ti sve govori) i t-50 koji je donekle bio igriv

m3 lee i m3 grant (uk), mnogima jos uvijek uzas od tenka, makar ja imam sa grantom uber unikum ststse jer sam imao posadu sa 2 skila, full camo i 6th i sjecam se kad sam grajndal da su ljudi pisali u chat wow kak je to moguce s tim tenkom...meni je i dalje srot

evo da spomenem samo neke, siguram sam da ce se ekipa sjetit jos kojeg horora

Kako mozes pisati o hororu Tiera 4, a ne spomenuti DW2? :)

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Mauro kaže...

Kako mozes pisati o hororu Tiera 4, a ne spomenuti DW2? :)

Meni bio sasvim ok, kada sam ga izgrindao do kraja, nakon toga u Tier 5 borbama bi se snašao sasvim ok, u Tier 6 treba biti oprezniji a kad si najviši tier onda dominiraš.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna za povratak wotu nakon mjeseci igranja path of exile.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Jedna za povratak wotu nakon mjeseci igranja path of exile.

Prvi put da vidim da legija napravi vise od 1.5k dmga u partiji 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Imam taj sau 40 i istina nije baš nešto, ali ako držim odzada da se nešto napraviti sa 100 pen i 110 dmg u prosjeku. Po meni se sa svakim tenkom da napraviti dobar rezultat samo kod dobrog je to lakše i dosta češće. Evo čak sam uspio dobiti M klasu na type 95. Sad je malo lakše kad se naviknem.

A vezano za one upropaštene posade plan mi je naći neki dobar tenk iz svake nacije i malo bildat posadu i stavit im koji skill. Plan je naći neki dobar tier 4 sa dosta posade, a ako se ne nađe onda ću na tier 5.

Inaće, kad se ide cap bazu, broji se samo zadnji put što cappam? Zamolio me neko da ne cap, ja izađem na 90% i uđem ponovo da skupljam bodove dok ovi traže zadnjeg neprijatelja i na kraju mi nešto sitno bodova baze dodalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 15:34 (AirLive).
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

dobro je,nisu strašne misije,nadam se da bude tak i kod nas.

Edit:a evo i kod nas:

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/mission-marathon-fv4202p/

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 16:26 (jura).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

...izvediva misija... 450k damage-a u 5 dana... treba se stavit.    A i nisu se baš isprsili kod karakteristika samog tenka...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

...izvediva misija... 450k damage-a u 5 dana... treba se stavit.    A i nisu se baš isprsili kod karakteristika samog tenka...

kak u 5 dana?pa od 15-tog do 29-tog piše

15 godina
jura kaže...
elCarismo kaže...

kak u 5 dana?pa od 15-tog do 29-tog piše

Možda misli do Centuriona?

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan

...moja krivica... krivo sam skontao. Mislio sam da se 450 k aktivira nakon 10x prva misija...

17 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

...moja krivica... krivo sam skontao. Mislio sam da se 450 k aktivira nakon 10x prva misija...

pa i aktivira se nakon kaj završiš prve dvije.

znači:

I.misija: 750 base expa(sa Centurion Action tier X)

II.misija: 10x I. misija(sa Centurion Action tier X)

III.misija: napraviti 450k dmg(sa tenkovima od tier VIII do tier X)

IV.misija: završiti II.i III.misiju i odigrati jedan random meč=FV4202(P),50%crew,1 garage slot

i to sve traje od 15.02. do 29.02.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 18:29 (jura).
13 godina
neaktivan
jura kaže...
elCarismo kaže...

pa i aktivira se nakon kaj završiš prve dvije.

znači:

I.misija: 750 base expa(sa Centurion Action tier X)

II.misija: 10x I. misija(sa Centurion Action tier X)

III.misija: napraviti 450k dmg(sa tenkovima od tier VIII do tier X)

IV.misija: završiti II.i III.misiju i odigrati jedan random meč=FV4202(P),50%crew,1 garage slot

i to sve traje od 15.02. do 29.02.

... prva misija je 'Once per day'...  zato sam napisao 5 dana za 450K

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako sad kupim Comet hoću stić do AX-a do 15.-og, šta mislite?

Imam i 60k free xp ako zapne

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Zanima me da li je moguće sinkronizirati podatke s PC-a s Iphonom ili obrnuto?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice