World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
CrnaBitanga kaže...
CrnaBitanga kaže...
ficosime kaže...
CrnaBitanga kaže...

Kakav je sad IS3, na što liči?

Nemam T8 tenkova osim dva meda i CDC-a, a igrao sam ga prije godinu i više dana zadnji put. Treba mi za platoone, KV4 mi se više ne igra a T32 mi je uvijek suckao.

Kao što je kolega gore rekao, ma nista posebno osim teže OP tenka kada se nauci igrati
Sideanje, nakosavanje i dobro procjenjivanje neprijatelja di ce te gadat pa da znas namjestiti oklop, i tenk postaje čudo

Kupio ga prije mjesec dana, prvi tier 8 tenk... odlican je, neopisivo zabavan za igrati, zna iznenaditi (kao sto je napisao kolega gore, kad ga krene RNG bogami ga krene, bez ciljanje na brzinu zna opaliti tocno di treba), brz, i konkurentan cak i u tier 10 borbama

Krivo si me shvatio - ja sam imao IS3, igrao ga preko 400 bitaka, samo me zanimalo kakav je sada jer znam da je bilo promjena. Trebam T8 HT za platoone. Svejedno hvala na informacijama.

Poslušao savjet, kupio i evo: 

Malo tenk na koso i gotovo, nista ne prolazi 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se malo pohvalim 

Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
ficosime kaže...
CrnaBitanga kaže...
CrnaBitanga kaže...
ficosime kaže...
CrnaBitanga kaže...

Kakav je sad IS3, na što liči?

Nemam T8 tenkova osim dva meda i CDC-a, a igrao sam ga prije godinu i više dana zadnji put. Treba mi za platoone, KV4 mi se više ne igra a T32 mi je uvijek suckao.

Kao što je kolega gore rekao, ma nista posebno osim teže OP tenka kada se nauci igrati
Sideanje, nakosavanje i dobro procjenjivanje neprijatelja di ce te gadat pa da znas namjestiti oklop, i tenk postaje čudo

Kupio ga prije mjesec dana, prvi tier 8 tenk... odlican je, neopisivo zabavan za igrati, zna iznenaditi (kao sto je napisao kolega gore, kad ga krene RNG bogami ga krene, bez ciljanje na brzinu zna opaliti tocno di treba), brz, i konkurentan cak i u tier 10 borbama

Krivo si me shvatio - ja sam imao IS3, igrao ga preko 400 bitaka, samo me zanimalo kakav je sada jer znam da je bilo promjena. Trebam T8 HT za platoone. Svejedno hvala na informacijama.

Poslušao savjet, kupio i evo: 

Malo tenk na koso i gotovo, nista ne prolazi 

is3cu nebi trebalo uopće ukositi, jer time samo pogoršavaš, jedino ako ideš iza ugla pa mu radiš autobounce sa pločom koju može vidit

15 godina

Koliko se ja sjecam,dignut nos na Is3 je znacilo da ni tier IX nije mogao probit od naprijed.Samo danas ne vidim bas funkcionalnost vise takve taktike.

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

stigli vikend debili u moje timove, ovaj moze ući u "hall of fame" :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 0:14 (game789).

9 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

nisi poslikal dalje statse da vidimo kolko tirova 10 ima

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ED63 kaže...

5 komada

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
Mauro kaže...
ED63 kaže...

5 komada

Po postotoku pobjeda točno vidiš da se trudi da njegov tim izgubi. 24% pobjeda u tenku? Pa za to trebaš svoje napucavati bokte.

Samomrzeći hrvat
16 godina
Entry Point kaže...
Mauro kaže...
ED63 kaže...

5 komada

Po postotoku pobjeda točno vidiš da se trudi da njegov tim izgubi. 24% pobjeda u tenku? Pa za to trebaš svoje napucavati bokte.

Impresivnije je da mu je prosjecan damage i T10 tenkovima manji od prosjecnog damage koji topovi na tim tenkovima rade.

Znaci da u prosjeku ima manje od jednog penetrirajuceg pogotka po partiji. A to je fakat uspjeh.

Uzevsi u obzir penetraciju tih topova da koristis iskljucivo autoaim i pucas moras napraviti par penetrirajucih pogodaka da ga hebes osim ako bas ne tamburas frontalno po T10 zestoko oklopljenim tenkovima.

A i IS-7 i IS-4 su dovoljno dobro oklopljeni da ces garant preziviti dovoljno dugo da opalis par granata osim ako bas ne stisnes dva puta R i odes gledat TV.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
Mauro kaže...

Impresivnije je da mu je prosjecan damage i T10 tenkovima manji od prosjecnog damage koji topovi na tim tenkovima rade.

Znaci da u prosjeku ima manje od jednog penetrirajuceg pogotka po partiji. A to je fakat uspjeh.

Uzevsi u obzir penetraciju tih topova da koristis iskljucivo autoaim i pucas moras napraviti par penetrirajucih pogodaka da ga hebes osim ako bas ne tamburas frontalno po T10 zestoko oklopljenim tenkovima.

A i IS-7 i IS-4 su dovoljno dobro oklopljeni da ces garant preziviti dovoljno dugo da opalis par granata osim ako bas ne stisnes dva puta R i odes gledat TV.

Vjerojatno pukne jedan HE i crkne 

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni dan odlično počeo i teamwork je bio odličan

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Isprike na duplom postu, ali danas je mrak

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ona legenda igrala sa t62a, mi imali vise mediuma pd neprijatelja a nas par hevija igrali defenzivnije, nas trojicu rasturalo a nasih 5,6 t10 mediuma nemoze pojesti njihova 2 i reko idem vidjeti koji k vise rade kad ono ova t62 legenda samo rotira kupolu u krug dok ovi nesto pokusavaju, kad je vidio da je sve izgubljeno zaleti se na par njihovih TD-a, isu152 ga roke iz suta i usupt zapali, a ovaj kao fitilj izgara, na kraju partije skupio 112 dmg, tj dmg koji je nastao removanjem isu-a. Plač

0 0 hvala 0
11 godina
1BIT kaže...

Isprike na duplom postu, ali danas je mrak

REPLAY

Tebe je krenulo a mene danas nikako,bilo koja partija s obj 140 ja uvijek izgubim,nezz uvijek vikendom ujutro dobijem takav debilan tim da nitko ne zna kud ide.Najbolje je da neigram vikendom ujutro i to je to.

http://imgur.com/a/fAN10

10 godina
neaktivan
Postavlja se vječno pitanje: Ako svi dobivamo kretenske timove koji gube meč za mečom, tko dobiva one druge, koji pobjeđuju? :)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iluminati.
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve arty hejtere :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
MoF0 kaže...
Postavlja se vječno pitanje: Ako svi dobivamo kretenske timove koji gube meč za mečom, tko dobiva one druge, koji pobjeđuju? :)

ma lako i sa gubitničkim ako se igra. ali ako su gljive e to me rasp...di. a ako je tim otom potom da se ljepo nagruvati papaka. ali definitivno je prisutan ogroman disbalans ili pregazimo sve ili nas pregaze nema sredine.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina

Ovih dana je nenormalno puno tupavih igraca. Znaci u sniper modu,naciljam tenk i moj suigrac udari u moj tenk,zatrese top i ja pogodim nes trece.Danas valjda 6-7 puta,jucer isto tako.I onda kako ne okrenut top i okinut svog

A za naguravanja da ne govorim,prolaz di stanu 2  tenka njih 6 odjednom pokusava proc i onda se cude kad ih arty mazne.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer sam stalno igrao protiv nekih debila (a imali smo ih puno i u svojoj ekipi), ostala smo 3ca protiv sedmorice i capali smo im bazu na otvorenom polju,nitko se nije ni usudio do nas. A na drugoj mapi 5ca nas na OIa i nekog TDa i ova nasa petorica se ukopaju i niko nikam, vec mi dojadilo pa sam se malo zaletio al barem sam trackao OIa i skinuo preko polovice HPa TDu a ovi ostanu ukopani.

znam da se ne smijemo hvaliti time ali danas m se posrecilo: http://wotreplays.com/site/2250499#stats 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 21:25 (zerocool12).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Čini se da wg gubi sve konce u rukama i doslovce prisiljavaju igrače da prijeđu na AW i WT.

Jučer gledam onaj special,ako se može tako nazvati.Kakvo pljuvanje na forumu,ekipa ih je sprdala do bola 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
game789 kaže...

stigli vikend debili u moje timove, ovaj moze ući u "hall of fame" :)

...i netko ima razlog da kupi premium acc,da bi igrao sa AMEBOM i trgao zivce??? Haha da,kako da ne. WOT nabij se na onu stvar.

Sad mi je zao sto sam kupio premium T34. Ali eto tjesim se,to je bilo prije 2 godine dok je igra imala nekog smisla. Sve u svemu nek se hebu.

15 godina
Ćoby kaže...

Čini se da wg gubi sve konce u rukama i doslovce prisiljavaju igrače da prijeđu na AW i WT.

Jučer gledam onaj special,ako se može tako nazvati.Kakvo pljuvanje na forumu,ekipa ih je sprdala do bola 

Moze link na forum? Cisto da se malo nasmijem

Di2 & EPS FTW!
16 godina
World of Tanks
Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

ostanem 1 na 12 i uspijem ih 10 maznut, 1 mi u capu a ja idem na arty i opalim lik ostane na 20 hp-a i ubije me 

10 kills 10 kills
RAMPAGE

19 0 hvala 1
14 godina
ivanoile kaže...
Ćoby kaže...

Moze link na forum? Cisto da se malo nasmijem

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/534130-special-halloween-and-the-final-link/

Izgleda da im neki postovi nisu "sjeli" pa su ih morali uredit 

15 godina

Mislim da ova slika opisuje 90% mog izraza lica kada igram WoT ovih dana...od 15:1 poraza,kroz tzv. "akcije" preko vikenda,do sudaranja i blokiranja od strane svojih suigraca.

Btw. jel mogu na Tiger I stavit sve bez nadogradnje suspenzije?

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 14:12 (ivanoile).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ako nekome slucajno bude trebalo :  

Imam jos par TS3 servera na prodaju 

cijene : 

<50 slotova = 1kn/slot

50 do 100 slotova - 0,8kn/slot

ostalo dogovor , 

info na mail tutic1@gmail.com

sry na spamu ;)

0 0 hvala 0
15 godina
MoF0 kaže...
turbojc kaže...
Iluminati.

Dedaa naravno

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
13 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Odlučio sam danas isprobati aw i uspio sam odigrati 4 borbe prije nego sam odustao

koliko god mi smetaju neki potezi wg-a ipak još nemaju ozbiljne konkurencije 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice