World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
MaciStyle kaže...

pozdrav novak sam u ovome , planiram skinit ovu igru jer mi se svidaju reviewi a takoder pari zanimljiva , dosta ljudi igra i free je . Pa me zanima imate li neki savjet za novaka koji se prvi put susrece s ovakvom igrom 

Bježi ko vrag od tamjana od toga!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 21:05 (St0ka).
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...
MM9 kaže...
Mquany kaže...

Kralju, imam 5 t10 tenkova, idi nekom drugom pricaj basne...

Prvo, nemas 5 tier X tenkova nego 4... drugo, reko sam da mozes ostati na nuli ako si dobar igrac (nisam preciziro koliko dobar, ali sad cu: min 3000 wn8 u zadnjih 1000 partija), sad sam pogledo tvoj profil tako da ti vjerojatno dugorocno ne mozes ostati na nuli, sry sto sam mozda malo bezobrazan s ovom izjavom ali ako nekog nazoves lažljivcem onda ne ocekuj lijep odgovor...

Ne da lazes, vec lazes kao pas. 

Ne laže,moguće je...ali moraš radit damage...pritom ne mislim na 1500/2000 dmg,već 3000+ po partiji...što nije tako teško izvedivo dobrom igraču.

Dobar agresivan igrač skupi i spotting damage,pa je održavat 0 ili lagani + lako izvedivo.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
St0ka kaže...
MaciStyle kaže...

pozdrav novak sam u ovome , planiram skinit ovu igru jer mi se svidaju reviewi a takoder pari zanimljiva , dosta ljudi igra i free je . Pa me zanima imate li neki savjet za novaka koji se prvi put susrece s ovakvom igrom 

Bježi ko vrag od tamjana od toga!

Uzeo mi riječ iz usta  

15 godina
World of Tanks

Dvije zanimljive borbe u zadnja 24 sata, 1900 blocked s kv-2, i 1200 one shot s IS-3 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Svašta sam do sad iskusio od WGa, al koliko retardirani developer moraš biti da isključiš mogućnost key-bindanja NAJVAŽNIJE kontrole? Naravno pričam o zoom-in/out?

Jel stvarno toliko teško omogućit ljudima da si bindaju te dvije stvari?

Nakon godine dana pauze, odoh jučer u par borbi, ono g*vno od IS-3 postalo totalno neprobojno od naprijed. GG WG.

Naravno, debila nikad nije bilo više.

Šteta što sam potrošio par sati na download.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

...šta reć...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 21:12 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

neki dan konjina iz protivnickog tima da link svog twitch streama

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

...šta reć...

Slicna situacija i kod mene 5/17...nikad nisam vise kredita zaradio a vise partija popusio...

17 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

...šta reć...

ja sam istu takvu situaciju imal prekjučer,ko da te gamad namjerno stavlja u takve ekipe u kojoj bi ti sam trebal pobiti svih 15 protivničkih igrača da bi izbjegel poraz.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 7:55 (jura).
11 godina
Thoroughbred kaže...

...šta reć...

Ništ, igraj nešto iznad tier 8 light tenkova 

RNG kolega, RNG. Brko je odlučio da gubiš danas i moš' se jbat.

Samomrzeći hrvat
11 godina
Thoroughbred kaže...

...šta reć...

Entry Point kaže...
Thoroughbred kaže...

...šta reć...

Ništ, igraj nešto iznad tier 8 light tenkova 

Evo bar za nasmijat  se malo  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina

Jucer pobjedujem sve sa VK 36.01,valjda 6-7 partija za redom da pobjedim (sve preko 700exp).Igra se crasha,sljedecih 15 partija ni jedna pobjeda...

Di2 & EPS FTW!
14 godina
ivanoile kaže...

Jucer pobjedujem sve sa VK 36.01,valjda 6-7 partija za redom da pobjedim (sve preko 700exp).Igra se crasha,sljedecih 15 partija ni jedna pobjeda...

WOT logika,da ispizdis.

14 godina
World of Tanks

Ne mogu s lajtom napraviti 4k dmg po spotu a mogu s E5 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

M103, pala je i treća zvjezdica

Da ima malo bolji turret bio bi OP ali nije ni ovako los...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

u osam dana skupio 250 000xpa i otkljucao 4202 britanca

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki ljudi još nisu otkrili da mogu pucat iz tenka...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Update 10.0 (Rubicon) – Canceled!

Read more http://worldof-tanks.com/update-10-0-rubicon-canceled/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Odlična igra maloprije, sve pocelo katastrofa, ekipa lemming na jednu stranu, u jednom trenutku gubili za 5 tenkova... okruzili nas sa svih strana i to heviji s punim hp-om... nekako uspijemo izjednaciti, na kraju ostanem sam protiv trojice, okruzen olupinama izmedu dva brijega... rekoh gotov sam poskidat ce me od gore, idem probat iskoristiti olupine max. sto mogu
Na kraju win, 7 kilova, 5.5dmg... znas da je igra dobra kada ti ponestane AP granata 

REPLAY

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

hmmm da

ali su zato otkrili da sa tirom 3 moze uzet u stronk plutonk tir 1 frenda

u t5 borbu naravno

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 3:09 (ED63).
11 godina
1BIT kaže...

A ni MM ti nije bio baš na tvojoj strani. 

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Jesam ja ovo dobro shvatio da od danas do 31.11 tko je rijesio sve weekend misije svaki dan dobije 250 golda i 1 dan premiuma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Stronk ruski programing

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

...šta reć...

Također. Jučer 1:10. KAtastrofa.

Veseliš se tom hebenom vikendu ko malo dijete, cijeli tjedan radiš ko konj, očekuješ par sati opuštanja u petak/subotu a ono tlak na 400 i ragequit nakon ovakvog sešna...

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je sad IS3, na što liči?

Nemam T8 tenkova osim dva meda i CDC-a, a igrao sam ga prije godinu i više dana zadnji put. Treba mi za platoone, KV4 mi se više ne igra a T32 mi je uvijek suckao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Nemam T8 tenkova osim dva meda i CDC-a, a igrao sam ga prije godinu i više dana zadnji put. Treba mi za platoone, KV4 mi se više ne igra a T32 mi je uvijek suckao.

Ništa posebno, samo najbolji tier 8 heavy tenk s oklopom koji dinga sve i svasta... i da, sto manje ciljas to je tenk precizniji...

11 godina
World of Tanks

Evo jedne zanimljive partije s is-7 di sam skoro sam odnio pobjedu,tko hoce nek pogleda

https://replays.quickybaby.com/result.php?id=160766#team

Evo partija odma iza ove,ovaj put sa obj 140,tenk cisti sve pred sobom,bounca nenormalno,jucer ga kupio i nemam jos dobru posadu ali zasad je dobro 

https://replays.quickybaby.com/result.php?id=160793

Inace pokusavam osvojit tenk u quickybaby natjecanju koje je izbacio za najbolji replay

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 10:50 (Acex).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CrnaBitanga kaže...

Kao što je kolega gore rekao, ma nista posebno osim teže OP tenka kada se nauci igrati
Sideanje, nakosavanje i dobro procjenjivanje neprijatelja di ce te gadat pa da znas namjestiti oklop, i tenk postaje čudo

Kupio ga prije mjesec dana, prvi tier 8 tenk... odlican je, neopisivo zabavan za igrati, zna iznenaditi (kao sto je napisao kolega gore, kad ga krene RNG bogami ga krene, bez ciljanje na brzinu zna opaliti tocno di treba), brz, i konkurentan cak i u tier 10 borbama

17 godina
neaktivan
ficosime kaže...
CrnaBitanga kaže...

Kao što je kolega gore rekao, ma nista posebno osim teže OP tenka kada se nauci igrati
Sideanje, nakosavanje i dobro procjenjivanje neprijatelja di ce te gadat pa da znas namjestiti oklop, i tenk postaje čudo

Kupio ga prije mjesec dana, prvi tier 8 tenk... odlican je, neopisivo zabavan za igrati, zna iznenaditi (kao sto je napisao kolega gore, kad ga krene RNG bogami ga krene, bez ciljanje na brzinu zna opaliti tocno di treba), brz, i konkurentan cak i u tier 10 borbama

Krivo si me shvatio - ja sam imao IS3, igrao ga preko 400 bitaka, samo me zanimalo kakav je sada jer znam da je bilo promjena. Trebam T8 HT za platoone. Svejedno hvala na informacijama.

17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
ficosime kaže...
CrnaBitanga kaže...

Krivo si me shvatio - ja sam imao IS3, igrao ga preko 400 bitaka, samo me zanimalo kakav je sada jer znam da je bilo promjena. Trebam T8 HT za platoone. Svejedno hvala na informacijama.

Poslušao savjet, kupio i evo: 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice