World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako si grindao e100 liniju onda bi trebao taj top imati otkljucan. Ako nisi onda ce ti biti lakse otkljucati e100 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
malina22 kaže...

Ako si grindao e100 liniju onda bi trebao taj top imati otkljucan. Ako nisi onda ce ti biti lakse otkljucati e100 :D

Nisam, isao sam vk-P linijom, ne tiger I linijom...

Rvat katolik!
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jbt sto je upgrade topa na MiniMausu usran. Cekaju me mjeseci grindanja dok ne dodjem do pristojnog topa, a ovo smece sto pena 200mm i nije od neke velike pomoci.

Pomijesao si minimause, ljudi zaborave legendu.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina
World of Tanks

Na E-75 barem ima 225 pen top sa Tiger II koji jos k tome ima jako dobar reload nakon sto se istrazi turret, pa onda grind do 128mm i nije tako bolan.

Nijie bas da je top nesto prekjak za T9/10 borbe, ali uz 320 alpha, 225 pen i nekih 7+sec reloada da se zivjeti. Naravno, sa 128mm topom E-75 (a i VK B) postaje prava zvijer.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Što nije na ovoj slici micromaus?

13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jbt sto je upgrade topa na MiniMausu usran. Cekaju me mjeseci grindanja dok ne dodjem do pristojnog topa, a ovo smece sto pena 200mm i nije od neke velike pomoci.

Meni osobno najgori stock tenk je bio tier 9 ST-I, prvi top ima čak 175 penetracije. Tenk s najviše potrošene gold municije.

wot: maxonuniversal
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Rekli rusi popravit će match making... hahahah alkići ludi

Jučer slična situacija, i još me sa pzkpfw IV H (10,5cm top) stave u tier 7 match (bilo nas je samo 3 tier 5). Ne moram pričat da niš nisam mogao probušit.

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan
World of Tanks

klasika...

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozdrav.

Jučer sam stavio nove Windoze, skinuo WoT iznova i ne radi... Kliknem "Igraj" i ništa se ne dogodi...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Jučer sam stavio nove Windoze, skinuo WoT iznova i ne radi... Kliknem "Igraj" i ništa se ne dogodi...

Pa sta sad hoces da ti mi kazemo sto nece...cekaj da izvadim kuglu da zavirim u nju...evo kugla kaze da ti je otisla gefufna od funfle na cincilatoru. Probaj je oprati vodom pa vrati u kuciste.

15 godina
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Instaliraj direct x.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Možete mi se smijat koliko hoćete, no ova igra ima daleko najbolji community od svih TOP mmo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Opaa tema je dobila sticky

nego serveri opet zezaju, završi bitka, a meni tenk ostane u bitci i ne izlazi...

Evo sad mi je tenk izašao iz bitke, nisu mi priznali bodove, igram sa ARL44 na Prohorovki, idem linijom 0 na brdo, hull down sa ARL-om (poboljšali su oklop nakon hd tekstura), od 10-ak hitaca, možda me jedan probio, a napravio sam 4 killa i dam se kladit da sam imao najviše dmg-a u timu i bila je sigurna pobjeda, znači x3 sam trebao pobrat, ništa mi nisu priznali, evo replay, isto je čudan, pod rezultat piše ?...

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 18:39 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Congratulations! You entered 1000 of the best players in [FRG] rating! Ljepo sto ti jave hehe.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Barquero kaže...
ja111 kaže...

Što nije na ovoj slici micromaus?

je to je mikromaus, pzr 38H

on je sigurno mislio na mini mausa. vk B

i ovdje bi sad sjela jedna dobra meme sa MINI-me al kaj kad neznam to napravit i ubacit, ajde slavkecDC uradi nesto

MaxonUniversal kaže...
Meni osobno najgori stock tenk je bio tier 9 ST-I, prvi top ima čak 175 penetracije. Tenk s najviše potrošene gold municije.

meni osobno je najgori grind bio 122 topa na is-4

kupljen kao t9, prebacen u tX, a is-8 mi je bio stok... pa sam lukavo zakljucio da ga je lakse otkljucat na is-4

nije ni cudo da sam imao i jos imam onakve statse, posle mi se nije ni dalo ga vise igrat, sad je izlozbeni primjerak za elektricare - banderase

a da ne spominjem lorenu sa 90mm topom od 13 90 grajndat top

fanaticni gejmer kaže...

Možete mi se smijat koliko hoćete, no ova igra ima daleko najbolji community od svih TOP mmo.

dedaa se ne smije

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Igrao sam WoW i Rift od MMO igrara i WoT community je gori od njih nevjerovatno.

Rift community je zaista bio odlican (igrao sam ga nekih 9 mjeseci nakon launcha), vecinom susretljivi igraci, ne sjecam se da sam igdje u igri u chatu procitao bilo kakve gadarije, vrijedjanja i sl. Na sluzbenim forumima bilo je nesto malo elitizma, ali nista strasno.

WoW community je isto bio OK u igri, tu i tamo nekih iritantnih mulaca sa Dirge i Anal forama, ali nista strasno. Forum je isto kao Rift imao elitizma, ali sasvim OK.

WoT community je toksican da je to neistina. Sluzbeni forumi su manje vise OK, tu i tamo se pojavi neki trol, tu i tamo neki high WN8 igrac lijeci komplekse i pravi se najpametniji i bolji od svih, ali opet nista strasno.

Ali zato je in-game community poprilican horror. Gomila uvreda, zelja za kojekakvim bolestinama, retard/noob team optuzbe koji dolaze u 95% slucajeva od nejbeskorisnijih igraca u timu (<500WN8 ekipa koja izgine u prvih 2-3 minute, pa onda optuzuju i vrijedjaju tim) i gomila slicnih gadarija da to nije istina. Cak niti dok sam igrao CoD community nije bio ovako jadan kao sto je WoT community (a CoD je vrvio debilima, pa biti gori od tog communitya je uspjeh).

12 godina
neaktivan
World of Tanks

I dalje tvrdim isto. Kad sam igrao nije bilo razmaženih adolescenata kao u lol,dota, bf, cod.. misle da se svijet vrti oko njih no brzo ce ih zivot otrijeznit. Govorim o onima koji su duze u igri. Te sa niskim statistikama i satima ne ubrajam, mada su i oni bili vise manje pristojni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Congratulations! You entered 1000 of the best players in [FRG] rating! Ljepo sto ti jave hehe.

Evo upravo i meni doslo "Congratulations! You entered 1000 of the best players in [HR] rating!", super da jave

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Congratulations! You entered 1000 of the best players in [SR] rating!

a što je pak ovo, da nisam po pritužbama ultio u top 1000 :-)

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da i ja konačno odigram partiju vrijednu stavljanja screenshota na ovaj forum, još i dalje dosta učim igrati kako treba i puno mi bolje ide sad s t5 tenkovima ( kupio sam equipment za t-34 pa imam 1.94 sec reload ) nego u t9 i t10 matchevima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pri zavrsetku sam Stug IV misije, zanima me kad je zavrsim vozilo Stug koje dobijem da li je to premium vozilo ili ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nda...

3 0 hvala 0
16 godina
Ligec kaže...

Pri zavrsetku sam Stug IV misije, zanima me kad je zavrsim vozilo Stug koje dobijem da li je to premium vozilo ili ?

Ne. To je samo za treniranje posade, ali nije premium. A ni nije neki poseban.

12 godina
Ligec kaže...

Stug IV je "polu-premium".

On NE zarađuje više kredita od "normalnih" tenkova.

Ali, na njega možeš stavljati posadu sa drugih njemačkih TD-ova BEZ penala, a to je jedna osobina premium tenka.

11 godina
World of Tanks

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

http://imgur.com/a/WW0Bq

6500 spoting damagea sa T-54 na prohorovki,M40 arty odradio odlican posao.Ako netko moze od moderatora obrisat prosli post  zajebal sam nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel može netko objasnit kakve su ove nove bitke i čemu služe,te kako ih pokrenut?Rating bitke ili slično,tamo među akcijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

10.0 Armor Changes 

JT88 got megabuffed: Beyond the top speed increase, my previous worries about the lower plate have been dispelled. Not only is the lower plate unchanged, but the tank actually got tougher. That lower plate is stronger (probably to the point where it’s not much weaker then the UFP), the superstructure got stronger, and you can’t overmatch the superstructure roof anymore. Badass. Still, this feels a little ridiculous. Is it really fair to buff the JT88 that hard?

T34 also got megabuffed. Tracks on the frontal armor now make its UFP considerably better, as well as also getting a small UFP angle increase. Beyond that, the tank is both better at hulldown and better at sidescrape – the cupola is going to be incredibly hard to hit, and that 50mm rear side armor that plagues all T29 series tanks is going to be gone.

JP2 was nerfed. The mantlet and the area around it will be much less reliable.

ⰁⰅⰈ ⰆⰓⰕⰂⰅ ⰐⰅⰮⰀ ⰒⰓⰑⰮⰯⰅⰐⰅ

3 0 hvala 1
16 godina
toni42 kaže...

JT88 got megabuffed: Beyond the top speed increase, my previous worries about the lower plate have been dispelled. Not only is the lower plate unchanged, but the tank actually got tougher. That lower plate is stronger (probably to the point where it’s not much weaker then the UFP), the superstructure got stronger, and you can’t overmatch the superstructure roof anymore. Badass. Still, this feels a little ridiculous. Is it really fair to buff the JT88 that hard?

Me like 

16 godina
toni42 kaže...

10.0 Armor Changes 

T34 also got megabuffed. Tracks on the frontal armor now make its UFP considerably better, as well as also getting a small UFP angle increase. Beyond that, the tank is both better at hulldown and better at sidescrape – the cupola is going to be incredibly hard to hit, and that 50mm rear side armor that plagues all T29 series tanks is going to be gone.

JP2 was nerfed. The mantlet and the area around it will be much less reliable.

Imam i T34 i JT88, dosta već skupljaju prašinu u garaži, izgleda da će češće u bitku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice