- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li i vama stalno svjetli "servis" i kaže da nema dovoljno granata?
EDIT:Sad vidim da se to pojavljuje samo na tenkovima koji nemaju do kraja napunjene spremnike. Koji ce mi k....48 granata na fv207 kda ih ispalim 10-12 po partiji???
wot -> update -> eula -> eu2 -> ctd
hebemu patch...idem opet
wot -> eu2 -> ctd
pa koji im je qu-ratz?
kaj smo se vratili na onu razinu...patch...ne radi...mini patch...popravak popravka...sad opet radi...
moje pare za crommie B nece dobit....
Evo jutros prva partija i vec 5 k damage sa is-8,jos malo mi fali do kraja za rusku misiju za wz pa idemo dalje.
Al fakat ne znam sta treba napravit s ovim tenkom da dobijem M klasu,vec sam imo par bitaka po 5-6 k damage i opet nisam dobio
Evo jutros prva partija i vec 5 k damage sa is-8,jos malo mi fali do kraja za rusku misiju za wz pa idemo dalje.
Al fakat ne znam sta treba napravit s ovim tenkom da dobijem M klasu,vec sam imo par bitaka po 5-6 k damage i opet nisam dobio
Ja sam s njim u jednoj partiji imao 7150 dmg i 7 killova te dobio 1st tj prvu klasu :)
Ja sam s njim u jednoj partiji imao 7150 dmg i 7 killova te dobio 1st tj prvu klasu :)
Lakse mi s is-3 dobit,na njemu sam dobio s 3 k damage i 3-4 killa
ide mi na kitu sto mi wot gura tenkove koje nemam u garazu.
a poslije ti uzme te tenkove i sve njihove posade ti istrpa u baraku onemogucivsi time ikakav crew management i prebacivanje ljudi dok se ne prosiri baraka
ili ak se ima slotova viska, kupit 4-5 tira 2 i u njih privremeno smjestit posade da mozes nekog vraga i rotirat
inace si zaglavljen u baraci i moras prosirit
Lakse mi s is-3 dobit,na njemu sam dobio s 3 k damage i 3-4 killa
naravno da je lakse sa is-3 jer svaka botina i siemka ga igra i rezultati su ocajni u prosjeku zbog velike kolicine debila i njihovih losih scoreova pa je M piece of cake
is-8 je u biti medium sa hvy MM-om i treba ga puuuuno opreznije igrat, a ima top koji moze dar mar napravit i u tiru X
nije samo stvar dmg-a za M, nego je jos bitnije jel si taj dmg napravil svom tiru, vecem tiru, ili stoki sitnog zuba-manjem tiru
to ti igra ulogu i u expima koje dobijes, i credsima, a i u znacki
za znacku udarnika se treba malo vise potruditi
need stronk, more stronk gameplayk
Tenk sa kojim mi je bilo iznenadjujuce tesko dobiti mastery je bio Lorraine40t.
Za njega svi pricaju da je katastrofa tenk, pa sam ocekivao da su u prosjeku s njim rezultati losi.
Na kraju se ispostavilo da je Ace Tankera bilo poprilicno tesko dobiti jer je hrpa odlicnih partija zavrsavala sa 1st Class i onda je jedna zaista odlicna partija na kraju urodila sa Ace Tankerom.
Što reći? Koju poruku poslati? 11 pogodaka sa Jagdtiger-om i samo 3 penetracije :( iz očaja opalio 6 golda i NIJEDNA nije prošla.
a poslije ti uzme te tenkove i sve njihove posade ti istrpa u baraku onemogucivsi time ikakav crew management i prebacivanje ljudi dok se ne prosiri baraka
ili ak se ima slotova viska, kupit 4-5 tira 2 i u njih privremeno smjestit posade da mozes nekog vraga i rotirat
inace si zaglavljen u baraci i moras prosirit
Upravo to...nažalost,nisam se sjetio te solucije tako da sam ostao bez onih x5 na frisko kupljenom bulldogu
Uskoro dolazi novi premium tenk, igrao ga danas malo na testu, i mogi samo reci jos jedan fail kao Sta-2 , 173 pena bez povlastenog mm.. Ne smijem vise detalja da otkrijem, no saznati cete za par dana o cemu se radi
jel to to?
sta je ovo? sad ce u nedostatku tenkova spajat tenkove razlicitih nacija i radit ovakve gluposti?
Nakon dugo vremena vratio sam se WoT-u, razvoj sam uglavnom pratio pa znam otprilike gdje su stvari išle.
Uzeo premium i zadnja 3 dana peglam Stuga III kao glavnog moneymakera (cca 20k zarade) dok uštedim za M46 Pattona.
Imate kakve prijedloge za idući tech tree? Kinezi?
I jedna za kraj, ovakve stvari mi ne nedostaju kod novih patcheva.
Pozdrav svim tenkistima!
Uskoro dolazi novi premium tenk, igrao ga danas malo na testu, i mogi samo reci jos jedan fail kao Sta-2 , 173 pena bez povlastenog mm.. Ne smijem vise detalja da otkrijem, no saznati cete za par dana o cemu se radi
jel to to?
sta je ovo? sad ce u nedostatku tenkova spajat tenkove razlicitih nacija i radit ovakve gluposti?
Poslije drugog svjetskog rata su se ovakve stvari radile npr. jugoslavenska vojska je spojila tako hull od t54 sa turretom od hellcata itd.
Nakon dugo vremena vratio sam se WoT-u, razvoj sam uglavnom pratio pa znam otprilike gdje su stvari išle.
Uzeo premium i zadnja 3 dana peglam Stuga III kao glavnog moneymakera (cca 20k zarade) dok uštedim za M46 Pattona.
Imate kakve prijedloge za idući tech tree? Kinezi?
I jedna za kraj, ovakve stvari mi ne nedostaju kod novih patcheva.
Pozdrav svim tenkistima!
meh, ja nikako da se ponovo pokrenem, evo još sitno i prošla je godina dana od zadnjeg fajta:(
Da to je to, ja sam odustao d recenzije i igranja jer nakon 20 partija najbolje sta sam napravio je 2600 dmg, jako tezak tenk za igrat, sa heatom je ok, ali kakva bi to bila recenzija da pucam samo heat, probao sam u kombinaciji i nije islo. Sretno tko god uzme ovaj tenk, on kod nas dolazi krajem mjeseca tako da cete morati sacekati.. Eu standardno sve zadnji
A bokte, danas su pušteni japanski heavy tenkovi i naletim u bitci na lika sa Type 4 heavy, pa kad prije ga je nabavio, šta sutra već će imat Type 5 heavy garant...no lifer ludi...
vjv utrosio hrpu golda i converto free xp i preskocio pola grane, znao sam vidjeti tako ljude koji na accountu imaju po samo 4-5 tenkova, a nisu premium
Pa kome se to isplati radit...xD
Frend je vec jucer bio na tier 4 japancu imao je hrpu free xp-a pa je brzo išlo. Ne bi se čudio da si i njega sreo (danas bi već mogao biti na T6,nisam se čuo s njime). Sorry nisam pogledao slike.
i ja jučer naletel već na tier X japanski,lik potrošil očito hrpu free exp-a ili convertiral sa goldom
Od zadnjeg patcha, svaki put kad ulazim u bitku mi javlja da nisam dodao ammo, a imam standardni loadout. Naravno, kad potvrdim da zelim ic u bitku bez ammoa, u bitci imam standardan loadout municije. Jel to samo meni bug ili su oni nesto zayebali?
To ti je do njih nešto to se znalo i meni događat u zadnje vrijeme
Nemoraš kupovati tenkove ili slićno, dovoljno je da odeš u baraku i odabereš posadu koju ne trebaš i jednostavno desni klik na člana posade i odabereš otpusti i to je to ... tako ja radim s ovim kad dođe posada s tenkovima koje dobijaš u raznim eventima
Da to je to, ja sam odustao d recenzije i igranja jer nakon 20 partija najbolje sta sam napravio je 2600 dmg, jako tezak tenk za igrat, sa heatom je ok, ali kakva bi to bila recenzija da pucam samo heat, probao sam u kombinaciji i nije islo. Sretno tko god uzme ovaj tenk, on kod nas dolazi krajem mjeseca tako da cete morati sacekati.. Eu standardno sve zadnji
Bila bi realna, ako tenk da bi napravio bilo kakav rezultata da valja zahtjeva da se spama heat onda to treba i reci da ljudi znaju da je smece od tenka...al bitno je da wg stanca te "bio je nekad planiran na papiru" i "bio je planiran kao jedna klasa al eto mi cemo ga izmisliti kao sasvim drugu klasu" tenkove umjesto da se fokusiraju na prave probleme u igri.
Pa ja sam već prvi dan naletio na t10 u mom timu ( i to još 1 gejm) i što je najgore acc 47% winrate i 900 wn8