Mrzim te !!!
Ja jucer uzeo motor za Lorenu, trackse jos prije i sad imam 190k XP za izgrindat do betmobila.
Ali mogu reci da lorena uopce nije tako losa kao sto ekipa vajna po forumima.
Samo treba znati da se s njom ne moze jurisati okolo kao sa T-54. Lorena se igra onako full "kurvanjski", prvi dio partije kempas/gadjas izdaleka, a kad se svi fino pomlate sjuris se okolo i pobijes dobro ostecene tenkove. Nema veceg gusta nego snimit dva ostecena HT, sjurit im se iza ledja i clipat ih.
Fest tezak tenk za igrati i uzasno ovisi u timu (ako je tim fail stradao si jer ne mozes carry igru), ali meni je poprilicno zabavam i svidja mi se.
Of skroz da cu ga prodati kada istrazim batmobil jer zelim tu posadu u BC 25t (a i inace ne zadrzavam tenkove kada istrazim veci tier), ali tenk kako tenk je fakat OK.
U biti mi se puno vise svidja od AMX 13 90. Imaju isti MM, ali bar Lorena ima top koji moze nauditi i T10 tenkovima bez problema. Jedino ne moze scoutat, ali osobno ionako bas previse ne volim scoute.
Lorr ovisi na koju mapu i partiju uletiš. Dobar tenk, nekad vrhunski, a nekad bi ga instant proda.
Zasad se privikavam na batića, više sam izgubio nego dobio (yay tomato fest), ali kad se pogodi onda leti dmg. S tim da još nemam zadnje topče. Ali ista taktika, pokupiš ostatke ili nekog zalutalog tenka za kojeg znaš da ga možeš klipati i crta.
Uglavnom vrlo zabavan tenk, sviđa mi se mobilnost, top, ma sve. Sad samo treba malo pametnije igrati.
p.s. platoon sa betmobilima je ultra zabavan