World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.098.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
Mauro kaže...

Mrzim te !!! 

Ja jucer uzeo motor za Lorenu, trackse jos prije i sad imam 190k XP za izgrindat do betmobila.

Ali mogu reci da lorena uopce nije tako losa kao sto ekipa vajna po forumima.

Samo treba znati da se s njom ne moze jurisati okolo kao sa T-54. Lorena se igra onako full "kurvanjski", prvi dio partije kempas/gadjas izdaleka, a kad se svi fino pomlate sjuris se okolo i pobijes dobro ostecene tenkove. Nema veceg gusta nego snimit dva ostecena HT, sjurit im se iza ledja i clipat ih.

Fest tezak tenk za igrati i uzasno ovisi u timu (ako je tim fail stradao si jer ne mozes carry igru), ali meni je poprilicno zabavam i svidja mi se.

Of skroz da cu ga prodati kada istrazim batmobil jer zelim tu posadu u BC 25t (a i inace ne zadrzavam tenkove kada istrazim veci tier), ali tenk kako tenk je fakat OK.

U biti mi se puno vise svidja od AMX 13 90. Imaju isti MM, ali bar Lorena ima top koji moze nauditi i T10 tenkovima bez problema. Jedino ne moze scoutat, ali osobno ionako bas previse ne volim scoute.

Lorr ovisi na koju mapu i partiju uletiš. Dobar tenk, nekad vrhunski, a nekad bi ga instant proda.

Zasad se privikavam na batića, više sam izgubio nego dobio (yay tomato fest), ali kad se pogodi onda leti dmg. S tim da još nemam zadnje topče. Ali ista taktika, pokupiš ostatke ili nekog zalutalog tenka za kojeg znaš da ga možeš klipati i crta.

Uglavnom vrlo zabavan tenk, sviđa mi se mobilnost, top, ma sve. Sad samo treba malo pametnije igrati.

p.s. platoon sa betmobilima je ultra zabavan

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 19:51 (Entry Point).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno se nakanio da kupim ovoga ELC AMX. Kako zabavan tenkić žao mi što nisam prije kupio ga. 

Eh sad ići ću dalje sa francuzima.. šta od equipment da koristim na AMX 12t ? Mislio sam optics vents i camo net. Ili binos umjesto optice.. ne znam sad.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Igrati navečer je kao da gledam special olympics. 

Pozdrav ekipi,

Evo da i sam malo uključim, do sada sam samo pratio. Uistinu, navečer je puno teže igrati koliko sam skužio po vlastitom iskustvu.

Ne znam jel to do iskusnije ekipe navečer ili do čega ali stat se diže prijepodne dok je navečer drži nedaj. 

15 godina
D0nat0r kaže...
Entry Point kaže...

Igrati navečer je kao da gledam special olympics. 

Pozdrav ekipi,

Evo da i sam malo uključim, do sada sam samo pratio. Uistinu, navečer je puno teže igrati koliko sam skužio po vlastitom iskustvu.

Ne znam jel to do iskusnije ekipe navečer ili do čega ali stat se diže prijepodne dok je navečer drži nedaj. 

Više botova navečer ima aktivnih meni se čini :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
10 godina
neaktivan

Što je bot?  

Može biti no mislim da prije igra ozbiljnija ekipa. E sada, koliko tvoj rezultat ovisi o timu to je nešto što ne mogu sa sigurnošću reći.

Istina, ako si dobar napraviti ćeš neki score no imam dojam da ni tada nećeš pokazati puni potencijal u bitci...

15 godina
D0nat0r kaže...

Što je bot?  

Može biti no mislim da prije igra ozbiljnija ekipa. E sada, koliko tvoj rezultat ovisi o timu to je nešto što ne mogu sa sigurnošću reći.

Istina, ako si dobar napraviti ćeš neki score no imam dojam da ni tada nećeš pokazati puni potencijal u bitci...

Ozbiljo neznaš šta je bot ili zayebavaš? :P

Što je najgore, istina je. Kad imaš neki dobar meč, ono full gledaš na sebe i par okolo da preživite, pogledaš rezultat a ono jedini živi u tvojem timu su ti i ono oko tebe...

To vidim ajmo reć u 3/4 svih igara i većinom nekako izvučem deblji kraj. Ako je gubitak siguran onda sebe osiguram da nisam popušio do kraja što se tiče rezultata pa da makar neki plus izvučem, ako ne credits onda xp ili obratno...rijetko kad oboje.

Jednostavno počele su najveće njubare dolazit do viśih tierova i znaju samo 2 stvari: pozdravit/srat u chatu i krepat što prije jer im valjda dosadno ili samo trollaju team.

Moja 2 centa na tu temu...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
11 godina
World of Tanks

8/21 danas.

Međusobno napucavanje, lemming trainovi, minimapa nevidljiva, čuda. Bormeš više ni ne diram igru ako nemam s nekim platunati da podjeli moju nesreću. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

To je onaj jedan dan u godini...

Prekidaj dok ide :D Prekidaj dok ide :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Prijepodne bude oko 80-90% win rate, danas od 7/10 a navečer iza 22h bude jedno 40%. I tako iz dana u dan.

Zato sam pisao da mi nije jasno na koju foru. A za bot, HDZ hahah !

I još nešto: naime, kada sam u vodu imam dojam da je uvijek slabiji win rate ili smo uvijek rangirani u donjoj polovici tima.

S obzirom da igram sa još nekime bilo bi z aočekivati da score bude bolji no vraga.  MM onda posebno bude NEnaklonjen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 19:14 (D0nat0r).
15 godina
World of Tanks

11 627wn8 :D

mozda jednog dana dodjem na zelenu granu s batom 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Danas naletim na platoon Luchs i neki tier 3 arty, mislim da je bio Sexton II. I naravno zbog Luchsa završe u tier 7 matchu i onda se u chat čudu čude i psuju glupi mm i ne znam što već.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

meni se u zadnje vrijeme  cesto dogadja da tenk kojeg bi trebao poslat u garazu ostane na 1%

0 0 hvala 0
15 godina
markulj kaže...

meni se u zadnje vrijeme  cesto dogadja da tenk kojeg bi trebao poslat u garazu ostane na 1%

O čem ti? Ja nisam skužio ništa ovdje....daj molim te pojasni.

17 godina
Krešo91 kaže...
markulj kaže...

O čem ti? Ja nisam skužio ništa ovdje....daj molim te pojasni.

Vjerojatno hoće reći da netko ima npr. 400 HP-a, a kad ga pogodi opali ga za 390 HP-a i onda ostane na 1% HP-a. RNG...

Come to the dark side, we have cookies.
11 godina
markulj kaže...

Da, ali kad mene gađaju onda imaju nenormalni roll. Kao recimo dok me wz-120 za 526 okinuo. 

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Svima je tak, odnosno samo to se pamti. Jučer me protivnički BC(ja sam isto bio u batu) opali 3 puta i najmanji roll mu je bio 429 ostaili su bili cirka 440 i 460.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Pozz,jesu li mozda nekog klinca mijenjali na kv4?

Danas me u dvije bitke zaredom zapalise kao sibicu. Dvije sam i odigrao sa njim,vise nisam imao zivaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Svima je tak, odnosno samo to se pamti. Jučer me protivnički BC(ja sam isto bio u batu) opali 3 puta i najmanji roll mu je bio 429 ostaili su bili cirka 440 i 460.

ma znam, al neku vecer me zbilja nazivciralo u nekoliko partija zaredom lik ostane na 1% i naravno da ne uspijem reloadad i "ukradu" mi kill ,al sta ces idemo dalje za iste pare.

15 godina
tadic kaže...

Pozz,jesu li mozda nekog klinca mijenjali na kv4?

Danas me u dvije bitke zaredom zapalise kao sibicu. Dvije sam i odigrao sa njim,vise nisam imao zivaca.

to je sa cijelom IS4 granom otkad postoji,danas je uzasan RNG....

16 godina
World of Tanks

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/second-april-tier-10-discount-batchat.html

Francuska artiljerija ce biti Top of the Tree u drugoj polovici Travnja.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

dođavola, brzo skupit 10 killova za " tajno oružje ". baš me zanima ...

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

sto je ''secret weapon'' ? Ne kuzim..

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
14 godina

Air strike... glupost... 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

100 mm he granata...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Rainbow airstrike. Zahebancija.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ma to je prvoaprilska navlakuša...

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Za samo 99€ možete postati ponosni vlasnikPz.Kpfw. II Ausf. J Izgleda da će neko vrijeme biti preporučljivo izbjegavati t2 i t3 bitke ako se ovo bude dobro prodavalo, a po forumima izgleda da ima dosta likova koji su spremni iskeširati toliko za taj tenk. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Uz njega se dobije i 30 500 golda, tako da tko voli nek izvoli...
15 godina
World of Tanks

A jesu ove WOT misije zbugovane,odradim onu jednu di dobijes dan premiuma,al izgleda da se nekaj zbugovalo pa sam dobil 2 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se pohvalim 

danas odigrao par partija od čega su prve dvije bile dobre, a onda me bacilo u Staljingrad mapu među puno jače tenkove (bio sam na dnu popisa), kratko rečeno- prvi sam bio riješen iako sam pokušavao samo odigrati nekakvu potporu jačim tenkovima

KV party (prva bitka) KV party (prva bitka)
prva bitka prva bitka
druga pitka druga pitka
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice