World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.275.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

odmah u prvoj partiji vidim da je tenk dobar ali ne dovoljno dobar da pobijedi sa ovakvim timom 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Predator003 kaže...

Najgore je kad stojiš u ulici i čekaš prije spotanog tenka, ovaj nestane na sekundu, baš prije nego uđe u ulicu pa ga spotaš kad je već prošo. Spotanje znatno kasnije dođe na računalo

i onda nek si mi kupujemo konfe sa bjesnim grafama kaj mogu igru vrtit na zilijun fps-a da se prikazuje glatko na 144hz monitoru, da ne spominjem da za ovu igru treba i7 XXXextreme edition koji je klokan uz eskimsko hladjenje da bi jedna jezgra mogla vrtit wot kak se spada, i jos 20 megabitna veza da imas prednost u odnosu na protivnike i manji ping da ga pogodis dok te on spota....

i onda ti 25 metara ispred tebe na cistini jednostavno nestane sa nisana, jer "working as intended" je ukljucio romulanski cloacking device i mozes se ti hebat.....

never kaže...

evo može se riješiti i bez namještanja 

slobodno ga kopi pejstas i meni u garazu, njega u biti zelim a neda mi se bas zezat sa stugom 4 i conceptom

pliiiiz (dam ti tajpa59 pod racun, malo rabljen-dobro garaziran)

p.s. konacno stiglo ono sto sam prorokovao

free exp ce se pretvarat u crew exp-ali za sada djabe, u odnosu 1 free za 5 crew exp samo za jednog clana posade

dajte pare porucuje wg ru

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
ED63 kaže...
Predator003 kaže...

Najgore je kad stojiš u ulici i čekaš prije spotanog tenka, ovaj nestane na sekundu, baš prije nego uđe u ulicu pa ga spotaš kad je već prošo. Spotanje znatno kasnije dođe na računalo

i onda nek si mi kupujemo konfe sa bjesnim grafama kaj mogu igru vrtit na zilijun fps-a da se prikazuje glatko na 144hz monitoru, da ne spominjem da za ovu igru treba i7 XXXextreme edition koji je klokan uz eskimsko hladjenje da bi jedna jezgra mogla vrtit wot kak se spada, i jos 20 megabitna veza da imas prednost u odnosu na protivnike i manji ping da ga pogodis dok te on spota....

i onda ti 25 metara ispred tebe na cistini jednostavno nestane sa nisana, jer "working as intended" je ukljucio romulanski cloacking device i mozes se ti hebat.....

never kaže...

evo može se riješiti i bez namještanja 

slobodno ga kopi pejstas i meni u garazu, njega u biti zelim a neda mi se bas zezat sa stugom 4 i conceptom

pliiiiz (dam ti tajpa59 pod racun, malo rabljen-dobro garaziran)

p.s. konacno stiglo ono sto sam prorokovao

free exp ce se pretvarat u crew exp-ali za sada djabe, u odnosu 1 free za 5 crew exp samo za jednog clana posade

dajte pare porucuje wg ru

Ili jednostavno clockani Pentium G3258 na 4.5Ghz i sve ide full glatko na max detaljima uz neku normalnu grafu... al će opet mehanika igre biti shit kako god okreneš, nema tu pomoći...

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma fageti

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
iAvenger kaže...

Znači mapa je Lakeville. Stojim na malom brdašcu na lijevoj strani mape dolje i gledam ono brdo na sredini gdje se odvija borba. Ok naše tenkove tamo unište ja i dalje ostajem na malom brdašcu iza grma i čekam...

Znači definitivno su nešto zasrali...jučer igram s Chaffee(grindam t37) na mapi South Coast.Nakon što smo očistili sjeverni dio,spustim se na južni (jer su tamo ostali protivnični teškaši) da spotam,parkiram se,upali mi se mreža i binosi i spotam IS3 i 2 KT-a i oštetim jednog(koji je s IS3 prošao prema našoj bazi)...drugi KT se ostao guzlati iza kamena,naravno nestane,ja i dalje u stanju mirovanja u snipe modu,odjednom se pojavi KT,vidim tracer i iste sekunde bivam uništen.

Znači,KT je uspio izać iza kamena,spotat me,okrenut kupolu,nanišanit i opalit i tek onda sam ja njega spotao...

Ista mapa,isti sat,nešto ranije...popnem se na brdašce koje gleda na sjevernu stranu(bili smo baza II),parkiram se u grm,spotam t-34-85 i isu-152...na obadva dobijem nešto spotting dmg-a i onda fascinantna situacija...t-34-85 izađe na čistinu,zaustavi se,okrene top prema meni i opali...pa ebemu sunce osjećam se kao da spotam u Mausu a ne u mrtvom Chaffeeju 

14 godina
World of Tanks

Ostanem sam protiv njih 5.

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nije bilo pretesko -top tier

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Drugi dio, tenk je cestovno legalan, registriran, i lik se voza s njim

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Ili jednostavno clockani Pentium G3258 na 4.5Ghz i sve ide full glatko na max detaljima uz neku normalnu grafu... al će opet mehanika igre biti shit kako god okreneš, nema tu pomoći...

e bas super da si to spomenuo, bas sam se dao u slaganje nove konfe / ili novog lap-a bas za wot, cijena sto manja naravno

naso sam i monitor 1366*768 neki 18 incha za konfu

mislim da je i DRVICKO spomonjo tak neki proc za wot konfu

daj mi pliz nabaci kaj bi jos islo uz to-dal vodeno hladnjenje, koja grafa da je bar jaca od ove moje sad, i jel bi to stalo u micro atx?

znaci sad imam ovu rezu gore, grafa je gt635 sa 2gb gddr3, i3 3110m 2.4ghz, i mislim da bi bilo koja grafa sa gddr5 brze to vrtila

vazno mi je da je sto manja kutija, ak nece bit moguce uzimam lap (ista reza, gddr5 i naravno sto veci takt proca)

Ćoby kaže...
iAvenger kaže...

Znači mapa je Lakeville...

...odjednom se pojavi KT,vidim tracer i iste sekunde bivam uništen.

Znači,KT je uspio izać iza kamena,spotat me,okrenut kupolu,nanišanit i opalit i tek onda sam ja njega spotao...

Ista mapa,isti sat,nešto ranije...popnem se na brdašce koje gleda na sjevernu stranu(bili smo baza II),parkiram se u grm,spotam t-34-85 i isu-152...na obadva dobijem nešto spotting dmg-a i onda fascinantna situacija...t-34-85 izađe na čistinu,zaustavi se,okrene top prema meni i opali...

i meni se to dogadja, i samo je jedno logicno objasnjenje (uz nelogicno da im je igra sranje od koda i spoting im  je neki maler programinko)

taj tiger2 sigurno ima vent, mozda ima i BiA, camo paint (sigurno nema camo net) a mozda i cokoladu pa mu je veci stealth faktor nego tvoj anti stealth tj. view range

ako se uzme u obzir da ima i veci view range zbog tira, a i ako ti imas slabiju posadu u kefiju i bez npr. kole, jednostavno ti bi trebo  njega spotat prije ali on spota tebe prije jer ima bolji stealth pa ga kasnije otkrijes nego on tebe jer je tvoj stealth losiji

osim toga svi stari tir 5 scoutovi su nakon nerfa totalno shebani  balansirani i nisu vise ko nekad

znam da ovo jedva drzi vodu, al ima smisla, posebo prema vecim tirovima di su bolje posade i consumablesi i oprema

pa vidi video na ftr-u di tipa gadja neko iz grma na 50 m i ovaj ga doslovno NE VIDI a prodje pored njega

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ED63 kaže...

Ćoby kaže...

...odjednom se pojavi KT,vidim tracer i iste sekunde bivam uništen.

Ista mapa,isti sat,nešto ranije...popnem se na brdašce koje gleda na sjevernu stranu(bili smo baza II),parkiram se u grm,spotam t-34-85 i isu-152...na obadva dobijem nešto spotting dmg-a i onda fascinantna situacija...t-34-85 izađe na čistinu,zaustavi se,okrene top prema meni i opali...

i meni se to dogadja, i samo je jedno logicno objasnjenje (uz nelogicno da im je igra sranje od koda i spoting im  je neki maler programinko)

taj tiger2 sigurno ima vent, mozda ima i BiA, camo paint (sigurno nema camo net) a mozda i cokoladu pa mu je veci stealth faktor nego tvoj anti stealth tj. view range

Postoji još jedno logičnije objašnjenje: ;)

Na stranu stronk programiranje i rupe u spottingu, ali mislim da se ne mogu svi ovakvi slučajevi svaliti na spotting sistem bez pregledanja replaya protivnika jer niko ne računa da je na drugoj strani stealth scout koji vas osvjetljava pa mislite da ste spotani isključivo od onog ko vas gađa (dok njega niko ne spota pa postane vama vidljiv tek kad opali).

17 godina
ED63 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

e bas super da si to spomenuo, bas sam se dao u slaganje nove konfe / ili novog lap-a bas za wot, cijena sto manja naravno

naso sam i monitor 1366*768 neki 18 incha za konfu

mislim da je i DRVICKO spomonjo tak neki proc za wot konfu

daj mi pliz nabaci kaj bi jos islo uz to-dal vodeno hladnjenje, koja grafa da je bar jaca od ove moje sad, i jel bi to stalo u micro atx?

znaci sad imam ovu rezu gore, grafa je gt635 sa 2gb gddr3, i3 3110m 2.4ghz, i mislim da bi bilo koja grafa sa gddr5 brze to vrtila

vazno mi je da je sto manja kutija, ak nece bit moguce uzimam lap (ista reza, gddr5 i naravno sto veci takt proca)

Matične koje su dosta za overclockat taj proc su ti u rangu 350kn (LINK), a proc čak i clockan ne bi trebalo biti teško ohladiti, znači neki aftermarket cooler do 200kn bi ga trebao držat hladnim čak i overclockanim preko 4 Ghz, stvarno odličan proc za WoT, a što se tiče grafe, nađi neku rabljenu stariju, čak i HD4800, HD 5800 bi trebale biti dosta da sve ide na max i glatko u WoT-u. 

Uostalom, ako se dobro sjećam, neki kolega iz ove teme je složio komp s tim procom za WoT i objavio video i svoj dojam o tome. A ima toga još na YT, čim ga digneš preko 4 Ghz, WoT će svakako ići glatko...

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Prodan acc za 220$ malo odmora psihickog napokon ,al zato kad pozelim zaigrat prc!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...
ED63 kaže...

Ćoby kaže...

Postoji još jedno logičnije objašnjenje: ;)

Na stranu stronk programiranje i rupe u spottingu, ali mislim da se ne mogu svi ovakvi slučajevi svaliti na spotting sistem bez pregledanja replaya protivnika jer niko ne računa da je na drugoj strani stealth scout koji vas osvjetljava pa mislite da ste spotani isključivo od onog ko vas gađa (dok njega niko ne spota pa postane vama vidljiv tek kad opali).

Samo što u mom slučaju nije bilo scouta...ta 3 teškaša i 2 artiljerije daleko od mene

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon je Lee kao Elitni otišao u zasluženu mirovinu. Eto novog nasljednika :)

6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ja se istinski divim ljudima koji imaju volje izgrajndat leeja ili dw2.

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
iAvenger kaže...

Vjerovatno sada imas PTSP.

EDIT:danas nije moj dan za igru. Poraz za porazom. U jednom mecu imali smo "cak" 22% sanse za pobjedu.Plz WOT

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 16:41 (tadic).
14 godina
neaktivan
tadic kaže...
iAvenger kaže...

Vjerovatno sada imas PTSP.

Pa zapravo i ne, nije me toliko naživcirao kao druge ljude. Visok stvarno je i to mu je mana uz to što nema kupolu a srednji tenk je. Iskreno mislio sam da nikad ne budem skupio za taj T1 Heavy kad sam otključao i kupio Leea i odigrao prvih par bitki, ali nakon nekog vremena sam se naviknuo i prilagodio se tenku i napokon sam uspio i prodao ga :)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Iznio sam je ko cigo bakar iz trafo stanice...

http://wotreplays.com/site/1644455#self

Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
began kaže...

Prodan acc za 220$ malo odmora psihickog napokon ,al zato kad pozelim zaigrat prc!

Gdje si prodao acc?

Posto na playerauctions traze da mijenjam mail a to sam na jednom accu vec uradio a na drugom i ne mogu jer nije bio moj od pocetka :-D

15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Matične koje su dosta za overclockat taj proc su ti u rangu 350kn (LINK), a proc čak i clockan ne bi trebalo biti teško ohladiti, znači neki aftermarket cooler do 200kn bi ga trebao držat hladnim čak i overclockanim preko 4 Ghz, stvarno odličan proc za WoT, a što se tiče grafe, nađi neku rabljenu stariju, čak i HD4800, HD 5800 bi trebale biti dosta da sve ide na max i glatko u WoT-u. 

Uostalom, ako se dobro sjećam, neki kolega iz ove teme je složio komp s tim procom za WoT i objavio video i svoj dojam o tome. A ima toga još na YT, čim ga digneš preko 4 Ghz, WoT će svakako ići glatko...

hvala kolega puno, sad mi je to postao grajnd #1 napravit stronk konfu za malo para

iAvenger kaže...

i opet posada na 50%

Pislje kaže...

ma nas kaj, to su jos i dobri tenkovi

mislim da mi je od svih do sada najvise zivaca popio sau 40 koji je ocajan, i at-8 nad kojim sam skoro odustao

ali nakon leeja sam bio sretan da imam kupolu  i mogu ju okretat na shermanu pa pucat po ljudima bocno od mene

11 godina
ED63 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

hvala kolega puno, sad mi je to postao grajnd #1 napravit stronk konfu za malo para

Dosta toga ovisi što smatra se igrivo, recimo po fps-u mogu gurat wot na maxu 1080 rezoluciji, al cim se skupi više tenkova i počmu se napucavati fps rokne dole, no realno je i malo previše tražit od nividie 750 ti, ako se baš želi furat na maxu vjerovatno je bolje uzet nešto jače, no pošto igram vecinom na low((osim terena i udaljenosti Draw distanca) netreba mi jače, a i pc je skoro pa nečujan...

No evo ono sto vas zanjima  

s time da tu nisam imao  ssd koji poprilično skrati load time a i popravi malo fps tj bar ga stabilizira ako nista drugo,  a evo praktički na rezoluciji monitora što ste spomenili prije doduše tu je
 s ssd-a. 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
began kaže...

Gdje si prodao acc?

Posto na playerauctions traze da mijenjam mail a to sam na jednom accu vec uradio a na drugom i ne mogu jer nije bio moj od pocetka :-D

Na playerauctions,imo isti slucaj trazio mi mail ja samo stavim da sam promjeno i dole im napisem sve email i pw i pw od wota i oni iz player auctions pregledaju nakon toga daju kupcu on pregledo i promjeno sifre i stavio da je sve ok.

16 godina
Pislje kaže...

DW2 i AMX40 - fakat ne znam kojeg sam vise mrzio.

Lee nisam imao "zadovoljstvo" probati 

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
Mauro kaže...
Pislje kaže...

Lee mi je teško pao za grind do M4 Shermana. Puno kasnije, dok sam ga furao za T1 Heavy, nije bilo tako teško. Nezgodno je što dođe u noob fazi, kasnije se može lakše koprcati s njim. A i posada mu je malo "porasla" sa 75%...

DW2 sam malo taljigao jer sam htio VK30.01H za neku misiju pa sam zaključio da nema smisla...

Nisam ja ništa prčko.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nevjerovatno kako ljude u timu zaboli k... ne znam kolko puta ovo veče mi se dogodilo da sam čuvam flenk ili moji izginu pa ostanem sam, i onda par puta pošaljem Help komandu, ništa. Označim na mapi njih, lokaciju, kažem help; ništa. Napišem help please; jok. Još par puta tako i spremam se za bijeg jer sam ne mogu ništa, i opet pišem help, ovaj puta caps.. ma kakvi. Ne je*u 2%. Nekad uspijem pobjeć ali nekad me preplave i naravno dođu im s leđa iako i dok sam mrtav im označavam di su.

Tužno je što nije da ti se ovakav tim "dogodi" neko je to normala... ni u jednoj drugoj igri nisam sreo toliko idiota koliko u ovoj, al to mora da je zbog free to play..

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
Mauro kaže...
Pislje kaže...

Lee mi je teško pao za grind do M4 Shermana. Puno kasnije, dok sam ga furao za T1 Heavy, nije bilo tako teško. Nezgodno je što dođe u noob fazi, kasnije se može lakše koprcati s njim. A i posada mu je malo "porasla" sa 75%...

DW2 sam malo taljigao jer sam htio VK30.01H za neku misiju pa sam zaključio da nema smisla...

Imao sam i amx-a i lee-a ali at-8 stock je gori 10 puta od ove dvojice,jednostavno me je strah ispeljat ga iz garaze- skuplja prasinu

11 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Nevjerovatno kako ljude u timu zaboli k... ne znam kolko puta ovo veče mi se dogodilo da sam čuvam flenk ili moji izginu pa ostanem sam, i onda par puta pošaljem Help komandu, ništa. Označim na mapi njih, lokaciju, kažem help; ništa. Napišem help please; jok. Još par puta tako i spremam se za bijeg jer sam ne mogu ništa, i opet pišem help, ovaj puta caps.. ma kakvi. Ne je*u 2%. Nekad uspijem pobjeć ali nekad me preplave i naravno dođu im s leđa iako i dok sam mrtav im označavam di su.

Tužno je što nije da ti se ovakav tim "dogodi" neko je to normala... ni u jednoj drugoj igri nisam sreo toliko idiota koliko u ovoj, al to mora da je zbog free to play..

Neznam sta je tu cudno. To traje vec ohohoho. Ja istina uvijek napravim isto(napisem), ali ne obazirem se hoce nece, u 80-90% nema help, nema da gledaju mapu, jednostavno sam odustao od "sekirancije"(ne sekiram se doslovno) i igram svoje, iako kazem, uvijek pokusam, tu i tamo upali, uglavnom ne.

I nije zbog free to play, jednostavno 90% ljudi opcenito su idioti, i u igri i u RL.

The quieter you become, the more you are able to hear
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni nije tako, u zadnje vrijeme su baš postali ekstra ekstra retardirani... na to sve kad se nadoda da je netko očito bacio kletvu na mene i arty me gađa apsolutno svaku bitku (ne pretjerujem) bio ja u HT, MT ili TD, i ovaj accuracy nerf je oduzeo uživanciju u njemačkim tenkovima (osjeti se da više ne pogađaju kao prije), slutim neku pauzu kad mi istekne premium

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kad si vec spomenuo accuracy nerf, švabe inace kirurški precizni topovi, dosta su ih unazadili, imam jtig8.8 i panther2 i osjetim veliku negativnu razliku nego prije, sada u nekim bitkama sa njima imam osjecaj kao da ciljam i pucam sa kinezima :/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice