Ai mutavi premium je must have na tier 7+. Jucer kupio M103 i samo mogu reci da je bez premiuma ne moguce igrat... ovdje za mene igra staje i jednostavno im nedam 80kn mjesecno da bi ja mogo normalno igrati igru... dvije partije, 2k dmg po svakoj + spotanje... ja sam 35k u minusu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tier 7 uopće nije loš za zaradu, tier 8 je već malo problem, a dalje od toga moraš dobro odigrat da ne bi bio u minusu a zaradit možeš samo ako ne primiš puno dmg.
Tier 7 uopće nije loš za zaradu, tier 8 je već malo problem, a dalje od toga moraš dobro odigrat da ne bi bio u minusu a zaradit možeš samo ako ne primiš puno dmg.
Jednu mozes odigrati, ajde dvije ako te pogodi team. Ako te pogodi Tomato grupa mozes se slikat.
Evo i meni Ace tankera sa T-54.
Jos je polu-stock tenk, fale apgrejdani motor i gusjenice (dobio motor nakon te bitke).
Kako je popularan tenk zapravo sam ocekivao da ce trebati puno vise (5788 damage i 1934 assisted), pa ono zadovoljan.
Ai mutavi premium je must have na tier 7+. Jucer kupio M103 i samo mogu reci da je bez premiuma ne moguce igrat... ovdje za mene igra staje i jednostavno im nedam 80kn mjesecno da bi ja mogo normalno igrati igru... dvije partije, 2k dmg po svakoj + spotanje... ja sam 35k u minusu.
pocevsi od t9 je sinkhole, bunar za credse i golde (nekad bio) gdje ti moras igrat i nize tirove da zaradis za igranje desetki
inace bi ljudi igrali samo desetke i nebi bilo srednjeg tira, a ovak se mora igrat ili prem tenk, ili t-6-7-8 za zaradu
kod desetki te pokopa veliki trosak popravka, plus svaka granata kaj fula ili dinga, jos nek te klepi i arti
zato pamet u glavu, digitron u ruke i :
kupuj consumablese na popustu za soma i pol komad, nije isto ak ti je trosak 4.5 ili 9k po partiji samo za to, a u tX cesto iskoristis sva 3
kupuj camo na popustu
oprema na popustu je vec standard, posle kad ju prodas skupa s tenkom ak nemas golda za demount, ne gubis nista
ciljaj bolje, extra 1-2 sec ciljanja znace sigurniji pen, cak i pola sec nakon full aimanog kruga znace da se i server reticle poklopio
Jednu mozes odigrati, ajde dvije ako te pogodi team. Ako te pogodi Tomato grupa mozes se slikat.
ne nije tocno, ak te pogodi gazpatcho soup onda ih koristis da ti spotaju, da njihov hp bude tvoja zastita i da rokas i radis dmg i na kraju budes u plusu
ionako je bio gejmplej u banani od unazad godinu dvije kad je uvedeno sve za credse u free to play pokusaju
siemke su dosle do tira X odavno
specijali i hrpa nagrada znaci da vise nemoraju farmat kredse na tiru 5-6 nego im wg baca u krilo sve sto ima treba da suxaju u tX
a da ne spominjem sta je IM napravio od igre (mozak van da skoci kazu tbf)
cilj je razvijati adaptivni gejmplej i prilagodit se krdu siemki, i unatoc svemu pobijediti, ili barem dati sve od sebe
kad gledam statse nekog igraca, vise nije bitan broj borbi, najveci tir, ni wr, bar ne meni: gledam kill/death omjer, i ak nije barem blizu 1.0 igrac je siemka, nece povuc, nece flenkat, nece mrdnut dupe iz grma da pomogne timu
takva je psihologija mase i realnost istocne europe koja jos moze sa "wooden pc"-ima igrat ovo remekdjelo optimizacije i stronk programinka
Evo i meni Ace tankera sa T-54.
Jos je polu-stock tenk, fale apgrejdani motor i gusjenice (dobio motor nakon te bitke).
Kako je popularan tenk zapravo sam ocekivao da ce trebati puno vise (5788 damage i 1934 assisted), pa ono zadovoljan.
Da baš čudno, meni je za prvi mastery trebalo prek 2300xp. Par puta sam bio preko 2200 i ništa. Poslije nisam baš pratio s kolko ide master.
Ja ne znam o čemu vi pričate, ali nikad nisam imao problema sa creditsima u ovoj igri, u bilo kojem tieru...igram 90% vremena bez premiuma.
Ne pretjeruj.
Ja ne znam o čemu vi pričate, ali nikad nisam imao problema sa creditsima u ovoj igri, u bilo kojem tieru...igram 90% vremena bez premiuma.
Jednostavno ne moguce. Od kad igram, uvijek sam moro prodati tenk ili dva da bi kupio tenk veceg Tiera. Imam otkljucan IS-3 nemam love za njega, imam otkljucan M4A3E8 Sherman nemam para za njega. Moro sam prodati T32 i IS da bi imo za M103. Module cu ne znam kad kupiti. Jednostavno niti jedan tenk koji imam mi neda dovoljnu zaradu da to bude ok.
"you're doing it wrong" ©®®
Jednostavno ne moguce. Od kad igram, uvijek sam moro prodati tenk ili dva da bi kupio tenk veceg Tiera. Imam otkljucan IS-3 nemam love za njega, imam otkljucan M4A3E8 Sherman nemam para za njega. Moro sam prodati T32 i IS da bi imo za M103. Module cu ne znam kad kupiti. Jednostavno niti jedan tenk koji imam mi neda dovoljnu zaradu da to bude ok.
THe Unforgiven... problem nekakav ? Napisi u cemu je, pa da diskutiramo.
Znam da radim krivo i da bi trebo grindat i grindat za bolji tenk a ostale ostavit pa i sa njima grindat... no nemam ja strpljenja, a to ovakve igre traze. Imam 3 godine acc a imam 3k bitaka :D Znam ga ne upalit po 3-4 mjeseca kad ga se zastitim.
THe Unforgiven... problem nekakav ? Napisi u cemu je, pa da diskutiramo.
Znam da radim krivo i da bi trebo grindat i grindat za bolji tenk a ostale ostavit pa i sa njima grindat... no nemam ja strpljenja, a to ovakve igre traze. Imam 3 godine acc a imam 3k bitaka :D Znam ga ne upalit po 3-4 mjeseca kad ga se zastitim.
A nisi ti ovisnik ko mi ostali. Eno meni na računu sjedi 8 miljona creditsa, čekaju da završim STB pa da ga mogu kupit, zatim ubrzo nakon toga valja kupit i FVB 183.
A ako nemaš premium tenk, ostavi si nešto od tiera V za grindanje para, najbolje KV1 to je tenk za njubare i s njim se da pare nagrindati. Ili igraj ove misije po završetku misije dobiš 50-100k.
To što se nekom ne da ili nema strpljenja ne znači da je nemoguće... ja ako trebam credse sjednem u Cromwell ili Tiger I (ovisi šta mi se igra) i pičim samo s njima, skoro svaka bitka najmanje 10k, zaleti se i 15k. 10 bitaka recimo da je 100k kredita, to nije tako strašno. Plus ako ti se zaleti koja osobna misija, pa uleti 50k (75k) ili često budu normalne misije gdje dobiješ ili credse, ili premium consumable (10k komad za prodat), ili u najboljem slučaju 1 dam premiuma, za vrijeme kojeg natučem milijon bez previše muke (samo treba vremena).
Igra je free to play, naravno da je sve grind morate i to shvatit.. i opet, tvrdnja da se na tier 7 ne može zarađivat... smiješno, imam T29, Tiger I, JagdPanther za T7 i bez problema 10k profita bude za ok bitku.
daj pogledaj jel imas onih premium consumablesa u skladištu.
uz ove personalne misije i winter showdown mi nije jasno kako si u minusu. mislim da sam s 800k dosao na 5 milijuna kredita u zadnja dva tjedna. čak bi se usudio reći da je WG barem u tom segmentu kolko tolko darežljiv.
daj pogledaj jel imas onih premium consumablesa u skladištu.
uz ove personalne misije i winter showdown mi nije jasno kako si u minusu. mislim da sam s 800k dosao na 5 milijuna kredita u zadnja dva tjedna. čak bi se usudio reći da je WG barem u tom segmentu kolko tolko darežljiv.
Misije su mi vecinom with honours... tako da tu nema frke.
Sad sam skuzio da imam pun kufer ovih premium consumabelsa... skoro milju zaradio prodavajuci... sad se vec lakse dise. Nisam se toga niti sjetio, hvala.
Nedavno sam tako kupio E4 koji mi je dugo stojao istrazen, jer mi se nije dalo grindati pare... Ali eto visak u skladistu i popust na e4 i eto ga bez odigrane ijedne partije skupljanja love za istog. ;)

Napokon mogu igrati pri prosječnih 30-tak fps-a! I to u FullHD rezoluciji! Usprkos tome što sam stavio niske postavke (neke su i na srednjim) igra izgleda odlično! Sve je tako oštro u igri, a posebno tenkovi. Ponekad fps padne na 22-25, ali i naraste do 40 i nešto sitno, no prosjek je 30-33 fps-a. Sve je fluidno i brzo se prebacuje sa igre na bilo što drugo. Isto tako sam oduševljen sa Win 8.1.
Možete misliti koliko sam oduševljen s obzirom da sam sve do nedavno koristio ovo svoje stolno računalo koje je prije 2-3 tjedna odapelo.
Jeste probali tenkice na androidu? Odlicno su uradjeni fps na zenu 50!

to je 'Mini Maus'
Nemoj zezat? Jel moguće da se zato zove Mauschen, tj. little mouse?
Nedavno sam tako kupio E4 koji mi je dugo stojao istrazen, jer mi se nije dalo grindati pare... Ali eto visak u skladistu i popust na e4 i eto ga bez odigrane ijedne partije skupljanja love za istog. ;)
tako je, jednom mjesecno zovite cigu u depo i nek nosi sve kaj nije kompatibilno, oce se natuc milja dve samo od stare krame i granata
obavezno kliknite na "not compatible with my wehicles" da ne prodate nekaj kaj vam treba
osim toga winter misije u platunu donose 4k expa i 30k credsa po ispunjenoj misiji za klasu tenka i platun
Napokon mogu igrati pri prosječnih 30-tak fps-a! I to u FullHD rezoluciji! Usprkos tome što sam stavio niske postavke (neke su i na srednjim) igra izgleda odlično! Sve je tako oštro u igri, a posebno tenkovi. Ponekad fps padne na 22-25, ali i naraste do 40 i nešto sitno, no prosjek je 30-33 fps-a. Sve je fluidno i brzo se prebacuje sa igre na bilo što drugo. Isto tako sam oduševljen sa Win 8.1.
Možete misliti koliko sam oduševljen s obzirom da sam sve do nedavno koristio ovo svoje stolno računalo koje je prije 2-3 tjedna odapelo.
bravo izzy konacno i ti iznad 10 fps-a sad mozes i pucat iz grmlja
vidim da ti je laptop slican ko moj osim kaj imas stedljivi U proc, al full hd
preporucam ti da u profilu za struju u advanced power settings profila high performance stavis sve na max, posebno proc na 100% i bice jos bolje
meni se rade micro freeze jedino kad ucitava model unistenog tenka i lagano mi zablokira na milisekundu prije nego me uniste, ostalo sve od
jedino usko grlo mi je internet veza i lag i visoki ping
a ovo je poruka od kolege "punti"-ja iz inboxa, zasluzuje u post jer ispravlja moju izvaljenu glupost:
Citat "mozak van da skoči" -> Tin Ujević napisao -> Runjić uglazbio -> Oliver otpjevao -> TBF reciklirali.
Napokon prokleti Mastery sa Patonom.
posto je dedaa izricito napomenuo da samo ejs dzedaj masteri smiju bit postani ovdje
M3 Lee ftw?
M3_Lee_Reloaded_featuring M3_Grant
M8_badaas_camper
Type59_E-Bay_warrior
t-34-2_featuring_122_derp
preporucam ti da u profilu za struju u advanced power settings profila high performance stavis sve na max, posebno proc na 100% i bice jos bolje
meni se rade micro freeze jedino kad ucitava model unistenog tenka i lagano mi zablokira na milisekundu prije nego me uniste
Ja vec duze vremena imam iskljucen Core parking. Ne znam da li to stvarno icemu pomaze, ali eto...
Doduse, kod mene u laptopu je Core i7 (i7 2630 QM), a kazu da to samo ima smisla kod procesora sa 2+ jezgre.
Dolje na slikama se moze vidjeti kako u task manageru izgleda kada je Core parking ukljucen ili iskljucen.
krenuo na T1 Hevy i T32 i naletio na nekad davno meni najgori tenk kojeg sam prodao odmah nakon par bitki...
A sada, M3 Lee op ,pls nerf... hacker, kurwa...
http://wotreplays.com/site/1598508#self
Malo mi žao protivničkog T95, jadan se vozio 3 dana do vaše baze i onda izgorio.