Na driveru Clutch Breaking jer tenk ima ocajan traverse, pa da se to malo poboljsa, a na gunneru Snap Shoot.
Na slici mozes vidjeti kako ta posada izgleda sada s time da sam uzeo off-road driving ispred clutch breaking jer E-50M ima odlican traverse, a koma ground resistance, pa mi je off-road driving bolji za njega.
hvala kolega na vrucoj dojavi za skilove
zasto guneru armourer? jel dingas granate topom? chuck norris gunner stronk?
sad ozbiljno, neki dan mi je m3 stuart dingal 122 sa topom, a ja da mu **ebem
Čije lovce na tenkove mi preporučujete, trenutno sam s amerima na m3 lee-u, i sa rusima na t46. To su dvije aktivne nacije koje igram. Razmišljao sam da krenem s njemačkim lovcima na tenkove.
pa vec u stvari treniras igranje lovca a da ni neznas
m3 lee je zloglasni medium bez kupole tako da ga igras kao lovca jer drukcije ni nemozes
probaj malo svaku naciju do tira 3-4 pa ces vidit otprilike
i ameri imaju liniju sa kupolom koja je po meni OP, al nije za pocetnike
ako ces njemce, dobar trener igre ti je marder t3, ima odlican vidni domet , uz binoculars, i komandira na 100% mozes cuda raditi, a isto mu je top sa dovoljnom probojnoscu da probija i t5 s kojim maksimalno ide u borbe
imaj na umu da tier 2 lovci imaju MM +1, idu max u tier 3, dok t3 lovci vec imaju +2 MM, idu sa t5
dok ne skuzis malo kako se igra taj tip tenka, ostani na tiru 2-3 da dobijes osjecaj i iskustvo, nema smisla jurit dalje ak nisi naucio osnove
imas u postu iznad link na global wiki, pogledaj si za neki lovac kakav je i kak se igra
i jutub, imas wot tips i hrpu dobrih igraca koji uce i osnove
i najvaznije:
1. ne ocekuj inteligento ponasanje ni suigraca ni protivnika, igra je free i radi na starim kantama, tako da je eu olos stalno online
2. ne zivciraj se, jer debili ce se ponasat debilno
3. ne trosi lovu ili golde dok ne dodjes do nekog veceg tira kad ces naucit bolje igrat, a kad naucis igrat neces dat lovu
4. kad kupujes nove tenkove, ocekuj da ce npr. tir4 novi tenk u pocetku biiti losiji nego t3 skroz nadogradjen tenk, i uz to igraces protiv jos vecih tirova, NIKAD ne prodaj tenk ako nisi sve istrazio sa njim jer tako gubis credse ako ces ga morat opet kupit da otkljucas jos nesto, i UVIJEK skidaj sa tenka najbolji top, motor i radio prije prodaje, jer ti najcesce trebaju na onom tir vecem, ili na nekoj drugoj vrsti tenka unutar nacije
5. slusaj sve sto dedaa kaze
i ak neznas, pitaj tu na forumu
ps obavezno procitaj forumski "ustav i zakon"
Zanemaruje me zbog igrice World of Tanks! - Forum.hr
p.s.s. dobro dosao medju neizljecive ovisnike, ne brini imamo 3 doktora koji ordiniraju na forumu bez recepta