World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
hummer0 kaže...

Još 44 kila sa UK linijom i moj je mamu mu njegovu, ako je loš popizdit ću što sam cijele praznike proveo u toj glupoj misiji aaaaaaaaaa.

Do sada mi nije prestavljao neku prijetnju u igri...ali mozda...

13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Ja sam završio sa 4 nacije s kojima sam i mislio to završiti radi prem dana, a tenk me ne zanima. Personalizirane misije će biti zanimljivije.

Tocno to, igram koliko sam igrao i inace i gledam vise zbogf premiuma a tenk ako osvojim ok ako ne ok

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
neaktivan
World of Tanks
imam sve tenkove da odradim misiju za taj premium tenk, ali jednostavno nemam vremena zbog šugavog posla.za sad završil sa tri nacije i jedini bi mi problem bil sa japancima jer imam samo jednog.šteta ne uzeti premium osmicu pa bez obzira kolko nije dobra ako za to imaš sve uvjete.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan video kojeg bi i ja osudio da je u normalnoj situaciji se desilo, ali u ovoj situaciji.. :D

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Jel su to krepali serveri? Crklo mi usred igre i sad ne mogu ući ni na jedan.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Imam problema sa ulaskom na server, izbaci poruku kao "server je WOT EU 2 je zauzet" pa me interesuje da li još neko ima ovaj problem trenutno ?

EDIT: Entry je bio brži, vjerovatno ima bolji winrate 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 11:50 (Emirthestroj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni ja se ne mogu ulogirati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...

Imam problema sa ulaskom na server, izbaci poruku kao "server je WOT EU 2 je zauzet" pa me interesuje da li još neko ima ovaj problem trenutno ?

EDIT: Entry je bio brži, vjerovatno ima bolji winrate 

A EU1 je onako zamračen i nemogu ga odabrat

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Možete se vi logirat na server  ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ok znači nisam jedini, pa samo nek neko javi kad bude sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Taman mi napokon krenulo 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

To sigurno dedaa igra na EU1 pa su za njega rezervirali server da statistiku može usavršavat.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Kad individualne misije dolaze, kažu polovinom mjeseca, ali da li ima tačan datum?

Nisam dugo igrao pa neću da trošim želju na bezvezne partije, radije bi probao malo to ganjati dok me drži :D

0 0 hvala 0
11 godina
DrNasty kaže...

Kad individualne misije dolaze, kažu polovinom mjeseca, ali da li ima tačan datum?

Nisam dugo igrao pa neću da trošim želju na bezvezne partije, radije bi probao malo to ganjati dok me drži :D

Uvjeti su nemogući, zato i nema roka misija. Naigrat ćeš se 

Samomrzeći hrvat
14 godina
DrNasty kaže...

15.01

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

decki na koji da idem poslje su-100? 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
99Mile99 kaže...

SU-152

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 14:10 (Intel&ATI).
15 godina
Intel&ATI kaže...
99Mile99 kaže...

SU-152

I ni slučajno kupovati 704 a da nisi otklučo BL10. Jedna od gorih je kad vidim 704 sa stock haubicom kao top tier TD.

17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
99Mile99 kaže...

SU-152

Može pojašnjenje ?bas sam na su-100 i mislim krenuti na obj.263.u biti prvo budem otkljucal tu liniju,a onda tek su-152.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
World of Tanks

pa idući je isu-152, a ne obj. 704

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

Nemoj ici na drugu liniju osim ako ne zelis obj 263, do tad ces krv pisat.

15 godina
World of Tanks

Kada bude grindao ISU, neka otključa BL10 na njemu nego ko neki specijalci prolete kroz ISU i otključaju 704  a nisu otključali BL10. I onda sa onom stock haubicom igraju 704. To u zadnje vrijeme nešta češće viđam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...
99Mile99 kaže...

Nemoj ici na drugu liniju osim ako ne zelis obj 263, do tad ces krv pisat.

Toliko je loša ta linija?

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da. SU-100M1 je ok, ali samo to, SU-101 je frustrirajuce govno, SU-122-54 je onak, ajmo rec ok ali obj 263 je zvijer.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

kakav je kinez type-58? jel bolje ic poslje njega na medium ili heavy?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Kada bude grindao ISU, neka otključa BL10 na njemu nego ko neki specijalci prolete kroz ISU i otključaju 704  a nisu otključali BL10. I onda sa onom stock haubicom igraju 704. To u zadnje vrijeme nešta češće viđam.

To je jos ništa,par puta sam vidio IS-4 sa stock D-25T,skužili su da je neisplativo otkljačat M62T2 na ST-I,

Više ga se boje piloti nego protivnici,koštao kao 3 hrvatska BDP-a,pada češće od hrvatskih MIG-ova.
13 godina
neaktivan
stipee98 kaže...

Mene je iznenadio, super je tenk, a što se tiče medium il heavy, ako si već igrao rusku IS-7 liniju onda idi na mediume jer su heavy samo drukčije verzije rusa, sve je slično... ako ne onda odaberi koji ti se stil više sviđa... ja osobno idem na mediume s nadom da će biti kao Type 58.

Toni
15 godina
St0ka kaže...

To sigurno dedaa igra na EU1 pa su za njega rezervirali server da statistiku može usavršavat.

kak to mislis? pa nemoze se usavrsavati savrsenstvo ftw !!!

bolje je onda reci da dedaa testira server i trazi bugove po mapama ( bug-ove )

99Mile99 kaže...

otkljucaj obadva obavezno prije nego prodas tenk (elitanje je must svakog tonka)

su-152 ti je standardni td, malo sporiji i tromiji, a isu je jos sporiji i tromiji

su-100m1 ti je nesto ko jg panter2, brz, agilan, top brzo cilja, ali je jako mali kut traverze i nema elevaciju

i ptraga ima namontiran poljski wc pa je vidljiv iz malo vece daljine

stipee98 kaže...

isto tako, otkljucaj prvo obadva

onda uzmi hevija i kreni sa novom posadom

a dok otkljucas med-a dotle ce ti posada bit jos bolja, t-34-1 je po meni drugi najbolji t7 med nakon t20, ima najbolji top u tiru kaj se tice dmg, kupola je jako dingy, al nema depresije, i kak kazu u onom video vodicu za tajp 59- chineese have poor dynamics

tj. treba mu vremena da ubrza

a hevi is-2 je prakticki isti ko is al mrvicu bolji opcenito al sa manjom depresijom

raptor22 kaže...
St0ka kaže...

To je jos ništa,par puta sam vidio IS-4 sa stock D-25T,skužili su da je neisplativo otkljačat M62T2 na ST-I,

ma ko me drukal ima da ga nema i ja sam tak kad sam dobil is-8  i is-4 bio ocajan sa bl-9 gore da sam na is-4 zgrajndal pola topa, a pola sam free expal (da da bio sam nuub totalni ) da bi mogo normalno koristit is-8

al ga nikad nisam pravilno naucil vozat, osto sam stronk siemka

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
hummer0 kaže...

Još 44 kila sa UK linijom i moj je mamu mu njegovu, ako je loš popizdit ću što sam cijele praznike proveo u toj glupoj misiji aaaaaaaaaa.

e da ti mama zna da nisi cito lektiru na praznicima....

Entry Point kaže...

Ja sam završio sa 4 nacije s kojima sam i mislio to završiti radi prem dana, a tenk me ne zanima. Personalizirane misije će biti zanimljivije.

skrticooooo pa kupi ostale 3 i pljuni mother company TM 30 ojra za "besplatan tenk"

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice