na početku je najteže a kasnije sve teže i teže....tako je govorio jedan moj profesor..
umjesto da su teška vremena iza nas izgleda teže tek dolazi u WOT-u..igrača ima dovoljno, novac dolazi u vrećama ali gra ne napreduje
nije problem izgubit niti podnijet poraz koliko je problem objasnit neobjašnjivo..iako ulazimo u sferu "the truth is out there" treba napomenut da si izravno odgovoran za ~25% partija a u ostatku si statista..
za nevjernike; postoji famozni RNG (random number generator) kad je sve moguće....direkt kill kroz prepreku, promašaj s ~50m, naciljan do kraja (sa uključenim server reticle) i nestane granata, ispodprosječni damage i ostane ~5 HP....
s druge strane KV2 "opali" onako reda radi i na ~400m oneshot...ili granata leti pod čudnim kutom i uništavaš sve redom...
(blue) papirnati tenkovi su tek priča za sebe, najnoviji izum T49...koja kupola bi izdržala silu kod ispaljivanja takvog topa? čovjek se debelo treba zamislit je li takva stvar postojala i na "plavom papiru"..!?
kad već sve ovo pišem moram malo cendrat na T30, USA TD, nikako ne ide sa njim...pomislim je li možda prerano ići na T9? iako sam valjda nakon ~5000 bitaka nešto naučio..niti stignem u akciju niti mogu doprinijet pobjedi/porazu..
tako radostan sam dao na rezanje T28 prot a sad mi žao..
možda treba čekat kraj Božićnih blagdana (škola) a možda prepustit komp mlađima
fala na čitanju i sretno tenkiranje
Prepoznaješ nešto
http://en.wikipedia.org/wiki/M551_Sheridan
T30 je zvjer od TD-a. Igraš ga kao T34, jer u biti to je heavy za zvjerskim topom. Mada mi je u T28 prot bio predobar, mada spor, ali dok igraš sa T95 svi ostali su ti formula 1.
Daj mu vremena