World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
bivsi branitelj kaže...

na početku je najteže a kasnije sve teže i teže....tako je govorio jedan moj profesor..

umjesto da su teška vremena iza nas izgleda teže tek dolazi u WOT-u..igrača ima dovoljno, novac dolazi u vrećama ali gra ne napreduje

nije problem izgubit niti podnijet poraz koliko je problem objasnit neobjašnjivo..iako ulazimo u sferu "the truth is out there" treba napomenut da si izravno odgovoran za ~25% partija a u ostatku si statista..

za nevjernike; postoji famozni RNG (random number generator) kad je sve moguće....direkt kill kroz prepreku, promašaj s ~50m, naciljan do kraja (sa uključenim server reticle) i nestane granata, ispodprosječni damage i ostane ~5 HP....

s druge strane KV2 "opali" onako reda radi i na ~400m oneshot...ili granata leti pod čudnim kutom i uništavaš sve redom...

(blue) papirnati tenkovi su tek priča za sebe, najnoviji izum T49...koja kupola bi izdržala silu kod ispaljivanja takvog topa? čovjek se debelo treba zamislit je li takva stvar postojala i na "plavom papiru"..!?

kad već sve ovo pišem moram malo cendrat na T30, USA TD, nikako ne ide sa njim...pomislim je li možda prerano ići na T9? iako sam valjda nakon ~5000 bitaka nešto naučio..niti stignem u akciju niti mogu doprinijet pobjedi/porazu..

tako radostan sam dao na rezanje T28 prot a sad mi žao..

možda treba čekat kraj Božićnih blagdana (škola) a možda prepustit komp mlađima

fala na čitanju i sretno tenkiranje

Prepoznaješ nešto 

http://en.wikipedia.org/wiki/M551_Sheridan

T30 je zvjer od TD-a. Igraš ga kao T34, jer u biti to je heavy za zvjerskim topom. Mada mi je u T28 prot bio predobar, mada spor, ali dok igraš sa T95 svi ostali su ti formula 1.

Daj mu vremena 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

t30 sa zadnjim topom je prava uzivancija igrati, jest neprecizan al zabava je zagrantovana, isto kao i sa e100...meni jedan od zabavnijih tenkova :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ubodem konačno Rahmetlina (tako mi frendovi zovemo Rhm B WT), camo na posadu, SS na commandera, boja, mreža, očale, rammer (kak se šika, ne??) sve osim zadnjeg topa i krenem ja u veselju igrat.

Znam da je glass cannon, držim se pozadine, snajpam, top odličan, radim lakih 2500-3000 dam po partiji, i trebalo mi je 12 (dvanaest!) partija da konačno pobijedim i poberem 2x!!

Ne znaš tko je gori - retardi u premium heavyjima s 45% pobjeda koji snajpaju iz baze, suicide spoteri koji prdnu u čabar unutar prvih 30 sekundi meča, arty koji ne može bijelu mačku pogodit s pet metara, mediumi koji idu brawlat.... uglavnom zgadio mi se inače vrhunski tenk a isti jadan ni kriv ni dužan.

Kužim da su još praznici, hrpi klinaca mame kupile premiume i sad trolaju po mapama, ali kako baš mene svaki put posere kretenska ekipa?!? Gledam igrače prije meča, od 30 ukupno 10 - 15 Siemki!! Sedam od deset partija nakon 4-5 minuta reza 2-6, 1-7, 3-8...

Jedino navečer kad se uspijemo skupit za platoon nešto se može napraviti, ali i tada je luck factor jaaako bitan.

Ne znam, ispričavam se na rantu, ali moram negdje ispucat jad i bijes.

Btw - COMET stronk!

Uživajte koliko se može,

CB.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je t30 bio extra i brzo sam skupio xp za t110e4 jer sam uzivo igrajuci snjim,sad sam na britancima i imam Tortoise koji je isto bar meni extra tenk,al tek kad dodje zadnji top,al i on jos kojih 30k xp pa dolazi onaj monstrum od tenka fv215b183 , e sad mene zanima arty,nemam ni jednu jos pa ako neko igra snjima da mi kaze koje se najvise isplate grindat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 11:49 (DM-969).

0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...
Stolnik kaže...

Ponestalo mi AP granata :P

vidim da si rjesio misiju za stetu puno prije nego za kilove

nisi bezveze demiđ haj

Haha :D Jep, demiđ je bi gotov kad sam imao oko 80kilova, onda sam jučer 30 borbi napravio 60 kilova :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
World of Tanks

Kakva je procedura stvaranja clana? treba mi golda,koje su prednosti? I ak ima neko svoj klan ima nas par koji tražimo ili osnivamo svoj,pa razmatramo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako sam maloprije bio razocaran i tuzan, tako blizu a tako daleko 8 killova :/

igram sa Tortoisom mapu "vatrena izbočina", u lošijem timu, šanse 42%, nema arty, idealno za mene, stanem uz prugu i ciljam brdo, pišem nasim mediumima da neidu daleko naprijed vec da spotaju a ja cu im davati podrsku sa boka odozdol, ali ne, odmah odu brzo naprjed tako daleko da ih nemogu pokrivati niti raditi dmg... campujem i uspijem nesto malo granata opaliti prema sredini mape na onom prjevoju, uglavnom bez ucinka... u medjuvremenu gubimo 11-7, brdo pada pomalo i ostaje na kraju ivice nas T44 na kojeg idu 3 tenka, pomazem mu i rjesavamo ih... na sredini T26e3 daje spot kojeg pokrivam, uspjesno i tu sa 3 killa... situacija se potpuno okrece u nasu korist sada... ja sam vec na 5,800 k dmg i 7 killova, ostao samo 1 neprijatelj T-34-2 na 300 dmg, bouncam ga i krenem na drugu stranu prema njemu kao nasi T44 i ISU, pišem u chat dole: pls let me to take 8th kill, ali ne, t44 ga ubije, nakon sto sam sam rjesio partiju sa 5.800 k dmg i 7 kill i oštetio njihovih 11 tenkova... iza igre mu pisem u chat: pa zasto si ga ubio, a on meni da nije vidio poruku u chatu...

gdje je nestao Fair play???

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 14:16 (game789).

0 0 hvala 0
17 godina

Igraci u randomu skuze bez slova ako zaista spasavas stvar, da prezive.

Ako npr. sakupljas dmg preko njihovih ugibanja, briga ih sto ti moljakas za nekakav neznacajni 8 kill.

Vecina u randomu iskljuci chat, zbog kvalitete poruka.

15 godina
izvone kaže...

Kakva je procedura stvaranja clana? treba mi golda,koje su prednosti? I ak ima neko svoj klan ima nas par koji tražimo ili osnivamo svoj,pa razmatramo 

Po meni stvaranje vlastitog klana radi igranja CW-a je jako zahtjevno, kao prvo trebas skupiti igrace, te tek onda raditi na taktikama da bi igrali CW, a golda bas i nema ako niste dobri...

Rade se pridruzi nekom klanu 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
izvone kaže...

Po meni stvaranje vlastitog klana radi igranja CW-a je jako zahtjevno, kao prvo trebas skupiti igrace, te tek onda raditi na taktikama da bi igrali CW, a golda bas i nema ako niste dobri...

bas tako najbolje se prikljucite u neki klan,jer ako nemas jake igrace i dobru taktiku nema sanse da drzite teritorije,a kamoli da je uzmete,za stravranje vlastitog klana treba jako puno vremena i truda

11 godina
neaktivan
game789 kaže...

kako sam maloprije bio razocaran i tuzan, tako blizu a tako daleko 8 killova :/

igram sa Tortoisom mapu "vatrena izbočina", u lošijem timu, šanse 42%, nema arty, idealno za mene, stanem uz prugu i ciljam brdo, pišem nasim mediumima da neidu daleko naprijed vec da spotaju a ja cu im davati podrsku sa boka odozdol, ali ne, odmah odu brzo naprjed tako daleko da ih nemogu pokrivati niti raditi dmg... campujem i uspijem nesto malo granata opaliti prema sredini mape na onom prjevoju, uglavnom bez ucinka... u medjuvremenu gubimo 11-7, brdo pada pomalo i ostaje na kraju ivice nas T44 na kojeg idu 3 tenka, pomazem mu i rjesavamo ih... na sredini T26e3 daje spot kojeg pokrivam, uspjesno i tu sa 3 killa... situacija se potpuno okrece u nasu korist sada... ja sam vec na 5,800 k dmg i 7 killova, ostao samo 1 neprijatelj T-34-2 na 300 dmg, bouncam ga i krenem na drugu stranu prema njemu kao nasi T44 i ISU, pišem u chat dole: pls let me to take 8th kill, ali ne, t44 ga ubije, nakon sto sam sam rjesio partiju sa 5.800 k dmg i 7 kill i oštetio njihovih 11 tenkova... iza igre mu pisem u chat: pa zasto si ga ubio, a on meni da nije vidio poruku u chatu...

gdje je nestao Fair play???

Zasto ga ne bih ubio? Nije fora dobit 8 killova ako ti netko pusti...

13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
izvone kaže...

Jedino sto bi mogao malo sa strongholdom si pomagat, ali opet cemu baciti golde pa najbolje da se pridruzite nekom

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
World of Tanks

možda skupim 5 milja do 19.01. pa ubodem i E100! :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Jedna današnja partija.

Vidi se čisto kak je dovoljan jedan tenk da preokrene ili shebe igru.

Npr, neprijateljski IS 3 je po mom mišljenju bio ključan gubitak.

AMX AC 46, u T 8 bitci.

Battlelog [CRO] dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
srco1978 kaže...

možda skupim 5 milja do 19.01. pa ubodem i E100! :)

Navijamo za tebe

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
game789 kaže...

Zasto ga ne bih ubio? Nije fora dobit 8 killova ako ti netko pusti...

da, a dok sam ja spasavao njegovu guzicu od 3 tenka onda nista :) ... izgleda da sam ja onda jedini igrac koji prepusta znacajnije kilove za igrace iz tima  ... i to cu uvjek raditi ;)

17 godina
World of Tanks

Jel ima tko ovdje da je već nabavio WZ-111, a da ima i IS-6 pa da podijeli dojmove i usporedbe? Posustajem u grindu, počeo sam se već pitati da li se isplati... ali onda mi se opet čini da bi WZ mogao bit dosta bolji nego IS-6, pogotovo hulldown i zbog HEAT-a...

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam odustao od misije kad sam WZ-111 probio frontalno 2 puta za redom sa snapshotanjem u Type 58

Šalim se, odustao sam u biti zbog toga što mi se neda igrati sa Chi-To.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 20:06 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Jel ima tko ovdje da je već nabavio WZ-111, a da ima i IS-6 pa da podijeli dojmove i usporedbe? Posustajem u grindu, počeo sam se već pitati da li se isplati... ali onda mi se opet čini da bi WZ mogao bit dosta bolji nego IS-6, pogotovo hulldown i zbog HEAT-a...

ja sam dobio wz-111 neki dan i tenk nije loš

najbitnije razlike u odnosu na is6 su što je brži, ima tvrđu kupolu ali slabiji hull  i čini mi se da je top malo bolji

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Odustajem u startu od svih tenkova sa d25t.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
never kaže...
Unimatrix 007 kaže...

najbitnije razlike u odnosu na is6 su što je brži, ima tvrđu kupolu ali slabiji hull  i čini mi se da je top malo bolji

Frontalni armor mu je bolji jelda? Bokovi su lošiji od IS6

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan

bokovi su lošiji a naprijed mu je isto  ko is6, dojam mi je da mu je donja ploča slabija nego u is6

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
17 godina
Stolnik kaže...
never kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Lošiji su, ali i dalje ima spaced armor i može se, kod IS-6 me dosta često probiju naprijed kroz gornju ploču čak i kad ga nakošavam, također prolazi kroz turret, a APCR mu je beskoristan u tier 9 protiv heavya u većini slučajeva. Zato mi je WZ privlačan kao moguća zamjena na bolje, iako je grind katastrofa zbog killova...

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
14 godina
World of Tanks

WZ ima bolji frontalni armor. Btw do kojeg traje misija? Do 19-tog ili još cijeli dan 19-tog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

19og, tj. reseta u 6h ujutro 19og.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Još 44 kila sa UK linijom i moj je mamu mu njegovu, ako je loš popizdit ću što sam cijele praznike proveo u toj glupoj misiji aaaaaaaaaa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 0:23 (hummer0).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li neko da je voljan igrat samnom najveci tier je 7 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li mogucnosti da dobijem kakav ban ili  mi shebu pare ako placam paysafe bonom a prebacim se recimo na Sloveniju ili neku drugu zemlju,netko je spomenuo neki problem a cini mi se da je mistercro rekao da  prolazi takvo placanje

0 0 hvala 0
12 godina
hummer0 kaže...

Još 44 kila sa UK linijom i moj je mamu mu njegovu, ako je loš popizdit ću što sam cijele praznike proveo u toj glupoj misiji aaaaaaaaaa.

džabe bačeno vrijeme u nepovrat

11 godina
World of Tanks

Ja sam završio sa 4 nacije s kojima sam i mislio to završiti radi prem dana, a tenk me ne zanima. Personalizirane misije će biti zanimljivije.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice