World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je netko pokušao uplatu preko paysafe kartica u zadnje vrijeme? Naime trebam token za japance, no međutim nema opcije za paysafe. Ako promjenim državu na "Germany" onda mi daje opciju paysafe. Zanima me ako kupim paysafe u Hrvatskoj, hoce li vrijediti kod???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Večeras je prvi balkanski 2on2 kup s nagradama u goldima!

http://www.esl.eu/balkans/wot/news/252480/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

A jadan Tog.....(damage panel)

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks

To je hit log. Damage panel pokazuje tko je tebe pogodio, dmg, tip granate itd.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
World of Tanks

Pozdrav ljudi, htio bih da pitam ima li kakav mod koji ce pokazivati samo taj hit log ili dmg panel (mislim na onaj dmg sto i ja pravim drugima da pokazuje prilikom borbe), ne zelim xvm, sve te statistike, winrate, ikone, wn8, znaci samo ovo pomenuto. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 13:53 (Adisprox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adisprox kaže...

Pozdrav ljudi, htio bih da pitam ima li kakav mod koji ce pokazivati samo taj hit log ili dmg panel (mislim na onaj dmg sto i ja pravim drugima da pokazuje prilikom borbe), ne zelim xvm, sve te statistike, winrate, ikone, wn8, znaci samo ovo pomenuto. Hvala

Ima, taj mod dolazi sa xvm installerom. E sad ti moš jednostavno u tom installeru odznačiti xvm i sva ostala sranja i jednostavno instalirati hitlog. Drugi način je da odeš po forumu WoTa ili negde drugdje tražiti hitlog.

17 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Adisprox kaže...

Ima, taj mod dolazi sa xvm installerom. E sad ti moš jednostavno u tom installeru odznačiti xvm i sva ostala sranja i jednostavno instalirati hitlog. Drugi način je da odeš po forumu WoTa ili negde drugdje tražiti hitlog.

Ja bih ti preporučio p0st mod - http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/381061-095-p0st-m0ds-v5-clean-minimal-03-01/

Minimalno zadire u vanilla WOT, daje ti zgodan Damage panel i Hitlog.

Dodaje zoom, dva reda tenkova u garaži i HD ikone.

Nije težak i invazivan, sve radi brzo i stabilno.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
14 godina
World of Tanks

Ponestalo mi AP granata :P

E5 ejs

replay

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 17:14 (Stolnik).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Sami botovi i ništa osim botova, mislim da mi fale čevapi :P

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Što da kupim E100 ili T110E5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CrnaBitanga kaže...
St0ka kaže...
Adisprox kaže...

Ja bih ti preporučio p0st mod - http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/381061-095-p0st-m0ds-v5-clean-minimal-03-01/

Minimalno zadire u vanilla WOT, daje ti zgodan Damage panel i Hitlog.

Dodaje zoom, dva reda tenkova u garaži i HD ikone.

Nije težak i invazivan, sve radi brzo i stabilno.

E to, hvala puno, ovo mi djeluje super! pozz

14 godina
srco1978 kaže...

Koja linija je bolje odgovarala tvojem gameplay-u dok si grindao? Oba su super tenka i po meni ni s jednim ne možeš pogriješit...

btw opet E5 ejs :D

14 godina
World of Tanks
Ne znam je li to mene neka losa srece ulovila na zub ili se to dogodi i vama. Ne mogu pobijedit pa da ga j... Od 10 bitaka ako pobijedim dvije to je uspjeh. Scenario u 99% slucajeva 12-13 tenkova na jednoj strani ja i jos 1 na drugoj. Za 2 minute nema vise niti jednog od tih 12-13 tenkova,ali sto je zalosno to su tier 9-10 tenkovi. Ljudi su AMEBE ili koji vec klinac,da ne vrijedjam amebe to su napredniji oblik inteligencioje nego njubare u igri. Ne znam je li vama igra donosi vise gusta ili stresa dok je igrate?
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

To ti sve kak te dan potrefi. Meni obicno jedan dan bude koma, znaci 38% win, tako nesto, super ukomirani timovi, ja nemam srece, nemrem pogodit i sl. A onda dode drugi dan di napravim 0 dmg razbijemo ih, napravim sta ja znam 5k dmg razbijemo ih, pogađam iz nevjerojatnih situacija i sl.

Također sam skužio da kad imam premium obicno igram losije nego kad nemam, evo sad nemam i igram ful opusteno i razvaljujem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

meni jucer sa t57 heavy 4-5-6k dmga.. poraz za porazom ..idem sa tigerom 2 i izgorim ko sibica sa 300dmga u t10 borbi i naravno amebe pobijede i ode x2 na drek

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

na početku je najteže a kasnije sve teže i teže....tako je govorio jedan moj profesor..

umjesto da su teška vremena iza nas izgleda teže tek dolazi u WOT-u..igrača ima dovoljno, novac dolazi u vrećama ali gra ne napreduje

nije problem izgubit niti podnijet poraz koliko je problem objasnit neobjašnjivo..iako ulazimo u sferu "the truth is out there" treba napomenut da si izravno odgovoran za ~25% partija a u ostatku si statista..

za nevjernike; postoji famozni RNG (random number generator) kad je sve moguće....direkt kill kroz prepreku, promašaj s ~50m, naciljan do kraja (sa uključenim server reticle) i nestane granata, ispodprosječni damage i ostane ~5 HP....

s druge strane KV2 "opali" onako reda radi i na ~400m oneshot...ili granata leti pod čudnim kutom i uništavaš sve redom...

(blue) papirnati tenkovi su tek priča za sebe, najnoviji izum T49...koja kupola bi izdržala silu kod ispaljivanja takvog topa? čovjek se debelo treba zamislit je li takva stvar postojala i na "plavom papiru"..!?

kad već sve ovo pišem moram malo cendrat na T30, USA TD, nikako ne ide sa njim...pomislim je li možda prerano ići na T9? iako sam valjda nakon ~5000 bitaka nešto naučio..niti stignem u akciju niti mogu doprinijet pobjedi/porazu..

tako radostan sam dao na rezanje T28 prot a sad mi žao..

možda treba čekat kraj Božićnih blagdana (škola) a možda prepustit komp mlađima

fala na čitanju i sretno tenkiranje

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

To ti sve kak te dan potrefi. Meni obicno jedan dan bude koma, znaci 38% win, tako nesto, super ukomirani timovi, ja nemam srece, nemrem pogodit i sl. A onda dode drugi dan di napravim 0 dmg razbijemo ih, napravim sta ja znam 5k dmg razbijemo ih, pogađam iz nevjerojatnih situacija i sl.

Također sam skužio da kad imam premium obicno igram losije nego kad nemam, evo sad nemam i igram ful opusteno i razvaljujem.

i ja sam primetio da kad imam premium da dobijam lošije timove,imo sam prosli mjesec prem i bas sam dosta gubio u partijama di smo ih trebali oderat ko zeceve

16 godina
World of Tanks

nije to ništa, neki dan ja na chaffe pokušavam skupit x5, pet puta popljugam naravno za redom, isfrustriran odem cjepat drva da se iskalim, kad evo moje cure sva happy, dragi ja ti pokupila xp, naravno yolo se zaletila i poginula sa chafejom na is-3 2500xp yay. naravno i ja sam bio sretan

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
bivsi branitelj kaže...

na početku je najteže a kasnije sve teže i teže....tako je govorio jedan moj profesor..

umjesto da su teška vremena iza nas izgleda teže tek dolazi u WOT-u..igrača ima dovoljno, novac dolazi u vrećama ali gra ne napreduje

nije problem izgubit niti podnijet poraz koliko je problem objasnit neobjašnjivo..iako ulazimo u sferu "the truth is out there" treba napomenut da si izravno odgovoran za ~25% partija a u ostatku si statista..

za nevjernike; postoji famozni RNG (random number generator) kad je sve moguće....direkt kill kroz prepreku, promašaj s ~50m, naciljan do kraja (sa uključenim server reticle) i nestane granata, ispodprosječni damage i ostane ~5 HP....

s druge strane KV2 "opali" onako reda radi i na ~400m oneshot...ili granata leti pod čudnim kutom i uništavaš sve redom...

(blue) papirnati tenkovi su tek priča za sebe, najnoviji izum T49...koja kupola bi izdržala silu kod ispaljivanja takvog topa? čovjek se debelo treba zamislit je li takva stvar postojala i na "plavom papiru"..!?

kad već sve ovo pišem moram malo cendrat na T30, USA TD, nikako ne ide sa njim...pomislim je li možda prerano ići na T9? iako sam valjda nakon ~5000 bitaka nešto naučio..niti stignem u akciju niti mogu doprinijet pobjedi/porazu..

T49 zbilja je postojao sa tom haubicom. No nije ispaljivala standarne HE granate, nego još jače protutenkovske navođene Shillelagh projektile.

Što se tiče T30, malo mu zadnji top je neprecizan, al nije loš, uvijek gledaj da mu sakriješ trup i da njima pokazuješ prednji dio kupole to, mantlet oko topa je izrazito dobro oklopljen i neće ga tako lako probiti, jedino još moraš čuvati onaj otvor gore na kupole gdje je commander, ali to i nemoš uvijek sakriti.

KV2 ko KV2, pogodit će sa 400m metu koju ni ne vidiš a onda iduća će napravit samo critical nekome ko ti je pred nosom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 21:55 (St0ka).
14 godina
Intel&ATI kaže...

Sve jasno kao dan. U porazenom timu samo 3 su prsli 1000dmg,ostalo AMEBE ispod 1000dmg i jos plus tome 4 koji nemaju nikakav dmg. 

13 godina
bivsi branitelj kaže...

Tacno tako, juce citav dan RNG me nije volio, prvo bounce dva puta za redom na IS3 koji je bio na 38 HP-a sa strane na 50 metara (igrao sa JP II), zatim IS7 koji je bio na 390 HP (ja bio u E75) dodjem mu sa ledja opalim, ostade na 2 HP, okrene se lik i ammo rack-a me, i jos nebrojeno situacija gdje se desi da likovi ostanu na 1,5,10 HP i nakon toga izginem, kao namjerno u tom trenutku se desi super low roll na dmg ili pen. Jednostavno nekad bude nemoguce igrati bez nerviranja, dok ipak drugi dan sam se sebi cudim kako sam uspio pogoditi iz neke nemoguce situacije i slicno. Jbg wot je to :)

14 godina
neaktivan
tadic kaže...
Intel&ATI kaže...

Sve jasno kao dan. U porazenom timu samo 3 su prsli 1000dmg,ostalo AMEBE ispod 1000dmg i jos plus tome 4 koji nemaju nikakav dmg. 

haha i onda ga pita ovaj sta koristi za pobjedu hahah,koji idiot majko mila,a ovi neznaju ni kako se puca,a ne da igraju 

13 godina
neaktivan
tadic kaže...
Ne znam je li to mene neka losa srece ulovila na zub ili se to dogodi i vama. Ne mogu pobijedit pa da ga j... Od 10 bitaka ako pobijedim dvije to je uspjeh. Scenario u 99% slucajeva 12-13 tenkova na jednoj strani ja i jos 1 na drugoj. Za 2 minute nema vise niti jednog od tih 12-13 tenkova,ali sto je zalosno to su tier 9-10 tenkovi. Ljudi su AMEBE ili koji vec klinac,da ne vrijedjam amebe to su napredniji oblik inteligencioje nego njubare u igri. Ne znam je li vama igra donosi vise gusta ili stresa dok je igrate?

Da ti budem iskren u tim situacijama kad svi odu na jednu stranu, idi i ti. Zašto bi ti poginio jer su oni glupi? J* ti se, više šanse imaš za pobjedu ako si ti kao ne-ameba zajedno s njima, pa se možda i probije ta strana, i onda flank ili cap...

Toni
15 godina
World of Tanks

kupio sam T110E5

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Super.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto kad svi cvile da i ja malo-Caernarvon taj tenk mi ubi zelju za igranjem,znam  da trebam skrivat tijelo jer je od kartona i to radim kad mi mapa dozvoli ali jednostavno sam na 36% pobjeda i dalje padam   nemre mi pomoc ni sveta voda

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 0:18 (markulj).

1 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Ponestalo mi AP granata :P

vidim da si rjesio misiju za stetu puno prije nego za kilove

nisi bezveze demiđ haj

srco1978 kaže...

kupi oba

i nikad ih nemoj prodat

tadic kaže...
Ne znam je li to mene neka losa srece ulovila na zub ili se to dogodi i vama. Ne mogu pobijedit pa da ga j... Od 10 bitaka ako pobijedim dvije to je uspjeh. Scenario u 99% slucajeva 12-13 tenkova na jednoj strani ja i jos 1 na drugoj. Za 2 minute nema vise niti jednog od tih 12-13 tenkova,ali sto je zalosno to su tier 9-10...

to ti je belova krivulja koja u ovom slucaju podrazumijeva free to play, podrzavanje starih kompjutera i kako je reko jingles: if u suck, and suck long enough, you can suck up to tier 10

kaj se cudis kad ima ljudi koji se uopce ne poboljsavaju u svom gejmpleju, na 30k partija im je i dalje k/d 0.4

a ti si sam kriv da ides sa jos samo 1 na flenk i pogines

posto se sad rade misije za dmg i kilove, a ne expe i win, svi idu u vlakicima i kempaju ko supci, od top tirova do skautova

ali da, u pravu si...nekad je odredjeni tir sa sobom povlacio i odredjeno znanje, bio si master nekog skila, zavisno od tenka koji si igrao, da ne velim da se nije dijelilo sakom i bradom expe, pare i djidje, a gold ammo je bio samo za klanske igrace a ne za random

Intel&ATI kaže...

pa zasto si lago coeku i nisi mu reko istinu:

da bolje igras wot zatooooooo jer igras na laptopu koji si dobio od wg-a za igranje wot-a i da je na njemu instaliran "special RNG"

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema mi ništa draže nego kad sa 150mm topovima pogodim skauta i sve što napravim je da mu skinem gusjenice...

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice