World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
XeeL kaže...

Mislim se o preuzimanju igre, ali ne znam isplati li se. Je li potrebno dosta rada da bi se kupio neki dobar tenk pa da sada sam balansiran sa drugim igracima ili kako to već ide? Je li ima akcije u igri? Koliko serveri imaju igrača, na koji način to funckionira?

Neka mi neki fanatik ovdje nešto kaže ako mu nije problem.

hajde da pokušamo... i potrudimo se maknuti od misli da trolaš :D

svi su tenkvi dobri, ali ovisi o tvom pristupu igri i stilu igranja kakav će dati rezultat,

igra se isplati odigrati ako uzmemo u obzir da je jako dugo u top 10 igara mmorpg žanra,

sigurno tu nije bezveze, već zato što je dobra {#}

serveri imaju cirka oko 90.000 igrača cjeli dan (ima ih dva eu1 i eu2 kod nas) 

čekanje partije je cirka oko 30 sekundi 

za sve ostalo moraš skinut igru i nagurat bar lvl5 za amo reći nešto ozbiljniju igru 

što bi trebao moći leganini kroz tjedan dana casual igre {#}

osobna ocjena moja, ako nisi igrao, isplati se jer ima puno akcije uz minimum praznog hoda {#}

Apach clan Tv @ Youtube @ Facebook !
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz imam pitanje,dali netko možda zna koliko para dode posada za st-1 na 85%?:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Pozz imam pitanje,dali netko možda zna koliko para dode posada za st-1 na 85%?:)

Kao i za svaki drugi tenk, x članova posade puta x srebra za nivo koji hoces da napredujes...msm da je pet članova po 20.000.

14 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Čekaj popuste onda ti je 100 golda 100% crew,10 000 kredita 85% crew...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
10 godina
neaktivan
World of Tanks

kad tim zaluta, sam brani bazu

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 13:39 (Apach Clan Tv).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Apach Clan Tv kaže...
XeeL kaže...

Mislim se o preuzimanju igre, ali ne znam isplati li se. Je li potrebno dosta rada da bi se kupio neki dobar tenk pa da sada sam balansiran sa drugim igracima ili kako to već ide? Je li ima akcije u igri? Koliko serveri imaju igrača, na koji način to funckionira?

Neka mi neki fanatik ovdje nešto kaže ako mu nije problem.

hajde da pokušamo... i potrudimo se maknuti od misli da trolaš :D

svi su tenkvi dobri, ali ovisi o tvom pristupu igri i stilu igranja kakav će dati rezultat,

igra se isplati odigrati ako uzmemo u obzir da je jako dugo u top 10 igara mmorpg žanra,

sigurno tu nije bezveze, već zato što je dobra {#}

serveri imaju cirka oko 90.000 igrača cjeli dan (ima ih dva eu1 i eu2 kod nas) 

čekanje partije je cirka oko 30 sekundi 

za sve ostalo moraš skinut igru i nagurat bar lvl5 za amo reći nešto ozbiljniju igru 

što bi trebao moći leganini kroz tjedan dana casual igre {#}

osobna ocjena moja, ako nisi igrao, isplati se jer ima puno akcije uz minimum praznog hoda {#}

Onda ću skinit. Fala na odgovoru.

14 godina

Nemogu više...Lud sam k'o šlapa. Jel mi može netko, molim vas, objasniti kako igrati sa ovim gov**m od tenka, ovo smeće od Leoparda PT A. Pa mene šestice buše k'o budalu. {#} Tko me natjera na ovu liniju {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
moderator
quickr kaže...

Nemogu više...Lud sam k'o šlapa. Jel mi može netko, molim vas, objasniti kako igrati sa ovim gov**m od tenka, ovo smeće od Leoparda PT A. Pa mene šestice buše k'o budalu. {#} Tko me natjera na ovu liniju {#}

Ko i sve glass canone, nemoj da te vide. Zeza ga što nema depresiju ali ima brzinu pa izleti, opali i bježi, reload je ionako 10sec. Treniraj snapshot i smooth ride da ne budeš izložen dok aimaš. Camo isto pomaže.

Ja imam 49% wr(8) :D ali mi je bio dobar, za Ace nekih 5-6k dmg uz spotting. Bolji mi je bio od Centuriona sa kojim se nikad nisam snašao iako mi je wr veći.

17 godina
neaktivan
quickr kaže...

uh i ja sam se pital isto to ko i ti.najgori tier IX medium koji sam igral,kad sam došel do desetke bila je fešta,užasno mi je bilo igrati s tim tenkom.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina

Ja se samo nadam da je vrijeda grinda do leoparda 1. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
World of Tanks

Obožavam gledat ovaj camp bush stonk play s rhm-om. vrlo napeto

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ja se samo nadam da je vrijeda grinda do leoparda 1. {#}

i ja se nadam,nisam ga kupil,u zadnje vrijeme kad izgrindam neku desetku uvijek čekam onaj top of nešto na kojem su 8-9-10 na popustu pa i tak onda kupujem.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ja ne znam kakvi to likovi igraju, kempaju na napadu, napadaju na obrani, teamshotaju jer nemam fantazija statse, blokaju namjerno... pauza da navečer možda naletim na bolje.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel netko igrao malo vise 59-16??? Odlican mi tenkic, uzeo posadu za credits na 75%, stavio rammer,vents,binocs, blizi se prvi set skillova, pa me zanima sta da stavim, na commandera ide sixth, al za ostale nisam siguran, prijedlozi???

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Trippy kaže...

Jel netko igrao malo vise 59-16??? Odlican mi tenkic, uzeo posadu za credits na 75%, stavio rammer,vents,binocs, blizi se prvi set skillova, pa me zanima sta da stavim, na commandera ide sixth, al za ostale nisam siguran, prijedlozi???

camo

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
quickr kaže...

I mene je malo iznenadio armor uzeo sam ga nakon WZ-120 win rate na 51% treba vremena da se privikneš na njega i naravno ako te team ne prati brzo te izbuše. A sve u svemu bilo je zabavno.

14 godina
World of Tanks

...object 260 - preview

...netko je u prethodnim postovima poželio vidjeti - the beast...

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 18:59 (paleopajdash).

1 0 hvala 1
16 godina
cwija kaže...
Izzy kaže...

Molio bih vas uslugu. Dakle, ako želite molio bih vas da prijavite budalu zvanu cwija. Lik je blesav, pravi se pametan i vrijeđa. Prijavio sa ga svih 10 puta za vrijeđanje i provociranje, pa ako netko hoće neka ga slobodno prijavi. I namjerno ću ga prijaviti i sutra.

Evo snimka partije ako nekog zanima.

Evo i sam sam se prijavio care nakon sto sam odgledao snimak i nakon sto me jos par ljudi nije podrzalo ovdje. Zelim ti sve najbolje u igri i jednog dana da naucis da igras i postujes druge igrace. To sto si me prijavio nije pilo vode bar koliko sam ja primijetio. Tvoje statistike ti ne bi trebale dozvoljavati da se uopste javljas povodom ovih stvari ali nema veze sloboda govora postoji svagdje. Pozdrav i hvala svima koji su me podrzali a i onima koji nisu. Ja se ne ljutim. Pusa Izzy.

A što se ti javljaš? Svaka druga ti je bila "moron". A mislim stvarno... I što se mene tiče, moje su statistike čisto OK s obzirom u kakvim "uvjetima" igram. I igram za razonodu i nastojim odigrati što bolje mogu. Drži se ti svoga XVM-a i pusti druge da igraju kako znaju i umiju.

Tek sam večeras vidio ovu poruku...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 21:13 (Izzy).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je strašno u kakve ja timove upadam!

A ovom wargamingu bi bilo hebeno vrijeme da popravi taj MM.

Upadnem u tier 10 borbu, protivnički tim 3 više desetke i to u zadnje vrijeme sve više i više!

Bojim se da bi mogao doći kraj igranja wota {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj YasenKrasen je odlična stvar, jedini mod osim Jumb0 crosshair koji sam tražio, ne sjećam se tko je napisao ime ali hvala puno.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

danas sam nakon dugo vremena obrisao sve modove jer mi se nije htjelo ulogirati na acc od esl lige

i mislim da ih neću više ni instalirati

fps mi je skočio, više ne trza uopće i najvažnije ne brinem se zbog xvma 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zamolio me djed mraz da podjelim par poklona sa articom juče...moram priznati da je svaki poklon našao svog vlasnika iz prve {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Zamolio me djed mraz da podjelim par poklona sa articom juče...moram priznati da je svaki poklon našao svog vlasnika iz prve {#}

Booo clicker, l2p, camper, n00b, booo {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
paleopajdash kaže...

...object 260 - preview

...netko je u prethodnim postovima poželio vidjeti - the beast...

Žešći OP, po svemu. 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Tenk koji se može osvojiti ovaj Božić je WZ-111, umjesto najavljivanog T34-85M.

Sa time dolaze i novi uvjeti.

Umjesto 75k expa sa svakom nacijom, sad je uvjet 150k damagea i 150 killova sa svakom nacijom, sa tier 6+ tenkovima.

Ovako na prvi pogled misija djeluje puno teža (ali ne i nemoguća) od one za T34-85M, pa i od prošlogodišnje za IS-6 i ovogodišnje za SP.

Recimo da umjesto 300-500 bitaka koliko mislim da je trebalo za T34-85M, sada treba oko 1k bitaka, pogotovo zbog killova. Damage je lakše skupiti sa tier 10 tenkovima, dok su killovi gotovo isti na svim tierevima (tier 5 i niži se ne računaju).

Prednost ove misije je što premium ne treba, ali će olakšati nekima koji imaju problema sa kreditima.

Ja osobno ću kao i prošle godine pokušati obaviti ovu misiju. Sviđa mi se što se neću živcirati ako budem imao dobru bitku a izgubim jer pobjeda nema nikakvog utjecaja (gleda se samo damage i killovi, a ne EXP).

Edit: Sad malo gledam karakteristike WZ-111, tj. usporedbu sa IS-6 i 112. Ako dobro vidim manje više su slični.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 13:57 (Kuschnyer).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Obožavam gledat ovaj camp bush stonk play s rhm-om. vrlo napeto

tako ti je to kad su kokice prave {#}

16 godina
neaktivan

novogodišnja WZ-111 misija (ne t-34-85m)

http://imgur.com/a/mtXvA#BHpYO7I

popust na pretreniranje posade dolazi prije tj. prestaje taman kada počne popust na cijenu tenkova...koji smradovi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 12:20 (Voltron).
11 godina
World of Tanks

Dakle misija opet neće biti završena sa moje strane. Previše je to igre u blagdansko vrijeme. Meh.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
malina22 kaže...

Ono zbog čega ja najviše rageam na arty je to kaj si napravio 8k damagea, izownao 8 igrača, a cijelo vrijeme jednom rukom kopaš nos i između reloada gledaš malo šta ima novog na Bugu...-.-

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
11 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice