World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Đaba ovom E75 tolki armor kad apsolutno bilo ke pena komandersku kupolicu... fantazija tenk stvarno al ovo mi toliko diže živac da, ono, ne znam.

Kupio i Crusadera, na putu za Cromwell. Sviđa mi se tenkić, predobar za flank. Zasad samo gusjenice uzete.

Toni
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa sto bi rekli u onoj pjesmi ... You know what to do with that big fat butt; Wiggle, wiggle, wiggle; Wiggle, wiggle, wiggle ... i onda ce te teze pogoditi u kupolu.

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Đaba ovom E75 tolki armor kad apsolutno bilo ke pena komandersku kupolicu... fantazija tenk stvarno al ovo mi toliko diže živac da, ono, ne znam.

Kupio i Crusadera, na putu za Cromwell. Sviđa mi se tenkić, predobar za flank. Zasad samo gusjenice uzete.

Onda ti neznas igrati s tim tenkom ja sam ga prodao prosli tjedan nakon 2200 borbi trebali mi novci.A sad samo automate igram za mene su oni svi OP

11 godina
rapture686 kaže...

A što reći onda na E5 s onim tumorom na kupoli {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

Koji tenk, pardon perilica... ima čak i 6th sense perk {#} (prva specifikacija s desne strane u opisu)

http://www.elipso.hr/bijela-tehnika/perilice-rublja/WHIRLPOOL-AWS61212/

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:26 (Ziga).

7 0 hvala 1
15 godina
Entry Point kaže...
rapture686 kaže...

A što reći onda na E5 s onim tumorom na kupoli {#}

E5 bar ima neki oklop, šta reči za Type 61 koji isti ima tumor ali 0 oklopa.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav svima, evo nadam se da mod neće brisati opet!

Apach clan Tv @ Youtube @ Facebook !

0 0 hvala 0
14 godina
Apach Clan Tv kaže...

pozdrav svima, evo nadam se da mod neće brisati opet!

Prije dvije stranice je netko zakačio misije i popuste za 12 mjesec {#}

Dobro nam došao, btw {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
10 godina
neaktivan

jedan od najefikasnijih non-premium farm tenkova u igri je cromwell.

najbolja zamjena za hellcat tank nakon nerfa, uspjeli smo s njim napravit jako dobre gameplay-ove (ne smijem linkat zbog reklama itd kaže mod {#})

redovito ace tanker upada, i prosiječnom igraču podiže wn8 kao i win ratio, sretno s njim {#}

Apach clan Tv @ Youtube @ Facebook !
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva sa Cometom danas :)

Na pocetku sam mislio gotovo izgubljena partija....

9 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Cromwell je odličan tenk,ali jako loš top ima,pa to ide svuda...po meni za farmat kredite i WN8 trenutno T37 nr.1! 

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Cromwell je odličan tenk,ali jako loš top ima,pa to ide svuda...po meni za farmat kredite i WN8 trenutno T37 nr.1! 

M41 Walker Bulldog je meni mnogo bolji od t37{#}

15 godina
game789 kaže...

kako podignuti win rate bar na malo više?!?! zadnjih tisuću brobi doslovno se nisam makao sa nule !?!?! koliko pobjeda toliko poraza :/

nauci vise o gejmpleju, igraj omiljene tenkove ili OP tenkove-o tome sam barem 20 puta dosad tipkao koji su po tirovima

game789 kaže...

eh da, pa nisam bas toliko poludio da sam ovisan o igri :) :P

Del_Boy97 kaže...
game789 kaže...

to je pretesko, ne zele oni nekakve noob-ove sa 51% WR u svom platoonu :/

inace trenutno igram kv4 i super pershing, a trazim nekoga sa foruma tko je zeljan igrati platoon kada sam online te mozda za ovu misiju "t-34" za 12 mj.

btw ako netko zeli platoon, neloš igrac, nek se javi u inbox,

imam i ja kv 4 i per$ina, al ih slabo igram

al neka, imam i hrpu prem t8 sa limited MM i t8 svih boja i oblika pa te mogu popratit

kasno navecer do rano ujutro budem u garazi

vidjeces svjetlo napaljeno {#} u ocekivanju zenskih posada

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Apach Clan Tv kaže...

jedan od najefikasnijih non-premium farm tenkova u igri je cromwell.

najbolja zamjena za hellcat tank nakon nerfa, uspjeli smo s njim napravit jako dobre gameplay-ove (ne smijem linkat zbog reklama itd kaže mod {#})

redovito ace tanker upada, i prosiječnom igraču podiže wn8 kao i win ratio, sretno s njim {#}

ja sam jednom izjavio da je najbolji tenk u igri Jg panter sa dugim 8.8

i dalje stojim iza toga, makar mu t20 puse za ledja

za trening posada, za skupljanje kredita, cak i bez premiuma, jg panter je zvijer, posebno kad se spimpa oprema, posada da ima perk sa perilice {#} i camo, uz binos i dobar paintjob i deri mi$ko - za one koji imaju prem ili su stedili pa pametno kupili, premium comnsumablesi i hrana isto cine cuda, 10k za hranu po partiji sa popustom, a moze se napravit puno vise, makar se to isplati samo u prem tenku viseg tira il ak se radi neki hardkor grind necega pa ajde, potrosit milju na 100 komada hrane nije puno, pogotovo kaj se sad u misijama dijeli sakom i kapom

a i djelice golde za bozic, tak da si svako moze upiknut bar t5 prem tonk u pola cijene da ne kuka da nema

mislim da su tir 6 i 7 najbolji za takav nekakav grind para, uz tenkove koji imaju top koji moze penat t9

njemacki 8.8 L71, francuski dca 45 90mm, kinez 100mm, itd.

14 godina
neaktivan
began kaže...
Thoroughbred kaže...

Nisam još došao do njega...tj. istražio sam ga ali nisam kupio.

Nego mene zanimaju ovi drkaroši šta lupaju minuse na ono što sam rekao za cromwella i T37,šta cromwell vama ima dobar top? Top je apsolutna katastrofa i totalno je tenk unakažen zbog istog,tenk je okretan,brz i ima odličnu depresiju,i onda te iznevjeri top u 80% slučajeva.U potpunosti ne dozvoljava agresivnu igru a pogotov peek & shoot,jako je neprecizan i aim time jednostavno prevelik.Što je najgore,nema stabilizatora...već EGDL koji je potpuno beskoristan na mediumima.

Imao sam taj tenk daaavno,kad sam tek počeo igrat,pa sam ga rebought-ao zbog kampanje,totalno sam se razočarao.

T37 je trenutno najmoćnija pila u tier 6.

A NK Rijeka najbolji HR klub!{#}

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 21:02 (Thoroughbred).
11 godina
World of Tanks

Baš sam danas razmišljao dali da kupim T37, jer ga imam kompletnog istraženog. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedne sa bulldogom,1709 Base exp{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ED63 kaže...
game789 kaže...

kako podignuti win rate bar na malo više?!?! zadnjih tisuću brobi doslovno se nisam makao sa nule !?!?! koliko pobjeda toliko poraza

nauci vise o gejmpleju, igraj omiljene tenkove ili OP tenkove-o tome sam barem 20 puta dosad tipkao 

Da, slazem se, imao sam tenkova koji su mi odlicno sjeli i koje sam brzo izgrindao, ali nikada nisam s njima nastavio dalje igrati kad sam ih istrazio, vec bi ih odmah prodavao i kupovao veci tier, tako sam radio i radim i sada, jbg mozda je to i greska

17 godina
Thoroughbred kaže...
began kaže...
Thoroughbred kaže...

Nisam još došao do njega...tj. istražio sam ga ali nisam kupio.

Nego mene zanimaju ovi drkaroši šta lupaju minuse na ono što sam rekao za cromwella i T37,šta cromwell vama ima dobar top? Top je apsolutna katastrofa i totalno je tenk unakažen zbog istog,tenk je okretan,brz i ima odličnu depresiju,i onda te iznevjeri top u 80% slučajeva.U potpunosti ne dozvoljava agresivnu igru a pogotov peek & shoot,jako je neprecizan i aim time jednostavno prevelik.Što je najgore,nema stabilizatora...već EGDL koji je potpuno beskoristan na mediumima.

Potpuno se slažem, i ja sam se razočarao u Cromwella zbog topa, predugo cilja, nema snapshota, uništava potencijal tenka koji bi mogao imat zbog okretnosti, brzine i depresije kako si i rekao, naravno da se može i ovako igrat s njim, al nije ni blizu toliko dobar kao što ga većina veliča, a kamoli tu na forumu gdje je Cromwell smatran "God tier" tenkom i borderline OP... na forumu se ljudi drže popularnih mišljenja i jbg...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve mi se više sviđa ovaj Crusader, tj. stil igre. Flank i prc prc sa strane {#}

Što se tiče E75, ne kažem da je loš tenk, zato sam i naglasio predobar inače, i wigglam ja ali kad me pogode, naživcira me, to je poanta posta {#}Šta odma ne znaš igrat, pa kako da ju sakrijem osim ako ne scrape-am desnu stranu hah.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

fenomenalni trio, dosta za danas

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1375371#self

Prva partija sa drugim topom {#}

Sad tek vidim da je to skoro identičan top kao na AT2. Obožavam taj top, i sad još kad je na brzom i okretnom tenku... uh

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 3:27 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...
ED63 kaže...
game789 kaže...

kako podignuti win rate bar na malo više?!?! zadnjih tisuću brobi doslovno se nisam makao sa nule !?!?! koliko pobjeda toliko poraza

nauci vise o gejmpleju, igraj omiljene tenkove ili OP tenkove-o tome sam barem 20 puta dosad tipkao 

Da, slazem se, imao sam tenkova koji su mi odlicno sjeli i koje sam brzo izgrindao, ali nikada nisam s njima nastavio dalje igrati kad sam ih istrazio, vec bi ih odmah prodavao i kupovao veci tier, tako sam radio i radim i sada, jbg mozda je to i greska

da to ti je greska, jer grajndas prema tX i nikad ne osjetis neki tenk kad je elitan sa dobrom posadom i opremom kakav gust moze bit

ja se uvijek iznova vracam na t20, sad ga valjda cetvrti put imam sa cetvrtom posadom

t-28 isto tak, predobar tenk

nekad mi je bio omiljeni vk3001H dok ga nisu unakazili, e to je bio ne borderline OP nego totalno op tenk u pravom smislu rijeci-brz, okretan, imao je kratki 8.8 i dugi 7.5 pa ti biraj kaj ti vise lezi, jedino je bio kutijast, al je brzina to anulirala

ja si svaki tenk koji mi se dopadne po stilu ostavim za gust, u fullu, i ak imam ekstra posade jednu dobru si ostavim-najbolja ide dalje po tirovima, a ak je tenk ok onda i posada se brzo dize od puno expa i cestog igranja pa bude stronk {#}

Unimatrix 007 kaže...
Thoroughbred kaže...
began kaže...
Thoroughbred kaže...

Potpuno se slažem, i ja sam se razočarao u Cromwella zbog topa, predugo cilja, nema snapshota, uništava potencijal tenka koji bi mogao imat zbog okretnosti, brzine i depresije kako si i rekao, naravno da se može i ovako igrat s njim, al nije ni blizu toliko dobar kao što ga većina veliča, a kamoli tu na forumu gdje je Cromwell smatran "God tier" tenkom i borderline OP... na forumu se ljudi drže popularnih mišljenja i jbg...

na cromwellu egld totalno nema smisla, bolji je ucinak kombinacija snapshot + vent + bia ak imas takvu posadu

da moze mountat vertikal bio bi dobar ko i sad uz dodatak da moze bit jednako precizan skoro u punoj brzini

to bi totalno narusilo gejmplej i bio bi u rukama igraca tipa Raven prejak za opcu populaciju (deduu ne racunam, on i sa amx-40 pwna {#})

zato koristis VRIJEME umjesto gld i CEKAS da top nanisani

je, istina je da je top jedan od "funkiest" topova u igri i ode granata u p-m. ak nije skroz nanisanjen, a i kad je nanisanjen cesto dinga vece tirove

al nize tirove i slabije oklope pojede dok se uopce okrenu kupolom tj. dok siemke skuze da ih neko gadja

imao sam opake partije u njemu, narocito je dobar za circle of death oko hvya

uzmi vent, optiku i binos i rokaj {#}

posebna oprema za njega je jos efikasnija : koristeci A i D, a posebno S tipku u nekim situacijama moci ces nekom doc s boka ili zguza i rjesit ga prije nego se okrenen

cromieva brzina je varljiva jer te lako odvede u brzu smrt

to je nesto kao batman, tenk za ciscenje i endgame kad se moze biti i nesto agresivniji, u pocetku eventualno spot, mid court scouting ili bush spotting (ahhhh that Taz {#}), uz podrsku sa druge linije, a tek kasnije ic napred

nikad ne ic previse napred, sam na flank, jurit spotat a pola tima je afk u spawnu, igrati pametno i koristiti lemmings-addaptive gameplay {#}

p.s. ak ikad naprave verziju cromwella u usa redovima, i moze ic vertikal gore - shut up and take my money {#}

14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina

Big deal, ljudi moraju od nečeg živjeti, serveri troše struju, djeca jedu čokolino...

11 godina

Zašto? Ja ne vidim problem. Ako si kupio tenk kroz premium shop, nema problema. Ako si ga dobio kao nagradu/poklon, dobivaš kredite.

Samomrzeći hrvat
14 godina

kako igrati ovaj leopard PT A?!? {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
Entry Point kaže...

Zašto? Ja ne vidim problem. Ako si kupio tenk kroz premium shop, nema problema. Ako si ga dobio kao nagradu/poklon, dobivaš kredite.

Pa tko je toliko glup da si isti tenk kupi 2 put? Do sad su se lijepo dobivali goldi kad su djelili neke low tier tenkove, ako si ga već imao u garaži, a sad ćeš dobit qurac. I dalje ne vidiš problem?

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
moderator
World of Tanks

Ne samo da je problem u dijeljenju jeftinijih tenkova, već i u kompenzaciji kad se odrađuju misije za premium tenkove (koji su već u garaži).

Meni ne pada na pamet odrađivati dugotrajne misije ako ne misle dati gold kao kompenzaciju (npr za tog, dickera, IS6, SP).

6 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice