- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kako uopće mežaš gledat u to sve, pa imaš valjda instaliran svaki mod koji postoji. I ovaj weakspot highlight mod naginje na cheat da ti budem iskren.
ne naginje nego je čisti cheat
A jedno pitanje za vas koji koristite sve te modove. Ima koji mod koji bi samo imao onu nekakvu ljestvicu igrača i malo više statistika, a da bude bez svih ovih ostalih šarenih dijelova?
Stronk pluton?
Account suspended na 24 sata bez ikakvog razloga. gg WG, je*beno vam radi sustav.
Account suspended na 24 sata bez ikakvog razloga. gg WG, je*beno vam radi sustav.
Jesi dobio šta na mail? Ja također zaradio i game ban 24h te 5 dana chat bana, ali reko bih opravdano. Prijavljivali me za "unfair plane" kad nisam htio da igram sa debilima pa onda ladno odem i parkiram E100 u vodu. A chat ban mi je apsolutno opravdan, ali ne mogu ja da ne kažem moronima šta mislim o njihovoj igri.
Jesi dobio šta na mail? Ja također zaradio i game ban 24h te 5 dana chat bana, ali reko bih opravdano. Prijavljivali me za "unfair plane" kad nisam htio da igram sa debilima pa onda ladno odem i parkiram E100 u vodu. A chat ban mi je apsolutno opravdan, ali ne mogu ja da ne kažem moronima šta mislim o njihovoj igri.
Ništa nisam dobio na mail. Poslao sam ticket supportu. Ništa nisam napravio, niti team damage/kill, nisam se utapljao, ništa. Ne kužim.
Ah je, mail je u spamu. Jako opširan u p.m.

lol, vidiš, em gubimo, em dobim ban.
Je*beni rusi. Botovi na sve strane, a igrače koji igraju, i troše na njihove premium accounte baniraju. Ruska logika.
Ništa nisam dobio na mail. Poslao sam ticket supportu. Ništa nisam napravio, niti team damage/kill, nisam se utapljao, ništa. Ne kužim.
Ah je, mail je u spamu. Jako opširan u p.m.
Očito si skupio dovoljno reporta u zadnje vrijeme. Također ti govorim iz iskustva da će te support od*ebat na fin način. Tak da, ak nemaš backup account do sutra ništa od tenkića. Srećom pa jutros odradio x5 za ono što grindam.
Očito si skupio dovoljno reporta u zadnje vrijeme. Također ti govorim iz iskustva da će te support od*ebat na fin način. Tak da, ak nemaš backup account do sutra ništa od tenkića. Srećom pa jutros odradio x5 za ono što grindam.
Ah, nema veze, working as intended.
Živjeli botovi i ruska logika
Ah, nema veze, working as intended.
Živjeli botovi i ruska logika
Bitno da se pare sljevaju u WG. Eno vidi post na FTR, lik nije igro mjesecima uopće, i stiglo mu na mail personalizirane misije, ak se vrati igri (znači samo da napravi login), dobije Dicker Maxa, 7 dana premiuma + nekoliko misija di može zaraditi pare i opremu.
Dal se može negdje skinuti samo res file iz igre ne res mod nego baš res file , skinuo sam neki mod i sad mi igra dosta laga.
danas treba 5 killeva i preživjela i ja sa t18 napravim 4 i ukradu mi zadnji kill i hebiga
a nisu im neke nagrade za to
Ne znam kakve su danas nagrade
Nagrade su nikakve doslovce, dogtag i još mi je spomenuo neki k*ac, a tek nakon tog ideš u konkurenciju za fury prem tenk na kraju dana ako imaš najviše XPa.
S obzirom da su digli zahtjeve, očito je da su u prva dva dana opet ostali bez onog što dijele. Xbox serveri su proveli više offline nego on.
Najviše se isplati isprobati WoWs, igra ima potencijala, sviđa mi se za sada. Nakon faila koji su bili avioni, brodovi bi mogli biti opet uspješni.
Hostese, skoro nula. Prosjek popravlja jedino Antonia, kako izgledom tako i ponašanjem.
5 kilova i prezivis-dobijes neku ogrlicu glupu
moras bit medu prva 3(ili 5) po iskustvu danas i dobijes fury,premium i jos nesto(gold mozda)
btw sta se mogo igrat wows? ja ga nisam naso nigdje
Pa iza kulisa je bilo. Ako si primjetio onaj prostor do onih stalaka sa ipadovima za blitz koji je zakriven. Pokraj reda je bio monitor na kojem su vrtjeli trailer. Problem je naravno što se dugo čeka, al kažem vrednije je nego za tenkove.
wows si mogao igrati iza onih zastora iza, meni se igra sviđa i ima potencijala samo mi se čini kompliciranija nego wot
kad su ono najavili da ce vk 4502b postat premium
jel se zna mozda datum izlaska wows-a?
Kupio Chaffee-a pred malo,šta sam ja propuštao svo ovo vrijeme
Nešto damage-a,poneki kill,scout medalja,patrol duty medalja...vrh scout!
http://wotreplays.com/site/1337017#malinovka-smellsliketeenspirit-m24_chaffee
A gle ove rajčice,bacite oko na dmg koji su napravili...
http://wotreplays.com/site/1338101#team
Gledam prvi post igra je imala 1.8 GB a sad 16 GB LOL.
Kod mene 25.5 GB, bez replaya
Kod mene 25.5 GB, bez replaya
Da ti nisu ostali updatei u "Update" folderu? Ak jesu moš to brisat ne treba ti. Ili modovi od starih patcheva.