World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Vikend miriši na dobro{#}

20/27 100% solo

http://i.imgur.com/25JtFXA.jpg

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 0:21 (Thoroughbred).

4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sa stock topom.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 11:34 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Kako uopće mežaš gledat u to sve, pa imaš  valjda instaliran svaki mod koji postoji. I ovaj weakspot highlight mod naginje na cheat da ti budem iskren.

ne naginje nego je čisti cheat

A jedno pitanje za vas koji koristite sve te modove. Ima koji mod koji bi samo imao onu nekakvu ljestvicu igrača i malo više statistika, a da bude bez svih ovih ostalih šarenih dijelova?

11 godina
Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Account suspended na 24 sata bez ikakvog razloga. gg WG, je*beno vam radi sustav. 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 12:33 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Account suspended na 24 sata bez ikakvog razloga. gg WG, je*beno vam radi sustav. 

Jesi dobio šta na mail? Ja također zaradio i game ban 24h te 5 dana chat bana, ali reko bih opravdano. Prijavljivali me za "unfair plane" kad nisam htio da igram sa debilima pa onda ladno odem i parkiram E100 u vodu. A chat ban mi je apsolutno opravdan, ali ne mogu ja da ne kažem moronima šta mislim o njihovoj igri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 12:41 (St0ka).
11 godina
St0ka kaže...

Jesi dobio šta na mail? Ja također zaradio i game ban 24h te 5 dana chat bana, ali reko bih opravdano. Prijavljivali me za "unfair plane" kad nisam htio da igram sa debilima pa onda ladno odem i parkiram E100 u vodu. A chat ban mi je apsolutno opravdan, ali ne mogu ja da ne kažem moronima šta mislim o njihovoj igri.

Ništa nisam dobio na mail. Poslao sam ticket supportu. Ništa nisam napravio, niti team damage/kill, nisam se utapljao, ništa. Ne kužim.

Ah je, mail je u spamu. Jako opširan u p.m.

Dear Player,

This is an automated e-mail to inform you that an account suspension will be applied to your account for the amount of 1 day. The action was taken after analysis of our in-game report system.
To avoid future action against your account, please familiarize yourself with our game rules: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
Please note that these rules apply to all our games and that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. The above action is applied immediately.
We are sorry that we had to take such action, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.
Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 12:45 (Entry Point).
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Ništa nisam dobio na mail. Poslao sam ticket supportu. Ništa nisam napravio, niti team damage/kill, nisam se utapljao, ništa. Ne kužim.
pa ti igraj i dalje s menom platoon{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
11 godina
jura kaže...
pa ti igraj i dalje s menom platoon{#}

lol, vidiš, em gubimo, em dobim ban. {#}

Je*beni rusi. Botovi na sve strane, a igrače koji igraju, i troše na njihove premium accounte baniraju. Ruska logika.

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...
St0ka kaže...

Ah je, mail je u spamu. Jako opširan u p.m.

Dear Player,

This is an automated e-mail to inform you that an account suspension will be applied to your account for the amount of 1 day. The action was taken after analysis of our in-game report system.
To avoid future action against your account, please familiarize yourself with our game rules: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
Please note that these rules apply to all our games and that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. The above action is applied immediately.
We are sorry that we had to take such action, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.

Očito si skupio dovoljno reporta u zadnje vrijeme. Također ti govorim iz iskustva da će te support od*ebat na fin način. Tak da, ak nemaš backup account do sutra ništa od tenkića. Srećom pa jutros odradio x5 za ono što grindam.

11 godina
St0ka kaže...

Očito si skupio dovoljno reporta u zadnje vrijeme. Također ti govorim iz iskustva da će te support od*ebat na fin način. Tak da, ak nemaš backup account do sutra ništa od tenkića. Srećom pa jutros odradio x5 za ono što grindam.

Ah, nema veze, working as intended.

Živjeli botovi i ruska logika {#} 

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...
St0ka kaže...

Ah, nema veze, working as intended.

Živjeli botovi i ruska logika {#} 

Bitno da se pare sljevaju u WG. Eno vidi post na FTR, lik nije igro mjesecima uopće, i stiglo mu na mail personalizirane misije, ak se vrati igri (znači samo da napravi login), dobije Dicker Maxa, 7 dana premiuma + nekoliko misija di može zaraditi pare i opremu.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal se može negdje skinuti samo res file iz igre ne res mod nego baš res file , skinuo sam neki mod i sad mi igra dosta laga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

danas treba 5 killeva i preživjela i ja sa t18 napravim 4 i ukradu mi zadnji kill i hebiga

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

a nisu im neke nagrade za to

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 17:31 (stipee98).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ne znam kakve su danas nagrade

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nagrade su nikakve doslovce, dogtag i još mi je spomenuo neki k*ac, a tek nakon tog ideš u konkurenciju za fury prem tenk na kraju dana ako imaš najviše XPa.

S obzirom da su digli zahtjeve, očito je da su u prva dva dana opet ostali bez onog što dijele. Xbox serveri su proveli više offline nego on. 

Najviše se isplati isprobati WoWs, igra ima potencijala, sviđa mi se za sada. Nakon faila koji su bili avioni, brodovi bi mogli biti opet uspješni.

Hostese, skoro nula. Prosjek popravlja jedino Antonia, kako izgledom tako i ponašanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

5 kilova i prezivis-dobijes neku ogrlicu glupu
moras bit medu prva 3(ili 5) po iskustvu danas i dobijes fury,premium i jos nesto(gold mozda) 
btw sta se mogo igrat wows? ja ga nisam naso nigdje 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 18:40 (stipee98).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pa iza kulisa je bilo. Ako si primjetio onaj prostor do onih stalaka sa ipadovima za blitz koji je zakriven. Pokraj reda je bio monitor na kojem su vrtjeli trailer. Problem je naravno što se dugo čeka, al kažem vrednije je nego za tenkove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

wows si mogao igrati iza onih zastora iza, meni se igra sviđa i ima potencijala samo mi se čini kompliciranija nego wot

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

kad su ono najavili da ce vk 4502b postat premium

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se zna mozda datum izlaska wows-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio Chaffee-a pred malo,šta sam ja propuštao svo ovo vrijeme{#}

Nešto damage-a,poneki kill,scout medalja,patrol duty medalja...vrh scout!

http://wotreplays.com/site/1337017#malinovka-smellsliketeenspirit-m24_chaffee

A gle ove rajčice,bacite oko na dmg koji su napravili...{#}

http://wotreplays.com/site/1338101#team

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 0:21 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mislim da sam srusio cak i rekord po zaradi ali uglavnom odlicna povratnicka partija {#}

3 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Vratim se u garažu, kad ono novi paint job. Nemam pojma jel bug ili šta, samo na Ru251.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajd nije bila prva za x5, inače bih si uši odgrizao

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Gledam prvi post igra je imala 1.8 GB a sad 16 GB LOL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...

Kod mene 25.5 GB, bez replaya

15 godina
Ziga kaže...
hummer0 kaže...

Kod mene 25.5 GB, bez replaya

Da ti nisu ostali updatei u "Update" folderu? Ak jesu moš to brisat ne treba ti. Ili modovi od starih patcheva.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice