World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Mene je ona misija za type 62 izmorila i psihički i fizički tako da mi pauza od wota traje dva tjedna bar,sad igram Wasteland2 i punim baterije za wot ali to neće biti brzo koliko
vidim.
12 godina
World of Tanks

Meni je isto dojadio maksimalno. Odigram samo misiju za 5 pobjeda, a i to se prisilim... platune ili stronkholde mi se isto ne da. Mislim da ću ga stavit na dužu pauzu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo me natrag nakon 4 mjeseca pauze!{#} Hoću uzeti Tog II.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Izzy kaže...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od boljih sa kv-2,moglo je biti i bolje samo da sam imao bolje saveznike{#}

Jedna od boljih sa kv-2,moglo je i bolje,samo da sam imao bolje saveznike Jedna od boljih sa kv-2,moglo je i bolje,samo da sam imao bolje saveznike
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 15:51 (Ferrarista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

KV-2 je zivotinja sa stim topom... Od kad sam si uzeo Premium i kupolu T32 se pegla. Odlican tenk kad ga postavis hull down.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi koji je kur*c sa ovim serverima tako jebe*o laggaju da se nemoze igrat izvirim metar lagg me povuce jos 2 kreteni placamo igru vise nego ijednu a nisu u stanju ni normalne servere pokrenut ko kakvi amateri nekad je bilo extra sad kako su nesto mjenjali nema dana da nema laggova {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon

6 1 hvala 0
11 godina
World of Tanks

2 bitke sa is-3 danas 2 Ace tankera {#}

Ali općenito je loše. Ne mogu 2 zaredom dobiti.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

2 bitke sa is-3 danas 2 Ace tankera {#}

Ali općenito je loše. Ne mogu 2 zaredom dobiti.

Šta dvije? Ne mogu jednu dobit kolko je idiota...

14 godina
began kaže...

Ljudi koji je kur*c sa ovim serverima tako jebe*o laggaju da se nemoze igrat izvirim metar lagg me povuce jos 2 kreteni placamo igru vise nego ijednu a nisu u stanju ni normalne servere pokrenut ko kakvi amateri nekad je bilo extra sad kako su nesto mjenjali nema dana da nema laggova {#}

Meni je ping 20-30, zna ponekad skočit na 50 al to je to, nema nikakvog lagg-a, tako da je najvjerojatnije do tebe, tj. tvojeg provider-a. Ja sam na T-mobile-u btw....

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
Stolnik kaže...
began kaže...

Meni je ping 20-30, zna ponekad skočit na 50 al to je to, nema nikakvog lagg-a, tako da je najvjerojatnije do tebe, tj. tvojeg provider-a. Ja sam na T-mobile-u btw....

Nebi reko, takoder mi se zna dogodit da mi pocne lagg udarat a meni ping 30-40ms... serveri im znaju zastekati gadno ponekad.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da će mi vk 45.02b bit novi rekorder po niskom postotku pobjeda 

za sad 28%, tenk je prespor da bi mogo nešto napravit a oklop više ništa ne znači u igri

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
never kaže...

za sad 28%, tenk je prespor da bi mogo nešto napravit a oklop više ništa ne znači u igri

Tenk je malo tromiji ali overall je op ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 20:09 (someguy).
13 godina
neaktivan
never kaže...

ja sam ga vozio oko 450 bitaka i na kraju imam 44% win a vozio sam ga prije par mjeseci....istina spor dosadan tenk još ima ovu stražnju kupolu dobar je za side srcap i to je sve...nedavno sam ga probao s novim prednjim oklopom ali nije mi neki doživljaj bio tako da sam ga ostavio da skuplja prašinu u garaži....{#}

Team32Ipe77
17 godina
Ipe77 kaže...

ja sam ga vozio oko 450 bitaka i na kraju imam 44% win a vozio sam ga prije par mjeseci....istina spor dosadan tenk još ima ovu stražnju kupolu dobar je za side srcap i to je sve...nedavno sam ga probao s novim prednjim oklopom ali nije mi neki doživljaj bio tako da sam ga ostavio da skuplja prašinu u garaži....{#}

Kod mene 416 bitaka i 44% Win... da sje*ano je s njime igrati vrlo, npr s VK4502A sam imao 57% Win Ratio

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Onda vam je bolje i ne ici na Mausa, jer ocito ili neznate igrat s njim ili vas bas neide, meni je s njim grindanje Mausa bilo stvarno zabavno i lako, uzivao sam..

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa nije da mi se maus igra ali moram skupit sve {#}

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Imam Mausa u garaži već ohoho dugo...no on danas nije više kao što je nekad bio.... ove nove 10tice buše ga kao sir...

0 0 hvala 0
13 godina
Izzy kaže...

Jasno ti je da od 24 dana koje su dali za TOG smiješ pauzirati samo 9 dana?

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Imam Mausa u garaži već ohoho dugo...no on danas nije više kao što je nekad bio.... ove nove 10tice buše ga kao sir...

Po mojem misljenju Maus bi sprijeda trebao imati barem 250+mm hull armora...Takav tenk bi pravilno nagnut, sprijeda trebao biti neprobojan, cak i za gold shellove...Pa nek ga onda flankaju koliko hoce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 23:02 (Bado).
15 godina
djorg kaže...
Meni je cromwell najbolji tier 6 medium :)

i meni, nakon sto su umirovili mog omiljenog stronk 3001H t6 mediuma

samo uzmi binos na njega i ne nikad u prve redove, velika brzina daje ti krilaaaaaa {#}

i onda popijes 2-3 suta i ajmo razmisljat sto smo napravili krivo

inace sam ga ja vozio ko skauta, jos je u garazi, 6th i camo cine cuda, u malo grmlja {#}

Mauro kaže...
Entry Point kaže...
p.s. Superheavy spalliner se pokazao učinkovitim na e-75 i e-100. Zasad.

Ja na E-75 imam vent, rammer i GLD. I jos BIA, sve da bi poboljsao reload i handling topa :)

Inace me poprilicno zacudilo kako E-75 sasvim dobro zaradjuje s obzirom da je Tier9. Treba biti jako losa partija (poraz sa malo damage done i  sl.) da bi izgubio novce na premium accountu.

Vjerovatno zato je ima jako dobar omjer cijena granate/damage. S druge strane E-50 ima puno losiji omjer i kod dobre partije ne zaradi nesto znacajnije, a kod lose moze finih kredita izgubiti.

I WT pz4 kao Tier9 isto rijetko gubi lovu i kod dobrih partija moze pristojno zaraditi (opet dobar omjer cijena/damage granate).

nije mi jasno zasto imas gld a ne vertikal, ili oboje uz vent

a e-75 ti je bio 15 dana top of the tree sa 30% vecom zaradom i zato nisi iso u minus sa njim {#}

Horatio_Hornblower kaže...

Zašto amx 38 od 10 partija u 9 završi sa tier 5 protivnicima i to ne da ih ima samo par nego često se dogodi da smo ja i jos jedan tier 3 par tier 4 i ostalo 5.. A ja ne mogu s onim topom probit ni tier 2 a kamoli sto drugo katastrofa... A izgleda da mi se sprema samo jos gore jer nakon ovog dolazi patka od tenka amx 40 tkz trojanac koji je light tenk a ne moze preko 15 km/h :/

zato jer je light, i ima isti MM ko npr. pzr 1C, +2

a amx 40 je boozja kazna i kusnja developera da te testiraju jel zavredjujes vozit bolid elc posle

SimeKZ kaže...
Koji je tenk obako dobar coin maker? Zapeo na 120k i. Ejde gore niti dolje...

probaj rasprodat sve kaj ti netreba od modula u depou, i one premium consumables sto se dobijaju stalno...

koji tir i tip vozila imas otkljucano, kaj imas u garazi, kaj preferiras igrat?

najvise zaradis u prosjeku sa tirom 5-6, jer imaju male popravke, idu i protiv t8, i mogu dobro zaradit

meni je npr. jg panter sa 8.8. topom bio opako dobar za pare, makar ga nisam koristio za to jer sam imao prem tenkove otprije

Spiridon kaže...

Koje vještine da stavim na posadu T1 Heavy?

Comander ne vrijedi 6th sense kad će to u patchu automatski staviti vezisti?

Da stavim svima repair?

stavi guneru snapshot obavezno, posebno jer su 2 gunera, i nece bit tolko bitan gubitak kolko je dobitak na preciznosti

ja osobno stavljam comanderu i radisti skilove za view range svugdje

Entry Point kaže...

Kažu da će možda 6th biti stavljen po defaultu, a ne kao skill/perk.

ma 6th ce imat radista cim dodje do 100% osnovnog skila, tj. onaj clan posade koji bude jos i vezista ak nema dediciranog- comander ili loader najcesce

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
ED63 kaže...

Spiridon kaže...

Koje vještine da stavim na posadu T1 Heavy?

Comander ne vrijedi 6th sense kad će to u patchu automatski staviti vezisti?

Da stavim svima repair?

stavi guneru snapshot obavezno, posebno jer su 2 gunera, i nece bit tolko bitan gubitak kolko je dobitak na preciznosti

ja osobno stavljam comanderu i radisti skilove za view range svugdje

Ebga već sam svima stavio repair koliko se sjećam...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
began kaže...

Problem nije u pingu imam 20do80 ovisi ali onaj laggometar je ko blesav samo treperi provider je telemach!

17 godina
pa ping oznacava lag
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma valjda ce se popravit jer sam cuo da su premjestili servere pa je zbog tog prije je bilo nrmalno!

Pro spot {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam koliko treba expa da bi se dobio ace tanker sa objectom 140,

sa t62a je to puno lakše dobit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba dosta ja sam imo preko 5k spota i oko 5k dmg kad sam dobio ace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

IS6 OP ;)

bez premiuma

Posao oslobađa.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks