World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
flapo kaže...

E4 je dobar TD samo zahtjeva dosta drugačiji pristup od predhodnika, a čak i od E5. Pošto nema neku kupolu (dogodi se da odbije kako što), a i hull mu nije neki (dosta ga buše začudo) nesmije se među prve naprijed. Nego iz druge linije malo bliže i tražit prilike, shoot/cover/reload. Uostalom teškaši su tu da primaju dmg ako nisu crvendaći naravno. {#}

Prve dvije sam igrao kao da imam E3. Onda sam shvatio da je malo "mekši" od E3 pa igrao u pozadini, baš kako kažeš druga linija. Ali ne znam, ne ide mi. Čim te spotaju kao da su se počele djeliti besplatne krafne ako te netko pogodi, i svi u mene {#} Uglavnom, dok ne ide, ne ide, mjenjaš tenk i igraš neke koji ti bolje odgovaraju.

p.s. sori moderator nisam vidio ovaj post pa zato 2 zaredom.

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

Ajde kad ti protivnici kazu da si smotan, ali kad te vec tvoji krenu vrijeđat i pitat jesi kupio acc, mislim ne igram e100 često malo da si živce odmorim. ne znam šta su oni očekivali

http://wotreplays.com/site/1152678#team

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 16:49 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ja niti jedan tier X nisam prodal niti ne mislim pa da ne znam kak da sam loš u njemu ili da mi ne odgovara.jbg crnciš ko konj da stigneš do desetke i onda da ga prodam,no way.

npr.tier IX kineski mi je bil bomba i kad sam zgrindal desetku mislil sam mora da je još bolji,a ono drekec,ne odgovara mi tenk ,a i ne mazi me MM tak da sam s njim na nekih cca 45% pobjeda,ali ne mislim ga prodavati,nek stoji u garaži i skuplja prašinu.

A za E4 veliš malo je mekaniji od E3?hehehe,da bar malo pa ta dva tenka se po meni ne mogu opće uspoređivati kaj se armora tiče.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
13 0 hvala 0
11 godina
jura kaže...

ja niti jedan tier X nisam prodal niti ne mislim pa da ne znam kak da sam loš u njemu ili da mi ne odgovara.jbg crnciš ko konj da stigneš do desetke i onda da ga prodam,no way.

npr.tier IX kineski mi je bil bomba i kad sam zgrindal desetku mislil sam mora da je još bolji,a ono drekec,ne odgovara mi tenk ,a i ne mazi me MM tak da sam s njim na nekih cca 45% pobjeda,ali ne mislim ga prodavati,nek stoji u garaži i skuplja prašinu.

A za E4 veliš malo je mekaniji od E3?hehehe,da bar malo pa ta dva tenka se po meni ne mogu opće uspoređivati kaj se armora tiče.

Ja prodam, uvijek se može kupiti kasnije :D Prodao sam i is-4 tako, nije išlo u njemu mada je zvijer. ST-I mi je čak bio i bolji od njega.

Je, "malo" je mekaniji {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ma kužim da se može kupiti kasnije,ali silvera nikad dosta,tak da bez veze da pušim tri milje po tenku...ne,hvala

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 17:00 (jura).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ja prodao is-7, sad opet skupljam da ga kupim i probam u hd-u, nikak se ne isplati prodavat desetke što se creditsa tiče
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan

Ja sam na svom starom acountu is7 prodao 4 puta{#}

11 godina
World of Tanks

Ne prodajem is-7 nikada. Odličan tenk, wr mi je ~58% s njim, leži mi dobro i volim se igrat s njim. A vidim da i t57 heavy stil igre mi leži. Mada nemam puno odigranih sa njime, oko 30 partija, wr je 62%, lijepi dmg napravim tako da mi zasada dobro ide.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Ne prodajem is-7 nikada. Odličan tenk, wr mi je ~58% s njim, leži mi dobro i volim se igrat s njim. A vidim da i t57 heavy stil igre mi leži. Mada nemam puno odigranih sa njime, oko 30 partija, wr je 62%, lijepi dmg napravim tako da mi zasada dobro ide.

Is7 odlican ali nemogu vise od 53% wr,a prisa 300 bitaka,ma kakvi...avg. dmg. 2800,kad te ne voli mm djaba ti sve.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Izgleda da će vlasnici KV1S-a poslije 9.3 imati samo novi KV85 koji dolazi kao zamjena. Znači WG daje džaba tier 8 premium ako imaš FVa, ali neće ubacit tier 5 vlasnicima KV1Sa, yea right...

/grind off

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A zas bi dobio tiera 5, po kojoj logici? Samo zato sto se isto zove? 

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Netko je rekao da će u 9.3 biti moguće kupiti "novi" KV1S tier 5 sadašnjim vlasnicima. Samo da bude otključan, srebra imam... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stvarno.Zasto bi dobio kv-1s na tier5???Ako u garazi imas tier 6 Kv-1s,bice ti zamjenjen za kv-85 isti tier,jos najboje da ce ti davat drugi tenk gratis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Partije kad ni RavenHR ne može pomoći :P

3:15

8 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

:D

Jesu se usrali sa ovom medium misijom, 10-20 mediuma u svakom mecu, full yoloswag 24/7, ajd barem partije brze zavrse {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
raptor22 kaže...

Stvarno.Zasto bi dobio kv-1s na tier5???Ako u garazi imas tier 6 Kv-1s,bice ti zamjenjen za kv-85 isti tier,jos najboje da ce ti davat drugi tenk gratis.

Pa u pravilu dobiješ i jedan i drugi tenk. Tak je recimo bilo kad je IS-4 prelazio u tier X, on mi je ostao, dobio sam istražen M62-2T top i još sam dobio IS-8 full istražen.

Ja igram za gušt na WoT test serveru, počeo faks nemam više vremena za pravo grindanje.

T49 je brutalan tenk, oko 60+ km/h naprijed te 23-24 km/h u rikverc na ravnom, te vrlo dobar traverse speed gusjenica i turreta.

Došao sam T95 s leđa i u dupe mu zavalio HE shell i skinuo mu 900 hp-a, uglavnom može se svakom prikrast s leđa ili na bok i onda dilat hrpu damage-a. 

Kombinacija AMX-a 13 90 i KV-2.

Fortune favours the brave
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet sam se navuko {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...
DrNasty kaže...

:D

Jesu se usrali sa ovom medium misijom, 10-20 mediuma u svakom mecu, full yoloswag 24/7, ajd barem partije brze zavrse {#}

Ajde malo se smirilo. Prvih par dana u mjesecu je bio kaos. 13/15 tenkova mediumi, totalno kamikaze stil igra, ne znaš tko pije tko plaća {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Ala sam se sinoć shebo kontam odigrat cu još jedan game da skupim misiju od medova  zicer prije nego što odem u kpre, pa od adrenalina poslje zurio u plafon, no bar je bio dobar game. {#}

E25-ce uzele hill na himelsdorfu,zadrzale njih dok sam se ja dovuko, poslje se kv1s zajurio te izginuo, što je meni palo ko budali šamar i tako to do kraja uglavnom evo slikice i rpl ako kog zanjima klick 

Sve u svemu dobar centurion I , doduše više su kolica s municiom na gusjenicama nego tenk, al kad je ukopan na većoj poziciji lljepo se da tenkirat s kupolom...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sinoc sam uzeo T26E4 mogu reci da mi odlicno lezi tenk.Jedan moj minus za njega sto je bas spor.Usput istrazio is-8 sad samo nastupa farmanje za njega.Mislim da ce mi sad biti puno lakse doci do novaca za razliku od prije kad sam grindao sa non premium tenkovima.Vidim da iz par postova ljudi kazu da su prodavali tire x.I ja se nekad slazem snjima to je vise iz ljutnje prodaja osobno nisam nikad prodao tire x a trenutmo imam samo jedan E-100.A kad bi i doslo do toga prije bi prodao E-100 nego E-75 jer mi puno bolje lezi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zamisli kad je od 30 tenkova 14 bat-chata i 10 ostalih mediuma, samo jedan hevay i nešto td-a..

To je pucalo kao na novu godinu

11 godina
gamer_101 kaže...

Zamisli kad je od 30 tenkova 14 bat-chata i 10 ostalih mediuma, samo jedan hevay i nešto td-a..

Bio u nečem sličnome sa is-7. Ja gmižem, a oni oko mene zoom zoom, pljuc pljuc {#} Naravno rasture te ko beba zvečku.

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo u subotu, 17h, hrvatski team battle kup. Ukupni fond je oko 82k golda!
http://www.esl.eu/hr/wot/news/247160/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,jedno pitanje dali da kupim Cromwell-a ili KV-1S

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
gamer_101 kaže...

Bio u nečem sličnome sa is-7. Ja gmižem, a oni oko mene zoom zoom, pljuc pljuc {#} Naravno rasture te ko beba zvečku.

pljuc pljuc hahahaa{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks
Ako volis brze mediume sa malo armora, onda je cromwell way2go

0 0 hvala 0
13 godina
Ferrarista kaže...

Pozz,jedno pitanje dali da kupim Cromwell-a ili KV-1S

U idućem patchu će KV1-S razdvojiti u dva tenka, tko ga sad ima, prekrstit će ga u KV85 i bit će tier 6 a pod sadašnjim nazivom (KV1-S) će biti tier 5. Ako ga imaš sada automatski će postati KV85 (netko reče da će taj dobiti 100 mm top -> brži reload, veća pen, jeftinije granate od 122 mm) a novi KV1-S (tier 5) bi trebao biti otključan... 

Uzmi i to u obzir. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina

dobiš i 122mm na 1S-u  - na novom tieru6, KV-85 ne 1S-u  al je užasan

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 0:08 (The Unforgiven).
13 godina
World of Tanks

To onaj 122 mm U-11? Sa slabijim penom...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ovaj T-25 je baš solidan t5 prem kad mu se stavi dobra posada (Leo 1). Još da ima jednak broj članova posade bio bi odličan, ovako mi sav acc xp ode na petu njubaru sa jednim skillom.

6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice