World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Tomo53nja kaže...

Ako nemas kupolu i top onda je to drugi par opanaka sto bi rekli...Ja zato uvijek free exp cuvam za tier 9 i istrazivanje jer najgora stvar od svega je vozit stock tier 9 u tieru 10,to ubija igru skroz...{#}

Samo polako i istrazi kupolu i top i onda ces vidjet sto je prava zvijer...{#}

Potrošio sam free xp na gusjenice da mogu mountati opremu, a i vjerovatno imaju manji otpor od stock gusjenica.

Dovukao sam se do B barrela pa je malo bolje, al čekam u biti prvo kupolu pa onda 105mm jer mi je i na Leu PT bio dobar (a isti reload imaju).

Nije mi jasno, Leo PT mi je bolje išao čak i bez depresije i jake kupole kao što ovaj ima, pa je vjerovatno moje nerazmišljanje uzrok loših rezultata, čak i pri ovom setupu.

Biće bolje :D

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto momcine kupio sam na kraju ipak super persinga, ne los tenk sto kazete nekad odbija sve nekad ne iako u vecini slucajeva sto se tice odbijanja je zaista dobar sto me skroz cudi, nikad nisam vozio mediume pa mi je ovo prvi vozim samo teske tenkove nekako mi najvise pasu uglavnom hvala na pomocu{#}

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
15 godina
super, jos jedan sp za farmanje u randomima
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Uu hebote, sami mediumi u igri..svi ganjaju premium tenkove

sad barem nema puno artiljerije, al stil igranja u ovom mjesecu će se definitivno promjenit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nasty nedaj se, zvijer je ovo od tenka, samo dok ga elitas...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
uopce nije teska ova misija za typea, pogotovo do 8. 10.

vjerojatno cu dobit oba
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupovi ovaj tjedan: četvrtak 20:30h, hrvatski 6on6, svi tenkovi Tier VIII, subota 17:00h, balkanski 7on7.
http://www.esl.eu/hr/wot/news/247160/

3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Odurno loš vikend/ponedjeljak. x3 pa onda x3 + misije i svi u glupim mediumima. Ovo će biti naporan mjesec.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 21:35 (Entry Point).
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

U ovoj prvoj partiji stao e75 i angla se on meni, prebacim na gold i posaljem ga u garazu da se tamo angla, prije nego je otisao rekao mi je da sam gold retard i da trebam l2p, neprocjenjivo {#}. U drugoj sam izbio njohov x3 t10 med platoon i sasvim zasluzeno dobio prvu zvjezdicu. Ide ovaj type farm... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 12:02 (Mquany).

3 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

U ovoj prvoj partiji stao e75 i angla se on meni, prebacim na gold i posaljem ga u garazu da se tamo angla, prije nego je otisao rekao mi je da sam gold retard i da trebam l2p, neprocjenjivo {#}. U drugoj sam izbio njohov x3 t10 med platoon i sasvim zasluzeno dobio prvu zvjezdicu. Ide ovaj type farm... {#}

pa dobro ti je rekao, ocekivao je da se moze osloniti na oklop sto bi i trebao

11 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Mquany kaže...

pa dobro ti je rekao, ocekivao je da se moze osloniti na oklop sto bi i trebao

Expect the Unexpected hehehhe

11 godina
Mquany kaže...

A što ti je trebao reći? Da dobro igraš? Jaka mudrost skinuti e-75 sa zlatom.

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Mquany kaže...

A što ti je trebao reći? Da dobro igraš? Jaka mudrost skinuti e-75 sa zlatom.

Trebao se zaliti upravi vodovoda hahahahaha

14 godina
neaktivan
World of Tanks

tu muiniciju za zlato treba skroz maknut..  al bi pice sa med tenkovima cvilile.. {#}

xfact
Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Najbolja smijurija sa zlatom je da sad svi zivi wajnaju na zlato cim ga netko ubije.

Barem jednom u 4-5 partija nadje se majstor koji me optuzi da sam gold noob kada ga zasviram i sto je najbolje od svega to je uvijek kada igram WT pz4.

Sto sam primjetio takodjer da su najcesci pacijenti koji uptuzuju da pucam zlato majstori u IS-x tankovima (IS-8 najcesce, valjda taj tank razvija poseban mentalni sklop kod igraca). Valjda su uvjereni kako su nepobjedivi u svojim ruskim heavy tankovima, pa kada mu zabijes 2-3 u vugla onda si odmah goold noob.

Ajd sad ti objasni (niti ne pokusavam) majmunu da sa 276 pen nema potebe za goldom ako imalo znas ciljati...

I nedao Bog da nekog ammo rackas - gold lucker noob si istog trenutka :)

S obzirom da sa WT pz4 iskljucivo pucam AP, a svako malo dobijem gold noob optuzbu ocito je da ekipa tracka okolo o pucanju golda bezveze i briju da cim netko pena njegov "imba" tank mora da je bilo zlato u pitanju. Tako da je valjda preko 50% gold uptuzbi bezveze.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
=xfact= kaže...

tu muiniciju za zlato treba skroz maknut..  al bi pice sa med tenkovima cvilile.. {#}

Pa ne znam baš, medsi imaju brzinu da uvale AP ''zguza'', a o penetraciji t9 i t10 mediuma ne treba ni govoriti, pa jedino td-i imaju više i gold baš nije potreban.

Sa druge strane, ima par mediuma koji su napravljeni da te natjeraju da trošiš gold (T-54 i T69).

14 godina
World of Tanks

Little tomato {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ja osobno mislim da bi premium municiji trebalo smanjiti alpha dmg pa neka se koristi baš u nužnim slučajevima kada je jako teško ili nemoguće probiti protivnički tenk.

Ovako zaista ima igrača koji pucaju samo i isključivo premium granate, što negira veliki dio igre; armor tenka. Ja sam se pomirio davno s "gold spammerima" i ne živciram se, ali i dalje mislim da su dosta naštetili igri uvođenjem premium granata u širu upotrebu (opcijom kupnje za kredite)... Većina igrača danas ima premium tenk i činjenica da su prem granate skuplje od običnih se lako kompenzira jednom partijom u prem vozilu.

10 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam svoj IS4 prodao zbog gold spamera, jedno vrijeme se nervao oko toga i onda shvatio da tu nema pomoci i sell tenka, svaki t10 tank te probije s goldom frontalno po sred hulla osim ako nije bas toliki kut da onda ni nema potrebe da te gadja frontalno vec te izbusi sa strane, znam sta je sidescraping i nepomaze protiv golda, ako enemy zna di te treba hit. Pred nekog vremena sam uplatio jedan mjesec premiuma da si sredim garazu i stavio 5 gold granata u svaki svoj tank, premium istekao, granate ostale, jedino s isu152 nikada ne pucam gold. Glupo je ne imati par gold granata, jer sam s tim goldom svom timu donio vise od jedne pobjede, izbijanje kv4 s catom itd...

Na kraju krajeva glupo se zaliti na gold u pay2win igri, nitko te ne sili da igras...

2 6 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kako mi je nekako najdrazi tank za igrati WT auf Pz4 uopce nemam problema sa ekipom koja puca gold ammo.

Sta god da opali penetrirat ce me bez greske.

Bolje da me strese sa gold ammo nego da je imao loadan HE :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Kao prvo, nije pay2win jer svaki kreten može imati prem granate za creditse.

Nosim 15% gold ammoa na svim tenkovima osim TD-ova i desetki jer ti nekad treba ako hoces carryat i pobijedit - deal with it.

A ove koji se u chatu žale na gold treba kastrirat i nahranit it vlastitim mudima, pogotovo zato što takve većinom pucaju gold čim 1. AP bounca, a kad neko njih gađa odmah kukaju.
11 godina
Mauro kaže...

Kako mi je nekako najdrazi tank za igrati WT auf Pz4 uopce nemam problema sa ekipom koja puca gold ammo.

Sta god da opali penetrirat ce me bez greske.

Bolje da me strese sa gold ammo nego da je imao loadan HE :)

Bormeš. HE probija Pz4 bilo gdje i onda full dmg ide. To mi je zabavno moram reći. {#}

Dakle, da, u tom slučaju daj zlato {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Zna li se koliko će s chafija trebat za sljedeći tenk kad ga se razdjeli, da skupim to dok odradivam mislije? 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Da neka izbace gold ammo pa će se onda nakotit kv4 i ostalih sa troll armorom. Npr vk b, koji je ono k**** na 70m sa e5 i ap granatom ga ne možeš probit ako je i malo zakošen i ide naprid nazad, praktički tier 9.5, a onaj kv4 još gore... sa nepreciznim tenkom i malo većoj udaljenosti kao da u kamen pucaš, a artiljerija ganja mediuma sa 5% {#}

1 6 hvala 0
14 godina
LordNIbbler kaže...

Zna li se koliko će s chafija trebat za sljedeći tenk kad ga se razdjeli, da skupim to dok odradivam mislije? 

28100 XP za T37 Light tank

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
DrNasty kaže...

Moje igranje sa Centom 7 = teška mentalna retardacija.

Jednostavno mi ne ide, ne funkcionira za moj način igre. Pregolemo i pretromo, mislio sam da će biti uspješniji od Centa 1 na kojem imam blizu 60% wr, ali ovaj mi se spustio na 47%. MM i igrači na tom tieru su stvarno brutalni, mada sam prvenstveno ja kriv (avg dmg je oko 1400 ako i to nije spalo). Prebrzo poginem jer sam preagresivan, a 20pdr i spori AP jednostavno nisu za snajpanje. Ako naguram 1000 dmg u partiji, to je dobro.

Još sam blanjam jer nema ekipe za pluton kad ja igram, sve nešto kao spava, pije, drogira se...

Izdali me prijatelji, izdao me brat. Izgubio sve sam bitke, al još vodim rat... {#}

Možemo večeras platoon i još do kraja ovog tjedna i gotovo je, moram na faks (makar će se i tad nać vremena).

Ja sam E-50 fino već izgrindao, svu opremu (osim super long 88-ice) i imam 93k exp-a na njemu, ali mi je winrate slab, samo 51%. Imam čak i marks of excellence i dobar damage svaku partiju, al džabe.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 19:03 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

to se samo meni može dogoditi,jučer kupil premium na 30 dana nakon 5-6mj i danas mi grafa crkne{#}

kupil sam 121 i na prvu mi se čini odličan

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Hyperion kaže...

Možemo večeras platoon i još do kraja ovog tjedna i gotovo je, moram na faks (makar će se i tad nać vremena).

Može, doći ću oko 23h pa deremo. Yebo faks, šta će ti to?

11 godina
Hyperion kaže...

Ja sam E-50 fino već izgrindao, svu opremu (osim super long 88-ice) i imam 93k exp-a na njemu, ali mi je winrate slab, samo 51%. Imam čak i marks of excellence i dobar damage svaku partiju, al džabe.

Bude bolje na 50M. To je zvir samo takva :)

Samomrzeći hrvat
11 godina
jura kaže...

to se samo meni može dogoditi,jučer kupil premium na 30 dana nakon 5-6mj i danas mi grafa crkne{#}

kupil sam 121 i na prvu mi se čini odličan

Lol, murphy je nenadjebivi {#}

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice