World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.302.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas nabavio crusadera i užasan sa njim ali nikako izgubit :)

ima li još itko da misli pokušat nabavit FV a da je na tier 5? možemo platoon ponekad

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

A kako nazvati specijalca u T62A koji na Prohorovki od početka bitke uzgaja grm .

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Platon itko? 4, 5, 6, 7, 8, 10

Mapa je prekomplicirana za većinu današnjih igrača...............

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato i mrzim prokhorovku jer tim ciji igraci bolje postave 100% dobiva game a da ni sami nisu svjesni, pogotov uzmes faktor jbnog rng kod artija i ako imas jednog spoter koji ode u suicide mission, mislim ono, a da ne kazem kako te bitke uvijek traju vise od jbnih 10 min

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ma ok da se treba ekipa dobro postaviti , ali evo njegovog položaja na mini mapi . Znači on je bio iza naših TD-a i čekao da mu heavy tenkovi spotaju . Ponekad mi se čini da pojedine igrače neko silom tjera da igraju .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

U ovoj igri je stvarno moguće doživjeti komedije za popišati se..

Kakvi sve specijalci igraju wot, da pričam nekome ko ne igra nebi vjeroval.

Mapa Himmelsdorf i na kraju bitke ostane 110 u mojoj ekipi protiv Rhm-Borsig WT-a.

Radnja se odvija oko njihove baze, a obojica su na one-shoot sa hp-om i nakon određenog perioda navlačenja i skrivanja naša 110-tka uspije uhvatit WT na spavanju.. On gleda u kontra smjeru a genijalac u 110 ima loadano HE granata i umjesto da cilja jer je imao svo vrijeme svijeta izleti iza kuta i opali u zid i ubije sam sebe..{#}

Tak nešt nisam dugo doživio..

20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

vikend su dani za epic failove.. {#}

ja sam se cak i prestao zivcirat sad se samo smijem ko lud na brasno{#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
gamer_101 kaže...

Mapa Himmelsdorf i na kraju bitke ostane 110 u mojoj ekipi protiv Rhm-Borsig WT-a.

Radnja se odvija oko njihove baze, a obojica su na one-shoot sa hp-om i nakon određenog perioda navlačenja i skrivanja naša 110-tka uspije uhvatit WT na spavanju.. On gleda u kontra smjeru a genijalac u 110 ima loadano HE granata i umjesto da cilja jer je imao svo vrijeme svijeta izleti iza kuta i opali u zid i ubije sam sebe..{#}

Jbg lik se uspaničio hahahah, meni se danas nekoliko puta dogodilo dok sam radio peek a boo da granata ode u zid iako je top naciljan

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa da,kad igraš peek a boo ali zato postoji kamera da odzumiraš i pogledaš kud neprijatelj cilja a ovaj WT je gađao mjesec, a ovaj panično u zid :)

1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Account mi je locked na jedan dan zbog unsportsmanlike conduct {#}

Vidi profunkcioniralo su prijave ili je sustav prijetio, ili su promijenili pravila (kod), ali uglavnom, locked jer sam se namjerno utopio na rezultatu 13:2. Znači prema WG-u ja bi trebao crknuti zbog njubara, odnosno služiti kao dmg za druge. {#}

Ajd malo odmora na jedan dan. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 16 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Account mi je locked na jedan dan zbog unsportsmanlike conduct {#}

Vidi profunkcioniralo su prijave ili je sustav prijetio, ili su promijenili pravila (kod), ali uglavnom, locked jer sam se namjerno utopio na rezultatu 13:2. Znači prema WG-u ja bi trebao crknuti zbog njubara, odnosno služiti kao dmg za druge. {#}

Ajd malo odmora na jedan dan. 

aj stavi replay, bas me zanima

14 godina
neaktivan
World of Tanks

wow, počeli su primjenjivat to ili je samo izoliran slučaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

onda sam ja odavno trebao popit ban.. malo malo pa svog okacim sa pantherom.. doduse nisam poplavio niti jednom {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kakav seronja, da te bar bannali na 3 mjeseca

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 18:21 (The Unforgiven).
12 godina
World of Tanks

baš smradovski, ajde da si se sakrio i da te nisu mogli naći nego si se ponio kao scumbag arty

Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina
moderator
Entry Point kaže...
ali uglavnom, locked jer sam se namjerno utopio na rezultatu 13:2.

Utopio si se dok ste vodili 13:2? Krasno {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

pogodite kako je zavrsilo?{#}

xfact
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

No entry, ocemo vidjet taj replay?

edit: mislio sam da ce mi trebati 250 partija za ace ko u su122-54 ali prevario sam se

replay

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 22:15 (dedaa).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
gamer_101 kaže...

Meni se nedavno dogodila neslavna situacija s E-100. Gubili smo s dosta razlike i napala me 3 mediuma,batchat,t54 i još jedan...batchat mi je bio na boku,okrećem kupolu na njega,taman stisnem da opalim i kupola mi se u milisekundi zarotira za dodatnih 90° i opucam u prazno...ne znam jel to bio bug ili je možda bio ping u pitanju...dobio par "noob" poruka u chatu...i čudio se...

16 godina
World of Tanks

sa vk 3002 db trazim dva arty, vide me provog i fulaju me. reko super uletim među njih jednog roknem drugom se parkiram na bok, kada PAF moj arty digne mene i njega a još su bila tri tenka spotana na minimapi za gađat. fala brate, dve granate mi prođu sa 29 metara kroz obj 704. nekad kad zumiram u tenkove na sekundu ih vidim naopačke ili okrenute u drugom smjeru, treba i meni ban da se odmorim od svega{#}

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kad smo kod tog utapljanja i predavanja, nemojte odlazit u garazu za vrijeme bitke, tenk vam na kraju bitke grune i ne dobijete exp, imao sam dva slucaja, u oba slucaja tenk je bio na drugoj strani mape i frend je otisao u garazu jer mu se nije dalo biti u game-u tih 15 sec a imao s cometom 1800 dmg i dobi 80 exp negdje i ne dobije kredita

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Lowe at his best {#}

Nista specijalna partija osim jedne male sitnice. Moras volit njemacke topove {#}

1 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

kad smo kod tog utapljanja i predavanja, nemojte odlazit u garazu za vrijeme bitke, tenk vam na kraju bitke grune i ne dobijete exp, imao sam dva slucaja, u oba slucaja tenk je bio na drugoj strani mape i frend je otisao u garazu jer mu se nije dalo biti u game-u tih 15 sec a imao s cometom 1800 dmg i dobi 80 exp negdje i ne dobije kredita

pa koji genijalac ak nije uništen izlazi van prije vremena?

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ja111 kaže...

pa koji genijalac ak nije uništen izlazi van prije vremena?

Zadnji tenk je bio na drugom kraju mape i rushala su ga 2-3 nasa tenka, a on je izasao jer je nesto htio pogledat, game je zavrsio mozda 5,6 sec nakon izlaska

15 godina
stronk pleyer
11 godina
The Unforgiven kaže...

kakav seronja, da te bar bannali na 3 mjeseca

Ne.

Del_Boy97 kaže...

baš smradovski, ajde da si se sakrio i da te nisu mogli naći nego si se ponio kao scumbag arty

Tako je. Baš smradovski. Poprilično isto smradovski kao dok zoveš bilo koga da ti dođe pomoći obraniti bazu, jer eto ti i još jedan tenk ste tamo i branite ju, a ostalih 12 igrača je na drugoj strani i još te 6 vrijeđaju jer tražiš pomoć, a ostalih 6 si četaju na rumunjskom . Baš sam smrad jer sam otišao baj baj kad su ovi pocrkali ko njubare, a ja ostao sam sa artiljerijom na 150 HP-a. I onda su oni našli mene reportati jer eto ja sam sa 150 HP u T62A sam mogao obraniti bazu i kriv sam jer su oni budale koji su odbijali pomoći. Koji sam ja smrad.

dedaa kaže...

No entry, ocemo vidjet taj replay?

edit: mislio sam da ce mi trebati 250 partija za ace ko u su122-54 ali prevario sam se

replay

Nemam replay uključen. Šteta, baš ga budem uključio baš zbog ovakvih partija.

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
raptor22 kaže...

da repleyovi mu isključeni {#},to ga je sram uploadat{#}

Slobodno se možeš meni direktno obratiti. I ne nisu mi uključeni. Ne vidim zašto bi ih i trebao imati uključene.

Aha,vjerojatno ti je HDD pre mali,znaš kad bi ih pohranjiva ko zna koliko bi zauzeli,svaki uzima jedno 9-10 gb.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

wooot?ja ih imam 1500 komada i velicina foldera je 1.33gb... {#}

xfact
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
raptor22 kaže...

Aha,vjerojatno ti je HDD pre mali,znaš kad bi ih pohranjiva ko zna koliko bi zauzeli,svaki uzima jedno 9-10 gb.

Ha ha.

I dalje ne vidim potrebu da to imam uključeno. Ne gledam tuđe, a niti moji replay-i me ne zanimaju previše. {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
=xfact= kaže...

wooot?ja ih imam 1500 komada i velicina foldera je 1.33gb... {#}

Sarcasm motherfucker, do you speak it? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice