World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
until 15 July at 07:00 CEST
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna ili ima neko link od test servera 9.2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

evo kupio sam napokon BL-10 za svoj ISU-152 pa me zanima koje granate da koristim kao primarne?pancirne il fugazne?

Prijatelju ostavi se ti Wota ako postavljas takva pitanja , ali evo sa 152mm i 286pen bez problema bušiš sve nema potrebe za gold ammo, a HE koristis kad ti npr maus se postavi na PRo način pa ga ne možes pen, pa ga onda čukaj po 300-400 dmg, ili ako ima modul po 200.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Krenuo sam grindati britansku medium liniju...došao do kromwella...predobar tenkić, jedan čini čuda, tri u platoonu rulaju partijom...Nadam se da su i nasljednici isto toliko zabavni za igrati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:04 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Cijela ta linija mi je bila vrh za igrat. Prezabavni su, brzi, okretni, precizni. Problem je slab armor i nizak alpha dmg, ali imaju odličan rof. Malo "zapne" kad dođeš do centuriona, on mi je bio najbolniji grind. Ali zato poslje njega cent. 7/1 i pogotovo 4202 su odlični tenkovi. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
4202 aka Prius je ispodprosječna desetka, zato će ga i mijenjat sada

Ceturion je bol živa ispočetka jer je naspram cromwellu i cometu ogroman i dosta trom, al poslije se da igrat
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Test server 9.2 je live

http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe

btw po meni je puno lakše igrat centa 1 i 7/1 ne cromwella i cometa jer ovi imaju armora jedino su stock užas ali ja sam centa 1 sa goldom na stock topu prešo.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Ako prodam e 50 i kupim e50m, hocu li plakati za e50? bas ga jako volim.

Šta je ovo danas, nešto slabo sišem kuburu.

Tenkovi su jednak gameplay pa mislim da nećeš jedina je razlika to što je E50M puno poletniji jer ima jači motor (1200 KS) znači puno ćeš stvari ramat i ima najveći pen od svih mediuma u tieru 10 meni je E50M upgrade ali sam kasnije ponovo kupio E50 jer šta nemaš kupiš.

btw koji je to mod?????

13 godina
neaktivan
World of Tanks

vidim da su danas tema britanksi mediumi, pa reko da nabacim jedan interesantan replay s fv4202. i ne prius uopce nije los, pouzdano bounca e100 s ap granatama hehe.

edit

http://wotreplays.com/site/996109#self

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 21:29 (Bullfrog).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Danas odličan dan :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stock gan (ok, kratki 88), stock turret, 39% šanse za win, obeshrabren...NIKADA!

jel se to samo meni čini ili je Tiger P jedan od najrjeđe spominjanih i viđenih tenkova u wotu?

13 godina
neaktivan

pa moguće...svi voze Tiger I jer ja mislim da ima sve bolje osim prednjeg oklopa koji mu je 100,a Tiger (p) ima 200 mislim da je samo u tom ima bolji ako je vjerovati podatcima koji tamo pišu......

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 23:09 (Ipe77).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Predpostavite sta je radio sa svojim IS7, cijelu partiju je rammao artije lagano da ih drme i reseta aimtime, ali srecom smo pobijedili jer sam ga nadomijestio i napravio 5k dmg i 5killova. Da nismo mislim da bio izasao van uzeo avto otisao u pleso maznuo avion i otisao tamo u wg i sve ih pubijat jer ga nisu prije banali

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 0:35 (ja111).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Trebam znati vrlo vaznu stvar, ovaj top of the tree traje i 15. ili do 15, vazno jer je u pitanju 2 milijuna

1.7.2014. 7:10 do 15.7.2014. 7:00 (URC+2) 

evo ti link kalendara

http://worldoftanks.eu/en/content/docs/event-calendar/

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna od boljih jucer-sa 5 piva u guzici

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 15:01 (markulj).

2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Preuredili su wiki stranice. Sad više nema podatka koliko koštaju granate... {#} 

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel igra neko vk4502b na testnome, kakav je sad?

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo dokaza da se sve može dobiti. Chance to win - 31% i protivnik ima 2 tiera X više...

E i btw. - T57 - totally balanced.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
someguy kaže...

da to i mene zanima jer imam i ja taj tenk ali ne jos dugo :D 

Team32Ipe77
16 godina
someguy kaže...

Na Circonovom streamu kazu da je buffan...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Veceras troll zesci, sa 300 wn8 acc trollam timove :D

Uzivo ide na

http://www.twitch.tv/mistercroo

3 14 hvala 0
12 godina
neaktivan
guinness kaže...
someguy kaže...

Na Circonovom streamu kazu da je buffan...

Aha sad mu je u gornja i donje ploca 200mm ako se ne varam, meni jos 150k do Mausa mora bi bit bolji ...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljivo je to sto se trudis nesto dobro napravit, pokazat ljudima, streamat, pokazat nove stvari na test serveru, i jedino sto na bug.hr mozes dobit brdo dislajkova. 

7 7 hvala 0
15 godina
Mistercro kaže...

Zanimljivo je to sto se trudis nesto dobro napravit, pokazat ljudima, streamat, pokazat nove stvari na test serveru, i jedino sto na bug.hr mozes dobit brdo dislajkova. 

to je zato sto ljudi ne vole reklamiranje ovdje

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
Mistercro kaže...

Veceras troll zesci, sa 300 wn8 acc trollam timove :D

Mene je ovo više malo izritiralo jer kad sam upalio stream vidim da forisiras neko trolanje u chatu nekog većeg tier-a u randomu, samo jer na tom akauntu je wn8 malen... pa TD

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 8:59 (anarky1988).
16 godina
World of Tanks

Easy mode

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Hebo te RNG. Jučer igram oko podneva winrate 70%, sve super, ekipe super igra se, dobro je. Dođem oko 8 navečer winrate 15% katastrofa živa, sve neki botovi, ne gledaju mapu, chat, ništa. Primjetio sam da navečer obično igra lošija ekipa, nego po danu. Ili sam u krivu?

btw, koji server igrate?

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 12:10 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Hebo te RNG. Jučer igram oko podneva winrate 70%, sve super, ekipe super igra se, dobro je. Dođem oko 8 navečer winrate 15% katastrofa živa, sve neki botovi, ne gledaju mapu, chat, ništa. Primjetio sam da navečer obično igra lošija ekipa, nego po danu. Ili sam u krivu?

btw, koji server igrate?

EU2 cini mi se da je na EU1 vise botova, tj samo stisnu Connect i konekta ih na EU 1 :P
1969 Dodge Charger R/T
11 godina
Stolnik kaže...

EU2 cini mi se da je na EU1 vise botova, tj samo stisnu Connect i konekta ih na EU 1 :P

Moguće {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan

Pa jer nisi shvatio poantu, a to je da smo nas dvojica koji imamo preo 2200 wn8 odlucili uzet 2 losa acc i trollat isto tako dobre igrace i zezat ih da su nobovi, samim time smo napravili nesto drugacije i zanimljivo i smjesno, a kako reklamiranje bas nije popularno onda necu vise :)      

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice