Jel netko vec dobio od vas?
To ona šara na topu? "Oznaka izvrsnosti" ?
Ak je to, imam petokraku na T28 prot.
nadam se da zayebavaš
nadam se da zayebavaš
Ameri imaju bijelu petokraku u kružnici...
Ne pi*dim često zbog WOT-a al ovo...
Na churchillu sam tražio weakspote, inače bi se odma zaletio i od iza ga ubio.
http://wotreplays.com/site/961703#mountain_pass-rapture868-m6
jel to samo meni takav lag i spikeovi ili je to svima?!?!?
za popi...
prije igre sve 5 - xvm mi pokaze da su serveri ok (zeleni), a kad igra pocne, pocne i horor!!!
Juče na kharkovu u e100...idem onom polukruznom alejom iz naše baze prema njihovoj...spazim t54 u pokretu ga nisanim i taman kad sam opalio zalaga me...t54 sam promasio, al zato je nahebo e5 negdje u pozadini...jer me optuzio da sam haker a ni vidio ga nisam...:D
Kupih T57 Hvy...sve što imam za reći - totally balanced. Cjela linija je OP, ali ovo je brutalno....ostaje nejasno što su mislili kad su to čudo ubacili u igru...
EDIT: Da se razumijemo, jedan od najzabavnijih tenkova koje sam igrao....ali nije baš zabavno kad si na drugoj strani topa..
Kupih T57 Hvy...sve što imam za reći - totally balanced. Cjela linija je OP, ali ovo je brutalno....ostaje nejasno što su mislili kad su to čudo ubacili u igru...
EDIT: Da se razumijemo, jedan od najzabavnijih tenkova koje sam igrao....ali nije baš zabavno kad si na drugoj strani topa..
Cijela linija je zabavna, dok ne poklupi granatu u gusjenicu frontalno pa se polomi ammo rack, a strane također. To je čak i najjača što sam pročito T57 is balanced when it has broken ammo rack
A opet je puno veći balans od onog WTE100 koji je, mislim sa klikom da ide u live, WG-u samo bilo zvuk kreditnih kartica i slično tj tenkovi su takvi samo da poznatiji youtoberi otkljucaju naprave Op recenziju i onda WG trlja ruke kad naleti armija wikend ratnika(novčanik ratnici kako god) s $$ za Free xp do t10. No opet to nebi bio problem da onda bar dio $$ ode na optimizaciju i igru, al ne udri bato po marketingu da dođe još više $$.
Meni ostalo 30k exp do njega. Znači isplati se uzet?
nažalost,T69 je sve samo ne OP i zabavan za igrat
Cijela linija je zabavna, dok ne poklupi granatu u gusjenicu frontalno pa se polomi ammo rack, a strane također. To je čak i najjača što sam pročito T57 is balanced when it has broken ammo rack
Živa istina. I sa safe stowageom mi je u prvoj partiji otišo ammo rack...:P
Meni ostalo 30k exp do njega. Znači isplati se uzet?
Itekako. Vjerojatno jedna od najzabavnijih desetki, uz FV 183...
nažalost,T69 je sve samo ne OP i zabavan za igrat
Nda...
Uzmeš 2 klipa HEATa za E75 i sl. i rokaj. Meni je bio zabavniji od T54E1.T57 je gori od WT jer je opcenito korisniji tenk i mozes uradit vise nego sa WT. Meni osobno je WT postao dosadan za igrat. T57 ima odlicnu kupolu sa samo 127mm koji ima vise uglova nego nives celzijus. Dinga puno vise nego sto bi treba i reload prebrzo. Dakle moram ga nabavit
I ima 8° gun depression...
I ima 8° gun depression...
Savrsen medium tank
Jel netko dobio-izgubio WN8 zadnjih dana. Stavili su nove tablice za dmg po tenku. Ja popusio 139 bodova. Jucer je bilo bogova i gospi u igri kreatoru tablica.
Jel netko dobio-izgubio WN8 zadnjih dana. Stavili su nove tablice za dmg po tenku. Ja popusio 139 bodova. Jucer je bilo bogova i gospi u igri kreatoru tablica.
Znam da tebe nije briga ali ja sam se trudio da dignem WN8 i onda te sjebu.
da baš su te syebali tako što je sada broj kraj tvog nicka manji za 150
ja bi prestao igrat na tvom mjestu
da baš su te syebali tako što je sada broj kraj tvog nicka manji za 150
ja bi prestao igrat na tvom mjestu
Ne odustajem tako lako.
Meni je skocio WN8 za 70, o ne, sta cu sad...
Pohvalit se kako ti je WN8 skocio za 70.
s obzirom na tvoje znanje ti si super unicum :)
nadam se da zayebavaš
A s čim se ja to zayebavam? Možeš pojasnit? http://worldoftanks.com/en/news/17/marks-of-excellence/
Evo i zasto.
"The Expected Values table for the WN Rating has just been updated to version 15!"
wotlabs.net
s obzirom na tvoje znanje ti si super unicum :)
nadam se da zayebavaš
A s čim se ja to zayebavam? Možeš pojasnit? http://worldoftanks.com/en/news/17/marks-of-excellence/
failo ja, zabrijal sam da su samo "stripes" na topovima
edit
hellcata je još uvijek jako teško igrati, pogotovo protiv siema warriora
Evo nagovorili me da se prijavim na bug i kazem nesto ovdje :) Pa evo neka ovo bude moj prvi post :P . Mnogi ce me od vas prepoznat, koji me ne prepoznaju sta vam ja mogu :D hehe
Evo nagovorili me da se prijavim na bug i kazem nesto ovdje :) Pa evo neka ovo bude moj prvi post :P . Mnogi ce me od vas prepoznat, koji me ne prepoznaju sta vam ja mogu :D hehe
Dobrodošao!
Jel ima netko da zeli igrat platoon sa SU-100 , Hellcat , T-34(v)
Hrvatski 3on3 kup ove subote u 15h
http://www.esl.eu/hr/wot/news/244635/
Evo naogovorili me da se prijavim na bug i kazem nesto ovdje :) Pa evo neka ovo bude moj prvi post :P . Mnogi ce me od vas prepoznat, koji me ne prepoznaju sta vam ja mogu :D hehe
oo djesi rodjeni hebo te kupus kad ce neki stream? :D
Hehe :) Evo evo, sutra stream u 20h , sad ce bit svaki utorak i petak u to vrijeme :)