Ne bi ja rekao da se ta statistika tako gleda...generalno gledano 2 od 10 jeste 20%...ovde se statistika odnosi na konkretnu partiju, dakle na osnovu podataka koje se uzimaju u obzir šansa je da dobiješ tu partiju je 20%...Jedna velika falinka te računice je što se u obzir ne uzima ljudski faktor, tj da svi s vremena na vrijeme odradimo idiotsku partiju i ukenjamo šanse i drugo što često recimo artice i igrači nižih tiera imaju dobre statistike a onih viših ne pa onda i šansa za pobjedu bude veća iako realno to nije tako...
To se točno tako gleda. Kada se ne bi uzeo u obzir ljudski faktor, ne bi postojala šansa za pobjedu, već bi na početku partije znao - win, lose. Upravo o tome se tu i radi i upravo to ljudi ne razumiju, pa se čude kako smo samo izgubili 80%...
Čitaš li ti šta pišeš...kompjuter pokupi sirove podatke sa mog profila i na osnovu toga ti izbaci šanse...kako će on uzeti u obzir hoću li ja tu partiju rulati ili ću poduvati odmah na početku i tako umanjiti šansu timu...kako kompjuter zna sem sirovih brojeva kako će DamageHigh odraditi određenu partiju...
Pa ne zna...u tome i jest poanta. Pročitaj si o teoriji vjerojatnosti ako ti nije jasno. Već sam ti rekao, kada bi svatko igrao svaku partiju točno onako kakva mu je statistika, ne bi postojala šansa za pobjedu, već bi na početku odmah znao hoće li tvoj tim dobiti ili izgubiti. To što netko sucksa u jednoj partiji je random event, a statistika mu pokazuje koliko se kod pojedinog igrača to često događa...pojednostavljeno.
Ne razumijem što želiš reći. XVM ti niti ne pokušava reći hoćeš li ti partiju dobiti ili ne, jednostavno saznaš koliki su izgledi da se tako nešto desi. I naravno da onda hrpa ljudi koja to ne razumije plače kako je XVM sranje kad izgubi na 60% kada je činjenica da će takvu partiju izgubiti 4 od 10 puta. Što je puno.