World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
drapa88 kaže...
scaramush kaže...

ako kojim slučajem igraš i world of warplanes probaj se tamo ulogirati.

inače to ti sasvim normalno za WoT kada je ikakva akcija u tijeku da se sve blesira pa i logiranje i serveri...

strpljenja kupi na kile trebati će ti :-)

ma ne igram WoW, nije mi se to nikada dogodilo u 3 godine pa zato pitam, probat ću napraviti novi račun samo da vidim hoće li mi s njim radit

EDIT: neće mi niti sa drugim računom{#}

Mozda firewall blokira igru

15 godina
malina22 kaže...

Sinoc uzo da odigram par sa M40/43...i na prokhorovci je u protivnickom timu bio platoon likova iz clana Skill, jedan amx 50 100, type 59, is6 dvojica superscumova...sve troje su otisli na brdo i ja odvalim is6 za 700, automatski krene prozivka...gypsy arty, arty subhuman...ajde de ja napisem let me warm you milk bottle so you can stop crying...u medju vremenu ubijem im lika, tj curu u type 59, kasnije u toku borbe lik u is6 me ubije sa gold granatom, ja mu napisem very skilled...krene jos jedna salva uvreda na racun artica sad i od zenske...na kraju partije nas t28 prototype zlatnom granatom ubije tog lika u is6...e ono je trebalo vidjeti...pa nema veceg licemjerstva kad ti gold spammer napise da si gold noob...

mogu li pogotit ko su ti,oldskool,haetzer i jacquelinex?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
neaktivan

nije to sam prvo provjerio

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon 3,5k borbi i soliranja mislim da je vrijeme za neki klan {#}

Volio bi nešto neki klan gdje bi mogao napredovati dosta, platoon fazoni ovo ono. Mada, jedno su želje drugo mogućnosti {#} ingame nick je: aleen23

P.S. Ovaj BDR odličan tenkić, nekih 24 sata ga imam i skupih 50k exp sa njim za ovaj mission a ostali još francuzi :d

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 22:14 (NoviDebil).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam nešto topove na njemcima, dođem do Tigra I i vidim da ima L28, nisam to nikad primjetio, imam ga kupljenog za PZ IV, montiram ga i moram priznat da sam se dobrano nasmijo {#}

Toni
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Gledam nešto topove na njemcima, dođem do Tigra I i vidim da ima L28, nisam to nikad primjetio, imam ga kupljenog za PZ IV, montiram ga i moram priznat da sam se dobrano nasmijo {#}

U danima kad sam bio malo veći noob nego sad sam ga i vozio s tim topom...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Urnebes, a još veći urnebes je ovaj replay, pogledajte obavezno.

http://wotreplays.com/site/897289#lakeville-rapture868-at_2

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

još bolja fora je tier 9 patton s derp topom od shermana

a najbolja fora je kaj moraš imati upgradeani turret da ga montiraš

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

A nek je sjeo vise i meni Pools medal i hebeni ace. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
13 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Top of the tree IS-7. Vrijeme je za prvu 10ku {#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa koje su grane jos ostale?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NoviDebil kaže...

Koliko sam razocaran, nemogu ni opisati, mislio sam da ce i ovaj put pratiti NA server pa da bude stb da ga vise nabavim, ovako cu barem moci sa is7 nabacit ace i jos malo posadu nabrijati da ne izgubim pare

Zaja kaže...

A nek je sjeo vise i meni Pools medal i hebeni ace. 

HAHAHAHA simbolicna kolicina golda

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 19:35 (ja111).
14 godina
NoviDebil kaže...

A ja ću sebi priuštiti IS-8,samo treba odlučiti koga umiroviti-IS-3 ili KV-1S.Nijednog ne vozim(osim u slučajevima timske/satnije/platoona) tako da će jedan morati žrtvovati posadu za više dobro :)

Izgleda da ću opet odgoditi kupnju T30

16 godina
World of Tanks

Da pitam, kaj se moze negdje vidjet kaj ce bit na popustu ono tipa sljedeci tjedan, mjesec i to ?
( Par tenkova sam kupil vec i onda za dva dana 30% popusta )  

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

A ja ću sebi priuštiti IS-8,samo treba odlučiti koga umiroviti-IS-3 ili KV-1S.Nijednog ne vozim(osim u slučajevima timske/satnije/platoona) tako da će jedan morati žrtvovati posadu za više dobro :)

Izgleda da ću opet odgoditi kupnju T30

Ja sam zadrž'o sve crew i tenkiće od KV-1S. Ima i njega i IS i IS-3 is IS-3 svi dobra posada barem po jedan skill imaju na 100% (IS-3 najbolji doduše još malo treći skill započeti).

IS-8 je meni odličan tenk, sa top gun razvaljuje 258 pen-a a da ne pričam o 340 sa gold ammo. Brz je drama nešto kao medium tank samo bez gun depresion {#} armor tu i tamo može te dobro poslužiti a može i razočarati samo tako. A i drago mi je što mu ne puca ammorack svako 3 hitca kad te pogode kao u IS-3 što me živcira samo tako.

GRDI-146 kaže...

Da pitam, kaj se moze negdje vidjet kaj ce bit na popustu ono tipa sljedeci tjedan, mjesec i to ?

A druže ne zna se kako šta.. jedino rusi da šta mogu saznati valjda šta ja znam. Tako sam i ja par puta se zeznuo dobro al' eto credits uvijek se može zbaviti brzo valjda {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

šanse za pobjedu 13%

http://wotreplays.com/site/901429#arctic_region-predator003-is

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto...sa Premium računom (dva dana osvojena) dolaze i idioti u timu...u paketu...sad mogu dva dana gubit....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I da ih hebo critical hit u t...p....m....

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Why should I comment anything. Jos sto je najgore na pocetku bitke Centurion 1 se zali na 33% a najgori igrac u timu

http://www.wotreplays.com/site/901773#swamp-ledeni1-is-7

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Moram napraviti klan BUNICA. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Why should I comment anything. Jos sto je najgore na pocetku bitke Centurion 1 se zali na 33% a najgori igrac u timu

http://www.wotreplays.com/site/901773#swamp-ledeni1-is-7

odlična igra, falilo je malo sreće

13 godina
GRDI-146 kaže...

Četvrtkom ili petkom ti najave za vikend. Skupa s bonusima za taj vikend... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
11 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Urnebes, a još veći urnebes je ovaj replay, pogledajte obavezno.

http://wotreplays.com/site/897289#lakeville-rapture868-at_2

Sta reci,koju posluku porat?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

AT2 zajeban momak {#} Najzabavniji tenk za igrat dosada, ne znam jel takva situacija sa ostalim AT, saznat ću {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rapture686 kaže...

AT2 zajeban momak {#} Najzabavniji tenk za igrat dosada, ne znam jel takva situacija sa ostalim AT, saznat ću {#}

Kornjaca je prezabavan {#}

Prekucao kornjacu sinoc i danas ajde reko da na testu isprobam 183-cu da vidim kakav je jer planiram ostaviti kornjacu u garazi i skinem E3-ci 2020 dmg-a sa jednim sutom {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ludi su british td-ovci, al dug je još put do kornjače {#}

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

mislim da odustajem od njemachih td-ova,krecem i ja na britance :D

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa FV 183 necete se nagledat tih 2k hitaca. Ja sam jucer zviznuo britanskog teskasa za 2k ali rjetko to ide. Neka normala je 1500-1700 i to ako pogodis. Zabavan tenk ali i zahtjevan. Lutrija je taj hesh...

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Sa FV 183 necete se nagledat tih 2k hitaca. Ja sam jucer zviznuo britanskog teskasa za 2k ali rjetko to ide. Neka normala je 1500-1700 i to ako pogodis. Zabavan tenk ali i zahtjevan. Lutrija je taj hesh...

Slažem se, znao me isti pogodit dok sam vozio Pz-E100 i skinuo je 250-350 HPa s HESHom....

Odmah ja po njemu i skidam 1150 ....

S obzirom da Pz-E100 brže puni... FV ne može preživjeti 1vs1

dakle lutrija je...

ali kad te pogodi pa ti skine 1700-2000 razmišljat ćeš dobro ostatak partije gdje ćeš se skrivati {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice