- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nego jel se vama cini da se danas za svaku pobjedu dobije x2 expa za "prvu"pobjedu? ;)
nego jel se vama cini da se danas za svaku pobjedu dobije x2 expa za "prvu"pobjedu? ;)
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-selfless-common-goal/
Zvukovi više nisu hollywoodski već realni samo kaj trebaju još razraditi to, ali kao temelj mi se čine prilično realnim, eksplozije mi se čine malo prenapuhanim ali eto nisam nikad vidio kako tenk grune

hmm, ja gledao unutar igre po misijama, pa nisam vidio da se neki counteri povecavaju nit sam procitao o x2 za svaku :(
hmm, ja gledao unutar igre po misijama, pa nisam vidio da se neki counteri povecavaju nit sam procitao o x2 za svaku :(
Da, dobije se x2 za svaku pobjedu.
Novi zvukovi su super, samo nekako preslični, 12,8 na Jagdtigeru i onaj top na TOG II*, isto mi zvuče... jedina razlika kad artiljrija opali onda stvarno pukne i odjekne žestoko.
Jeste čuli Hellcat novi zvuk motora? Zvuk benzinca ima.
Roknem t57 za 1900 i onda mi place da je FV OP. Takvi su mi najdrazi,zuti generali hehe.
jedino od modova šta ima gore je xvm, i jedino di se primjeti značajnije je na minimapi, gdje prikazuje korisne info o view rangeu i sl.
ne znam, neki se možda ne mogu zabaviti dok saksaju preko 50% vremena pa koriste modove da poboljšaju svoj gameplay...
Kad se kupi FV( vjerovatno sljedeći tjedan) prije nego što krenem bitku ovo ću pustit pošto smatram da je

A dal je to op pa amo reć da je to postojalo u RL, kad bi pogodilo tenk ako ga i nebi polomilo ma tisuće komadića onda bi ga vjerovatno zakopalo pod zemlju. Čisto radi usporedbe su 152 ili isu 152 kad bi okinili tigra ili bi odletila kupola(pogotovo pre-production) ili bi osto imobiliziran, a budući da je postojalo jako malo vozila koji su mogli šlepat tigra više manje su bili izgubljeni, (drugim tigrovima je bilo zabranjeno šlepanje, iako su znali pogurat se međusobno, ako nebi radilo paljenje da ga ne moraju kurblat )
No da se vratimo na FV 183 iako se čini lagan za igrat isto treba pazit di se cilja ukoliko se želi iz prve uništavat, a ni svojstva topa mu nsu baš bajna, spore granate, dispersija aim time za raziku od onog WT koji ima je jedini auto loder koji ima brzi aim time nego rld izmedu granate točnije ima najbolji aim time u igri čak ako se nevaram 1,5 sek dok naravno svi ostali auto loderi imaju skoro pa duplo veći sve u svemu onaj tko je to u WG-u odobrio sigurno ima povišicu od pustog free xp-a za obje grane do t 10.
Da tenk je OP na temelju jedne partije. Sta niko ne stavi kad promasis dvi granate zaredom ili pogodis jagpz E100 za 500 iako sam ciljo donju plocu ali granate leti svugdje. Treba ga znat igrat i naradit se za puni dmg. U usporedi sa WT ili T57....
Neznam koliko ste upuceni/zainteresirani za CW tj. ovu mini kampanju
Danas je bio zadnji dan, kakva drama na forumu, evo kokice spremne
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/395269-dakillzors-buttplug-slides-out/#topmost
Ako vas ne zanima slobodno zanemarite
Gledam sad malo nesto vezano za ovaj 9.1 update. Nisam ga probo al cini mi se nepotreban, osim eventualne optimizacije igre i ajde zvukova (ajd i mozda jos one oznake na cijevi). WG najavljuje havoc engine, multicore support, bla bla, a sa obzirom na konkurenciju(WT i Armored Warfare) toliko se kockaju sa opstankom igre. Sa druge strane poznavajuci WG i njihovu metodiku sa patchevima bojim se da ce i nakon sto ubace recimo havoc, stvari(crashevi, dropovi) biti puno, puno gore nego na friskom izlasku 9.0 verzije.
Gledam sad malo nesto vezano za ovaj 9.1 update. Nisam ga probo al cini mi se nepotreban, osim eventualne optimizacije igre i ajde zvukova (ajd i mozda jos one oznake na cijevi). WG najavljuje havoc engine, multicore support, bla bla, a sa obzirom na konkurenciju(WT i Armored Warfare) toliko se kockaju sa opstankom igre. Sa druge strane poznavajuci WG i njihovu metodiku sa patchevima bojim se da ce i nakon sto ubace recimo havoc, stvari(crashevi, dropovi) biti puno, puno gore nego na friskom izlasku 9.0 verzije.
Gle, ne može sve odma funkcionirat savšreno kako je zamišljeno, tako ni HAVOK. Ali pričamo o nečemu što se još nije ni realiziralo, bolje pričekat taj famozni HAVOK pa onda rasprava..
Što se tiče 9.1 još nisam naletio na tu novu mapu, kao što sam reko preije zvukovi su ok, eksplozije možda malo prevelike i vatrene, a oznake na cijevima su super detalj, nadam se da će bit vidljive preko kamuflaže na mom omiljenom tenku; Tiger I.
Dobar je ovaj puta dva u nedogled, izgrajndo sam turret i pola topa na e 50, jedva cekam taj top na papiru je duplo bolji od ovoga. iznenaden sam kako e 50 moze od napred svasta odbiti
Sve je to ok... Ali wotu treba neki veci update, zbog konkurencije. Kad bi taj havoc bio ubacen kak spada to bi bila prakticki druga igra jer fizika nije mijenjana od 8.0 updatea. Zamisli samo kad bi imali model ostecenja kod vecih sudara(ogrebotine, udubine), sto je realno moguce napravit i vec je napravljeno(pogle samo model ostecenja u Just Cause 2 koji isto koristi havoc), ili ostecenja kod vecih kalibara HE shellova, a ne samo rupice... Igra koristi engine star 3-4 godine, neznam tocno koliko, no trebalo bi joj neko osvjezenje, ako nista bar posten multicore support.
drago mi je da ne sile sad s novim linijama i tenkovima nego rade na engineu koji je definitivno zaostao po svim kriterijima
konkurencija je dobra stvar.natrat ce developere da jos bolje igru razviju.tako da ne sumnjam da ce wot postat jos bolji bar duplo nego sad
jucer u ponoc dodem do 65k sa japancima i tek u 3 sam zavrsio misiju i dobio persuna, al je bilo skidanja bogova, doslo mi je da sve porazbijam
EDIT: evo prvi game valjda je ovo za sve one zivce jucer potrosene
joj ovi japanci...pa ovo je nemoguce izgrindati sa njima... i sad nekakav lik se zaglavio na ivici mosta i vice help help i ja budala odem da mu pomognem i pipnem ga prvo da se spojim pa reko da ga poguram naprijed da izadje i glupan se poce okrecati i upade i ugusi se, a ja poplavi.. a uopste ga ja nisam gurnuo. ne mogu da vjerujem...
http://www.wotreplays.com/site/download/882853
joj ovi japanci...pa ovo je nemoguce izgrindati sa njima... i sad nekakav lik se zaglavio na ivici mosta i vice help help i ja budala odem da mu pomognem i pipnem ga prvo da se spojim pa reko da ga poguram naprijed da izadje i glupan se poce okrecati i upade i ugusi se, a ja poplavi.. a uopste ga ja nisam gurnuo. ne mogu da vjerujem...
http://www.wotreplays.com/site/download/882853
hahah, bad luck brian
Kupih si malog hellcat-a za zabavu.
Razmišljam o KV-2 derp ili da istražim t-29
kv-2!