World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

cek vicko ak si ti kupoval drugi acc da ne grajndas desetke neke na prvom {#}

pa daj onda novoj curi kupi sise kakve je imala stara da ne grajndas do iduce sa velikim sisama {#}

p.s. dat nogu curi sa velikim sisama je ko prodat prem t8,al ipak to je doktorovo misljenje, vrijedi ko 3 forumaska {#}{#}

Silikonske sise vs prave sise naravno u istoj velicini je isto kao tajp 59 sada i kada je tek izasao {#}

A pjescani acc se isplatio jer nisam izgrindao niti jednu desetku vec jedno 5 mjeseci {#}

A za svu pricu kako je igra puna debila pa vecina MMO igara su takve i jedini nacin da izbjegnete ovaj problem je da preselite na drugu planetu {#}

Ne moze se porediti baza igraca u beti i nakon sto je igra izasla iz nje pogotovo sto broj igraca u WoT-u jos uvijek raste. Zna nekada biti frustrirajuce ali ako se zalomi desetak poraza jednostavno ESC i odes gledas Kate Upton na youtubeu kako trci plazom {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

A ja sam samo htel slikama dočarati svakodnevnicu u wot-u kad ono pokrene se rasprava da zaboli glava..

Toliko eksperta na jednom mjestu nisam vidio već duuuugo vremena.

Ak ništ drugo mogu se nasmijat na komentare

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Koji je problem to što drugi imaju visu pa istraže tenk samo tako sa free xpom to ne znači da oni znaju igrat sa njim

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra jest u nekim stvarima bolja nego kad sam počeo igrat ali meni su igru upropastili sa autoloaderima i prem municijom za srebro.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

4 0 hvala 0
11 godina
never kaže...

Igra jest u nekim stvarima bolja nego kad sam počeo igrat ali meni su igru upropastili sa autoloaderima i prem municijom za srebro.

APCR je povijesno točna municija. U čemu je problem? Da je i za zlato isto bi je koristili i da nije. Kao što uvijek jesu. I ja je koristim kad treba. Ne shvaćam to kmečanje oko apcr-a.

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nitko nije spominjao povijesnu tocnost, to je jedini pay2win element koji je trebao ostati samo za gold, daleko manje ljudi bi ga koristilo i armor bi znacio puno vise.

Moj PC  
10 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebalo bi gold ammo ograničit samo za CW

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma bitno je da se zabavimo dok se igramo, kad zabava preraste u ovisnost, e to nevalja. Koristili gold ammo ili ne.

Osobno mislim da nema nista slicno WoTu (mozda grijesim) koje za 0kn pruza toliko zabave. Ono sto daje car samoj igri je ljudski faktor. A uvijek ce biti onih s karticama koji misle da 50€ ili 100€ rjesavaju sve njihove "probleme", osobno mislim da 70-80% ljudi koji trose € na WoT nakon odredjenog vremena prestaju s igrom, jer bedastom igracu/covjeku ni premium tenk nemoze pruziti zadovoljstvo igranja. Takvi su uvjek nezadovoljni i uvijek im je netko drugi kriv u partijama koje gube. A kako vidimo kolicina novih igraca iz mjeseca u mjesec je u porastu. A ukupan broj igraca se vrti oko iste brojke. I sam znam par starih igraca koji su prestali WoT da igraju, za razliku od mene, zauvijek. A igraci su prica za sebe.

Jer ljudi kao ljudi, netko cacka nos dok igra, netko upravo otisao na WC, nekome pali windowsi pa psuje sve po spisku, nekoga zena/djevojka ubija u pojam kako moze sjediti za kompom kad ima nju.

Po meni je to ono sto daje draz ovoj igri. Sva sreca pa neodigram vise od 10-15 partija u 7 dana. Prosla me ovisnost davnih dana.

A tko zna, mozda i ja jednog dana potrosim par € na WoT. Ako uvedu mjesecnu pretplatu. :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Entry Point kaže...
never kaže...

APCR je povijesno točna municija. U čemu je problem? Da je i za zlato isto bi je koristili i da nije. Kao što uvijek jesu. I ja je koristim kad treba. Ne shvaćam to kmečanje oko apcr-a.

Jeste,  al apcr je u ww2 bio skup ko zlato {#}  A u post waru je Heat bio standardna municija  za tank to tank  dok nisu počeli  s sendvić oklopom i sličnim stvarima , pa bi onda po tome t 54 trebo imat pen 330 umjesto 201 mm  s standardnom grantaom.

No istina je da se desilo  da je s heatom armor skoro pa beskorisan... No najveći je problem što je to onda uništilo gameplay balance jer T 54 kad naleti na mausa može jednostavno punit heat dok maus nemože stisnit   2  da  iskoristi nitro da pobjegne T54  ili da posada izađe i nabaci jos 10 cm oklopa na onu stranu di je t 54. Uglavnom poanta svega je što bi igrao s HT kad ono što je tvoja prednost se jednostavno zaobiđe s par k srebra. Doduše da bar spall liner degradira dmg bila bi malo drugačija priča.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
trugati512 kaže...

ljudi, koji su vam najdrazi tenkovi? meni IS, T29, T28, Tiger 1 i jedva cekam da kupim IS-7 i jedan iz T verzije, al sam mu zaboravio ime {#} :D

tiger 1 / tiger2.. vidjet cemo kako ce ici sa e75

americka heavy mi je isto dobra al njemci su mi puno drazi. tigeri su jednostavno sexy

evo prva danas sa e75 i ostanem na sred njive-veza sa serverom prekinuta-{#}

da, tiger 1 ili tiger 2.. svejedno, oba su solidna :D a e75 je uff :D xDD

a cuj.. dobri su amerikanci ako ih nadogradis, a za njemce se nema sta puno pricat. upravo to sto kazes.. tigeri su jednostavno... :D

hahahahahhaha, lol... koliko si imao kilova ,,nasred njive"? :D xDD

ASUS X75VB-TY023
13 godina
neaktivan
johi bro kaže...

Trebalo bi gold ammo ograničit samo za CW

Gold ammo je nešto kao doping u sportu, daje prednost lošijem igraču u odnosu na onog koji više trenira. Igra je zbog toga postala više noobfriendly.

U nekim slučajevima je ipak poželjan, npr kad se nalazite u poziciji da odlučujete partiju a imate pritiv sebe 2 tiera jačeg protivnika.

Po meni bi najbolje riješenje bilo ograničiti broj gold municije u randomu na 3-4kom (ili jedan spremik). To bi dovelo do toga da bi ljudi štedjeli gold za kritične situacije.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Autoloderi i tenkovski nacrti iz gulaga ubijaju volju i gušt ove igre..Pogotovo što oklop ne znači ništa jer uvik ima neki weakspot ili prem ammo u najgoru ruku.. Nakon malo razmišljanja zaključi bi da je agilni autoloader osvoji wot a to rade frenchyji i amerikanci koji gazu sve pred sobom... Haha jadnika koji igraju mausa ili e 100 ili britanske td ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako sam i ja mislio za autoloadere dok nisam krenuo grindati T57 Heavy...Prvo grind do tog tenka zna bit patnja teška. Drugo autoloader, pričam o T57ici puno rasipa tako da na malo vece daljine brzo pucanje ne ide jer ce od 4 granate dve pogoditi cilj od te dve ce jedna penetrirati jer ce ona druga pogoditi tamo gdje nisi ciljao. Tenk ima brz medjureload, pa brze napuni nego sto nanisani i to te tjera da kod snajpa malo duze nisanis pa se pocesto dok uhvatis neprijatelja izmedju dva pucna vrijeme razvuce skoro kao kod obicnog tenka. Na blizinu tenk nema neki armor i brzinu pa kad ispali klip i dok puni svi te pune ko kurvu na autobuskoj stanici. Da ne pricam da cesto zna otici ammo rack a zbog prirode topa, često nema mjesto za wet storage, a safe storage na posadi i nije od neke velike pomoci. I treće što kad neprijatelji vide autoloadera, često budes prva meta za fokus paljbu.

Tako da autoloader znaju imati svoje momente i lijepo je kad silujes neprijatelja ali nije bas sve tako sjajno bajno kao sto izgleda. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 7:38 (malina22).
Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer nas stavi u borbu sa hrpom t10 td-a ..na mapi komarin.. i naravno pocmemo puskat strasno jel ekipa stoji i snajpa i kempa.. a ja ljepo sa m103 pravo pod vodu. odoh na skyrim tjedan dana na ljecenje {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 9:14 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad tenk nije u fullu cesto pucam gold ako nisam top tier(po potrebi, evo npr sad sam na T44), a ne sjecam se da sam pucao gold sa tenkom u fullu zadnji put osim sa artijem ako odem u TD mod i jednom sam sa is7 na himmelsdorf pucao gold kad su tri mausa u platoonu rushala ulicu smrti i to mi je pomoglo okrenuti game

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 9:55 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Autoloderi i tenkovski nacrti iz gulaga ubijaju volju i gušt ove igre..Pogotovo što oklop ne znači ništa jer uvik ima neki weakspot ili prem ammo u najgoru ruku.. Nakon malo razmišljanja zaključi bi da je agilni autoloader osvoji wot a to rade frenchyji i amerikanci koji gazu sve pred sobom... Haha jadnika koji igraju mausa ili e 100 ili britanske td ....

mausa koji side scrape-a i koji nakosi kupolu ni WTE100 sa zlatom nece probit...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Kad Mozemo Ocekivat Ukrajinske Tenkove inGame haha
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

koliko bi mogao vrijedit acc ako bi se odlučil za prodaju sa:

1700 golda, 15ak slobodnih garažnih mjesta. proširene barake

e100, e5, is7, obj 140 u garaži

is4 i 50b treba kupit

t54, obj704

T34,is6,t59

100y, dickermax, tog2

churchill3

i još hrpa sitnih premuma (fcm td, t2, tetrach, micromaus itd, itd)

+ još nešto tenkova u garaži

pristojnih statsa 54,3%wr  1750 wn8

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 11:27 (Checola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

provjeri ovdje kako se kreću cijene http://www.playerauctions.com/wot-account/ {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta imate protiv golda? 90 posto vas koji su protiv golda su tanki sa srebrom (jesam li u pravu?) pa vam je krivo?

Ja sa e5 pucam 20 zlatnih a kad ih potrošim tek onda AP, zašto? Zato što mrzim tenk koji ne odbija (u usporedbi sa is7) ništa a nema ni mobilnost mediuma (nije ni da je puno puno punoo okretniji od is7), ajde sve to može proć ali tenk rola 350-384, sa goldom bar češće bude 400 ili više. +Ljudi pišu gold noob, ništa mi nije draže od toga jer kad sam ja izživciran drago mi je i da su oni...now go td team

2 15 hvala 0
11 godina
World of Tanks

A i gold ne osigurava da će svaki puta biti penetracija. Koliko mi se puta samo na E-100 odbilo od puno nižih tiera.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Šta imate protiv golda? 90 posto vas koji su protiv golda su tanki sa srebrom (jesam li u pravu?) pa vam je krivo?

Ja sa e5 pucam 20 zlatnih a kad ih potrošim tek onda AP, zašto? Zato što mrzim tenk koji ne odbija (u usporedbi sa is7) ništa a nema ni mobilnost mediuma (nije ni da je puno puno punoo okretniji od is7), ajde sve to može proć ali tenk rola 350-384, sa goldom bar češće bude 400 ili više. +Ljudi pišu gold noob, ništa mi nije draže od toga jer kad sam ja izživciran drago mi je i da su oni...now go td team

Smijesno je reci da e5 ne dinga nista i da nije mobilan. Juce sam sreo jednu e5 sto samo golde puca, dok ja mucim se da nanisanim cubicu ili donju plocu on mene isto, isto sam u e5, nije ni gledao gdje gadja...e to je jedina prednost golda na e5ici.

15 godina
Entry Point kaže...

A i gold ne osigurava da će svaki puta biti penetracija. Koliko mi se puta samo na E-100 odbilo od puno nižih tiera.

normalno da će se heat odbit od spaced armor,a za ovoga gore,sa 259mm penetracije sa AP ti nemožeš ni jedan tier 10 probit pa ti baš silno treba gold,mene je uvjek zanimalo kako su gold spammeri igrali prije neg sto su uveli prem. municiju za creditse...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
Predator003 kaže...

Ovo za rollove je čista glupost...

AP i HEAT imaju isti avg dmg

Glupo je pucati automatski HEAT ot pocetka, pogotovo na nize tierove, vise je sanse da ce te HEAT zahebat i track nekog nizeg tiera popit granatu...

AP ima cca260 penetracije sto je dosta za skoro pa sve

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
Predator003 kaže...

Ja jesam protiv golda, ali nisam tanak sa srebrom, imam 2 tier 8  premiuma za to. I unatoč tome ne trošim gold ammo, čak ni nemam na tekovima to. A ne volim iz razloga jer gold zaobilazi armor, i tenkovi koji upravo ovise o svom oklopu postanu sranje. Najbolje primjer mi je za to VK4502B. AP uredno odbija (osim weakspotovi) ali gold...

Sjećam se situacije s tim tenkom, mapa je bila Port, i ja uredno stao uz zid i savršeno ga sidescrapeao, odbijem sva 4 pogotka od T54E1, i još 2 od 2 hvy tenka. I nakon pol minute se vraća na isto mjesto T54E1 i opet po meni. Sva 4 prošla, logično zllatna municija. A ja tenk pomako nisam ni milimetar, a on došo i puco u mene sa potpuno istog mjesta gdje sam mu ja prethodno bouncao sva 4 AP. I eto trudiš se angleat oklop il sakrit weakspotove i onda jednostavno goldom probiju šta god da je izloženo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 14:54 (St0ka).
17 godina
World of Tanks

ja ne znam sto vam prave problem ti sto pucaju sa goldima... lijepo se postavis i dingas je isto ko i ap...

jedno je kad ap nema dovoljno pena da probije pa te lik probije sa goldom, ali se zato trudis da te dinga.

sa is-7 i st-1 to nekako dodje samo po sebi...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...

Ovo za rollove je čista glupost...

AP i HEAT imaju isti avg dmg

Glupo je pucati automatski HEAT ot pocetka, pogotovo na nize tierove, vise je sanse da ce te HEAT zahebat i track nekog nizeg tiera popit granatu...

AP ima cca260 penetracije sto je dosta za skoro pa sve

Deklarirano je isto, ali Heat češće radi 400 (na E5) ne vjeruješ? Igraj 5 borbi samo sa Heat i 5 samo sa AP podijeli ukupnu štetu sa brojem proboja pa vidi

Da heat često zajebe...često bude critical na skautima

15 godina
Predator003 kaže...

Deklarirano je isto, ali Heat češće radi 400 (na E5) ne vjeruješ? Igraj 5 borbi samo sa Heat i 5 samo sa AP podijeli ukupnu štetu sa brojem proboja pa vidi

Čisti RNG koji je isti i na AP i na HEAT. Placebo efekt. 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 15:16 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Predator003 kaže...

Čisti RNG koji je isti i na AP i na HEAT. Placebo efekt. 

Čisti RNG koji je osmišljen od ljudi koji pokušavaju igračima uzeti što više novca, hmm koja je skuplja granata/plaća se goldom?

15 godina
Predator003 kaže...

Čisti RNG koji je osmišljen od ljudi koji pokušavaju igračima uzeti što više novca, hmm koja je skuplja granata/plaća se goldom?

Ajmo...teorije zavjere all the way...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice