World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.106.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Meni je VK 3001 (P) bio ok. 58% pobjeda. Odlican top za tier 6.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 19:42 (guinness).
11 godina
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Pa jbmu, nikako pobijediti. Zadnje dvije noći katastrofa, evo nastavlja se.

Sa T71 dobijem Ace Tanker na draw, ostao sam protiv onog VK4502P ili kako već (t9) na full healthu, a meni 26hp.

WN za tu partiju preko 14000, evo već 0/5 a ništa bolje nije ni danas popodne bilo.

Da sam sklon zavjerama, rekao bih da đubrad ima mm da me stalno baca ovako da ne ispunim misiju.

Imao sam 52,99% wr, falila mi je po xvm-u jedna da napunim 53% koji dugo ganjam, hoću k. Ništa dok ove misije ne odradim, sad je opet na 52,91%.

Fuj, gamad crvena.

1 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

LOL. Pogodim s M4 šrot Šermanom (derp gun) njihov KV2, skinem mu jedan HP, on me uroka jednim hitcem i pod rubrikom "detaljno izvješće" sve 1... {#} 1 hitac ispaljen, 1 probio, 1 HP skinuo, primio 1 hitac, 1 me probio, 1-nog oštetio...

Da sam htio ne bi to mogao naštimati... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima li netko da je prilikom kupovine preko paysafe-a kupio gold, a da mu je ostalo 0.48 EUR-a gore? Toliko mi treba da si kupim 500 golda. Lp

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

WG poruka nama igračima...evo vam ga...

Moj PC  
11 1 hvala 4
11 godina
neaktivan

ako me predosjećaj ne vara mape će početi sličiti jedna drugoj k'o jaje jajetu, sve se svodi na nekakve kanjone sa nekoliko stijena k'o zaklon (osim kampinovke) i konstantan nerf svega što nije rusko..

neznam ništa o programiranju i implementaciji naprednih rješenja koja bi grafičkom i (ili) zvučnom kulisom uljepšali (ubrzali) igru, ali znam da velika većina nas (osim ovih što im je tata direktor svemira) imamo solidna računala koja (nažalost) nemogu pokrenut WOT na solidnim postavkama...čemu maltretiranje zajednice od kojih (prema dostupnim info) žive više nego dobro..

sad malo off, zainteresiro sam se za ground forces i na moje iznenađenje mogu upast u CBT ali moram kupit tenkove (ili bundle) od ~30$ na više {#}

na svu sreću u WOT nisam utuko previše € pa mi neće teško past upisat naredbu "clean disc" ako nastave ovim tempom.... kim jong il je malo dijete što mi proživljavamo

WG fu

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 8:59 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

Složiću se sa tobom oko mapa...činjenica je da svaka mapa ima dva mjesta oko koga se timovi bore i da su do skora sve mape bile tako balansirane ili bolje reci nebalansirane da je jedan tim uvijek bio u prednosti...

E sad što se tiče solidnih kompjutera...teško je napraviti nešto a da to svima radi isto ili barem podjednako dobro. Možeš povući analogiju između iOS-a i androida...iOS ima jednu platformu i pisati i optimizovati programe za tu jednu platformu je daleko lakše nego pisati za android...Te pun sepet različitih platformi, te različitih dijagonala i naravno da će biti se naći neko kome nešto neće raditi kako treba i kad na to dodaš i to da programeri nisu nepogrešivi...Tako i na WOTU...kad uzmeš da se samo grafičke kreću od onih integrisanih do onih high end pa i sa procesorima je tako, pa nekom će hdd da zeza i eto problema. Na kraju krajeva nigdje nisu obećali da će na svim konfiguracijama igra da leti...engine jest loš, ali prebaciti je sad na novi, mislim da je to prevelik posao kad im Gaijin diše za vrat pa se više fokusiraju na sadržaj da zadrže stare i privuku nove igrače.

Ne branim WG znaju usrati situaciju sto jest, jest...al treba realno sagledati situaciju i na kraju krajeva igra je besplatna...u cjelosti.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

bravo malina, znam da je besplatna i poštujem to ali na prste jedne ruke bi nabrojali igrače koji nisu dali niti kune za igru..osim kôdova {#}

neznam popravit auto, perilicu....ali krvavo zarađenim novcem znam platit... WG ima dovoljno novca za pojačavanje (promjenu) timova koji rade na razvoju, a barem danas imamo sve više IT stručnjaka koji traže mjesto pod suncem...iz "garaže" iziđe solidna igra a iz WG kuhinje ne, malo čudno..vezano za gaijin, nakon početnog uzbuđenja većina se vraća WOT-u jer ipak poznato je okružje a i vozila su istražena {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
bivsi branitelj kaže...

Mislim da WG nikada nije ni sanjao da će imati ovakav user base. Pogriješili su sa enginom na početku, ali trude se ispraviti to. Nije jednostavno održavati sve to za tolike milijune igrača, a ni jeftino. Ja sam zadovoljan sa igrom trenutno, na mojem 5 godina starom računalu.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 8:58 (DrNasty).
17 godina
odjavljen
bivsi branitelj kaže...

bravo malina, znam da je besplatna i poštujem to ali na prste jedne ruke bi nabrojali igrače koji nisu dali niti kune za igru..osim kôdova {#}

neznam popravit auto, perilicu....ali krvavo zarađenim novcem znam platit... WG ima dovoljno novca za pojačavanje (promjenu) timova koji rade na razvoju, a barem danas imamo sve više IT stručnjaka koji traže mjesto pod suncem...iz "garaže" iziđe solidna igra a iz WG kuhinje ne, malo čudno..vezano za gaijin, nakon početnog uzbuđenja većina se vraća WOT-u jer ipak poznato je okružje a i vozila su istražena {#}

Igram WOT već dvije godine i nisam dao ni kune. Uopće ne vidim potrebu.

13 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ako je to istina svaka ti čast skidam kapu ali mi volimo viditi nekakve dokaze daj makar link od profila.

17 godina
baxx kaže...
XXX kaže...

Ako je to istina svaka ti čast skidam kapu ali mi volimo viditi nekakve dokaze daj makar link od profila.

pa sta je to tako tesko povjerovati?

ja wot igram od samog pocetka pa nisam dao ni novcica :)

-BiH-slackspace
13 godina
neaktivan

Svaka čast onda ste stvarno majstori , ali nevjerujem dok nevidim profil bez ljutnje jer znam šta sam ja prolazio bez premiuma.

17 godina
odjavljen
baxx kaže...
XXX kaže...

Ako hoćeš pošaljem ti na PP ime profila ali neznam što će ti to.

edit 

poslano

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 10:19 (XXX).
13 godina
neaktivan

Može pošalji baš da vidim i nebrini neću otkrivati nikakve detalje tu po forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 10:18 (baxx).
17 godina
World of Tanks

moje ime u wotu je isto kao i na forumu ovajonaj

ne znam vidi li se kad je registrovan, ali odmah poslije zavrsetka bete tj cim je izisao wot...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

moje ime u wotu je isto kao i na forumu ovajonaj

ne znam vidi li se kad je registrovan, ali odmah poslije zavrsetka bete tj cim je izisao wot...

Svaka čast i tebi i XXX majstoru stvarno treba imati dobre živce igrati bez premiuma.

17 godina
odjavljen
World of Tanks

Kad zaradim premium dan to mi je onda totalna zafrkancija od igre. Stalno si u plusu bez obzira kako igrao. Sa standardnim računom moraš malo i pripaziti.

evo tenutno sam preko dva milona srebra u plusu i stvarno nije neki problem. jedino sa desetkom je zbilja teško stalno izvlačiti plus.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 10:33 (XXX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dobri ste, ja nisam nista platio ima vec godina dana, prije toga sam kupio Type59 i nekoliko mjeseci premiuma...

Najvise zbog toga sto nemam potrebe jer uvijek se ima golda od ESL-a, raznih competitiona, CW-a, kodova:D itd..

IS-6, FCM50t, e25, SU-122-44, SU100Y i oni silni low tier premiumi su sve kupljeni "besplatno", nisam dao prave pare za njih...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
baxx kaže...

Svaka čast i tebi i XXX majstoru stvarno treba imati dobre živce igrati bez premiuma.

Pa živce iste moraš imati i sa i bez premiuma, jer igraš istim tenkovima i u istim uslovima, samo što igraš duže.

------------------------

Evo došao duks konačno. 40 maraka dodatnih troškova tako da je ukupno sve 120 km (470 kuna). Preskupo, da sam znao da će me ovako yebati na carini zbog jednog duksa, ne bi se ni zamarao da naručujem.

Sam duks ima super kroj, potrefio sam broj u bocu (XL na mojih 186cm). Malo je užeg kroja, ne bi to rekao prema onih slikama kupaca, vjerovatno su uzimali veće brojeve, al meni je bitno da su rukavi i dužina dobri.

Sam materijal nije bog zna šta, dosta tanak, očekivao sam nešto malo deblje/kvalitetnije, vidjeću kako će se ponašati u nošenju i u pranju. Print izgleda fino al mi ne ulijeva povjerenje, pogotovo World of Tanks natpis na ruci, djeluje mi da će se oguliti brzo.

Made in China, sa depota u USA poslan u š.upak Evrope, odnosno BiH, gdje još dodatno nag.uze troškovima (pravi svjetski putnik).

Budem okačio slike kasnije (poslaću ih na jinx zbog dodatnih bodova koji vrijede pravu lovu), al ako se zanemare ove logo pyzdarije, ne vrijedi muke i love (sa dodatnim zayebancijama).

Eh da, vidim papir, okrenem kad  jinx sticker. Reko što nije kakav bonus kod, ono, 5k zlata i t8 premium... ;)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nasty odakle si vidim da si iz BiH...Ja sam iz BL.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram od bete i nisam trošio novce na igru a zahvaljujući esl-u već godinu dana igram sa premiumom i uspio sam par prem tenkova uzet.

Sad kad gledam ni sam neznam kako sam mogao igrat bez prema, pogotovo grind t34 kao tier 9 {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja isto nisam uplatio ni lipe, pa imam t34 1.8k golda i imo sam kombinirano preko 3mj premiuma od svih onig alianware kodova prije par godina

btw taj grind do t30 (X) mi je najgore i najbolje što mi se dogodilo na wotu {#}

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hehe trebalo mi je 700 borbi sa t34 da otključam t30 {#}

ali sam se bar tad naučio igrat 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

ja sam si kupio par puta premium i t59, is6 i t34 izgrindao, a od esl-a i raznih kodova, cw-a i ostalog kupio su100y, tog-a, dickermaxa, trenutno skupljam golde za e25....,

što se tiče t30, nega nisam nikad otvorio, zgadio mi se trotjdni grind amera od t1 do t34 kad sam čuo da će biti premium, a vrijeme je pomalo curilo....

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 12:15 (Checola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Nasty odakle si vidim da si iz BiH...Ja sam iz BL.

Bihać.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Relativno blizu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice