daj nemoj provocirat ovaj napaćeni narod sa 127 fps-a, neki su tu sretni ako imaju više od 27
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj nemoj provocirat ovaj napaćeni narod sa 127 fps-a, neki su tu sretni ako imaju više od 27
Ne provociram nego pitam stvarno,i mene je patilo tih 27 fpsa onda sam sam zaradio novac i kupio si dio po dio
Blago tebi
Vidim King Tigera i premalo love za njega :)) moras vise farmat :)
Tek kupljen, čim sam skupio lovu uzeo ga. Farmam sa Tiger I, kupio sam motor za Kinga.
jel znate mozda zasto za vrijeme bitke izbaci i igre?. desilo mi se par puta. dali je zbog novog moda, ili postoji neki bug,
ili se nesto poremetilo u WOT mapi?
Jesi igrao možda sa Američkim tenkovima kad te izbacilo?
nisam,igro sam ja i frend tim sa hetzerom, i prije dan, dva me izbacilo igro sam sa IS-om. cini mi se da nema veze koji tenk igras, jednostavno te kickne iz kompletne igre
Meni se to dogodilo sa T1 Heavy i nisam mogao ući u igru dok bitka nije završila... s nijednim drgim tenkom mi se nije dogodilo.
Netko je vec pitao a vidim da nitko nije potvrdio.
Ako sad kupim t2 light dok je na akciji i na kraju izvrsim onu mjesecnu misiju da li ce mi isplatit tih 750 golda i da budem na kraju 375 golda u plusu?
Zna možda neko kaj se desilo sa piratima? raspali su se ili..
čisto informativno, nisam baš u toku
Netko je vec pitao a vidim da nitko nije potvrdio.
Ako sad kupim t2 light dok je na akciji i na kraju izvrsim onu mjesecnu misiju da li ce mi isplatit tih 750 golda i da budem na kraju 375 golda u plusu?
Trebalo bi,al ja rade nebi jer s misijom se dobije i slot, a nevirujem da ce dat 750 + 300 golda kad bude gotova misija....
Ne provociram nego pitam stvarno,i mene je patilo tih 27 fpsa onda sam sam zaradio novac i kupio si dio po dio
Isto je i kod mene neide vise od 127 FPS, mislim da je to max

Da, bit ćeš 375 golda u plusu i dobit ćeš garage slot bez obzira imao tenk ili ne.
Jučer 16% winrate
Čini se da ni danas neće biti bolje.
Jučer 16% winrate
Čini se da ni danas neće biti bolje.
meni jucer pocelo i do kraja sam vratio na 55 i sad opet ista prica krenuo 7% i sad lagano dizem
Igraš na ultra sett ili ?
Pa da imas manje bilo bi jadno , ipak imas dvije 7970 u cfx :)
I procesor na 5 GHz...
Igraš na ultra sett ili ?
Yup, sve na max
Pa da imas manje bilo bi jadno , ipak imas dvije 7970 u cfx :)
Istina, ali WoT koristi samo jednu, rekli su da ce ove godine doc SLI i CrossFire X tehnologija, kao i Multicore support, bumo vidli dal bu onda kaj vise :P
Stolnik daj jedan SS opiči da vidimo kako to izgleda dok igraš na 127 FPS-a
Jer na SS količina FPS se jasno vidi... xD
Jer na SS količina FPS se jasno vidi... xD
Moze budem kad bum igral, trenutno sam u kuhinji :P

jel izasao koji mod za 0.9 koji prikaziva SAMO statistike igraca i sanse za pobjedu?
hvala!
Dajte mi decki malo medijskog internet prostora da malo olaksam svoj popi....zditis ne samo sto mi je pao frejm za kojih 20-30fpsova,igrao ja tako par dana bez problema nego sad imam novi problem na koji su tu upirali prstom pojedinci... I meni se pocelo rusit
evo igrao sa kv1s par partija i udjem u zadnju i bam ugasi se igra. udjem opet loadira mapu bam ugasi se pa po ne znam koji puta J.... oni mater svoju i sve HD modele i najnovjij iber uber ultra mega kul patch!
Jeste probali smanjit rezoluciju 3D rendera?
Mislim da ću odigrati još tih 16 dana premiuma i onda sam gotov sa ovom igrom. Nekoliko razloga: želi mi spržiti procesor i grafičku svojim vrhunskim engineom, u većini slučajeva igraš sa hrpom budala i treće igra nema neki poseban cilj. Sve se svodi na napucavanje 30 ljudi tenkovima.
Trebam neki prijedlog za neku igru koja mi neće biti više tako dosadna