World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

za sve vlasnike amd kartica. probajte vratiti na 13.9 verziju drivera. cini se da radi dosta bolje. !!

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu se nacudit dali oni ovo nas sprdaju pa 2 GB download ne znam zbog čega???

Kako bi reka Angry_joe izdavači igara su počeli sa opasnim trendom rade poluproizvode koje hrpa igrača kupi (ROME 2 Alien itd.) i onda ti muzu novac i kao sve ispravljaju patchevima. Nešto u stilu wg di dosta igrača kupuje premium acc ili što god već i dobiva odgovore ali da znamo da ne valja sredit ce to patch 1000000000000001111111111. 29.............................................................

Jbt ja igram povremeno wot od 4.0 ili 5 verzije i jedino sto su uveli značajno je ta fizika a sve ostalo je 90% isto ako ne kontante prototypne nacije i nove tenkove ...Ovaj patch sam stvarno ceka da srede neke stvari pogotovo neke ravnomjernosti jer skoro u svakom tieru ima neki tenk koji je brutalan neces ti igrača koji zna igrat sa kv1-s ili is 3 i sličnim tenkovima koji jedu u svojim tierima sve zivo.... Dali je posteno da su 152 ima onako brutalan top ili da tigeru svaki hitac znači ostećeni modul ili da svaka budala koristi zlato itd .... nastavite niz sami sve sto vas do sad zivcira u igri...

Ali zato sam sad dobi remake Alone in the dark s PS 1 kako je sve tamno yeeej tiger 2 izgleda ko da su ga od ugljena radili biće hitler nije ima željeza ili je programerima pao zastor na oči... Neke karte izgledaju ko da se igraju blizu površine sunca kako je sve jarko a druge kao da se mlatimo u 5 do ponoć...

Ugl. patch 9.0 je po meni prevara od svega a jedino mi je zal ulozeno vremena jer ozbiljno se razmisljan probat war thunder pa vidit iskreno sto je bolje jer dosta je obećanja kv1s je vec 3 patch za redom treba bit malo sreden medutim vidi cuda nije??? 

PS eto samo da vidite slika nisam ih cropa ali točno se vidi da wg tapka u mraku..........

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 20:50 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
Re: World of Tanks
s ostalim se slažem, ali šta ti radiš s grafičkim postavkama da ti je hangar tako tamni bogami ne znam
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
World of Tanks

Pozz, pitao bih u vezi onih kodova za 50-100 golda. Ima li neko večinu kodova barem negdje napisano pa da mi pošalje na pp ako još uopće vrijede, jer ih ne mogu naći tu na stranici. lp

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ne mogu se nacudit dali oni ovo nas sprdaju pa 2 GB download ne znam zbog čega???

...

Ali zato sam sad dobi remake Alone in the dark s PS 1 kako je sve tamno yeeej tiger 2 izgleda ko da su ga od ugljena radili biće hitler nije ima željeza ili je programerima pao zastor na oči... Neke karte izgledaju ko da se igraju blizu površine sunca kako je sve jarko a druge kao da se mlatimo u 5 do ponoć...

Ugl. patch 9.0 je po meni prevara od svega a jedino mi je zal ulozeno vremena jer ozbiljno se razmisljan probat war thunder pa vidit iskreno sto je bolje jer dosta je obećanja kv1s je vec 3 patch za redom treba bit malo sreden medutim vidi cuda nije??? 

PS eto samo da vidite slika nisam ih cropa ali točno se vidi da wg tapka u mraku..........

kao prvo podesi si gammu, mislim da je to-igra ti je uzela neke auto postavke i zato ti to tak izgleda

btw ja sam dva-2 puta gasil igru sa alt f4 i istekal lap bez shutdowna i poremetil sam settingse u igri, sve sam moral ponovo namjestat, zvuk, grafu, sve-al je poanta da mi je tad i garaza i sve mape izgledalo isprano, pre svijetlo i bljestavo, i potrajalo je dok nisam vratio kak je bilo-screen shotovi postavki prije su pomogli jer su to najavili pa sam bio spreman

btw, ljepo ti ide treci skil na tigru2 al nebi ja bil ski11 nazi da ne prigovorim ti za drivera-repair, bia pa preventive? ftw? znas kolko ce ti trebat da se aktivira preventive koji je perk, racunaj 4*190 partija prosjecno {#}

dropaj to i stavi bia, preventive, a zadnji repair

UVIJEK nek je skill taj koji se puni jer je uvijek aktivan {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

FPS nekih 40. XFX R9 270x {#} . Ajd procesor je core 2 quad 9550.

Napokon se priviknuo na novo osvjetljenje, boje i modele. Nije tako loše. Sviđa mi se zvuk ekplozije tenka. Vidjeh i prvu kupolu kak je odletjela.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam dobio na FPS-u, imam sve max osim lightning i shadow

oko 80-120 imam sad

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zvuk eksplozije tenka je fenomenalan, daje dobru atmosferu u igri, kad čuješ prigušeno onako iz daljine...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Ja sam dobio na FPS-u, imam sve max osim lightning i shadow

oko 80-120 imam sad

Jel rijec o laptopu onom kaj si dobio?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Zvuk eksplozije tenka je fenomenalan, daje dobru atmosferu u igri, kad čuješ prigušeno onako iz daljine...

to je ok, al meni je KOMA zvuk kad me neko pogodi - ko da je komarac prdno pokraj!?

upoce ne skuzim da se nesto desilo!

12 godina
World of Tanks

Jel se vama nekad crasha igra usred bitke i kad pokušate ući opet u istu bitku da vam se opet crasha sve dok bitka nezavrši? Btw što se tiče patcha razočaran sam, morao sam smanjit detalje da bi imao normalan fps.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam, men je ok.

http://wotreplays.com/site/780755#steppes-rapture868-pzkpfw_vi_tiger

Drugi Ace danas sa Tiger I {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

btw, ljepo ti ide treci skil na tigru2 al nebi ja bil ski11 nazi da ne prigovorim ti za drivera-repair, bia pa preventive? ftw? znas kolko ce ti trebat da se aktivira preventive koji je perk, racunaj 4*190 partija prosjecno {#}

dropaj to i stavi bia, preventive, a zadnji repair

UVIJEK nek je skill taj koji se puni jer je uvijek aktivan {#}

Pa dakle ti ne uzimas neke skilove jer ti se aktiviraju tek kad dodes na 100%?? mislin posada mi ide dalje nakon tigera na e 75 pa ne shvaćam poantu jer dok dodu na e 100 sve ce bit fino spremno a po meni repair je bitniji od preventiva za ht i jos njemački ( ementaler)  i zato sam to uze + large repair kit popravis se u trenu sto je dosta bitno kod njemaca kojima bok sluzi samo da tenk lipo izgleda.Preventive je zbog lover gracijalsa ali nije toliko ni bitan jer obicno kupim automatic fire ex a sad kako sam na 0 kupujem manual fire ex....

I jeli se kome još ucinilo da ima vise arteljerije  i da su precizniji???

16 godina
World of Tanks

Mislim da sam među prvima koji je rekao da će ovaj patch biti jedno žešće smeće...već 6 sati mi skida patch pa još nisam vidio kakav je ali ne očekujem ništa. Za one koji jedva čekaju War thunder ground force ja se baš i nebi radovao. Igram WT zatvorenu betu i jako sam razočaran. Grafika i fizika su ludilo, modeli tenkova bolji od WOT-a, dobro je zamišljeno ali....gotovo svaka granata koja doleti u tenk ubije nekoga člana posade (cijela posada na max) iako ga pogodi dosta slabiji tenk. Tiger bi trebao biti jak a lošiji je nego u WOT-u. Posadu izgrindati do max biti će nemoguća misija. Istina igra je daleko od gotovog proizvoda ali po meni gameplay je dosta loš odnosno kopiran sa aviona što neće biti dobro za borbu na zemlji. Bojim se da neće biti konkurencija WOT-u{#}.

Frka85
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj mod "Historical battles" je teški fail. Zanimljiv je, ali ljudi samo žele igrati sa Švabama, pa ih ima masa na čekanju, dok je ovih drugih ispod 10. Meni su kompatibilni samo Ferdinand i Tiger II i samo sam jedan put odigrao sa Tigrom II i to je to. Dugo se čeka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 22:39 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam čekao sa stugom 3 minute i odusta... Zatim ferdy 2 min odusta i onda kv1s isto 2-3 minute pa odusta i onda sam zatvori haj slavni histori mod i mislim da je to to sto se mene i tog moda tice{#}....

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Najavljivali su klipovima guranje kamiona,vibraciju djelova tenka, otpadanje djelova... pa di je to? PREVARA!

Moj PC  
6 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

WT ne može bit konkurencija WOTu jer svatko ko je počeo igrat WOT sigurno neće prestat igrat i WT je kopirao sve znači Warplanes i Tanks 

Grafika je manje bitna u ovakvim igricama po meni

srco1978 vjerovatno će bit u sljedećem updateu a otpadanje kupole je napravljeno ali djeluje samo kad tenk eksplodira

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 23:06 (Rookie1231).

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neego... Ima 'ko kakve informacije kad će novi patch? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
srco1978 kaže...

Najavljivali su klipovima guranje kamiona,vibraciju djelova tenka, otpadanje djelova... pa di je to? PREVARA!

To je HAVOK engine, receno da to dolazi kasnije, neznam tocno, ali mislim da je receno za koji mjesec

@ja111

Ne to je na konfi pod Moj PC, sutra cu instalirati patch na laptopu

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 23:14 (Intel&ATI).
16 godina
World of Tanks

Još neću uzeti E-25. Razlog je ovaj patch s kojim je igra postala još zahtjevnija, a što sam i pretpostavljao da će se dogoditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sviđa mi se patch zasad, fps mi je isti ili nijansu veci, grafika je dosta bolja, evo bas sad odigrao s jagd88 i izgleda ko hd model. Ostali tenkovi također izgledaju bolje, iako ovaj t29 a vjerojatno i ostali ameri su malo presvijetli. Garaza je puno zahtjevnija za prikazat te sad ide sporije neg prije.

edit: Jel kome radi desni klik za stavljanje posade u tenk?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 23:20 (dedaa).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

edit: Jel kome radi desni klik za stavljanje posade u tenk?

Pa sta nije to opcija XVM-a?

Evo meni radi, imam xvm

16 godina
neaktivan
World of Tanks

A je imas pravo, brainfart.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Rookie1231 kaže...

WT ne može bit konkurencija WOTu jer svatko ko je počeo igrat WOT sigurno neće prestat igrat i WT je kopirao sve znači Warplanes i Tanks 

Grafika je manje bitna u ovakvim igricama po meni

srco1978 vjerovatno će bit u sljedećem updateu a otpadanje kupole je napravljeno ali djeluje samo kad tenk eksplodira

Jedino u čem su te 2 igre slične je tematika, po gameplayu daleko od toga. WoWp je najveće smeće koje sam imao prilike igrati, ne znam kako to održavaju na životu još ni ko to igra, al' ok. War Thunder avione sam probao na frendovom accauntu koji igra već duže vrijeme, i neusporedivo je to kompletnija i smislenija igra od Warplanesa.

Što se tiče Ground Forces, najveći razlog zašto igrači WoT-a neće prelaziti na GF je masa utrošenog vremena na WoT, nikome se neda sad ovo nanovo samo u drugoj igri (pogotovo oni koji godinama plaćaju za WoT).

Što se tiče patcha:

• FPS mi je ostao isti, možda čak i bolji (konfa pod Moj PC)
  • Nitko živ neće igrat sitne tierove u historical battles, što je i razumljivo, pa su čekenja do 10min
  • Nemam pojma čega sam skinuo 2.3GB, igra općenito izgleda pretty much the same, baš da vidim neki naročit napredak kod HD modela - ne vidim.. Ameri izgledaju smiješno npr.
  • Lag čak nije tako strašan na patch day, kao štoje bio slučaj kod prošlog patcha

Zaključak: sasvim bespotreban patch u kojem se po mojem ništa bitnijeg novog nije dobilo (osim patnji i suza ljudi s AMDovim grafama {#})

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 23:43 (The Unforgiven).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo malo prije odvalio suparniku Tigru kupolu tj. razneo ammo rack, ujedno prvi put da sam to vidio u igri {#}

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Stvarno mi ovaj wot nije jasan. Sa amd 7850 OC jedva gonim na low-med kombinaciji postavki( ispod 30 fps konstantno). Nije valjda tako slaba ova grafička? Možda sam ipak trebao uzeti onu gtx660.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 0:01 (Cavalorn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cavalorn kaže...

Stvarno mi ovaj wot nije jasan. Sa amd 7850 OC jedva gonim na low-med kombinaciji postavki( ispod 30 fps konstantno). Nije valjda tako slaba ova grafička? Možda sam ipak trebao uzeti onu gtx660.

Proc ti je koči pa zato radi možda na 50% kapaciteta . Probaj oc-at proc pa će biti bolje ja imam isti problem . 

15 godina
Cavalorn kaže...

Po n-ti put igra je skroz lose optimizirana, graficka je ok, ali te koci procesor, posto igra koristi samo jednu jezgru, ti imas tog amd-a na sa starom arhitekturom...

Nije na odmet tekuci dusik i udri da vrti normalno... {#}

Evo na meni primjer, i5 750 stock dobijam 30-40 fps manje nego kad je procesor na 3.8Ghz {#}, GPU je GTX660

13 godina
neaktivan
World of Tanks

A šta su ti sad ova dva gore rekli?

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice