World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.275.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
gamer_101 kaže...

poludil sam zbog siemka

Lik iz klana je popusio 4 mjeseca ban u subotu zbog team killa...Tako da si ti srećan.

14 godina
rapture686 kaže...

Kako su mi jaki likovi na wot-u koji su si stavili xvm mod, pa misle da su super pro igrači što vide statistike, pa čim netko nešta prokomentira "stfu 2k battles 40.58% w/l noob" (random brojke). Isto se meni događa a smiješna je stvar što sam skoro svaki put puno bolji od tih istih majmuna, samo mi je W/L loš (oko 44%) jer upadam često u loše timove, i unište me često kao scout-a..

Kao scout? Znaci izgunes u prvih 30 sekundi borbe kao 99% scout igraca?
1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Beware: Teamkilling a Platoonmember punishable by ban

Evo ako niste znali ili već vidili da ne popijete ban bez veze.

e sad fak ali ne jakov. mislim i ja sam u preko dvije godine igranja nakupio popriličan broj banova ali ovo je presmiješno. prije par stranica smo vidjeli lika koji bota i par puta su mu oprostili pa tek onda izbrisali garažu osim premium tenkova što nam govori o načinu tretiranja igrača od strane WG-a. sustav prijava i broja prijava je smiješan i malen. likovi koje sam stavio na ignore listu i dalje igraju u mom timu. likovi koji afkaju su obavezan dio moga tima, ponekad tri do četiri igrača se ne miču do kraja partije te se pomaknu prvi puta kada prebijemo 4/5 protivničkog tima. također prirodno nadareni genitalci otkrivaju moju poziciju kad budu ubijeni iako tablica na kraju otkrije da su bili poprilično beskorisni za tim (pucali HE ili nisu znali penetrirati, DMG koji su zadali puno je manji od tiera njihovih tenkova) ali znaju prijaviti mene. istinabog, ne ostanem im dužan jer na kraju partije im pošaljem porukicu u kojoj se sjetim njihove retardiranosti uz obavezno spominjanje majki i očeva. od WG-a se ne traži izmišljanje tople vode, kickanje neaktivnog igrača postoji još u igrama iz prošlog stoljeća (CS, RtCW) ali se očigledno netko ne želi riješiti par tisuća ojra za takve stvari koje bi ostavile afkere i debile koji vode u platoon puno niže tierove tenkova izvan servera na određeno vrijeme. samo to  u dogledno vrijeme nećemo doživjeti jer način komunikacije support teama WG-a je na razini korporativnog, osim kada ih pitate čiji p...s morate popušiti da igra bude dobra. dodajte tom pitanju i einstainovu teoriju beskonačne ljudske gluposti pa će vam odmah zaprijetiti terms and licence agrimentom te da se morate upristojiti kada razgovarate sa njima.

osim para WG-u je važno biti record holder i to ne žele pustiti.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva je situacija za nove igrače? Imaju li šanse protiv izvježbanih veterana ili se ne isplati više upadat u sve to?

Do sada sam malo pikao Warplanes radije.. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ignore lista ne služi za to da kad stavis igraca na nju da neces igrati vise sa njim vec samo da te ne moze kontaktirati na chatu i da ne vidis poruke od njega u ingame chatu. On će i dalje igrati sa tobom. Prijave su govna to je istina i ne prijavljujem nikad, jednostavno odustao.

Edit: Zašto ne bi mogao igrati, nemoj se obazirati na to, još uvijek je veći postotak braindead morona nego igrača koji misle svojom glavom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 8:22 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ignore lista ne služi za to da kad stavis igraca na nju da neces igrati vise sa njim vec samo da te ne moze kontaktirati na chatu i da ne vidis poruke od njega u ingame chatu. On će i dalje igrati sa tobom. Prijave su govna to je istina i ne prijavljujem nikad, jednostavno odustao.

Edit: Zašto ne bi mogao igrati, nemoj se obazirati na to, još uvijek je veći postotak braindead morona nego igrača koji misle svojom glavom.

problem je u igri koa je fakin prejednostavna ali mamac za one sa accountom preko kojega igraju njihovi retardirani kućni ljubimci.

17 godina
moderator
World of Tanks

Aj robije sa 6pdr-om na AT8. Jedva čekam da se dovučem do 77mm topa. Stvarno je najočajniji stock top kojeg sam igrao i vjerovatno jedan od najočajnijih u igri.

1 0 hvala 0
11 godina
DrNasty kaže...

Aj robije sa 6pdr-om na AT8. Jedva čekam da se dovučem do 77mm topa. Stvarno je najočajniji stock top kojeg sam igrao i vjerovatno jedan od najočajnijih u igri.

Budeš se navlačio. Ja ga igram trenutno i muko moja. Ajd kupio jučer 22pdr pa je donekle bolje, čak ima i zvuk pravog topa {#}

Najljepše je sa njim igrati u tier 6 bitkama, onda si kralj na mapi, sve ostalo na više crkneš brzo a malo štete. 

Samomrzeći hrvat
15 godina
rapture686 kaže...

Kako su mi jaki likovi na wot-u koji su si stavili xvm mod, pa misle da su super pro igrači što vide statistike, pa čim netko nešta prokomentira "stfu 2k battles 40.58% w/l noob" (random brojke). Isto se meni događa a smiješna je stvar što sam skoro svaki put puno bolji od tih istih majmuna, samo mi je W/L loš (oko 44%) jer upadam često u loše timove, i unište me često kao scout-a..

Vjeruj mi, sa 44% WR ne mozes biti dobar nikako...

Samo sto niti ne shvacas da si los, kladim se da ti je eff/wn7 manji od 800, ispravi me ako sam u krivu

Jer ja jos nikada nisam vidio da neko sa 44% wr ima neki posteni efficiency rating (ako neznas sta je to, to je statistika koja pokazuje tvoj osobni napredak, znaci tu nemozes kriviti tim ako ti je los) - sad naravno prije nek me neko napadne kao "stats nooba" - nijedan rating nije savrsen, postoji neko koji su bolji, ali nijedan ne daje potpunu sliku kako neko igra, ali se moze otprilike na necijem ratingu zakljuciti kakav je...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 10:39 (Intel&ATI).
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Jer ja jos nikada nisam vidio da neko sa 44% wr ima neki posteni efficiency rating

Mislim da i ne može jer WR utiče na rezultat, odnosno rejting.

15 godina
DrNasty kaže...

Mislim da i ne može jer WR utiče na rezultat, odnosno rejting.

wn6/7 da, kod efficiency ne

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 11:00 (Intel&ATI).
11 godina
World of Tanks

Meni su statsi u banani. Ne velikoj, ali eto, nisu najbolji. Ali to je i cijena toga jer nisam baš nešto posebno pazio kako igram donedavno. A i činjenica jest da ako igraš samo random da možeš samo do neke mjere utjecati na statistiku, jer ovisiš o još 14 drugih ljudi (ili botova, ili siemki), pa moš ti igrati ko zmaj, ali ako su drugi tupsoni koji niti gledaju chat, niti mapu, nego samo kud svi turci tud i čelavi mujo, onda ti nema pomoći.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
raptor22 kaže...
kaw_liga kaže...

Danas sam skino igru i poceo je igrati al mi uzasno trza od kamere do poluprozirnog poligona i sl da li mi neko od iskusnijih moze napisati kako da podesim graficke i ostale specifikacije sukladno mom racunalu viditi pod MOJ PC {#}

Može bit da ti trza zbog laga iz igre,probaj stavit postavke na niže pa vidi koliko imaš fps-a(u gornjem lijevom kutu) bilo bi dobro da imaš više od 30.Kasnije sam podešavaj kako ti odgovara.

Stavio sam postavke na najnize sve i trenutno je fps 54 a ping oko 60....jel to ok i bili mozda malo nesto podigao od postavki

13 godina
World of Tanks

FPS i ping su dobri. Probaj "daljinu iscrtavanja" iliti "draw distance" staviti na max... Ostalo ostavi na minimum...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

ja imam onaj drugi po redu nez kako se točno zove, ako je at7 imalo sličan ovom dropam liniju

at8 treba buff ima ogromne weakspotove a to što ima 800 hpa služi samo ostalim igračima da štetu nabijaju...

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Kakva je situacija za nove igrače? Imaju li šanse protiv izvježbanih veterana ili se ne isplati više upadat u sve to?

Do sada sam malo pikao Warplanes radije.. 

Svakako imaš šanse, samo će ti trebat malo vremena dok naučiš tenkove, kakav tko ima armor i topove te weakspotove, ali uz platoon sa forumašima možeš brzo naučiti kako ispravno igrati i kako biti bolji od bar 60-70% igrača već u startu... sretno s igrom i ako zatrebaš pomoć, samo pitaj na forumu. 

17 godina
moderator
Predator003 kaže...

ja imam onaj drugi po redu nez kako se točno zove, ako je at7 imalo sličan ovom dropam liniju

at8 treba buff ima ogromne weakspotove a to što ima 800 hpa služi samo ostalim igračima da štetu nabijaju...

Ne znam, na papiru se kasniji topovi čine jako dobrim. AT8 mi djeluje najlošiji što se tiče oklopa, onaj drugi top na desnoj strani i kupola su ogromni weakspotovi, ali čekam 17pdr da vidim kako se ponaša.

Isto razmišljam da stavim repair kit+repairs na posadu+veliki kit za popravke, jer prvo što ode su gusjenice, repair traje 12s, a hod topa je katastrofalan. Jučer sam na himmelsdorfu htio gađati ekipu na brdu, to uvijek radim na encounteru i često uberem par k štete (stanem na kraj onih ulica što omeđuju centar i pucam gore na dvorac), kad ono šipak, ne može dići cijev {#}

Na kraju sam parkirao na ono smeće na cesti da dignem prednji kraj.

Ovako nije loš, gledam da parkiram uz stijenu/kuću tako da samo lijeva strana i top vire, pa slušam ding-dong ali ne može se to uvijek.

Možda Zaja da kakav uvid u liniju i neki savjet jer ih je nedavno grindao.

16 godina
neaktivan

Raven, van kveščn, se sjećaš možda koliki ti je bio win ratio prije prvog ulaska u klan?

17 godina
Voltron kaže...

Raven, van kveščn, se sjećaš možda koliki ti je bio win ratio prije prvog ulaska u klan?

Bez obzira na klan, prosječan igrač ima oko 49% WR, a bolji iznad toga, ako si ispod, loš si u svakom slučaju, nema tu izlika...

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Voltron kaže...

Bez obzira na klan, prosječan igrač ima oko 49% WR, a bolji iznad toga, ako si ispod, loš si u svakom slučaju, nema tu izlika...

imam frenda koji je bolji od mene (49,8), a on ima (48,2) ali opet mislim da je to razlog tome sto on igra samo timske od kad su dosle rijetko igra random battles 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
Voltron kaže...

Ne sjecam se, vjerojatno oko 54% (to je bilo davno i nisam bio ni priblizno dobar kao sto sam sad...)

Ali te moram razocarati i reci da ne platooniram cesto i  da se bez problema da drzati dobar winrate solo igrom...

EDIT

@ja11 - to je premala razlika u wr-u da mozes tvrditi da je neko bolji...

i timske borbe se ne racunaju u statistiku, za jih ima posebna statistika, nit se ne racuna za wr niti za eff

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 16:35 (Intel&ATI).
16 godina
Intel&ATI kaže...
Voltron kaže...

Ne sjecam se, vjerojatno oko 54% (to je bilo davno i nisam bio ni priblizno dobar kao sto sam sad...)

Ali te moram razocarati i reci da ne platooniram cesto i  da se bez problema da drzati dobar winrate solo igrom...

EDIT

@ja11 - to je premala razlika u wr-u da mozes tvrditi da je neko bolji...

i timske borbe se ne racunaju u statistiku, za jih ima posebna statistika, nit se ne racuna za wr niti za eff

Lol, ja sam jučer igrao i imao 15 pobjeda od 45 partija, WR pošto sam igrao uglavnom sa T110E4 WR na njemu mi pao sa 51 na 46, doduše nemam ja nešto puno partija s njime, ali jučer je bilo nemoguće za pobjedit, i onda tako skoro svaki drugi dan, i kako da ja neš napravim sa WR kad pol tima izgine u 2 min.

15 godina
St0ka kaže...

Lol, ja sam jučer igrao i imao 15 pobjeda od 45 partija, WR pošto sam igrao uglavnom sa T110E4 WR na njemu mi pao sa 51 na 46, doduše nemam ja nešto puno partija s njime, ali jučer je bilo nemoguće za pobjedit, i onda tako skoro svaki drugi dan, i kako da ja neš napravim sa WR kad pol tima izgine u 2 min.

Ja sam to za sebe govorio...

16 godina
World of Tanks

Nemojte se smarati sa statistikama, bitno da se zabavljamo =)

Dirty dosen
Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Nemojte se smarati sa statistikama, bitno da se zabavljamo =)

Meni je zabava kad odigram dobro borbu, napravim dosta štete i pobjedimo a budem među boljima u timu, ako je nekom zabava vozikat se po mapi i poginut ko idiot bez da išta napravi što bi pomoglo da se dobije borba taj nek ide igrat farming simulator

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Voltron kaže...

Ali te moram razocarati i reci da ne platooniram cesto i  da se bez problema da drzati dobar winrate solo igrom

svojim pitanjem nisam imao namjeru insinuirati išta, samo me zanimao jednostavan podatak. bez brige si, nemam sumnji u tvoje sposobnosti.

uvjerenja sam da su zahtjevi nekih "uglednijih" klanova nerealni i da se primjerice njihov uvjet od 59/60% WR ne može ostvariti igranjem samo random borbi (soliranje, bez formiranja voda).

a ova dvojica što su zuknuli palac dole samo dokazuju da pate od klasičnog, balkanskog načina razmišljanja ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 17:18 (Voltron).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Djele se kodovi kaze lik u partiji i da pitaju mene. Poslje partije pocinju pitanja{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Zaja kaže...

Djele se kodovi kaze lik u partiji i da pitaju mene. Poslje partije pocinju pitanja{#}

di? šta? kako? podijeli sa sirotinjom :D

12 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim uzeti IS, imam kv1 i 1s, na obojici 100% i popravci 1s- 68% kv1 35%

prebacio bi posadu s jednog vjerojatno s kv1 i prodo ga, koje skilove uzeti za IS, a da mi koriste i na is3 da ne radim drop 2x?

0 0 hvala 0
11 godina
Unimatrix 007 kaže...

Drama onda sam ja  loš  s obj 704 ;(

http://postimg.org/image/z738ibt3r/

Nevidim baš razloga zašto svi furaju na WR, koji u biti i ne govori previše o igraču, točnije govori dali  funkcionira  MM od WG za njega, puno realniji odraz nečije sposobnosti je  omjer Tira/ levela kojeg igrač igra i prosječne štete koju napravi, to bi trebao bit minimalno 1 naprema 1, tj  nešto sitna više  jer nije omjer timova u HP-u nije   1:1 bar za normalne tenkove,  izuzetci su spg i laki tenkići te auto loderi, jer ako vozis focha 155 i ispucas klip te zgineš to je očaj...

Tj ako voziš stug-a 3  minimalno bi trebalo napravit 350 što je vaš HP. 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice