Ima li kakav mod da vrati stari FOV, sa ovim mi se uopste ne igra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rečeno mi da dedaa ne odobrava ako nije Ace, pa evo.
Tek sam počeo ovu liniju i mogu reći da mi se sviđa taj nenormalno brzi reload kod njih, pogotovo na ovim nižim tierovima.
EDIT:
@ Dr. Vicko, ima mod za vraćanje. Link
Ima li kakav mod da vrati stari FOV, sa ovim mi se uopste ne igra
Ima, evo ovdje, meni isto novi fov nikako ne odgovara i vratio sam na staro.
Ovo su postavke za Full HD rezoluciju
Hellkitty 2920 xp, 10killova, 4700dmg
I danasnji session
ovo mi je sumnjivo, medalja vise nego da ih je slavkec stavljal u foto$opu
o koji si ti nub, HE granate imaju smisla samo na topovima velikog kalibra, kao 15cm, na borsigu i e-100
neki dan sam i ja sve granate ispucal, zafalilo mi
a HE su korisne protiv nashorna, tostera, arty, scouta kojeg barem trackas ak ne roknes...2-3 HE uvjek nosim
Tocno to, a kad imas prem naftu, colu, offroad driving, clutch braking tenk postaje pravi medium sto se tice mobilnosti (ne mislim na brzinu jer to vec ima nego okretnost, ubrzanje, okretanje turreta) , stvarno je velika razlika stock i sa ovim.
Evo jos jedna takva friska iz pecnice, odigrana prije par minuta
2895 xp, 12killova, 4437 dmg
Replay - 1 vs 3 ili 4 na kraju je bilo
jel sam jedini ja primjetil da je raven pocel cata vjezbat...il ga je pustil kefi il zna nekaj kaj mi neznamo
Netko spomenu hella,pa da stavim i ja svoje ss-ove...jedina razlika je što ja nisam dero gold
nemoj bit choby i reskilaj posadu, sad im mozes ugurat i bia, nemoj bit skrt na goldima stronk play not fair plane
Replay - 1 vs 3 ili 4 na kraju je bilo
mislim da ce film po ovom replayu snimit :D
bice da je nas golden boy dobio dojavu o sljedecem sajmu koji dijeli laptope pa tempira formu, ko za oljipijad!
ili jos strasniji scenarij, dobio je podatke o novom derp kefiju sa cat topom, pa ga emulira koristeci prem consumablese, sa zeljom da stekne nedozvoljenu prednost nad nama, cak i prije nego je tenk izaso....a on ga "vec igra", i to "simuliranog u simulaciji povijesno tocnoj arkadi"
ha kaj ces, valjda mu je prespor laptop pa treba novi, brzi...
p.s. @raven
ja cam cul tj. procital na forumu, da ak nalijes kole na laptop, onda i on kroz jedno kratko vrijeme daje 10% vece performanse
ponavaljam pitanje, poanta?
poanta je burki prevara: ti platis njima, oni ti "uplate golde", pa povuku ili zaustave placanje-moguce do mjesec dana nakon placanja
i odo ti 2500 golda u minus, blokaju ti acc dok ne uplatis 10€ samo da bi doso nazad na nulu i odbloko acc
pa mi reci, jel ti to treba za 50 centi? zakaj svugdje tupe da je jedino na "ofi$al sajtu" legitimna kupovina golda? kad ti njima -wgu uplatis novce oni ti daju ingame golde, a ak uplatis nekom drugom, di tu wg zaradi, i zasto bi ti ta druga firma "dala popust"?
ima na forumu, tipo dobio gift, tenk i golde, neko mu nepoznati poklonio, on je to "aksepto", pa je nepoznati zaustavio isplatu, pa je acc bio zblokan i nisu mu uzeli golde i tenk, nego je moro uplatit istu cifru u eurima(logicno bi bilo da ti uzmu gift, al ne, nisu to napravili nego su zamrznuli acc), neznam jel bilo 50 il 100€ u pitanju
POANTA?
Hellkitty 2920 xp, 10killova, 4700dmg
I danasnji session
Pa kako si u minusu, tier6 i samo gold pucaš? Ala...
kao prvo doktore nemoj se sa zubom zahebavat, i plati zubara goldima da to napravi kak se spada
kao drugo, kad smo kod gold ammo....
kao prvo doktore nemoj se sa zubom zahebavat, i plati zubara goldima da to napravi kak se spada
kao drugo, kad smo kod gold ammo....
Ja čuvam gold da mogu skinuti plombu sa zuba.
Daj večeras kakav stronk pluton da bacimo, trebam grindati prema AT8.
Možemo i trollcata, da Raven vidi kako se igra :P
Nemojte se spajat lagg ce vas pobjedit. GG all the way!
Napadamo bazu... početak nije baš bajan.... no ubijam, jednog, drugog.trećeg..oštećuju me gadno i ostaje mi 216HPa...
U mom timu ostao samo Tigar 2 s oko 800HPa...
napadam preko rijeke sjeverni cap point a ovaj ide s lijeve strane... i zadnji tenk protivnički IS.... s oko 60% HPa
pogađam ga, skidam mu, gađa on mene dinga!
reloadam i brzinski pišem ovom kretenu "go shoot him" jer se idiot nalazio kod kuće prije mosta...
pucam opet po ISu... fulam ga cijelog jer se pomaknuo, gađa on mene i promaši me...
tipkam opet "shooooot"
i frajer ništa... 2 sekunde prije nego što bi mi završio reload, igra završila..IS preživio s 180ak HPa.
a Tigar 2 se nije ni maknuo iza ugla one kuće.... double facepalm
vikend i X3 prva pobjeda, nemoguće za igrat..
retardirani kreteni su se nakotili da su to užasi
Posljedica toga, danas stiglo u mailu:
Dear Player, This is an automated e-mail to inform you that a chat suspension will be applied to your account for the amount of 3 days.
ja se čudim kak još uvijek nisam dobil takav mail.. da siemke razumiju hrvatski vjerojatno bi
ja se čudim kak još uvijek nisam dobil takav mail.. da siemke razumiju hrvatski vjerojatno bi
Ja njima krešem sve po redu na engleskom, to neki i razumiju dovoljno da me prijave i da skupim dovoljno prijava za automatski chat ban.
Prodaj acc (ja to napravio, jednostavno sam puko koliko u tier 10 borbama ima budala) pa kreni novi, nije za vjerovati kako je zabavno male tiere igrati. Kad si mali nesto i mozes promjeniti u partiji, evo samo zadnja od maloprije:
http://wotreplays.com/site/631748#winter_himmelsdorf-xxdrinkxx-t1_cunningham
Napravio danas acc novi, 59 bitaka odigrao, jako zabavno, naletim na poneku partiju di nas pregaze u roku 2min ali rijetko, vecinom mi pobjedjujemo, kao sto se vidi iz videa gore. Mali T1 amerikanac je strasan. A evo i statsi, za vikend je to vise nego odlicno. Cekiam da dobijem M s tier 2 pa onda kupujem tier 3. Dotada samo igram i uzivam.
I bez zivciranja.
Prodaj acc (ja to napravio, jednostavno sam puko koliko u tier 10 borbama ima budala) pa kreni novi, nije za vjerovati kako je zabavno male tiere igrati. Kad si mali nesto i mozes promjeniti u partiji, evo samo zadnja od maloprije:
Napravio danas acc novi, 59 bitaka odigrao, jako zabavno, naletim na poneku partiju di nas pregaze u roku 2min ali rijetko, vecinom mi pobjedjujemo, kao sto se vidi iz videa gore. Mali T1 amerikanac je strasan. A evo i statsi, za vikend je to vise nego odlicno. Cekiam da dobijem M s tier 2 pa onda kupujem tier 3. Dotada samo igram i uzivam.
I bez zivciranja.
Sealclubbing je naravno zabavan, pogotovo kad WG da neki gift tenk pa onda T18ice ih uredno derpaju, al opet ljepše mi nekako odvalit nekom krkanu u E100 750hp sa Obj. 704 i još ako ga zapalim e onda sam odradio svoje.
Ili kad FVB 183 oneshota E75 iz full healtha. To sam prije par dana imao, krkan mislio da mu niko niš ne može u njegovom E75 i onda gotovo meni pred nosom ga oneshota naš FVB. Ajoj da vidiš poslje veselja na chatu.
I ja sam popusio chat ban 3 dana hehe. Dobro dode da se odmoris. Krkani mi pisu gold noob kad ih roknem sa HESH granatom,sto volim kad placu
I naravno x3 dan donosi x3 više izgubljenih partija. weee
Netko spomenu hella,pa da stavim i ja svoje ss-ove...jedina razlika je što ja nisam dero gold
nemoj bit choby i reskilaj posadu, sad im mozes ugurat i bia, nemoj bit skrt na goldima stronk play not fair plane
Nema trošenja golda,skupljam si za neki tenkić...a u vezi bia,ne brini se,resetirat ću uskoro jer mi se tek pojavilo mjesto za treći skill/perk :)
Dvoumim se između FV 215b 183 i između JgPz e100 ?
Možete predložit i nešto treće ako ima .
20 | FV 215b 183 |
---|---|
7 | JgPz e100 |
I bez zivciranja.
To bi morala biti stvarno velika ponuda da se rješim svog accounta.. Igra mi nije dosadila, a i neki tenkovi koji su u araži su nedostupni tako da nema šanse..
Dvoumim se između FV 215b 183 i između JgPz e100 ?
Možete predložit i nešto treće ako ima .
Ako imaš premium i dovoljno kredita definitivno FV (svaka granata 8k ako hoćeš uživati), premda i e 100 sa goldom sve buši i odnosi preko 1000 dmg. Meni osobno je FV draži iako se nikako ne mogu sastavit sa njim. POnekada gađam weakspot i odnesem manje od 500 hp...lol....wtf...ali zabavno je kada skine 2000 hp
Igram bez premiuma . A koji još tenk preporučujete da se grinda ?
E5,E4, 268,IS 7 nije loš,50B. :)
E5,E4, 268,IS 7 nije loš,50B. :)
e5 , obj 268 i is7 imam .
Možda konačno WoT krene koristiti više od jedne jezgre na CPU i dodaju još bolje grafičke postavke. Jedino to dvoje mi pada na pamet da može zauzeti 15GB.
I da, možda i mape nove.
Možda konačno WoT krene koristiti više od jedne jezgre na CPU i dodaju još bolje grafičke postavke. Jedino to dvoje mi pada na pamet da može zauzeti 15GB.
I da, možda i mape nove.
To je zbog HAVOK-a, HD modeli tenkova, historicall battles...
Ako Havok dođe on će koristit drugu jezgru.
A koliko sam skužio od developera,oni se plaše raskomadati stare dijelove igre po jezgrama,znači ako nešto bude koristilo više jezgri to će biti samo novi dijelovi igre.